evet hatırladım canımnuraycım bursada oturuyorum demiştim sana sende bursalılar diye bi linktenmi ne bahsettin ya orda görmedim ben seni demiştin..ona karşılık yazdım..biraz geç yazdığım için hatırlayamadın sen.ama napıyım benim ufaklık bütün zamanımı alıyo:)evt haklısın bezin birini değiştiriyim.teşekkürler cnm
nasılsınız kızlar??
ben de artık nadiren nete girebilen annelerden oldum...şu aralar kuzumla yalnız kaldığım için gündüzleri pek nete giremiyorum...daha doğrusu kuzumla ilgilenmekten başka bişi yapamıyorum...nerdeyse 50 günlük olduk hala uyku düzenimiz tam oturmadı bizim..bigün süper, bigün işkence oluyor bana ...genelde o uyuduğu zaman ben de uyumaya çalışıyorum gündüzleri...gecelerimizin garantisi pek yok...gerçi iki gecedir saat 3 ve 6yı belledi bizimki...2 kere uyanmak bana süper geliyor....ben ısrarla sadece anne sütüne devam ediyorum...allahtan sütüm yetiyor kuzuma...kilo alışımız gayet iyiymiş...doktor emzirmeye devam dedi...şu ara tek sıkıntımız konaktı..onu da mustelanın bi şampuanıyla çözdük(newborn)...ama ilk kez kaşlarda da konak olabildiğini gördüm bizim kızla birlikte...canım bi de kaşıyorzeytinyağı,badem yağı derken güreşecek kıvama gelecek hatun eheuheu
bana gelince bende de hamilelikte yaşamadığım hemoroid sıkıntısını çekiyorum şu ara...daha önce de yaşamıştım...sonunda dellenip gidip ameliyat olacağım...tuvalete gitmek istemiyorum yaa...
dün 40 muayeneme de gittim...herşey yolunda Allaha şükür...korunarak cinsel hayatımıza dönebileceğimizi söyledi doktorum ama bende bu yorgunlukla ne yaparım ne yaşarım bilinmezzzzzzzzz...sizleri çok özlüyorummmmmmm...sık giremesem de aklımdasınız hep...öperim kocaman...gitmeliyim...bizimki uyanmak üzere...sevgiler:)
facete 2011 ağustos annelerine kayıtlı olan arkadaşlar oylama yapıyoruz..oylamaya katılırsanız seviniriz....
şimdi migrostan geldım kızlar.evet bezlerde ındırım var.yenıdoğan kalmamışkiprima pampers kullanıyorduk bız beyaz paketı ama yoktu bızde prıma yenı bebek 3-6 kg aldık buyuk gelırmı acaba? oğlum 15gun once 3200kg dı.sımdı maşallahı var 3800 falan omustur belkıde daha fazla..prıma pampers ıslak mendıl kullanıyorduk oda kalmamış bırtek 3lu paketlerı kalmıs onlardada ındırım yok.bu arada huggies alıım busefer dedım huggıeste de bu kampanya gecerlı değilmiş.yanı money club ındırımı olan urunlerde bu kampanya geecerlı deılmış.
benım aldıgım PRIMA YENI BEBEK 3-6 kullananlar var mı? memnun musunuz ?
sulessli bakalım bızım popomuz da sızdıracak mı bu bez . ben dıyorum kı 40 ımz cıkana kadar 2-5 kg 1 paket daha kullanırız.zaten aşırı bez tüketiyoruz maşallah her emerken kakasını yapıyor e altında da bırakamıyorum abartıyorum mu bezı ne:) ama kakalı durulmazkı popusu pişiverır.gunde kaç bez kullanıyorsunuz?
awez ındırım yarın da varmış.sordum ben canım.ama bez ıcın gıdeceksen yağmalamışlar buradakını.bırde aklında bulunsun reyonda yoksa gorevlıye soyle depodan baksın canım..
teşekkür ederim canım.yarın kontrole gideceğiz biz beklerken eşim uğrar artık hastanenin karşısında migros.ben huggies aldım 1 tane 1 no 1 tane 2 no.şimdi ne alayım 2 no mu alsam?primanın denemek istiyorum.
sütüm değil ama emince su gibi bir şey geliyor bir kaç damla.bu iyi mi?kayganam o da süt mü çocuğa ne yeter diyor mamaya devam.(moralimi bozmamaya çalışıyorum) ne kadar mama yemesi normal ortalama 2-3 saatte bir 30 ml yapıyorum bazen 35 ml(tutturamıyorum ölçüyü)
bebeğim bugün bana pek bir sarı gibi geldi göz akları yarın konrtole götüreceğim inşallah sarılık olmamıştır zaten emziremediğim için üzülüyorum bir de sarılık olursa vicdan azabı çekeceğim.
bir de birkaç sorum var bize sadece k vitamini yapıldı yarın hepatit aşısı yapılacak ve topuk kanı alınacak aile hekimliğinde.ik muayene için hastaneye çağırılar.hastanede ne yapılacak?
sütün yoksa eğer 2 saate bir 30cc lik mama ver yoksa sarılığı artar saatte birde memeni ver emsin o su gibi olan şey sonra süte dönüşüyo ama sütle yetinme sadece mamayıda ver ben vermedim sarılık oldu çünkü sen ver
mamadan önce mutlaka göğsümü veriyorum gelmese de.artık göğsümle kavga ediyor mamayı veriyorum göğpüsle başlayıp mamayla son bulan süreç 3 saati buluyor.bugün 2 kere ekstradan mama verdim 1 saatte ağladı mama vermeden susmadı.inşallah süte dönüşür artık o su.sadece 1 göğsümde var bu arada.diğerine de devam denemeye.milupa emzirme çayı,kayısı komposto,suiçip ve sıcak su ile masaj yapıyorum başka yapabileceğim bir şey var mı?
şu grubu bulamadım ben face de yafacete 2011 ağustos annelerine kayıtlı olan arkadaşlar oylama yapıyoruz..oylamaya katılırsanız seviniriz....
mamadan önce mutlaka göğsümü veriyorum gelmese de.artık göğsümle kavga ediyor mamayı veriyorum göğpüsle başlayıp mamayla son bulan süreç 3 saati buluyor.bugün 2 kere ekstradan mama verdim 1 saatte ağladı mama vermeden susmadı.inşallah süte dönüşür artık o su.sadece 1 göğsümde var bu arada.diğerine de devam denemeye.milupa emzirme çayı,kayısı komposto,suiçip ve sıcak su ile masaj yapıyorum başka yapabileceğim bir şey var mı?
selamlar, bebeğimin göbeği 1 cm civarında dışa doğru çıktı, ıkınırken daha da fazla çıkıyor. başlangıçta böyle değildi ıkına ıkına çıkarttı. başına böyle bir durum gelen var mı ve ne önlem almak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?