2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar şubatın ilk haftası büyük ihtimal 7 şubatta istanbulda avrupa yakaısnda buluşmamız var...müsait olan ve gelebilcek bütün 2011 ağustos hamişlerini bekliyoruz....

ya bzide istiyoruz istanbulda olmanın avantajını yaşıyorsunuz hadi kızlar toplanıp trabzona gelin ben ağırlıyayım sizi

selamlarrr
bulantılar tam gaz devam hep uyumak istiyorum nasıl bişe bu anlamadım kızımda ilk 15 hafta yataktaydım diye mi bişe anlamadım acaba yaa

selamlarrr
bulantılar tam gaz devam hep uyumak istiyorum nasıl bişe bu anlamadım kızımda ilk 15 hafta yataktaydım diye mi bişe anlamadım acaba yaa

cnm okuduklarima gore,
hamileyken vucudun neye ihtiyaci varsa ona aserirmissin. senin uykuya ve dinlenmeye ihtiyacin var demek ki cnm

dinlen bol bol cnmm

anladım canım. ben aldığım pantolonu 8. haftamdan bu yana giyiyorum çok sevdim valla :) zaten göbişler kocaman olunca yaza geliyo alttan hava girecek etekler elbiseler alırız :92:

anladım canım. ben aldığım pantolonu 8. haftamdan bu yana giyiyorum çok sevdim valla :) zaten göbişler kocaman olunca yaza geliyo alttan hava girecek etekler elbiseler alırız :92:

ben de kendime bisuru , cesit cesit hamile kiyafetleri almak istiyorum; elbiseler, bluzlar, gomlekler, etekler, taylarrrr

ama 3 ayin dolmasini bekliyorum

Allah'im saglik versin de, hepsini yapalim insallahhh

cnm 1-2 gun bende de oldu,
doktor numismed temizleme jeli verdi, gunde 1 kez.
simdi gecti cnm

bende de dönem dönem oluyor...hamile kalmadan da doktorum numismed'i kullandırıyordu...hamileyken de kullanmanın sakıncası olmadığını söyledi...ben de ona devam...

benim doktorum da o...çok da memnunum:)

selam arkadaşlar
bişey sorcam ben bu tickerdan yapmak istiyom nasıl olucakkk yapamadımda

ya benim de tenim çok kuruyor.yüzümde de hem sivilce çıkıyor hem de soyuluyor suratım oysa çok su içiyorum

aynı sorun ben de var..feci şekilde sıvı tüketiyorum banamısın demiyo..sivilcelerden boğuldum..
hamile kalmadan önce cilt bakım yaptırıyordum..hamile kalınca onu da bıraktım o kadar gittiğim geldiğim de boşa gitti 2 seans vardı ki bebiş ben geliyorum dedi

bu arada kızlar müthiş bir haberim var size..
istanbul ümraniyede özel bir hastane bebeğim olacak semineri düzenliyor.
ücretsiz...konular çok güzel ben katılacağım inşallah bir aksilik olmazsa..

baya öğretmen var anlaşılan...ben de öğretmenim ve şu 2 haftanın biran önce geçmesini diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…