• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün dualarınıza ihtiacım var.. 8+3 günlük olduk kalp atışlarını dinlemeye gitcez, 6+2 günlükkken
çok küçük dedi doktor göremiorum, inşallahh bugün görürüz kalbim yerinden fırlıcak sabahın köründe kalktım çok heycanlıyım lütfen bana dua edin bugünn güzel haberlerle döneyim size :18:

kızlar bugün dualarınıza ihtiacım var.. 8+3 günlük olduk kalp atışlarını dinlemeye gitcez, 6+2 günlükkken
çok küçük dedi doktor göremiorum, inşallahh bugün görürüz kalbim yerinden fırlıcak sabahın köründe kalktım çok heycanlıyım lütfen bana dua edin bugünn güzel haberlerle döneyim size :18:

İNŞALLAH güzel haberlerle dönersin canım dualaımız seninle döndüğünde haber vermeyi unutma

arkadaşlar benimde kaşıntım var.ama oram kaşınıyor:9:dr. tahlil aldı.pek bişey göremedi...tahriş oldu şimdşi canımda yanıyo

Arkadaşlar geçen hafta bende gece genital bölgede kaşıntıdan duramadım pazar günü olmasına rağmen doktoru aradım, fitil ve krem verdi
hamilelikte akıntı miktarımız değiştiğinden daha kolay mantar olabiliyormuş, ilk defa böyle birşey yaşadım.. günlük ped kullananlar pamuklu olmasına dikkat etsin.
birde kremde de fitilde de ilk 3 ay kullanılmaması öneriliyor, ikiside c grubu ilaçlar, ama doktor önerisi diye ve dayanamadığım için kullandım.

Çok endişeleniyorum prospektüste yazanlar pek hoş değildi.
Aramızda gebelikte mantar enfeksiyonu yaşayıpta ilaç kullanan var mı?
:43:

bende öğretmenim ve benişm tatilim hiç gelmiycek sanırım.......sanırm doğum benim kurtuluşum olcak:9:

canım hayırlı haberlerini alırsın inşallah. bizede haber ver mutlaka

kızlar açım hiç bişey yiyemiyorum yaa 1 kilo daha verdim toplamda 3 kilo gitti 59 oldum:(
ne zaman yemek yiyebilicem ben yaaa yemek yemeyi özledim açım açımmm:84:

iyi haberlerle dün canım inşallah içini ferah tut güzel düşün bekliyouz sonucunu

kızlar açım hiç bişey yiyemiyorum yaa 1 kilo daha verdim toplamda 3 kilo gitti 59 oldum:(

canım idrar testi verdin mi hiç
keton yükselmiştir keton kusturur ve mide bulantısı yapar düşürmenin tek yolu bol sıvı ama ağızdan alamazsın keton olduğu için serum verilmesi gerekir
sen neden bir yere başvurup serum taktırmıyorsun keton düşsün
inan yeniden doğmuş gibi oluyorsun
yoksa böylr çok zor zayıflamanda ketonun yükseldiğinin göstergesi bence hemen kaybettiğin sıvıyı yerine koy sana da bebeğe de zarar

sen beslenemiyorsun ee bebekte beslenemiyor
tamam çok küçük şu anda ama gebelikte sıvı almak çok önemli
git bi hastaneye acil serviste bile takarlar sana serum böyle böyle nereye kadar daha tam geçmesi için yaklaşık 5 hafta var önünde

iyi haberlerle dün canım inşallah içini ferah tut güzel düşün bekliyouz sonucunu

canım idrar testi verdin mi hiç
keton yükselmiştir keton kusturur ve mide bulantısı yapar düşürmenin tek yolu bol sıvı ama ağızdan alamazsın keton olduğu için serum verilmesi gerekir
sen neden bir yere başvurup serum taktırmıyorsun keton düşsün
inan yeniden doğmuş gibi oluyorsun
yoksa böylr çok zor zayıflamanda ketonun yükseldiğinin göstergesi bence hemen kaybettiğin sıvıyı yerine koy sana da bebeğe de zarar

sen beslenemiyorsun ee bebekte beslenemiyor
tamam çok küçük şu anda ama gebelikte sıvı almak çok önemli
git bi hastaneye acil serviste bile takarlar sana serum böyle böyle nereye kadar daha tam geçmesi için yaklaşık 5 hafta var önünde

evet canım haklısın idrar testini yaptırdım sonuçları dün aldım doktoruma daha göstermedim
bende dün eşimle onu konuşuyodum acaba serum taktırsak düzelirmiyim diye
sağol canım bilgi verdiğin için doktorumla hemen görüşeyim

evet canım haklısın idrar testini yaptırdım sonuçları dün aldım doktoruma daha göstermedim

inşallah geçer bana 7000 cc serum verdiler düşün öyle düştü keton
kısır döngü yapıyo keton yükseldikçe kusuyorsun yiyemiyorsun sen yemedikçe keton yükseliyor
bence bi kendine gel yazık evde bi meleğin daha var ilgiye ihtiyacı olan
çok geçmiş olsun

öyle canım evde de oğlum var zaten onunla ilgilenememk beni çok üzüyo
inşallah bende biran önce düzelirim sanki hiç düzelemicekmişim gibi geliyo

canım hiç merak etme, gönlünü ferah tut.:38:güzel haberlerini bekliyoruz
Arkadaşlar geçen hafta bende gece genital bölgede kaşıntıdan duramadım pazar günü olmasına rağmen doktoru aradım, fitil ve krem verdi
hamilelikte akıntı miktarımız değiştiğinden daha kolay mantar olabiliyormuş, ilk defa böyle birşey yaşadım.. günlük ped kullananlar pamuklu olmasına dikkat etsin.
birde kremde de fitilde de ilk 3 ay kullanılmaması öneriliyor, ikiside c grubu ilaçlar, ama doktor önerisi diye ve dayanamadığım için kullandım.

Çok endişeleniyorum prospektüste yazanlar pek hoş değildi.
Aramızda gebelikte mantar enfeksiyonu yaşayıpta ilaç kullanan var mı?
:43:

canım bende yazın ayağmda mantrt çıkmıştı.doktor hamilemisn diye sormştu bende şuanda belli değil deyince vermedi mantar ilaçlarını.çok ağır ilaçlarmış çünkü. ama sana doktorun kendi verdiği ilaç sanırım çok zararı yokki vermiş yani..:29:

canım dikkat et kendine,arkadşlarn da dediği gibi biran önce doktora git.benim 2 gündür mide bulantılarım geçti.şuan 7+3teyim. bu kadar erken geçer mi bilmiyorum,bir terslk yoktur umarım:50:
öyle canım evde de oğlum var zaten onunla ilgilenememk beni çok üzüyo
inşallah bende biran önce düzelirim sanki hiç düzelemicekmişim gibi geliyo

düzelirsin canım,bugün vakit kaybetmeden git doktoruna

canım ben de aynı durumdayım dün serum takıldı ve rahatladım bayaaa bence hemen git

Bende hamileliğimin başından beri hiç bulantı olmadı ve Allaha şükür ters giden bişi olmadı...
bulantılarım azaldı diye üzülmeyin arkadaşlar yaa...bazı hamilelerde hiç mide bulantısı olmuyor ki...

Canım bende 3 kilo verdim ve 55 oldum..Daha dün doktordaydım..Bana, bebeğe değil sana zarar,seni yıpratır dedi...Seruma gerek yok dedi..Bebek besinlerden 12. haftada faydalanıyor,şimdi depodan kullanıyor dedi...Sen gene doktoruna sor ama bebek için endişelenme...ben ne yesem kusuyorum..Geçecek elbet..Sağlıkla alalım da meleklerimizi kucağımıza razıyım kusmaya...

ben 2 kilo vermiştim bu hafat 300 gr almışım ama yemeye başladım artık allahıma şükür fakat hala hazımsızlık ve mide bulantısı var

kızlarr iyi dilekleriniz içinnn çoooookkk teşekkür ederimmm, şükürler olsun duyduk bebeğimin kalp sesini, hem gördük hemde dinledik, çok hızlı atıyodu.. 2 haftada bir gitcem bundan sonra daha önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim çünkü daha tedbirli olmamız lazım artık dedi. çok mutluyum kızlar darısı isteyen herkesin başına

Back
X