valla süpeer masaj izleyin ayşe önerden
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
Maşallah kuzuna ne güzel kilo almış darısı bize olsun yarına kontrolumuz :)))
Bende mama + süt veriyorum artık mamayı azaltsammi diyorum ama şutum yetmezse diye de. Çekiniyorum ;( seb yaz bakalım geceniz nasıl geçecek))
doğum yapınca kaç kilonuz gitti?
merhaba kızlar valla hayatımın bu kadar değişeceğini söyleseler inanmazdım tüm hayatım bebek oldu şimdi bile bunu zor yazıyorum annem bugün gitti ne zormuş bebişle yalnız kalmak alışmış yanında birinin olmasına sürekli mutfakta yemek bile hazırlayamadım yatmak istemiyo sürekli kucakta gezse dursa bayramda annemler burdaydı biri bıraktı biri kucakladı bizim minik kuzuda hemen alıştı kucağa bu arada dün tuzladık kızımı hiç ağlamadı maşallah pek dayanıklı çıktıbu iştende kurtulmuş olduk böylece şimdi kırkımız çıkınca banyo işi var o nasıl olacak bilginiz varmı kızlar
tuzlama ne cnm
canım bizde bebek göbeği düşünce tuzlanır yani onun özel bi tuzu var içine karanfil falan konur ve başka bitkiler bebeğin vücudu hafif ıslatılır ve tuz sürülür sonra bi çarşafa sarılır ve biraz bekletilir sonrada yıkanır tuzun antiseptik özelliği olduğu için bebeğe faydalı olduğu söylenir bizde adet yerini bulsun diye yaptık
hmm değişik bişeymiş (= nerelisinz cnm
tum gun bebeği emzirip tuvalete bıle gıdemedığım yemek bıle yıyemedıgım gunlerden bırıydı gecen hafta o kadar yorulmustum ve uykusuzdum kı sınırlerım korkunc bozuldu .kendıme ınanamıyordum sureklı yatak odasında bebek emzıren bırıne donusmustum esım cok yardımcı olmasına ragmen bebek bana bagımlı olmustu surekli gogsumede uyuyor yatırdıgım an yerıne bagırıyor aglama kırızıne gırıyordu uzerıne gaz agrısı ve kolık de eklenınce ben resmen bır akşam bebegı esime verdım ve aglama nobetıne tutuldum bır yandan aglıyorum bır yandan napıcam ben ıstemyorum boyle hayat dıyorum esım cok anlayıslı ve ozel bırıdır efeyı kayınvaldeme verdı yanımda benı tesellı ettı sarıldı gecıcek hepsı dedı ama ne fayda ben tum gece agladım efe salonda ben yatak odasında en sonunda gene kucagıma alıp emzırdım yuzunu gorunce dayanamadım o yuzden senı cok ıyı anlıyorum ...umarım bu gunler gecıcıdır ve annelıgın keyfıne varacagımız gunlerde gelır
eşim de tuzlayalım diyor o biliyormuş nasıl oldugunu.tuzlayınca büyüdüğü zaman ter kokmadığına inanıyorlar eşime de yapmışlar bebekken gerçekten hiç ter sorunu oldugunu görmedim.ben de deneyeceğim sonuçta tuz sadece.ama tuz cildini yakmadan temizleniyor.
selam kızlar kaka problemi yaşayanlar varmış.. bende geçenlerde bu problemle başbaşa kalınca doktoru aradım ve etkili bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.. benim bebiş ilave olarak mama kullanıyor ve her mama verdiğimde içine yarım çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum kakasını rahat rahat yapıyor.. tavsiye ederim.. bu arada sarılıkla başımız dertte 3 gündür değerleri ölçtürüyoruz bugünde ölçtürdük 16 olmuş değer.. pazartesi tekrar bakılacak düşmemişse tedavi uygulanacak.. Allah hepimizin bebişlerini korusun..
selam kızlar kaka problemi yaşayanlar varmış.. bende geçenlerde bu problemle başbaşa kalınca doktoru aradım ve etkili bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.. benim bebiş ilave olarak mama kullanıyor ve her mama verdiğimde içine yarım çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum kakasını rahat rahat yapıyor.. tavsiye ederim.. bu arada sarılıkla başımız dertte 3 gündür değerleri ölçtürüyoruz bugünde ölçtürdük 16 olmuş değer.. pazartesi tekrar bakılacak düşmemişse tedavi uygulanacak.. Allah hepimizin bebişlerini korusun..
Kızlar selammmm,
uzun zamandır yazamadım. Özledim sizleri...
Kızımı emzirmekle meşgulüm.
22 ağustosta 2360 gr
27 ağustosta 2608 gr
2 eylülde 3100 gr...
Pazartesi sağlık ocağına gidicez, bakalım kaç kilo olmuş. Sizin miniklerin kiloları nasıl?
Kızımı emzirdikten sonra 2-3 dk hıçkırıyor. Sizlerde de oluyor mu?
Bazen emzirdikten sonra yarım saatten fazla uğraşıyorum gazı çıkmıyor, bazen de 2 dk da gaz çıkarıyor. Normal mi acaba bu durum...
selam kızlar.sezeryanla doğum yapanlar sonrasında sorun yasadınız mı dikişler emzirme vs?yardımcı olabilir misiniz bugün kontrole gittik çatı muayenesioldum suan bebeğin kilosuna göre sınırda çıktı önümüzdeki hafta büyümesine ve kilosuna göre doğum şekline karar vereceğiz suan için doğum sonuna gelse bile çıkamayabilir dedi doktorumuz tekrar muayene edecek.normal baslayıp sezeryana gecebiliriz bu durumda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?