arkadaşlar benimde kaşıntım var.ama oram kaşınıyordr. tahlil aldı.pek bişey göremedi...tahriş oldu şimdşi canımda yanıyo
arkadaşlar şubatın ilk haftası büyük ihtimal 7 şubatta istanbulda avrupa yakaısnda buluşmamız var...müsait olan ve gelebilcek bütün 2011 ağustos hamişlerini bekliyoruz....
arkadaşlar şubatın ilk haftası büyük ihtimal 7 şubatta istanbulda avrupa yakaısnda buluşmamız var...müsait olan ve gelebilcek bütün 2011 ağustos hamişlerini bekliyoruz....
selamlarrr
bulantılar tam gaz devam hep uyumak istiyorum nasıl bişe bu anlamadım kızımda ilk 15 hafta yataktaydım diye mi bişe anlamadım acaba yaa
galiba öyle şu sömestr tatili gelse de bende yatsam:))))cnm okuduklarima gore,
hamileyken vucudun neye ihtiyaci varsa ona aserirmissin. senin uykuya ve dinlenmeye ihtiyacin var demek ki cnm
dinlen bol bol cnmm
galiba öyle şu sömestr tatili gelse de bende yatsam:))))
canım benim adlığımında beli lastikli ve uzun göğsüme kadardı.ama arka taraf düşük bel gibi yani arkadada lastik var ama pantolon olan yani kot kısmı biraz aşağıda ..eğilip kalktım yürüdüm.hiç rahat edemedim.dün gittim 2 mağaza daha gezdim hepsi aynı ...rahat edemedim.bende gittim aldığımı geri verip normal beli lastikli pantolon aldım...zaten düşük bel normaldede giymem.belki alışık olmadığımdandır....
galiba öyle şu sömestr tatili gelse de bende yatsam:))))
ah senin sömestırın var ben bir daha doğum iznine dinlenirim onada dinlenmek derse((((((((((
anladım canım. ben aldığım pantolonu 8. haftamdan bu yana giyiyorum çok sevdim valla :) zaten göbişler kocaman olunca yaza geliyo alttan hava girecek etekler elbiseler alırız :92:
cnm 1-2 gun bende de oldu,
doktor numismed temizleme jeli verdi, gunde 1 kez.
simdi gecti cnm
Günaydın bende sata göre 5+5'de lekelenmem olduğu için doktora gitmiştim 2 doktor birden vajinal ultrasonla baktı ve defalarca bi sorun var galiba bebeğin kalbi atmıyo diyerek beni delirttiler hemen soluğu başka bir hasatanede (medipol şule hanım) aldım ve doktor bana dediki kese yerinde sağlam duruyor bi problem yok kalp atışını buı haftada zaten duyamayız çok zor kese boyutu 2cm olunca vajinal ultrasonla 3cm oluncada normal ultrasonla kalp atışlarını duyabiliriz seninki daha 1 cm bile değil dedive beni rahatlattı sağolsun 5 gün sonra tekrar aynı şekilde 1 damla koyu renk kan geldi ve doktoru aradım hemen gel dedi gittim bakalım ama kalp atışlarını filan duyamazsak sakın üzülme endişelenme hala çok erken dedi ama bide baktık pıt pıt
Yani bence normal hiç canını sıkma boşuna kendine dikkat et arkadaşlarında dediği gibi geç döllenme de olmuş olabilir...
ya benim de tenim çok kuruyor.yüzümde de hem sivilce çıkıyor hem de soyuluyor suratım oysa çok su içiyorum
selam arkadaşlar
bişey sorcam ben bu tickerdan yapmak istiyom nasıl olucakkk yapamadımda
selamlarrr
bulantılar tam gaz devam hep uyumak istiyorum nasıl bişe bu anlamadım kızımda ilk 15 hafta yataktaydım diye mi bişe anlamadım acaba yaa
baya öğretmen var anlaşılan...ben de öğretmenim ve şu 2 haftanın biran önce geçmesini diliyorum:)
ne güzel şanslısınz..benim gibi çalışacaklar yerinede dinlenin bol bol.11lere kadar uyuyun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?