• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Yani demiyim diyorum da, ikide ferahlayacagimizi varsayiyoruz ya, o gobek rahim buyudukce mideyi bagirsagi ittirip duracak, ic organlarin lokasyon savasi baslayacak🤣 muhtemelen uykusuzluklar bel agrilari ayagini gorememe egilip corabini giyememe gibi seyler ucuncude eklenecek🤣🤣 ayyyyy sistim bak yazarken🤪🤪
annem diyor ki yedinci aydan sonra geceleri sagimdan soluma donmek icin babani uyandirirdim, pilic cevirme misali o dondururdu beni 🤣🤣🤣
Bi tanıdığım ikinci çocuğuna hamileyken keşke hamilelik süreci olmasa direkt çocuğu verseler bana demişti. Bende içimden şabalak suratlıya bak hamile kalmış bide beğenmiyo demiştim allah affetsin. Sanırım onu artık anlıyorum djdhdjhdjd Kurt kışı geçirmeye başladı.. yediği ayazı unutmucak😁😁
Bizim karnı büyümüş halimizi düşünemiyorum ya allah yardım etsin skdjdkjd

Biz bu konuyu isledik nerdeydin sen dersi mi asmistin soyle bakiyim🤣 linc kulturu hamile kadina son yapilacak sey olsun, herkes kendinden kendi bebeginden mesul gunun sonunda🙏🏼 herkesin iradesi baska nefsi baska malesef. Kimse ozellikle cocugu zehirlemek icin icmez ki bu laneti 😁
Kesinlikle öyle hayatım da çekiniyor insan işte bilinçli yapıyormuşuz gibi algılayan olur diye :(

Bana verseler her gün bir lt içerim ama sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri çok nadir alıyorum, maden suyuyla kendimi kandırıyordum şimdi ondan bile midem bulanıyor 🤢 yetişin dostlar
Bende yarısına kola döküp diğer yarısına maden suyu koymuştum zararlı yararlı dengesi için tabi tadı iğrençti fkfkvmvvm

Bi tanıdığım ikinci çocuğuna hamileyken keşke hamilelik süreci olmasa direkt çocuğu verseler bana demişti. Bende içimden şabalak suratlıya bak hamile kalmış bide beğenmiyo demiştim allah affetsin. Sanırım onu artık anlıyorum djdhdjhdjd Kurt kışı geçirmeye başladı.. yediği ayazı unutmucak😁😁
Bizim karnı büyümüş halimizi düşünemiyorum ya allah yardım etsin skdjdkjd
Ahahahaha sabalak suratli cok iyiymis 🤣🤣olucemmmm. Neyse buyuk konustun ama bak iyi ki basina geldi bacim 🤣

Kesinlikle öyle hayatım da çekiniyor insan işte bilinçli yapıyormuşuz gibi algılayan olur diye :(
Ama soyle dusun sigara virali yapmiyoruz allah askina birer tane yakin diye 🤣🙈 ben imkanim olsa ilk agzima surdugum gune donup sondururdum o mereti vallahi oyle sevmiyorum aslinda 😟

Oruç tutuyor musunuz kızlar doktor ilk üç ay son üç ay izin vermiyorum kimsenin tutmasına dedi ben bir hafta tuttum sadece 😅
Ben tutuyorum canım, ilk hamileliğimde çok bulantım vardı tutamamıştım doktorum prilam vardi sahurda iç tut bişe olmaz dedi. Ama şuan tutamayacak bir bulantım yok.

Ama soyle dusun sigara virali yapmiyoruz allah askina birer tane yakin diye 🤣🙈 ben imkanim olsa ilk agzima surdugum gune donup sondururdum o mereti vallahi oyle sevmiyorum aslinda 😟
Kokusundan nefret ederim evde asla içirmem . Ben içmeden içip gelen oldumu da söylenirim iğrenç kokuyorsun diye bu nasıl bağmlılık bende çözebilmiş değilim lanet olsun başladığım güne cidden dnfnf

Ya bende işler tam tersi ilerliyor tüm gün bağırsaklarım çalışıyor. Hem wcye cıkıyorum hem gaz sancısı çekiyorum. Çok meyve tüketiyorum zeytinyağlı yemekler yiyorum bu yüzden oluyor sanırım. Ama hayat kalitem sıfır yani her an tuvalete cıkacak gibi olduğumdan dolayı bi yere gidemiyorum
Ay ben bir süre bu şekilde olmaya razıyım. Üçüncü gün hala tuvalete gidemedim 😔

Kokusundan nefret ederim evde asla içirmem . Ben içmeden içip gelen oldumu da söylenirim iğrenç kokuyorsun diye bu nasıl bağmlılık bende çözebilmiş değilim lanet olsun başladığım güne cidden dnfnf
Bizde de asla icilmez annemden ne gorduysem kendi evimde de ayni kurallari koydugum icin evlenince ahshshd
Annemlerin kisin balkona cikma montlari var hususi onlari giyiyorlar sigaraya cikarken. Kokuyormus disarida giydikleri yoksa ahahahah

Bizde de asla icilmez annemden ne gorduysem kendi evimde de ayni kurallari koydugum icin evlenince ahshshd
Annemlerin kisin balkona cikma montlari var hususi onlari giyiyorlar sigaraya cikarken. Kokuyormus disarida giydikleri yoksa ahahahah
Hemde nasıl kokuyor ya cidden parfümle falan daha beter oluyor . Ay az daha kötülersek tiksinip bırakcam heralde aklıma geldi bak 🤢

Hemde nasıl kokuyor ya cidden parfümle falan daha beter oluyor . Ay az daha kötülersek tiksinip bırakcam heralde aklıma geldi bak 🤢
Su an mesela allah adi versen yine yakamam 🤣 artik bu duzene de alistigimi dusunuyorum ben de acikcasi. Ya meger ben ne kadar sigara kokuyormusum kocama cok uzuldum cidden 🤣🙈

Duygusallık diyince; bugün yaprak dökümünde Cem'in cenazesi vardı. Gözyaşım pıt 😅😅 Dün Leyla'da da çok duygulandım yaa ben böyle sulu göz değildimmm 🥺

Ben kullanirim bunu bayildim ahahah
Doguralim seda ablam gibi cocugumun dogumundan sonra disipline olmus bir kadin olarak diye baslayan cumeler de kurar miyiz🤣🤣
Bak bu gebelik işinden alnımızın akıyla bi mezun olalım her türlü büyük konuşmaya ve boyumdan büyük cümlelere varım skdjdkjdjd kurarızzz😂😂

Ben de bıraktım. Eşim hala içiyor. Belirli yasakları var şuanda 😒 içtikten en az 15-20 dk sonra yanıma gelebilir. Dişlerini fırçalamak ve üzerindekini değiştirmek koşuluyla çünkü midem ağzımdan fırlayacak gibi oluyor 🥴 13 yıldır kullanıyordum..

Back
X