• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hesapladık ama ultrason da belli olana kadar heyecan aynen devam
benim çinde kız bioritmde kız başka bir hesaplamaya göre erkek
ve ay yaş hesaplamasına göre erkek pek birşey farketmedi başa döndük gene

hesapladık ama ultrason da belli olana kadar heyecan aynen devam
benim çinde kız bioritmde kız başka bir hesaplamaya göre erkek
ve ay yaş hesaplamasına göre erkek pek birşey farketmedi başa döndük gene

ama hissediyormuş anneler..ben erkek hissediyorum ama belkide gönlümden öyle geçiyordr diye çokta ümitlenmiyorum.ya aslında kararsızm bzn kız bazen erkek istiyorum.ama herşyden önce sağlıklı olsun hepimiznki inşallah..ha bide ultrasyon fotoğrafına göre sağda ve solda cinsiyet belirliyolar ya.beimki ortadaydı ne yani:9: bu ne demek oluyor?:90:

arkadaşlar benimde kaşıntım var.ama oram kaşınıyor:9:dr. tahlil aldı.pek bişey göremedi...tahriş oldu şimdşi canımda yanıyo

arkadaşlar benimde kaşıntım var.ama oram kaşınıyor:9:dr. tahlil aldı.pek bişey göremedi...tahriş oldu şimdşi canımda yanıyo

gecmiş olsun cnm.iç çamaşırını mutlaka pamuklu giy cnm.önemli bişeyin yoktur bence ama yinede tahlil sonucu ne cıkcak bakalm.umarım bi şey çıkmaz.

merhabalar güzel anne adayları,
bişi sorcam bnde yaklaşık 10 gündür karnımda bi ağırlık hissi vardı,sanki içimde bebişimi hissediorum gibi geliodu bana.ama dünden beri o ağırlık hissi gitti,korkmaya başladm bnde bişi mi olmuştur die :(
dr a gitsem mi acaba?
Allah korusun bişi olsa kanamam falan olur herhalde değil mi? biraz evhamlı biriyim ben,elimde olsa hergün dr a gidip bebeğime bakacağm ama ...

merhabalar güzel anne adayları,
bişi sorcam bnde yaklaşık 10 gündür karnımda bi ağırlık hissi vardı,sanki içimde bebişimi hissediorum gibi geliodu bana.ama dünden beri o ağırlık hissi gitti,korkmaya başladm bnde bişi mi olmuştur die :(
dr a gitsem mi acaba?
Allah korusun bişi olsa kanamam falan olur herhalde değil mi? Biraz evhamlı biriyim ben,elimde olsa hergün dr a gidip bebeğime bakacağm ama ...

canım o hisettiğin şişkinlik falandı belki geçti şimdi bebeğin hisetmen için çok erken o dah minicik ehvam yapma rabbim hayırlıyla kucağımıza almayı nasip etsin

canım o hisettiğin şişkinlik falandı belki geçti şimdi bebeğin hisetmen için çok erken o dah minicik ehvam yapma rabbim hayırlıyla kucağımıza almayı nasip etsin

öyledir herhalde.hissedemeyeceğimi biliom ama ne bileim işte :))) ilk heyecan :)

AMİN cnm inş. ,Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin güzel bebeişlerimizi :)

ama hissediyormuş anneler..ben erkek hissediyorum ama belkide gönlümden öyle geçiyordr diye çokta ümitlenmiyorum.ya aslında kararsızm bzn kız bazen erkek istiyorum.ama herşyden önce sağlıklı olsun hepimiznki inşallah..ha bide ultrasyon fotoğrafına göre sağda ve solda cinsiyet belirliyolar ya.beimki ortadaydı ne yani:9: bu ne demek oluyor?:90:
al benden de o kadar benim ki de ortadaydı...:26:Sağlıklı olsun da ne olursa olsun kız erkek farketmez

benim heryerim...doktora gidince mutlaka sorucam deliricem çünkü..özellikle banyodan sonra kaşınıyorum..yüzüm de soyuluyor bi garip..:26:

selam kızlar..midem çok beter.dün kavruldum resmen.hem gaz hem yanma.napcam ben ya :((

kizlar folik asite ne zaman basladiniz.ben 7. haftadayim.bulantilarimdan dolayi ara vermistim..
yine baslicamm

ya benim de tenim çok kuruyor.yüzümde de hem sivilce çıkıyor hem de soyuluyor suratım oysa çok su içiyorum

ya benim de tenim çok kuruyor.yüzümde de hem sivilce çıkıyor hem de soyuluyor suratım oysa çok su içiyorum

cnm ne kadar su içsende olacak maalesef.
bazı gebelerde oluomuş.su içmekle alakası yokmuş yani.gebelik org.tr de okumuştum da oradan biliodum.

arkadaşlar şubatın ilk haftası büyük ihtimal 7 şubatta istanbulda avrupa yakaısnda buluşmamız var...müsait olan ve gelebilcek bütün 2011 ağustos hamişlerini bekliyoruz....:kkk::72:

bende canım ya,normalde cildim kuru zaten.dahada bir kurudu bide günde 3-4 litre su içen insanm:50:
arkadaşlar şubatın ilk haftası büyük ihtimal 7 şubatta istanbulda avrupa yakaısnda buluşmamız var...müsait olan ve gelebilcek bütün 2011 ağustos hamişlerini bekliyoruz....:kkk::72:

ohh buluşun bakalım, bende gelmek isterdm ama malesef başk şehirdeyim.:50:

Back
X