ne oylaması canım bu beni eklemediler ama merak ettim
şu grubu bulamadım ben face de ya
dışardan arkadaş alalımı almayalımmı diye oylamaya karar verdiler..ben kk grubundan girmek isteyenler var grubu açın deim..kimi istedi kimi istemedi...oylama yapalım dediler..burda faceteki gruptan onlanlar varsa oy verin diye haberdar edeyim dedim..oylama çoğalırsa grup açlıcak ben gelmenizden yanayım....
kızlar yazdıklarınızı sırayla denemeye başlayacağım.yarın rezene de alayım.bir de muhammed suresi 15.ayetin 7 kat katlanıp göğüste taşınması sütü arttırıyor yazmışlar yapacağım hemen tevekkül Allah tan.
dışardan arkadaş alalımı almayalımmı diye oylamaya karar verdiler..ben kk grubundan girmek isteyenler var grubu açın deim..kimi istedi kimi istemedi...oylama yapalım dediler..burda faceteki gruptan onlanlar varsa oy verin diye haberdar edeyim dedim..oylama çoğalırsa grup açlıcak ben gelmenizden yanayım....
Kızlar selam,
sizler ne güzel vakit bulup sürekli yazıyorsunuz. Ben bazen kızımı kucağıma alıp, uyutmaya çalışırken yalnızca okuyabiliyorum.
Dün 1. ayımız bitti. Hastaneden çıkarken 2360 gr dı, 1. ay sonunda 3700 gr olmuş kuzum. Doktor oldukça iyi olduğunu söyledi. Boyu da 48,5 cm di, 53 cm olmuş.
Bir dahaki ay normal kilosunu yakalar dedi doktorumuz.
bu arada yarın aşı yapılacak. Çok ağlıyormu kuzular? Ben çok tedirginim bu konuda??
teşekkür ederim canım.yarın kontrole gideceğiz biz beklerken eşim uğrar artık hastanenin karşısında migros.ben huggies aldım 1 tane 1 no 1 tane 2 no.şimdi ne alayım 2 no mu alsam?primanın denemek istiyorum.
sütüm değil ama emince su gibi bir şey geliyor bir kaç damla.bu iyi mi?kayganam o da süt mü çocuğa ne yeter diyor mamaya devam.(moralimi bozmamaya çalışıyorum) ne kadar mama yemesi normal ortalama 2-3 saatte bir 30 ml yapıyorum bazen 35 ml(tutturamıyorum ölçüyü)
bebeğim bugün bana pek bir sarı gibi geldi göz akları yarın konrtole götüreceğim inşallah sarılık olmamıştır zaten emziremediğim için üzülüyorum bir de sarılık olursa vicdan azabı çekeceğim.
bir de birkaç sorum var bize sadece k vitamini yapıldı yarın hepatit aşısı yapılacak ve topuk kanı alınacak aile hekimliğinde.ik muayene için hastaneye çağırılar.hastanede ne yapılacak?
alsınlar bizide ya ne zararımız olurki
kızlar yazdıklarınızı sırayla denemeye başlayacağım.yarın rezene de alayım.bir de muhammed suresi 15.ayetin 7 kat katlanıp göğüste taşınması sütü arttırıyor yazmışlar yapacağım hemen tevekkül Allah tan.[
ben yapmıştım kendin de dua et mutlaka işe yarayacaktır..banyo yap humana çayı ve su iç..
valla okadar direendimki anlatamam..daha sonuç belli değil...
bebeğim akşam saat 5 ten beri ağlıyo.ya emziricem yada ağlıyo.kakada yapmadı pek.göğsümden ayıramıyorum ve çok yoruldum.kustuda 1-2 saat önce.hemde oluk gibi.kulak çöpü operasyonunu denedim sıcak havluyuda denedim.azıcık yaptı ama yinede sakinleşmedi.acaba sütümmü yetmedi.ne yapmalıyım sizce
bebeğim akşam saat 5 ten beri ağlıyo.ya emziricem yada ağlıyo.kakada yapmadı pek.göğsümden ayıramıyorum ve çok yoruldum.kustuda 1-2 saat önce.hemde oluk gibi.kulak çöpü operasyonunu denedim sıcak havluyuda denedim.azıcık yaptı ama yinede sakinleşmedi.acaba sütümmü yetmedi.ne yapmalıyım sizce
selam kizlar.
annem dun gitti bugun tum gun agladim. ne kadar zor oluyormus. zaten daha dun kadini biraktik bir arkadasi gorduk yolda onunla konusurken bebegi arabada unutmusuz. aglamaktan katilmis garibim. allahtan aklima geldide bi anda. esim kapiyi actigi anda cigliklar. sonra eve geldik hemen kayinvalideme gittik. orda ben biraz uyuyim dedim bebegi almis eline mutfaga girmis yemelk yapmaya tam esim napiyorsun diye bagiricakken eva cigliklar atmaya baslamis gene. annesi acaba ayagimi yandi diyince esimde bi anda bagirmaya baslamis bi uyandim kiyamet kopuyor. acikti zannettim bebek verin doyuriyim dememle esim biseyi yandi demesinmi. ben bi anda cigliklar bilmemne. meger kadin gormemis yandigini falan. ciglik atinca oda korkmus biyerinimi yaktim diye. bizimkinede soleyince oda sen nasil mutfaga girersin benim cocugumla falan diye kiyameti koparmis. bende oldum korkudan. ama bi kucagima aldim sustu yavrum. baktik ayagina hicbirsey yok. heralde sicaktan korktudami agladi oyle nedir. neyse eve geldik. birbirimizi ozledik beraber film izleyelim dedik. bebekte uyudu 4 e kadar. sora tam ben yaticam bi uyandi. neyse emzirdim esim aldi uyutmak icin 4 den 6 ya kadar ugrasmis. 6 da bana getirdi emzirmek icin ben aldim. bu sefer saat 10 a kadar sadece 1 saatuyumustur toplamda. artik yorgunluktan olmek uzereyken esimi kaldirdim gene. dedim sen al ben dusucem artik. sora o aldi. butun gun o ilgilendi bi emzirmeye getirdi bana. ama nedense psikolojimmi bozuldu butun gece ilgilenince nedir bi aglamaya basladim en son. bu saate kadar agladim. bi ben bakiyorum bir esim bakiyor uyumuyor falan agla agla en son bi sinir krizleri durumu. neyse burda kinderde diye bisey var belki ordada vardir markette icinde papatya anason falan var bebekler icin. ondan verdim banyo yaptirdik falan. simdi anca uyudu odum kopuyor uyanacak diye. bide son gunlerde uzuntu bilmemne sutum azaldi benim. annem nazar degdirdin diyor herkes biliyordu cok oldugunu aniden boyle oldu iste diyor ama mutlaka vardir tibbi bir aciklamasi. doktor sagdigim icin oldugunu soyluyor o makine sutu azaltiyormus. banada biraz uzuntuden ve pek yemek yemedigim icin oldu gibime geliyor ama bakalim ne olucak. boyle iste kizlar. he bide su bizim leander yatak varya daha kalmamistir gerci ama yatak almayan varsa hic dusunmesin. o kadar para verdik o yataga icinde uyumuyor. gracosunda uyuyor onda uyumuyor. babaannesinin aldigi ayicikli basit park yatakta yatiyorda bunda uyumuyor. neden bilmiyorm. tavsiye etmiyorum ben. gerci 6 yasina kadar kullanicak ama isallah ileride sever. su anda icinde uyudugu zaman azdir. ama gracoyu herkese tavsiye ederim.
allah kavuştursun canım rezenede iyi geliyo uyuyolar o zaman benim kızda bütün gün uyudu şimdi açtı gözleri şimdide benim uykum var bakalım napıcaz artık
ya ben niyeyse anne sutu disindaki seyleri vermeye cok korkuyorum sindirim sistemini etkiler falan diye. bu dedigim cayida en son care veriyorum. bide ben olcusunu falan tutturamam. vunnu doktor soledi en azindan gerci hazir hicbisey vermek istemiodum ama cay napalim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?