evet ben şahidim vallaavalla okadar direendimki anlatamam..daha sonuç belli değil...
kustuysa belki cok emmistir. karnini ovmayi sicak banyo yaptirmayi dene. sorada iyice kurula karnini sar karnindan tutarak yatar pozisyonda evin icinde gezdir emzik ver bakalim. tabi banyo cok cok sicak degil ama sicak olsun biraz agrisini kesicek gibi. bide bugun degisik bisey yedinmi? sut urunu cok tukettinmi?? aglarken bacaklarini karninami cekiyor?? su asagidaki videoyu izleyip neden agladigini anlayabilirsin ingilizcen varsa eger. bize cok faydasi oldu.
Dunstan Baby Language - Understand Your Baby's Cries - YouTube
azıcık zeytinyağı içir canım rahat yapıyo o zaman varsa birazda rezene içir bide yanında saç kurutma makinası çalıştır kimi zaman rahatlıyo bebişler öyle
ne zaman belli olacak sonuçlar
evet ben şahidim vallaa
kızlarrrr bir soru benim minnak elini emiyor neden acep ? ben çekiyorum o alıyor yine ağzına
bir de amptamil conformil nasıl bir mama ? ben aptamil 1 numara veriyorum ?
merhaba arkadaslarrr;
gorusmeyeli nasilsiniz? herkes iyidir umarim. benim ne nete girmeye ne de baska biseye vaktim var; tum zamanimi nehir aliyor. tatli kizim cok kisa sureler uyuyor; o surelerde de sut sagiyor, tuvalete gidiyor, bisiler yiyorum ancak .( dun aksam 1 geceligine annem geldi 3 hafta aradan sonra; seni biraz dinlendireyim dedi; gece 12 de yattim; 3,30 da kalktim sut sagdim; sonra da sabah 6 ya kadar uyudum.. toplam 5,5 saatlik bu uyku cok iyi geldi bana; 3 haftadir gece uykum yoktu dogru durust :-((
bikac sey sorayim size
sut meselesi bu sutu nasil artiricaz kizlar ya; sik sagmak mi iyidir, aralikli sagmak mi? ne yiyip icsek; kiz buyudukce sut yetmiyor;
gunde 1 ya da 2 kez mama takviyesi yapiyorum mecbur
gaz/kaka meselesi sizden duydugum uzere pamuklu cubuk ve z.yagi ile uyarinca ancak yapabiliyor bizim kiz kakayi, bu durum aliskanlik yapar mi ya, yapmasam mi? ama yavrum saatlerc ikinip kipkirmizi oluyor hatta mosmor, icim gidiyor ; kiyamiyorum
nette ayse onerden masaj izledim gaz icin; deneyen faydasini goren var mi??
gezme/tozma meselesi bebeginizle gezmelere asladiniz mi? ben enfeksiyon olayindan korkuyorum ama alistirmak da lazim yavas yavas; ben gunde yarim saat bebek arabasi ile dolastiriyorum biraz o kadar. hic ev oturmasina falan gitmedik daha kimseye
kızlarrrr bir soru benim minnak elini emiyor neden acep ? ben çekiyorum o alıyor yine ağzına
bir de amptamil conformil nasıl bir mama ? ben aptamil 1 numara veriyorum ?
merhaba arkadaslarrr;
gorusmeyeli nasilsiniz? herkes iyidir umarim. benim ne nete girmeye ne de baska biseye vaktim var; tum zamanimi nehir aliyor. tatli kizim cok kisa sureler uyuyor; o surelerde de sut sagiyor, tuvalete gidiyor, bisiler yiyorum ancak .( dun aksam 1 geceligine annem geldi 3 hafta aradan sonra; seni biraz dinlendireyim dedi; gece 12 de yattim; 3,30 da kalktim sut sagdim; sonra da sabah 6 ya kadar uyudum.. toplam 5,5 saatlik bu uyku cok iyi geldi bana; 3 haftadir gece uykum yoktu dogru durust :-((
bikac sey sorayim size
sut meselesi bu sutu nasil artiricaz kizlar ya; sik sagmak mi iyidir, aralikli sagmak mi? ne yiyip icsek; kiz buyudukce sut yetmiyor;
gunde 1 ya da 2 kez mama takviyesi yapiyorum mecbur
gaz/kaka meselesi sizden duydugum uzere pamuklu cubuk ve z.yagi ile uyarinca ancak yapabiliyor bizim kiz kakayi, bu durum aliskanlik yapar mi ya, yapmasam mi? ama yavrum saatlerc ikinip kipkirmizi oluyor hatta mosmor, icim gidiyor ; kiyamiyorum
nette ayse onerden masaj izledim gaz icin; deneyen faydasini goren var mi??
gezme/tozma meselesi bebeginizle gezmelere asladiniz mi? ben enfeksiyon olayindan korkuyorum ama alistirmak da lazim yavas yavas; ben gunde yarim saat bebek arabasi ile dolastiriyorum biraz o kadar. hic ev oturmasina falan gitmedik daha kimseye
bende bılmıyorum ama gıtmek lazım kontrol ıcın. smear testı alıyorlar genelde, almasada ıstemek lazım bence.kirk muayenesi
bunu da sizden duydum kizlar;
benim doktorum cagirmadi beni. arayip sorsam mi??
rezene çok rahatlatıyo ama doktorlarda verebilirsiniz diyo ben durmadığı zaman 25 cc veriyorum rahatlıyo hem çok güzel pırtlıyo o zaman
3 ssaattr uyumuyo benımkı durmadan huysuz karnı tok altı kuru wc sorununu halleettım gozlerı yumuk ama huysuz durmadan suanda gogsumde ama uyumuyo emzık nıyetıne tutuyo azında ve gozlerı cızık durumda off neyı var hıc yapmazdı bole nazlar
günaydın kızlar çok uykusuzuzum gece 3 e kadar oğlum durmadan ağladı yedirdik temizledik salladık emzik bile verdik ama susmadı o ağladı ben ağladım telef oldu yavrum.içim gitti bugün aile hekimliğine gideceğiz birazdan aşı ve topuk kanı için.ordan da dbakıra hastaneye genel kontrole gideceğiz sarılığına bakacaklar bir de kalp kontrolü yapılacak eşim doğuştan kalp hastası çünkü.bize dua edin her şey yolunda gitsin.gene yazarım öpüyorum
günaydın kızlar hep aynı sıkıntılar gaz uykusuzluk ama sağlıkları yerinde olsun başka sıkıntımız olmasın da amann. bizim de dün hiç durmadı bebeğimiz. bugün de aşısı var 1 aylık doktor kontrolü var dün ilk defa zorla emzik verdik bebeğime siz veriyor musunuz? bu arada faceteki anket ne oldu biz de gelmek istiyoruz bakalım?
awez canım umarım hiç bir sorun çıkmaz.
patricia nerde cidden
sağolun kızlar.ayy neler çekirdi bana ama 11 de uyudu inanırmısınız bidaha 5:30 da kalktınasıl uykumu almışım anlatamam.biraz aç kalmış ama mızıklandığında boşyere yemişti ya o onu idare etmiş heralde:)şuanda uyuyo fırsattan istifada evde azıcık iş yapıyım..ev aldı başını gidiyo sizinde öylemi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?