cnm hayrlı olsn yeni bebişin inş. yaşı uzun olsun
pişik için ben ilk gün primanın care bezini kullandm bebişimin altı pişik oldu
hugges yenidoğan kullanıyorum şu anda pişik kremi kullanmama bile gerek kalmıyor elhamdllh (=
kızlar yaa bu arada bnm göğsümün biri küçük biri ibüyük
çözüm istiyorum bayanlar neden böyle ikisindede süt var...
arkadaşlar bişey sorucam..bu devit-3 vitaminini doktor 10 günden sonra al ve 3 damla bebek 6 damla kendin kullan dedi..ama eczane benim kullanmama gerek yok ve bebeğede 10 damla demiş.sizler kullanıyomusunuz size nasıl tarif etti doktorunuz ve bebek kaç günlükken kullanmaya başladınız..
arkadaşlar bişey sorucam..bu devit-3 vitaminini doktor 10 günden sonra al ve 3 damla bebek 6 damla kendin kullan dedi..ama eczane benim kullanmama gerek yok ve bebeğede 10 damla demiş.sizler kullanıyomusunuz size nasıl tarif etti doktorunuz ve bebek kaç günlükken kullanmaya başladınız..
kızlar bugün tam 40 günlük olduk....yıkandık paklandık....ayrıca hem arfe suyuna girmiş olduk.....iyice bi temizlendik..bakalım şu 40 ta ne keramet var....inşallah herşey hem benim hem bebeğim için yoluna girer...inşallah dahada cadılaşmaz
şu göğüs çatlağına iyi gelen şeyi bana da tarif edin.. krem kulanıyorum kedi sütümü sürüyorum ama yok yok faydasız..
KIZLAR HEPİNİZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUNMELEKLERİMİZİN İLK BAYRAMI ÇOK ŞÜKÜR
Bizim dedemiz kalmıştı bir kızımı görmeyen o da yolda bırazdan gelıcek inşallah.Birşey diyeceğim kızlar kullandığımız ürünlerle ilili tecrüblerimizi de yazsak.Mesela ben doğumdan beri prima kullanıyordum.Bugün bezimiz bitince evdeki huggies numunelerini kullanayım dedim.Çişle sorun yaşamadık derken akşam kızım kucağımdayken kakasını yaptı,indiriken baktım üstüne geçmiş birde baktım benim de üstüme geçmişDuymuştum taşıyor diye ama:S Gündüzleri kullanıp bitiricem ama para verip de almam ben huggıes.Oysa onun kalıbını ve bantlarını daha çok sevmiştim.pişik için sebamed kullanıyorum memnunuz çok şükür.Islak mendil de önce fresh&soft yenıdoğan almıştım paket çabuk yıprandı sımdı huggıes yenıdoğan aldık o güzel ,onna devam edicem.Gaz için daha önce de söylemiştim neo-baby kullanıyoruz.Sab-sıplex var evde ama vermedim daha hıç.Rezeneye başlayacağım ben de 3 haftamızı doldurunca.Şimdilik sadece ben içiyorum.Kayınvalidem bugun elma yağı almış gaz için deneyip işe yarasa habe rveririm sizlere
ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH BIRSEYI YOKTUR...SAG SALIM ALIRSINIZ KUCAGINIZA ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...AMINKızlar ben suan hastanedeym dun yanı arıfe gunu sabah test ıcın hastaneye geldkhastaneye gelene kdr yavrumn rengı gayet ıyıydı doktor odasına bı grdk bebegımı soyduk gozlerıme ınanamadım sapsarıydı doktor acıl test ıstedı labrtvr aradı cok acıl test dıye yaptrmk ıcın labrtvr cktk yavrumn testı ypldı o arada bn kndı doktorma gorundm dıkısıme baktı bandaj cıkarıldı ama aklm oglumda korıdorda aglamamak ıcın zor duruyorm annemı ve eltımıde bebegn ynnda bıraktm kmsey ıstemedm kndı ynmda neyse esımn abısı geldı yatısı yapyrm dedı benm elım ayagm koyverdı.sonra kat a cıktk oglumu hemsıre aldı kuvozle gtrcm dedı sonra annem eltm ve onun esı odada bebegı beklerkn bn kapıya cktm asansor acıldı kocaman makınalar cıhazlar yavrum ıcınde dayanamdm ve odaya gırmedm korıdorda aglamaktn dıkıslrm sızlamaya basladı sonra hemsıre odaya benı cagırttı hadı gel anne oglunu emzır dedı altında sadece bezı gozunde bandajı kolunda serum gırısı oda kolaltına dayanmıs kızartms kolaltını ben emzırıyorm ama yavrumu ıcıme sokmak ıstyrm yenıden.emzırdm ve yavrm kuvoze grdı.kendımı nasıl suclu hıssedyrm bakamadm ılk 2gun sutum yeter sandm meger acmıs yavrum hep.arıfe boyle gectı kızlar sabaha degerlermz duserse cıkıcaz dua edın bayramda evımzde olalım.bırde farkındysanz tum bunları anlatrkn esımden bahsetmedm.bzm kndı gym magazam var arıfe oncesı mal almy gtmst esım ama urunler raflarda azalnca tekrar mal almk zorundydı oda sabah bzmle beraber evden ckmstı ızmıre.yoldayln aradı doktorn ytrdgn duyunca ınanamadı atlasımn hıcbrsy yoktu dıye.1saatte ısını halletms 1saatte yolda.bız yatısı yaptgmzda oda hastny yetstı.tabı duramadı suyumuzu bardagmzı alıverdı dukkana malı yerlestrmy gttı bgn yogun oldg ıcın dukkndan cıkamadı anca geldı yavrusuna baltı uyuyakaldı yorgnlktan suan saat 4.ben oglumun basında otryyrm agladımı kuvoz kapaklrndan dogu bıberonla beslıyorm ya da emzıkle avutuyorm.sabah 10da olcum var ınsallah tehlıkeyı atlatmısızdır dua edın kızlar neolur..
canim banada yaz tecrubelerine ne oldu 40 gunlukken bebegin huysuzlugu azaldimi. bide rahim artik yerinde oluyormus lohusaliktan cikiyormussun falan kilolarin ne alemde ne degisiklikler var. bu arada okudunmu bilmem hastanelik olduk biz kizim cok agladi. alerji durumunu test ediolar simdi bikac gun diyet yapicam.
bu arada eskiler nerde yahu?? dogum yapan gelmiyor artik. kac oldu biseyler soruyorum biseyler anlatiyorum kimse cevap vermiyor. kimse kalmamis forumda((( anne sutunu mecburen biberonla vermek zorunda kaldik hava yutuyor diye bikere ama ikincide almadi. neden sence biberonmu uygun degil acaba?? biz bitek anne sutu verdigimiz icin biberonlarla ilgili hic fikrim yok. anlamiyorum neden biberonu almiyor gogsumu aliyor.
canım süt kanalların tıkanmış olabilir mi acaba? yani o kadar şiş ve ağrılı olup da süt çıkmadığına göre öyle bi durum olmuş olabilir belki... istersen bi pompayla tıkanıklığı açmayı dene, çünkü bu süt sağma pompaları o amaçla da kullanılıyor, yani tıkanıklıkları açmak için...biraz zorlayarak açılıyomuş, arkadaşımın da başına gelmişti de...çok geçmiş olsun canım...
Cnm bnde tum gun hastanede kuvozde oldgmz ıcın bıberonla verdm kndı sutumu ılk etapta alamıyor agzından cıkarma tutana kdr hanı bıberonun genıs kısmı varya oraya kadar dayıyacaksın bılıyorsun dımı.kendı sıyah halkamz gıbı dusun orayı.bnm bıberon avent.cok memnunum.almaya calısırkn debelenıyor ya oglum o arada lık lık akmıyor bıberon anne memesı gıbı emerse cekerse akıyor.dene guzelm bu bıberonu.normalın 5-10tl ustu ama deger$hem senden uzaklastrmyr hem sıkıntı vermyr.ama unutma bnmkıde hem mememı kavrarken hem bıberonu kavrarken basta bı mucadele verıyor ama sonuc guzell
geçmiş olsun canım ah oacıyı çok yi bilirim ağladım resmen hüngür hüngür ben..garmastan diye bir pomad var 30 tl çok iyi geldi sürüyosun emzirmeden önce temzliyosun hafifçe ılık su ile..bana çok iyi geldicanım geçmiş olsun ve gözün aydın... benimde gögüs uçları parçalandı senin kulandığın nasıl bişey tarif edebilir misin yana yakıla bir çözüm arıyorum.. çok zor en çok istdiğim şeyi bağıra bağıra yapmak herşeyi genemeye hazırım...
valla doktor bana da humana dedi ama bende milupa vardı onu verdim..10 cc kadar veriyorum çok verip alıştırmak da istemiyorum..canım benim annem ben bebekende rezene çayı vermiş bana ..ver diyordu bende vermiyordum..her dr.a gidişimdede sormayı unuttum..benim kadın doğum dr.u humana verdi kimyonlu olanından..bende bebeeğe sonunda ondan verdim..dün markette humana değilde milupa bulduk ama eşim farklı olmasın diye almadı..dünde burdaki yazılanları eşime söyledim milupa kullanıyorlarmış diye oda keşke alsaydık dedi...neyse bugün alıcaz..evdeki çayımız bitti..biz dr.a sormadığımız için üstündeki tarife göre yapıyorum ..birde benim kız 40 günlük oldu.belki dozu normaldir çünkü üstünde 1. haftadan itibaren içilebilir yazıyor...cerenimo ayrıca annenden döndüğünüz için hem biraz rahatlıycan evine geldiğin için ama bir müddet sonra zorlanıyosun..başka yardım edicek biri varmı yanında?kaç günlük oldunuz?
canım bebekten bebeğe mi dr.dan dr.a mı değişiyor bilmiyorum ama kimi pre kullanıyor kimi 1 numara bebek sütünü kullanıyor..bize dr. 1 numara bebek sütünü alın demişti...sizin dr. ne önerdi acaba?
canım avent in minik bi biberonu var gaz için sanırım tasarlanmış satan kişi öyle dedi..canim banada yaz tecrubelerine ne oldu 40 gunlukken bebegin huysuzlugu azaldimi. bide rahim artik yerinde oluyormus lohusaliktan cikiyormussun falan kilolarin ne alemde ne degisiklikler var. bu arada okudunmu bilmem hastanelik olduk biz kizim cok agladi. alerji durumunu test ediolar simdi bikac gun diyet yapicam.
bu arada eskiler nerde yahu?? dogum yapan gelmiyor artik. kac oldu biseyler soruyorum biseyler anlatiyorum kimse cevap vermiyor. kimse kalmamis forumda((( anne sutunu mecburen biberonla vermek zorunda kaldik hava yutuyor diye bikere ama ikincide almadi. neden sence biberonmu uygun degil acaba?? biz bitek anne sutu verdigimiz icin biberonlarla ilgili hic fikrim yok. anlamiyorum neden biberonu almiyor gogsumu aliyor.
Eyeszay canım sızede cok gecmıs olsun.evet cok haklısın stresten sırtımda kuluclar oldu y15-20dk yatp kalkamaya calısaym nefes alrkn sırtm sıkısıyor . Guzel dusuncelrn ıcın saol. Bu arada sutumuzz konusunda bnmde masallh bol gelıyr oglum acıkana kdr benm gogslr agrmy baslyr sonra bır acıı o acıyla musluk sıp sıp damlar gıbı damlıyor sagıyorum bende.buzluga koycm.dun cocuk doktrn muaynesınde sırdum sutumuzu 6ay defreezde sankalayablyrmsz buızdolbnn normal yerunde 12 saat.oda ısısında 3saat.3u gecersea at dedı.
geçmiş olsun canım ah oacıyı çok yi bilirim ağladım resmen hüngür hüngür ben..garmastan diye bir pomad var 30 tl çok iyi geldi sürüyosun emzirmeden önce temzliyosun hafifçe ılık su ile..bana çok iyi geldi
valla doktor bana da humana dedi ama bende milupa vardı onu verdim..10 cc kadar veriyorum çok verip alıştırmak da istemiyorum..
eve geldiğim için rahatladım tabi ev ev üstünde olmuyo canm ya..ama annemi her açıdan özledim valla :) bebek ağlar annem pışpışar doyurur temizler şimdi hepsi bana kaldı :) dün sabah mızırdanıyo da dönüp bakmıyorum annem yanımda sanıp :)))aman iyi olsunlar da sabaha kadar dikilelim gerekirse...
canım avent in minik bi biberonu var gaz için sanırım tasarlanmış satan kişi öyle dedi..
ben onu kullanıyorum memnunum..
bu arada kızlar ramazan bayramımız mübarek, zafer bayramımız kutlu olsun :)
arkadaşım çok geçmiş olsun..inşallah atlatmışsınızdır ve evinizdesinizdir..Kızlar ben suan hastanedeym dun yanı arıfe gunu sabah test ıcın hastaneye geldkhastaneye gelene kdr yavrumn rengı gayet ıyıydı doktor odasına bı grdk bebegımı soyduk gozlerıme ınanamadım sapsarıydı doktor acıl test ıstedı labrtvr aradı cok acıl test dıye yaptrmk ıcın labrtvr cktk yavrumn testı ypldı o arada bn kndı doktorma gorundm dıkısıme baktı bandaj cıkarıldı ama aklm oglumda korıdorda aglamamak ıcın zor duruyorm annemı ve eltımıde bebegn ynnda bıraktm kmsey ıstemedm kndı ynmda neyse esımn abısı geldı yatısı yapyrm dedı benm elım ayagm koyverdı.sonra kat a cıktk oglumu hemsıre aldı kuvozle gtrcm dedı sonra annem eltm ve onun esı odada bebegı beklerkn bn kapıya cktm asansor acıldı kocaman makınalar cıhazlar yavrum ıcınde dayanamdm ve odaya gırmedm korıdorda aglamaktn dıkıslrm sızlamaya basladı sonra hemsıre odaya benı cagırttı hadı gel anne oglunu emzır dedı altında sadece bezı gozunde bandajı kolunda serum gırısı oda kolaltına dayanmıs kızartms kolaltını ben emzırıyorm ama yavrumu ıcıme sokmak ıstyrm yenıden.emzırdm ve yavrm kuvoze grdı.kendımı nasıl suclu hıssedyrm bakamadm ılk 2gun sutum yeter sandm meger acmıs yavrum hep.arıfe boyle gectı kızlar sabaha degerlermz duserse cıkıcaz dua edın bayramda evımzde olalım.bırde farkındysanz tum bunları anlatrkn esımden bahsetmedm.bzm kndı gym magazam var arıfe oncesı mal almy gtmst esım ama urunler raflarda azalnca tekrar mal almk zorundydı oda sabah bzmle beraber evden ckmstı ızmıre.yoldayln aradı doktorn ytrdgn duyunca ınanamadı atlasımn hıcbrsy yoktu dıye.1saatte ısını halletms 1saatte yolda.bız yatısı yaptgmzda oda hastny yetstı.tabı duramadı suyumuzu bardagmzı alıverdı dukkana malı yerlestrmy gttı bgn yogun oldg ıcın dukkndan cıkamadı anca geldı yavrusuna baltı uyuyakaldı yorgnlktan suan saat 4.ben oglumun basında otryyrm agladımı kuvoz kapaklrndan dogu bıberonla beslıyorm ya da emzıkle avutuyorm.sabah 10da olcum var ınsallah tehlıkeyı atlatmısızdır dua edın kızlar neolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?