2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

stzmn cok cok gecmis olsun. umarim eve gelmisinizdir bebeginde durumu iyidir. allah acil sifalar versin bebegine ve diger hasta bebeklere...

bu arada herkesin Ramazan Bayrami mubarek olsun anneler ve diger anne adaylari...

yenidoğan için veriyorlar e bebek ten almıştım.
Philips Avent %0 BPA PP Tekli Biberon 125 ml
sanırım bu

canım çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir ve eve gelmişsinizdir
eyeszaycım sanada çok geçmiş olsun bebek ağlayınca insan ister istemez panik yapıyo( inş. alerji durumu yoktur

kzılar bugün 18 günlük olduk ama hala çok azda olsa sarılığı var oğlumun doktoru ve hemşiresi çok yok geçer dedi ama benim yine aklıma takılıyo sizlerin ne kadar sürmüştü sarılıkları. bide benim hala mide yanmam devam ediyo yoksa hamileliğimden bi hatıramı kaldı bana olamazzzzz

bu arada ramazan bayramınız ve zafer bayramınız kutlu olsun

arkadaşlar nişan geldikten ne kadar sonra doğum başlıyor biliyormusunuz

merhaba kızlar ... herkesin keyfi yerindedir inşallah.. gelen giden çok oluyo, bi de bebiş vakit bulup giremiyorum foruma ..

benim oğluşum bi uyuyo, bi asker ediyo başında.. çok şükür idare edip gidiyoruz...

ağlamaya başladı şimdi de çoook opuyorum herkesi.. iyi bayaramlar.. geçen hergün bebişlerimiz için güzellik , sağlık, kolaylık getirir inşallah...

aranızda hamileliğinde su azalması problemi yasayan var mı?neler yasadınız ne yaptınıız bu erken doğuma sebep oluyor mu?bir de biterse sezeryan yapılıyormuş peki azalma devam ederse su bitmeden normal doğum şansı yok mu internetten okudum durdum daha cok kafam karıştı ve gerildim cmtsi kontrole gideceğim tekrar ama çok huzursuzum.doktor dinlen dedi su zaten çok içiyorum yapabileceğim başka bir şey var mı?dua edin lütfen bize

tüm annelerin ve anne adaylarının bayramını kutluyorum.bebişlerimizle nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle...

nasılsınız kızlar???
sizleri çok özlüyorum inanın ama resmen zombiye döndüm yaa...
sürekli uykulu bi haldeyim...birsürü şeyi kaçırdım farkındayım...
doğumlar olmuş...hastalık sorunları falan...herzaman yazamasam da takipteyim inanın...
doğum yapan canları tebrik ederim...bebişleri hasta olanlara da acil şifalarrrrrrrrrr...
bugün ramazan bayramı,zafer bayramı bi de bizim evlilik yıldönümümüz(3.yılımız bitti)....ama inanın uykudan başka bişi düşünemiyoruz...eşim pasta almaya gitti...bari onu keselim de kutlayalım dedik yıldönümümüzü...nereye gidelim bizim cadıylaaaaaaaa...bu bayram büyüklere de gitmiyoruz..herkes bize gelecek sırayla...öyle işteeeeeee...kaçtım ben şimdi bizim cadı içerden vik vikliyooooooooooooooooo...öptüm sizi...herkesin bayramı da kutlu olsun....sevgiler :)

Arkadaslar bundan ıkı gun once beta hcg 212,47 bugun 360,98 cıktı sızce degerler nasıl son adet tarıhım 28 temmz ama gunumde olmam 3 4 gun geckr lutfen yardmcı olun arkaadslarrr herkse ıyı bayramlar

canım benimmmm sağlıkla nice yıllara eşin ve bade ile inşallah :)
vikliyo dimi ağzını yediğim benim ki de vikliyo eğer karnı açsa apartmanı inletiyo :)

bi bu eksikti kizlar. simdide mastit oldum. fazla sut gelmesinden kaynakli bisey gogus sisiyor sora atesiniz cikiyor sitma tutuyor. disimden zannettim onemsemedim ama maalesef baya oneli biseymis. sabahtan beri sutu sagip sagip dokuyoruz. canim cok yaniyor. neden bu dogum sonrasi hersey beni buldu anlamiyorum. isallah antibiyotik ise yarar(

Aynı şey bana da olmuştu. Kendimi iyi hissediyordum, hava almak için terasa çıktım. Aniden çok sert bir üşüme sol kolumda kramp hissi, ateş, titreme geldi.Sonra sol göğsüm taş gibi oldu. Neye uğradığımı şaşırmıştım, yani benimki aniden olmuştu, ılık su ile göğse pansuman yapmıştık.Geçmiş olsun.

canım ben erken dönemden sonuna kadar sınıra yakın seviyede suyla devam ettim.Bol su bol istirahat ile geçti günler.Bebeğin kilo alımı ve kan akımı normaldi,sende de durum öyleyse için rahat olsun.Biz sezeryana karar verdik,bir sür faktör etkendi bende.Doktor sezeryan derse de sıkma canını hiç korkulacak bir yanı yok.

cmtsiden beri dinleniyorum yemek ütü dışında ev işi yapmıyorum uyumasam da uzanıyorum tüm gün.şuan kilosu haftasıyla uyumlu cmtsi tekrar gideceğim kilo alımı devam ediyor mu diye kontrol edecek.hareket çok etme bebek kilo alsın enerjiyi sen yakıp tüketme dedi.
ben de sezeryan korkusu var pek çok kişi normalden korkarken ben de bundan korkuyorum kesilme,narkoz vs daha ürkütücü geliyor epidural konusunda daha doktorumla görüşmedik gerçi.ben de düşük tansiyon var uygulanamadığına dair yazılar okudum.Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin sağlıkla oğlumu kucağıma alayım inşallah

canım seni anlıyorum.sezeryandan çok korkuyordum,kesi atılacak olması benı urkutuyordu.genel anestezi korkusundan ciddi sorun olan burun ameliyatını erteliyordum yıllardır.artık ondan da korkmuyorum.sen de içini rahat tut.hayırlısyıla alırsın evladını kucağına.

Selam kızlar herkeesin seker ve zafer bayramı kutlu olsun ben pek anlamadım bayrammi nedir ;???
Kaç gündür kızımın kakası gazı uğraşıyoruz üstüne yorgunluk stres ( ev kalabalık 3 yasında yeğenim ve onun ababasi 30 yasında kardesim evi gürültüden geçilmez hale getiriyorlardı neysede yarına gidiyorlar) ten şutum azaldı mama verdik çokça kaka sorunu iyice arttı tabii onu aşamadan ben bir geçemedik üşüyorum kalktım esofman çorap hırka giydim pime aldım üstüme ELİS te usumustur diye onada kalın battaniye örttüm ama isinamadim annemi kaldırdım sen ver mamayı diye baktım olmuyo dedim anne sen bak benim Halim yok
Bende gittim bizim odaya çift pike yattım ama zor ısındım yani sabah erken esim kaldırdı kendini sag diye ama Halim yook süt sıtması olmuşum ılık banyo üstüne sag yada emzir ama takatim yok 1saat daha uyudum kalktım banyoya gittim soyundum tansiyonum düştü hemen odaya geldim esime dedim tuzlu ayran getirdi ictim bekledim bı daha banyoya olmadı şekerimde düşmüş sanırım 3 kurabiye yedim sonra tekrra banyoyaaa duş alırken tansiyonum düştü daha evvel de bayildigim icin hemen Kuvete oturdum toparlandım saciminduruladim genenbayilma hissi hemen klozete oturdum anneme seslendim esim ve annem geldiler ama Halim içler acısı tüm gece kızıma bakamaisim icim acıyor takatim yok banyoda çıplak klozetin üstünde bayılmak üzetreyim babam banyo kapısında neysede topalandik bitmiştik giyip kızımın odasına geçtim uzandım 10-15 dk sonra yavrum uyandı zaten mamadan gına geldi kabizz oldu emzirdim bende Ogün oylE gecti bugün kalkındım ki göğüsüme kipkirmizi olmuş şişmiş Yaaa onusudugum gece göğüsümün agrisinida anlatamam Cook fena sagdan sola dönmek yataktan kalkmak ufffncok kötü neyse bugün göğüsüme iyice kızağında Dr aa nöbetçi kadın doogumcuya mastit antibiyotik verildi penisinin alerjimden şimdilik kullanmadım amanzarari olmaz dendi kızımın Dr da kullan dedi bana bu arada semuş mama çok verdiğimizden mamadan sonra 5-10 ml su ver dedi
Kısacası son günlerim bomba gibiydi her yün bisey patladı
Stzm evladın hayirlinolsun Allah amalı babali büyütsün sariligida dert etme mgokberkk ti sanırım Onlarda fototerapi gördüler sulessliiii de aynİ sekİlde ama maşallah hepsi iyi üzülmedemiycem elinde değil gecmis olsun
Eyeszay
Sanada gecmis olsun canım inşallah allerijik değildir kızın ılerde çok sorun yasar acaba isiliknmi ki yadansenin yediğin bisey ot gibi bisey de olabilir
Babanın gelmesinde umut verici her şey yoluna girecektir ))

kızlar hepınıze tesekkur ederım..evımızdeyız sukur.pazartesi yıne ölçümümüz olacak ınsallah sarılıgımız bırdaha nüksetmez.

cnm dedgn gıbı tas gıbı oluyor sagmassam kımıldayamıyorum okdr sızlıyor.bırde ugun basladı bebegmı emzırırken dıger gogsum akmaya baslıyor.bende hastanede döktüm hep ama bugun evımıze geldık sagdım buzluga koydum ılk kez.doktorumuzda boyle soyledı.6ay dolapta bklıyebılırmış.senınde
elındekı bıberon avent ama sen modelını bılmyrm dıyorsun dımı???ozaman philips.com.tr/c/avent-bebek-biberonla-besleme/18458/cat/ bu sıteden ıncele kendı elındekını bulursun ıllakı canım yada fotosunu cek bıze bakalım fıkır verelım sana .

oğlum mıızmızlanıyor emzırme vaktı gülee güleee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…