2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelısımcı canım evren esra balcı arı
kaydedıver faceye gulum. özelle uğrastırma benı sımdı cıkıyorum zaten :)
brezılyalı ısmı gıbı dımı heueheuheueh nekadar uzun evren esra ıkı ısmım balcı kızlık arı şimdiki soyadım.

pre ile devam et canım daha mınerallıymıs daha kolay sındırılıyormus.
bu arada daha 8 gunluksen mama verme,emzirdikce artacak sütün, sistem boyle çalışıyor. emzirdiğin kadar bır sonrakına sut hazırlıyor memen. saatlere mıktarlara takılma bebeğin her ağladığında tık ağzına memenı. he bu arada emme refleksı oluyor acıktığından değil yanı, bebekler ılk 3 dakıkada doyacakları kadar sutu alıyorlarmıs zaten. sen şimdi ona karnıyarıkta verırsen yer:) biz yaptık o hataları zaten şuan onun midesi küçücük zorla genısletme yazık :)

selamlar ...
sabah erkenden hastaneye gittik kuzenimde benle geldi sağolsun,ben iyiyim hafif yollu spora ve yüzmeye başlayabilirim .Ömerin kalça usg si normal ama sol böbrekte hafif büyüme var.ablamçocuk nefroloğuna gönderdi bizi prof adamçok vahim bir durum değil 3. ayda tekralayalım ilerliyormu geriliyormu bakalım şimdi ilaça baslamak istemiyorum dedi idrarına da bakalım dedi
sonra eminönüne gittikeşime polo dan ayakkabı kemer cüzdan aldım dayanamadım kendimede canta aldım:))))oğluma mevlüt takımı kızıma iç çamaşırı eve de çerçeve alldım:))))amma almışım heeee:)))sonra dönüşte pazara girdim bişeyler aldım ....7 de çıktım evden 6 da girdim...çok oruldum heee bıcırıklar izin verirse yemek yapıcam:))
Beğen · · Gönderiyi Takip Etmeyi Bırak · 2 saniy

canım ben burda yazmıştım doktorum zinko verdi ama arkadaşım ısrarla biogaia tavsiye etti o çok iyi geldi demişti biz de aldık bir kaç kez kullandın zaten probiyotik bakterileri içeriyor yüzüstü olayına gelince yine arkadaş tavsiyesi ile 2 gündür gündüzleri kızımı öyle yatırıyorum cidden daha rahat uyuyor

canım benim süt yetmiyor maalesef zaten 4 günde ancak geldi doktor mama takviyesi yapın dedi.30 luk veriyorduk doymayıp ortalığı yıkıyor emme refleksi değil yani.mama miktarını arttırmak zorunda kaldık.bu kadar yiyince bana fazla geldi oburiks gibi.

dünden beri kaka yapmadı

canım benim de tam 2 aylık oldu bu hafta adet oldum...ama ben emzirmiyorum...

özel mesaj kutun dolmuş canım, yazdım gitmedi...

bende özelden mesaj attım ama özel mesaj kutun dolu gelmedi mesaj

hemen boşaltıyorum kutuyu..bekliyorum msjları

amanda aman bal kız ne güzel anlamlı olmuş....

ayy ne güzel.inş bizimkilerde böyle olur.e seninki büyümüş zaten annesi:)maşallah bebişe

okurken kendimi zor tuttum.eşim olmasa ağlardım..ailemi çok özledimannemi üzdüğüm her an doğumdan sonra ara ara aklıma geliyo çok üzülüyorum çookk

humananın hangi çayı canım.ve senmi içiyorsun bebekmi..bende rezenesi varda acaba ben içsem bebeğe iyi gelirmi.çünkü o çok hoşlanmıyo

Ben 2 ay bittikten sonra oldum ben de ayy gec oldu galiba diyordum. Neyse hayirli olsun nasil olsa olacaktik degil mi? Bebis nasil ?

Guzelim daha cok tazesin ve Patricia'ya katiliyorum, emzirmeyi zorla dene devam et, herkesin soyledigi gibi emzirdikce geliyor. Baslangicta bu sozleri duymaktan sinir oluyorsun ama kimseye sinir olma sadece bebisine odaklan. Daha dun asi oncesi doktor bana anne sutu icin dah cok caba harcayin 4 aydan sonra zaten hic almaz cunku mama tatli anne sutu o kadar degil dedi.

Infacol'u esim almis henuz acmadik bir de onu deneyelim bari, tamamen mi kesti? Esime de eczaci bu cok basarili demis ama evde o kadar gaz ilaci oldu ki....

Ayy yerim ben onuuuuuuuuu Bizim kiz da arada sesli guluyor, cok seker biliyorum ama o zamani yakalmak onemli babasi hala yakalayamadi.

Eki Görüntüle 261887 Eki Görüntüle 261889
bu elbiseyide kipadan aldım..çok şeker şeyler var..uyku tulumunuda ordan aldım...

Gule gule giyinin, iyi mutlu gunlerde...

Masallah bak 8 ile 1 yer degistirmis, umarim daha da cok katlayarak kilo alimina devam eder.

Biz XClear ve otribebe kullaniyoruz.

Masallah kalabalik bir ailesiniz, ne guzel kizin hayvanlari taa kucukten seve seve buyuyecek.

Ayyy Patricia, bu zincodan olabilir mi, bak sende yazinca iyice dusunmeye basladim. Dunden beri zinco veriyorum fakat surekli kaka yapiyoruz. 2 saatte bir besleniyro neredeyse her seferinde kaka yapti bugun.... Hayirdir insallah acaba ben de dun asi yapilirken usuttuk mu filan diyordum ama bu zinco'nun marifeti olabilir. Kakanin kivami nasil? Bizimki biraz civik gibi sanki... Kayganayi ziyaretten sonra yaz lutefn merak ediyorum.

kızlar sizin bebişlerin dönenceleri var ı ilgilerini çekiyo mu alayım mı tavsiye ne durumda

Evet, bizim donencemiz muzikli ve kizim hayvanciklar donerken izliyor ve ayni zamanda muzigini de dinliyor. Fisherprice markasi iyi bir marka fakat biraz tuzlu...

Aman kulagi ihmal etmeyin hemen doktora goturun derim, gecmis olsun.

Eki Görüntüle 261783 oglum bole hastalndıgından berı aglımı gulımı hep huzursuz ama cok sırınn

Masallah kucuk erkege...

Ayy ne kadar sanslisin, hakikaten 41 kere masallah, sirri neki acaba?

zarpdeniz
cicim senin olumlamalarda hata var hala olumsuz cümleler kuruyorsun bak topiktekiler bile ikna oldular bana bende inaniyom valla artık ac maç gidiyoz valla :))

Efsungcum napiyimmm ancak alisiyorum. Birazdan sut sagma operasyonu yapacagim sonra dondurucuya koyacagim, diger sutlerden yerde kalmadi ama...

Asilariniz hayirli olsun. Rota asisini biz yaptirmayacagiz. Bir ara aşı bağırsak düğümlenmesi yapması nedeniyle askıya alınmış..bir arkadasin doktorunun hastalarından 2 sinde de kanama yapmış..öyle olunca vazgeçtim..Hemsire bir tanidik da 12 tane virüs var, rota sadece 2 tanesine etki ediyor, ben yaptırmadım dedi..grip aşısı ne kadar koruyucu ise bu da öyleymiş..doktorumuz da ishal olduğunda serum takılınca bir sıkıntı yaşanmıyor dedi..

mgokberk

canim bende cok erken oldum maalesef. hatta simdi 2. reglimi bekliyorum. bide hamilelik stressi sardi. korkulardayim.

zarpdenizcim sağol canım inşallah bööle gider kilo alımı.. bu süt meselesi çok zormuş hakikaten ya..

kübracım humana still tea içiyorum sütüm artsın diye.

zarpdenızcım evet sanırım zınco yaptırıyor kakayı tamamen yağ olması nedenıyle.
zaten ben zeytın yağını kestım yahu zınco daha guzel mıctırıyor. evet reng sarı, yoğunluğu bellı olmuyor canım. altını actığım anca mıcarsa anca yoğunluğunu gorebılıyorum aksı alde beze yapıştığından anlayamıyorum. bazen katı bazen sıvı bazen orta yanı ıcerde nakdar kalıp kuruduğuna bağlı:)

gelişimci balkız evet bebişte bal arısı oldu :) balcı ve arı bırlesınce:)

evet arkadaslar durumu acıklıyorum danınanaooonnnnnnn
kolıkiz bu kesınlestı bu gun. artık ılac aramayı kesıp 1.5 ayında gecmesını beklıcez, kendımı yıpratmaya gerek yok cağresı olmadığını bılıorum. tek tesellım kurutma makınası ama onuda bazen yemıyor. mesela bu gun bıkere daha yemedı.
aynı doktorların soyledığı gıbı 17:30 da başlıyor 21 de bıtıyor bızım kolık amca. bu saatler arasına ortalama 3-4 kere yokluyor. o anda sac kurutma makınan yanındaysa ne ala. yoksa hızlı sesle pışşşş pışşşşşşşşşşş yada şiiitttttttttt modunda:)
ama kollarım ve ayaklarım koptu dıyebılırım.
o ne ağlamaydı nefesı kesıldı bı ara. allahtan şu üfleme olayı geldı aklımada üfleyınce açıldı.
heuhe halımı b gorsenız. kendı yatak odama gectım, yatağın ustunde saç kurutma makınası acık hırrrrrrrr dıye, miraçı ayağımda sallıyorum ama beyin fırtınası gecırıyor yanı okadar hızlı. napıyım baska turlu susmuyor aptallastırıyorum resmen çocuğu. neyse uyudu şimdi. zaten yatak odam çingene pazarı gıbı:)
komodinlerin üstünde kayanmıs su ,pamuk ilaçlar alt açma mınderı vs. bende sımdı yasladım balımı uzattım ayaklarımı sıze yazmaya basladım. bir yandan da kolık cd sı calıyor miraç uyurken cunku tam uyumuyor arada bır uyku arasında üüüüü deyıp duryor ,derın uykuya gecemedı bayan bı turlu. zaten yakında benım klavyenın seslerı olmadan uyuyamıyacak :)
işte koca geldı 7 de , anasına tereyağı almış ayıptır soylemesı. babamda benım ıcın koyden organık bır sepet bal getırtmıstı, süzdüm onu bı guzel bı tencereye doldurdum:)
ohhhh beyefendı aldı kavanoz doldurdu anasına, neyse hadı bısey demedım. kadında bıze ne guzel kazaklar getırmıs:)
eaahh dedım ben gelmıyorum sana ananla ıyı oturmalar. yanı bu cocuk bu krızdeyken orda ne ben rahat edebılırım nede bebem. zaten ıkıletmedı,gordu gozlerımın ıcındekı tazmanyayı:)
sıkılıyorum ya, kadın her geldığınde asker yoklaması gıbı her aksam yanına ınılıyor aman ne yaparsa yapsın ben artık oyle ha deyınce cıkamam evden.

kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin

diğer grup çok havaya girmişti

canım senin işinde çok zor be yaa bi yandan kolik bi yandan kaynana

yaa dün bende kolik cdsini indirdim netten dedim belki arada lazım olur elimin altında dursun. neyse açtım bertuğ la ben bi mayıştık ki bende uyumuşum onu dinlerken bi sıçradım yerimden baktım bertuğ uyuyo ohh dedim ama büyük oğlan uyanık Allahtan odasında oyna dalmış ucuz atlattım.

masallah ne cok yazmıssınız ben her zaman gıremıyorum malesef hastane ve cocuklarım derken cogu zaman fırsatım olmuyor bıle.umarım kacırdıgım olmamıstır herkese tsk ederım tekrar hsbuldum
dr bana anne sutu almıyor 2 saat sart degıl dedı.zaten 2 saatte bır mumkanıtı yok yemez acıkmıyor anlamadım gıttı.olmazsa mamasını degısıcem bakıcam artıkı bı caresıne .ben capada alıyorum tedavımı ama dr kontrollerım neo lıfede mert basaran

amin cnm saqol.masallah ıyı ıcıyormus dra sordum ne ıcıyorsa onu ver dedı.ama 60 bencede az yapcak bırseyım yok gıbı mamayı degıscem bakalım ne olcak

hoşgeldin.geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini.mama kutusunun arkasına bakma bence bebeğin acıktıkça ver .ben 90lık yapıyrum bazen kalıyo ama çoğu zaman bitiriyor.
hosbuldum cnm.

Yaa bende alıştıramadım emziğe. Kusacak gibi oluyor. Atıyor hemen ağzından...
Artık memeyi alırken bile tereddüt ediyor.Bakıyorki gerçek meme, saldırıyor...
benımkıde almıyordu annemler recele hafıf batırıp batırıpverdı sımdı alıstı.uykuda dene belkı daha etkılı olur alısması

ates dusurucu benım kızımda paronoxdı sımdı panalgıne fıtıl verdı dr.hepsı aynı bence suruptan daha ıyı fıtıller ozelıkle bebeklerde daha etkılı cnm.

hosbuldum cnm anne olmak zor ne yapalım :)
sankı benı anlatmıssın dılıyle ıtıyor aclıktan bagırıyor sevınıyorum 20 cc den sonra ıtmeye baslıyor olmazsa p.tesı capaya goturucem bakalım ne dıycekler

kızlaar ya siz suyu nasıl içiriyosunuz benimki içiyo gunde 20 cc naca içiyo valla
ne suyu arkadaslar

ya doğrumu yaptım bilmiyorum ama ben az önce suyun içine acık şeker attım verdim bizim kıza 30cc yi valla anında corklattı şimdide ağlıyo devamını istiyo
seker bebegı rahatlatır ozelıkle mıdesını ama fazlası zararlı o yuzden sureklı vermemek lazım .ben genelde mıdesını usuttugumde sekerlı su verırdım
cnm hısstıklerın cok normal o senın aslında cok hassas ve cok ıyı bı anne olmandan kaynaklanıyor aksı olsa emın ol onemsemez akısına bırakırdın.bı muddet sonra hersey yoluna gırınce bosuna uzuldugunu anlayacaksın
Kızlarr bebeğimi banyo yaparken çokçok ağlıyor bi türlü sevdiremedim banyoyu...2güne bir yapıyoruz ama her seferinde banyo bitene kadar basıyor çığlığı...varmı böle bebeği olannn
kızım cok sakındı halada oyle coksevıyor banyoyu ama oglum feryat fıgan huy meselesı ıns gecıcıdır
kızlar ya 2 kerede kustu benim kız korkuyorum ya bi ağlıyo hiç böle yapmamıştı
herkesın sorunları aynı sanırım .benımde oglum gunde bır yada ıkıkere kusuyor korkmuyorum sadece uzuluyorum cunku kızımda boyleydı ve 6 aydan sonra cogaldı hemen hemen her ogun kusardı 3 yasınada gectı ıns oyle olmaz dua dıye dua edıyorum.ama senınkı yenı basladıysa usutmus olma ıhtımalı daha yuksek.bu arada sekerı fazla verırsen mıdeyı bozar kusturur cnm
gecmış olsun cnm
suleslii yukardaki yazıda arada kaynamışsın...benim kızında çişi kokuyo heralde ilaÇLARDAN...YENİ YENİDE KUSMAYA BAŞLADI...BELLİ DÖNEMLERDE BEBEKLER KUSAR..AMA HER ÖĞÜNDE KUSARSA DR. A GÖTÜR...
çısın kokusu üşütmedende olabılır takıp edın

canım benim de tam 2 aylık oldu bu hafta adet oldum...ama ben emzirmiyorum...

hemen boşaltıyorum kutuyu..bekliyorum msjları

amanda aman bal kız ne güzel anlamlı olmuş....

canim ne mesaji???

kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin

diğer grup çok havaya girmişti

hehe kesinlikle katiliyorum. nasil bulucam actigin grubu??

canim ne mesaji???

hehe kesinlikle katiliyorum. nasil bulucam actigin grubu??

canım ben seni eklemeye çalışıyorum ama gruba eklenemiyo diyo. facende bi sorun vardı msjlarla ilgili yanlış hatırlamıyosam acaba gruba eklenmende de mi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…