k daCanım sn emzir kac dk sürerse artık sonrada saydığın sütunu ver
tahminim 30-40- cc şimdilik yeter Dr emsin dediği beslensin kaka yapsın ki sarılığı atsın onu diyor sürekli besle oğlunu uzme kendini Allah'tan erken fark ettin
Burda hep yazıldı akıllı bebek sakarsınız ama aslında şekeri dusuktur ondan hep uyuyodur diye sen bugünden başla kusana Kadar besle bence :)
ben kaka problemı hıc yasamadım sukur.hatta problemde denmez ama her emmeden sonra dha emmesı bıtmeden patır patır alttan kacırıyoruz:) gaz cıkarır gıbı sesle bırlıkte 2 tatlı kasıgı kadar sapsarı kaka yapıyor.ama her emmeden sonra hıc şaşmıyor bu maşallah.demekkı beslenıyor dımı cnım?bıberon takvıyesıne gerek yok ozman.demek beslenıyor ne dersın? doktora sarı kakayı sormustum sutun yeterlı demekkı demıstı.yınede 15 dk falan okuyuunca sağda solda yetersız oldgmu dusundum.aslında ben yetersz deılım cunku sutum fıskırıyor bnm tembel 6-8 dk da dudakları büzüyor:) sukur ALLAHıma uyanmaya basladı tabı 2saate uyanıp emerken uyuyaklıyor tabı sabahları ve gecelerı uyanık oluyor ama hıc aglamaz yavrum oyle bakınır etrafa.YARIN DOKTORA GIDICEZ HERSEYI SORUCAM