kızlar bir şey soracağım biz bugün 8 günlük olduk emziriyorum rmzirdikten sonra 45-60 ml de mama yiyor normal mi?3 saatte bir gibi oluyor aslında 2.5 satte başlıyoruz emme üstüne mama derken 3 saati buluyor yeniden tam kapasite doyması. aptamil pre veriyorduk bugün aptamil 1 aldık daha ondan vermedim bir sonrki mama hazırladığımda ona başlayacağız
Günde kaç kez oluyor acaba bizde de 1-2 kere oluyor ama saati tam belli değil 2 gündür kakada yapmadı ilk ay günde kaç kere yapardı 2.ayından beri 2 günde bir yapıyor napıcam bilemiyorum :-((
görümcem biogaia kullanmış gaz ilacı çok işe yarıyor diyor ondan mı alsam bilemedim baya iyi yorumları var
birde kızlar benim kız 20 gündür filan sürekli yüzüstü yatıyor bir sorun olur mu acaba sırtüstü imkanı yok uyumuyor
pre ile devam et canım daha mınerallıymıs daha kolay sındırılıyormus.
bu arada daha 8 gunluksen mama verme,emzirdikce artacak sütün, sistem boyle çalışıyor. emzirdiğin kadar bır sonrakına sut hazırlıyor memen. saatlere mıktarlara takılma bebeğin her ağladığında tık ağzına memenı. he bu arada emme refleksı oluyor acıktığından değil yanı, bebekler ılk 3 dakıkada doyacakları kadar sutu alıyorlarmıs zaten. sen şimdi ona karnıyarıkta verırsen yer:) biz yaptık o hataları zaten şuan onun midesi küçücük zorla genısletme yazık :)
canım benim de tam 2 aylık oldu bu hafta adet oldum...ama ben emzirmiyorum...selam kızlar.. ben uzun zamandır giremedim... inşallah bütün bebişler ve anneleri de iyilerdir.. kızlar, ben doğum yapalı daha 2 ay olmadan regl oldum.. bana erken gibi geldi ama sizlerdeki durumu merak ettim... benim gibi erken olan var mı acep içinizde...? daha 15 gün bile olmadı, kontrole gittiğimde dr.um uzun bir süre olmazsın demişti oysa...!! emziriyorum da üstelik...
özel mesaj kutun dolmuş canım, yazdım gitmedi...
bende özelden mesaj attım ama özel mesaj kutun dolu gelmedi mesaj
gelısımcı canım evren esra balcı arı
kaydedıver faceye gulum. özelle uğrastırma benı sımdı cıkıyorum zaten :)
brezılyalı ısmı gıbı dımı heueheuheueh nekadar uzun evren esra ıkı ısmım balcı kızlık arı şimdiki soyadım.
kızlarrrsanırım benim kız büyüyoryada ben iyileşiyorum yok yok şaka bi yana kızım artık normalemi dönüyor ne? Dün gece 6saat uyudu anneciğini üzmedi..kalktı sonra mama yiyip hemen tekrar uyudu 3 saat uyudu..ayrıca azönce yatağına bıraktım ortalama 15 dk kendi güldü oynadı..bana ihtiyacı olmadan
bugun en zor gunlerden biriarkadaslar bugun annemı yolculadım kaldım yapayalnız oğlumla.2 aydır annem yanımdaı(3 agustosta gelmıstı). uykusuz gecelerımın yoldaşı en buyuk yardımcım annecım gıttı.sıze yazarken ağlıyorum bıryandan.eşimde iş dolayısıyla ızmır e gıttı((ızmır de ablam var hem annemıde oraya bırakacak 1-2 gece de orada kalacak annem.taa zonguldaktan geldı 2 aydır bende ablacıgıma hıc ugramadan olmazdı))kucagımda oğlum balkondan bakarak hem ağladım hem el salladım arkalarından.bu kadar zor gelecegını tahmın etmemıstım evlenıp bu memlekete gelırkende en az bukadar aglamıstım.duygularımı tarıf edemıyorum cok yalnızım suan.annecım kapıdan cıkana kadar iş yaptı yerlerı supurdu sildi tozları aldı kendı yattıgı carsaf yastık kılıfı yıkadı sabahtan yastıgını kaldırdı dolaba mutfagı temızledı.babamla kardesım okul dolayısıyla 15ın de gıtmıstı.babamın fedakarlıgı apayrı 15yasında kardesımın kahvaltısı yemegı okula gondermesı hep babacım yapıyor.haftasonu geldı okul kıyafetlerıı yıkayacak ütüleyecek.üstelık bu sene lıseye basladı kıyafetlerını gıttı aldı terzılık ıslerını yaptırdı.NE KADAR OZEL AILEM VARMIS bunu buyudukce ben de anne oldukca anlıyorum.uzerımde bırazcık param vardı onuda annemın cuzdanına gızlıce koydum uzerınede not yazdım.ANNECIM SENI COK SEVIYORUM IYIKI VARSIN.BU AZICIK PARA DA ISTER KARDESIME HARCLIK ISTER SANA YAZDIM.
kendıme cok kızıyorum ara ara löm löm konusmalarım var annemı kırmısımdır ıllakı su 2 ayda.umarım hepsını unutmustur.canım annem ıyıkı varsın! huysuz kızın ve boklu torunun artık yapayalnız
humananın hangi çayı canım.ve senmi içiyorsun bebekmi..bende rezenesi varda acaba ben içsem bebeğe iyi gelirmi.çünkü o çok hoşlanmıyokızlar merhaba dün kontrole gittik, kilo alımında sorun vardı.. çok şükür 270 gr aldırmışız bi haftada .. hala çok zayıf ama en azından sınırda.. 3180 doğmuştu şimdi 3810 olmuş..40 günlük bebiş için çok az ama napalım.. doktor kilo alımı çok önemli dedi.. bööle giderse açığı kapatır inşallah bi süre sonra. son bi haftadır kafam sadece emzirmede, sütte mamadaydı biraz rahat nefes aldım sonunda.. ama hala tetikteyim, aç mı acaba diye..
neyse şimdi humana çayımı koydum şööle bi okuyayım topiği güzel annelerin bebişleri nasılmış buarada..
haa azra3437 canım eymen paşanın testlerinin iyi çıkmasına çook sevindim.. hiç gerek kalmaz inşallah bi daha tahlillere falan..
selam kızlar.. ben uzun zamandır giremedim... inşallah bütün bebişler ve anneleri de iyilerdir.. kızlar, ben doğum yapalı daha 2 ay olmadan regl oldum.. bana erken gibi geldi ama sizlerdeki durumu merak ettim... benim gibi erken olan var mı acep içinizde...? daha 15 gün bile olmadı, kontrole gittiğimde dr.um uzun bir süre olmazsın demişti oysa...!! emziriyorum da üstelik...
kızlar bir şey soracağım biz bugün 8 günlük olduk emziriyorum rmzirdikten sonra 45-60 ml de mama yiyor normal mi?3 saatte bir gibi oluyor aslında 2.5 satte başlıyoruz emme üstüne mama derken 3 saati buluyor yeniden tam kapasite doyması. aptamil pre veriyorduk bugün aptamil 1 aldık daha ondan vermedim bir sonrki mama hazırladığımda ona başlayacağız
Gelisimci umarim hepimiz bebekelri akilli huzurlu alur yatislari uzun uzuzn kalkislari huzurlu mutlu kkolur soraa gene yatrlar abi benim kizi takip ediyorumn 1 dk uyuyr 1 dk uyanik hic ses yok ustelik konu komsudanda ustelik banyo yapti ve esneyip duruyor anlamadim ben yaakk
Ben de bakayim pancoya bizim burda acildi gercinsende biliyosundur sen benden cok geziyon nede olsa biz daha bir kez y. Koye gittikno kadar
Ehda cim masallah ogluna yazik yavruma coknsirin ama sancili sanki :)
Rehnuma infacol diye bir gaz ilaci var ben cok memnun kaldim sende dene ama yurt disinda satiliyor ingiltere kibris vskk
Patricia Uyku tulumu e bebek e bakayim bakalim benim ev merkezi sistem kaloriferlide memleketlere gidince gerek ne bilim kayakt veya dag tatili yapariz bellimi olur :))))
Hangi damlalar yaa serum fizyolojik mi gaz damlalarimi hangisi bozuluyorn????
Kuzum kalin giydirmissin ne kadife tulumu yazik pismistir bende kendime kalin diyirdum :)))
Kocanda pazar gununsabahtan gotursun anasini yarinnsabah temizligi var adamin :)))
Bizim evde les valla pzt yaptik temizligi simdinmicilmis gibi bide karinin saci cok dokuluyo elisin ustu basi evin her yeri onunsaci banyo full zaten kkneyse bi gitsinler ben evi kirklarim hamilelikte hic bosuna temizlik olmus yaa koltuj perde hali duvar dolap ne gerek var gene aynilar kkev doldu tasti tabi bizimkiler geldi kardesimnkarisi oglu geldi simdi onunkiler burda allahtan eltimle konusmadigim icin her aksam bir arada olma seramonimiz yokn oh beee 4 yil cektim yeter :))
Nasil celik ev yaa arsa ustune direk konanlardanmi :)) valla seninnkiz simdi huzursuzda kkbuyuyunce kedi kopek tavuk ( eee alirsin artik) toprakla keyifli huzurlu olacek :)))
kızlar azönce çok komik bişey oldu...kızım uyurken kollarını bacaklarını saniyelik havaya kaldırdı sesli güldü indirdi uykuya devam etti..bu arada tabi gözlerini açmadı..ama uykuda sesli güldü çok tatlı ve komik oldu
Eki Görüntüle 261887 Eki Görüntüle 261889
bu elbiseyide kipadan aldım..çok şeker şeyler var..uyku tulumunuda ordan aldım...
kızlar merhaba dün kontrole gittik, kilo alımında sorun vardı.. çok şükür 270 gr aldırmışız bi haftada .. hala çok zayıf ama en azından sınırda.. 3180 doğmuştu şimdi 3810 olmuş..40 günlük bebiş için çok az ama napalım.. doktor kilo alımı çok önemli dedi.. bööle giderse açığı kapatır inşallah bi süre sonra. son bi haftadır kafam sadece emzirmede, sütte mamadaydı biraz rahat nefes aldım sonunda.. ama hala tetikteyim, aç mı acaba diye..
neyse şimdi humana çayımı koydum şööle bi okuyayım topiği güzel annelerin bebişleri nasılmış buarada..
haa azra3437 canım eymen paşanın testlerinin iyi çıkmasına çook sevindim.. hiç gerek kalmaz inşallah bi daha tahlillere falan..
kızlar burun tıkanıklıgına doktorlarınız hangı damlayı onerdı? OTESTREİL mı ne vermıstı bıttı tabı.cokta duzenlı kullanmadım da doğrusu.denızsuyuymus bu damla.kutunun ıcınde mınık mınık ampul damlalar 2gun de tuketılmesı gerekıyormus.sımdı yıne damla alıcaz burnu tıkanık nefes alısını duyuyorum oturdgm yerden.sizce ne alayım?emerken ağlıyor mızmızlanıyor dedım de doktora burun tıkanıklıgından olabılırmıs.
canım çelik evler varya onlardan almak ıstıyoruz. bakalım önce bı arsa almamız gerek:) şu lanet apartmandan kurtulalımda pendığın içine bıle razıyım:) ama bahçeli ev ıstıyorum :)
alman kurdum var,iran kedım var e bebıkte oldu:) hep bırlıkte bahçede toz camur ıcınde yuvarlansınlar ıstıyorumda cokmu şey ıstıyorum bılemedım.:))))
demın kız bızıklanıyordu yıne. mamada ıstemıyor of her gun aynı saatlerde tutuyor ıste:S
baktım bezıdolmuş çişle:) sidikli nolcak. değiştireyim dedim. anam ne gordum kendılığınden mıçıklamış benım kız. zaten sabah bezındede vardı oh. tam bezı actım ayaklarını kaldırdım. bir postada ayaklarını kaldırınca cıkartmazmı abowwwwwwwwwwwwww süprize bak :) nolıy dedım. tabı ben yuzsuz hala masaj yapıyorum kıcına belkı bır posta daha cıkartır dıye:) yok daha gelmedı fazlada zorlamadım zaten. ama ıkı gundur zınco yu duzenlı kullanıyorum ondanda olabılır. gercı mıcana kadar bı epey ıkınıp zırlıyor cıngene ama olsun oğrencek boyle boyle.
şimdi yıne bızde dızde sallanma ama uyumama ve yememe saatı.
gerçı şu an gozler gıdıyor ama bakalım belkı o konudada suprz yapar nasınada rahat bırakır. altı ustu aksam yeeğında makarna yapıcam. barı okadarlık zaman verse yıne ıyıdır. kıyamdır soğandır onları bı hazırlasam.çunku ıkıncı krız tam esımın gelıs saatıne denk gelıyor. hatta kapıdan ıcerı gırınce baslıyor desem yerıdır hueheuheu
bu kız senı ıstemıyor dıyorum gucue gıdıyor.
kızlar sizin bebişlerin dönenceleri var ı ilgilerini çekiyo mu alayım mı tavsiye ne durumda
bebeğim sancıdan dolayı bir türlü uykuya dalamıyordu, defalarca emzirma, kucakta tutma, gaz damlası, sıcak kompres, masaj vs. de işe yaramamıştı ev işlerinde bana yardımcı olan bayanın önerisi üzerine bir çay kaşığı soğan suyuna tatlandırsın diye bir damla pekmez ekleyip bebeğime içirdim. içtiği andan itibaren sakinleşti saatlerdir de güzel güzel uyuyor. Aklınızda olsun, bence denemeye değer.
bebeğinde kulak akıntısı olan arkadaşlar var mı, bizimkini dün gece banyo yaptırmıştık bugün sabah akıntı olduğunu fark ettim, sanırım su kaçırdık, biraz sütümden damlattım ve etrafını pamuklu çubukla temizledim ama uyurken yine akmış. açık sarı renkte bir akıntı. internette araştırınca iltihap olabileceğini öğrendim, telaşlandım. başına gelen ve doktora götüren var mı
Eki Görüntüle 261783 oglum bole hastalndıgından berı aglımı gulımı hep huzursuz ama cok sırınn
ya kızlar söylemeyim söylemeyim diyoru ama benim bebiş hep byle maşallah deyin nazar deyecek diye korkuyorum akşam 12 gibi bizimle uyuyor sabah 7de uyanıyor emiyor 9-10gibi tekrar kakıyor yarım saat kadar bakınıyor tabi emdikten ve altı alındıktan sonra. sonra kucak istiyo bakışıyoruz oynuyoruz müzikfalan dinliyoruz gziniyoruz sonra yine uyku falan falan amaöyle diğerleri gibi kolikmiş mıçamamakmış gazmış bilmem neymiş yok eemrken daha mıçıyo emdikten sonra kaldırıyorum gaaaaak yapıyo kimi zaamn emerken memeyi çıkarıyo ağzından gak yapıyo yine emmmeye devam ediyo :))))
ay kızlar çok korktum ne olur maşallah subhanallah diyin
zarpdeniz
cicim senin olumlamalarda hata var hala olumsuz cümleler kuruyorsun bak topiktekiler bile ikna oldular bana bende inaniyom valla artık ac maç gidiyoz valla :))
kızlar doktordan geliyoruz 2.ay aşılarımızı olduk ama verem aşısını olamadık o dünmüş haftaya perşembe yapacaklar aylık kotrolümüz oldu gayet iyi. kalça ultrasonumuz çekildi çok şükür bişey yok.kilomuz 5.700 boyumuz 58cm olmuş doktor kilosu çok çok iyi dedi böyle giderse 6 ayı sadece anne sütüyle doldururuz dedi maşallah deyin teyzeleri. ateşi sordum yapmaz dedi ama yinede fitil yazdı. bide rotavirüs aşısından bahsetti doktor internettende araştır dedi özel aşıymış ücretli ve pahalı dedi yaptırmak istersen gelirsin dedi tarih verdi.sizler yaptırdınız mı? nasıl bi aşı bilginiz var mı? ücreti ne kadar?
canım senin işinde çok zor be yaa bi yandan kolik bi yandan kaynanazarpdenızcım evet sanırım zınco yaptırıyor kakayı tamamen yağ olması nedenıyle.
zaten ben zeytın yağını kestım yahu zınco daha guzel mıctırıyor. evet reng sarı, yoğunluğu bellı olmuyor canım. altını actığım anca mıcarsa anca yoğunluğunu gorebılıyorum aksı alde beze yapıştığından anlayamıyorum. bazen katı bazen sıvı bazen ortayanı ıcerde nakdar kalıp kuruduğuna bağlı:)
gelişimci balkız evet bebişte bal arısı oldu :) balcı ve arı bırlesınce:)
evet arkadaslar durumu acıklıyorum danınanaooonnnnnnn
kolıkiz bu kesınlestı bu gun. artık ılac aramayı kesıp 1.5 ayında gecmesını beklıcez, kendımı yıpratmaya gerek yok cağresı olmadığını bılıorum. tek tesellım kurutma makınası ama onuda bazen yemıyor. mesela bu gun bıkere daha yemedı.
aynı doktorların soyledığı gıbı 17:30 da başlıyor 21 de bıtıyor bızım kolık amca. bu saatler arasına ortalama 3-4 kere yokluyor. o anda sac kurutma makınan yanındaysa ne ala. yoksa hızlı sesle pışşşş pışşşşşşşşşşş yada şiiitttttttttt modunda:)
ama kollarım ve ayaklarım koptu dıyebılırım.
o ne ağlamaydı nefesı kesıldı bı ara. allahtan şu üfleme olayı geldı aklımada üfleyınce açıldı.
heuhe halımı b gorsenız. kendı yatak odama gectım, yatağın ustunde saç kurutma makınası acık hırrrrrrrr dıye, miraçı ayağımda sallıyorum ama beyin fırtınası gecırıyor yanı okadar hızlı. napıyım baska turlu susmuyor aptallastırıyorum resmen çocuğu. neyse uyudu şimdi. zaten yatak odam çingene pazarı gıbı:)
komodinlerin üstünde kayanmıs su ,pamuk ilaçlar alt açma mınderı vs. bende sımdı yasladım balımı uzattım ayaklarımı sıze yazmaya basladım. bir yandan da kolık cd sı calıyor miraç uyurken cunku tam uyumuyor arada bır uyku arasında üüüüü deyıp duryor ,derın uykuya gecemedı bayan bı turlu. zaten yakında benım klavyenın seslerı olmadan uyuyamıyacak :)
işte koca geldı 7 de , anasına tereyağı almış ayıptır soylemesı. babamda benım ıcın koyden organık bır sepet bal getırtmıstı, süzdüm onu bı guzel bı tencereye doldurdum:)
ohhhh beyefendı aldı kavanoz doldurdu anasına, neyse hadı bısey demedım. kadında bıze ne guzel kazaklar getırmıs:)
eaahh dedım ben gelmıyorum sana ananla ıyı oturmalar. yanı bu cocuk bu krızdeyken orda ne ben rahat edebılırım nede bebem. zaten ıkıletmedı,gordu gozlerımın ıcındekı tazmanyayı:)
sıkılıyorum ya, kadın her geldığınde asker yoklaması gıbı her aksam yanına ınılıyor aman ne yaparsa yapsın ben artık oyle ha deyınce cıkamam evden.
dr bana anne sutu almıyor 2 saat sart degıl dedı.zaten 2 saatte bır mumkanıtı yok yemez acıkmıyor anlamadım gıttı.olmazsa mamasını degısıcem bakıcam artıkı bı caresıne .ben capada alıyorum tedavımı ama dr kontrollerım neo lıfede mert basarancanım bir ay içerisindeyse 2 saatte bır uyandırman şart, kan şekeri düşer allah korusun. he ıkı aylıksa bırak ıstedığı zaman uyansın. rezene bızde verıyoruz ama pekte faydasını goremedık. belkide keramet ıhlamurdadır:) bızde deneyelım insallah iyi gelır.
bu arada hangı hastanede goruyorsun tedavını doktorun kım?
amin cnm saqol.masallah ıyı ıcıyormus dra sordum ne ıcıyorsa onu ver dedı.ama 60 bencede az yapcak bırseyım yok gıbı mamayı degıscem bakalım ne olcakBen de 15 Ağustos'ta dünyaya getirdim oğlumu.
Öncelikle Allah sagllikla büyütmeyi nasip etsin hepimize.
Verdiginiz karar hakikaten zor ve herkesin harcı olmayan bir karar.
Yavrularinizla birlikte uzun sağlıklı ömürler diliyorum.
Mama konusuna gelince benim oğlum artık 100 cc den azla doymuyor.
60 az gibi geldi bana da. Doktoruna sordun mü?
hosbuldum cnm.hoşgeldin.geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini.mama kutusunun arkasına bakma bence bebeğin acıktıkça ver .ben 90lık yapıyrum bazen kalıyo ama çoğu zaman bitiriyor.
benımkıde almıyordu annemler recele hafıf batırıp batırıpverdı sımdı alıstı.uykuda dene belkı daha etkılı olur alısmasıYaa bende alıştıramadım emziğe. Kusacak gibi oluyor. Atıyor hemen ağzından...
Artık memeyi alırken bile tereddüt ediyor.Bakıyorki gerçek meme, saldırıyor...
ates dusurucu benım kızımda paronoxdı sımdı panalgıne fıtıl verdı dr.hepsı aynı bence suruptan daha ıyı fıtıller ozelıkle bebeklerde daha etkılı cnm.selam kızlar
bebikler de sizler de iyiysinizdir inşallah :)
kızımı ilk kez tek başıma yıkadım :)
o mu yıkandı ben mi anlamadım :) bir de ateş düşürücü olarak ne tavsiye etti doktorunuz ? biz daha 2. ay kontrolüne gitmedik gidince isticem ama evde bulunsun diye calpol aldım
patricia benim kızda dille itme başladı bu aralar bide actır diyorum yok yani 60 cc sündüre sündüre içiyo acaba benmi anlamıyorum ama yaygarayıda basıyor hayret bişeyya gecen kayınpederde ydi kayganayla ikisi salonda benimki bir bastı feryadı ama biri sanki etini sıkmış geldi m aldım adamcagız da sucuklandı dedim baba bebek işte ağlar :)))))
65 yasında adama da şarkı söyletti ya benim kız bravo valla normalde sert bakışlıdır sarkı yla faln işi olmaz hani varya
karaçalı gibi girdin armaıza al kızını koy cuvala salla salla vur duvar ... baktım bunu söylüyor :))
şekerim su ana mevzuunda hakketen içim cız ediyor sana diyecek lafda yok hele anne olduktan sonra valla kısaca sunu söylüycem sana allah dağına göre kar veriyor valla benim ana kaygana yanımda ama dertleride ayrı biliyosun yani seninkide azıcık aşım kaygısız başım :))
acı elma yagı ben denedimde bi sey anlamadım fark yok ama çok güzel kokuyor bide küçücük şise 14 tl mi neymiş pahalı yani
kızın akşama babaannesine marifetlerini gösteriri artık :)))))
emzik olayında da bizde veriyoz uyutmaya çalışırken özellikle ama bazen acmı yattı acab demeden edimiyorum
eyeszay bence beslenmeden değilde yorgunluktan stresten olabilir sütünün azalması dinlenince kafayı boşaltınca gecer bence ecz da vicdansız
valla bende anlamıyorum bu yunanları benim bacuda aynı seyleri söyledi orayla ilgili tükkanlar hep kapalıymış haftasonu:)) bide krizdeler yaa
aa bu arada sen ısrarla anne sütü dediğin için söylüyorum beslenmeni çok kısıtlama ekmek hamur işi tatlı yemesende diğer gıdalrını yerınde almaya çalış ayrıca ostocare gibi kalsiyum d vitm falan olan bi hap kullan emzirdiğin için tüm kalsiyumunu eva alıyor süt ürünleride almıyorsun dikkat et koru kendini
esteda cım valla her coocukta işler değişiyormuş bunu anladım bi cocukta sütü cok olan bir kadın ikinciyi sütü hiç olmayabiliyor yani kıyaslam o yüzden :))
oğlunun uyumaması büyüme ataklarından olabilir 5. haftadasınız çünkü
esen81 çok şaşırdım valla sağınca 20 cc çıkmasına emzirdikten sonra mı sağdın sen allah allah :????
sdhkn senin kız erken mi doğmuştu yanlışmı hatırlıyorum valla bravo emzirebiliyorsun maşallah :) benimkide bu aralar sündürüyor valla mamayı acaba bu haftalarda böylemi oluyor ?????
boncuk_
hoşgeldin geçmiş olsun valla zor bir karar vermiş ben yaparmıydım bilmiyorum...
gelişimci canım hep birikimler değilmi bizleri yıpratan sen kendini toparla ki kızına evine eşine enerjin olsun
şimdi gene kaçmam gerek kendine iyi bak canım
ne suyu arkadaslarkızlaar ya siz suyu nasıl içiriyosunuz benimki içiyo gunde 20 cc naca içiyo valla
seker bebegı rahatlatır ozelıkle mıdesını ama fazlası zararlı o yuzden sureklı vermemek lazım .ben genelde mıdesını usuttugumde sekerlı su verırdımya doğrumu yaptım bilmiyorum ama ben az önce suyun içine acık şeker attım verdim bizim kıza 30cc yi valla anında corklattı şimdide ağlıyo devamını istiyo
cnm hısstıklerın cok normal o senın aslında cok hassas ve cok ıyı bı anne olmandan kaynaklanıyor aksı olsa emın ol onemsemez akısına bırakırdın.bı muddet sonra hersey yoluna gırınce bosuna uzuldugunu anlayacaksınselam kızlar çok yorgun ve ağlamaklıyım gene.psikolojim bozuk bu yetersizlik duygusu yüzünden.her şeyi eşim yapıyor bebeğin gazını bile çıkarmasını beceremiyorum.emzirme işi de iyi gitmiyor her emzirmeden sonra mama veriyoruz doymuyor.bugün sol göğsüm şişti iki kere elle sağdık hala çok fena.şimdi tekrar deneyeceğiz bu göğsümü emmek istemiyor damar damar oldu havlu koydum ısıtıp açılsın diye.zaten büyük göğüslüydüm dev oldular sırtım ağrıyor sarktılar resmen.
kaygana bizi bırakıp bahçeye gitti.varken ev işlerini yapıyordu yemek bile yemez oldum yapacak vakit ve enerjim kalmadı.o varken ev düzndeyi ama moralimi çok bozuyor emzirme,benim beceriksizliğim vs iyice yüzüme vuruluyor.bugün yetersiz bir anne oldugumu kabul ettim eşime oturup ağladım.ne kadar zormuş annelik bu kadar çok istedim oğlumu.sanırım o yüzden aşırı pimpirikleniyorum uykuda bile kalkıp bakıyorum nefes alıyor mu kusmuş mu diye.psikopat oldum
kızım cok sakındı halada oyle coksevıyor banyoyu ama oglum feryat fıgan huy meselesı ıns gecıcıdırKızlarr bebeğimi banyo yaparken çokçok ağlıyor bi türlü sevdiremedim banyoyu...2güne bir yapıyoruz ama her seferinde banyo bitene kadar basıyor çığlığı...varmı böle bebeği olannn
herkesın sorunları aynı sanırım .benımde oglum gunde bır yada ıkıkere kusuyor korkmuyorum sadece uzuluyorum cunku kızımda boyleydı ve 6 aydan sonra cogaldı hemen hemen her ogun kusardı 3 yasınada gectı ıns oyle olmaz dua dıye dua edıyorum.ama senınkı yenı basladıysa usutmus olma ıhtımalı daha yuksek.bu arada sekerı fazla verırsen mıdeyı bozar kusturur cnmkızlar ya 2 kerede kustu benim kız korkuyorum ya bi ağlıyo hiç böle yapmamıştı
gecmış olsun cnmoglumu doktra goturdum teyzelerı bugun usutmus yavrum ates dusurucu bırde antıbıyotık surup verdı daha 2 .ayımızda ılaca basladık( uyumamıyo burun tıkanıklıgında nefeste sorun olunca hemn sıcrıyo uyanıyo aglıyo aglıyamıoda gercı nefesden dolayı cok uxuluyorum ole gorunce ( p.tesı gunude asılarımız olucak napcam bılmıyorm ınsallh duzelır yavrum ası gunune kadar bu arada anne sutu dısındada mamada verıyrum ben doyuramıyorum yavrumu ( oda kabız yaptı bu aralar zeytın yagı olayını soyledınız saolun uykuladım kurtardım bırhaftadır doktra soledım bugun kabız dıye zeytın yagıyla ıslem yaptım dedım dr da zeytın yagı ve fıtıl flan yapma alısır tembellesır ve kakasını ole yaptrmak zorunda kalırsın hep dedi vazelın verdı her alt degıstırmende poposunun delıgıne masaj yap azcık ıttrıver vazelını dede hem gaznı kolay cıkarır hemde kakasını dedı aklınızda bulunsun
çısın kokusu üşütmedende olabılır takıp edınsuleslii yukardaki yazıda arada kaynamışsın...benim kızında çişi kokuyo heralde ilaÇLARDAN...YENİ YENİDE KUSMAYA BAŞLADI...BELLİ DÖNEMLERDE BEBEKLER KUSAR..AMA HER ÖĞÜNDE KUSARSA DR. A GÖTÜR...
canım benim de tam 2 aylık oldu bu hafta adet oldum...ama ben emzirmiyorum...
hemen boşaltıyorum kutuyu..bekliyorum msjları
amanda aman bal kız ne güzel anlamlı olmuş....
kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin
diğer grup çok havaya girmişti
canim ne mesaji???
hehe kesinlikle katiliyorum. nasil bulucam actigin grubu??
canım ben seni eklemeye çalışıyorum ama gruba eklenemiyo diyo. facende bi sorun vardı msjlarla ilgili yanlış hatırlamıyosam acaba gruba eklenmende de mi sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?