kızlar bugün dualarınıza ihtiacım var.. 8+3 günlük olduk kalp atışlarını dinlemeye gitcez, 6+2 günlükkken
çok küçük dedi doktor göremiorum, inşallahh bugün görürüz kalbim yerinden fırlıcak sabahın köründe kalktım çok heycanlıyım lütfen bana dua edin bugünn güzel haberlerle döneyim size :18:
arkadaşlar benimde kaşıntım var.ama oram kaşınıyordr. tahlil aldı.pek bişey göremedi...tahriş oldu şimdşi canımda yanıyo
baya öğretmen var anlaşılan...ben de öğretmenim ve şu 2 haftanın biran önce geçmesini diliyorum:)
kızlar bugün dualarınıza ihtiacım var.. 8+3 günlük olduk kalp atışlarını dinlemeye gitcez, 6+2 günlükkken
çok küçük dedi doktor göremiorum, inşallahh bugün görürüz kalbim yerinden fırlıcak sabahın köründe kalktım çok heycanlıyım lütfen bana dua edin bugünn güzel haberlerle döneyim size :18:
kızlar açım hiç bişey yiyemiyorum yaa 1 kilo daha verdim toplamda 3 kilo gitti 59 oldum
ne zaman yemek yiyebilicem ben yaaa yemek yemeyi özledim açım açımmm:84:
iyi haberlerle dün canım inşallah içini ferah tut güzel düşün bekliyouz sonucunu
canım idrar testi verdin mi hiç
keton yükselmiştir keton kusturur ve mide bulantısı yapar düşürmenin tek yolu bol sıvı ama ağızdan alamazsın keton olduğu için serum verilmesi gerekir
sen neden bir yere başvurup serum taktırmıyorsun keton düşsün
inan yeniden doğmuş gibi oluyorsun
yoksa böylr çok zor zayıflamanda ketonun yükseldiğinin göstergesi bence hemen kaybettiğin sıvıyı yerine koy sana da bebeğe de zarar
sen beslenemiyorsun ee bebekte beslenemiyor
tamam çok küçük şu anda ama gebelikte sıvı almak çok önemli
git bi hastaneye acil serviste bile takarlar sana serum böyle böyle nereye kadar daha tam geçmesi için yaklaşık 5 hafta var önünde
evet canım haklısın idrar testini yaptırdım sonuçları dün aldım doktoruma daha göstermedim
bende dün eşimle onu konuşuyodum acaba serum taktırsak düzelirmiyim diye
sağol canım bilgi verdiğin için doktorumla hemen görüşeyim
canım hiç merak etme, gönlünü ferah tut.kızlar bugün dualarınıza ihtiacım var.. 8+3 günlük olduk kalp atışlarını dinlemeye gitcez, 6+2 günlükkken
Arkadaşlar geçen hafta bende gece genital bölgede kaşıntıdan duramadım pazar günü olmasına rağmen doktoru aradım, fitil ve krem verdi
hamilelikte akıntı miktarımız değiştiğinden daha kolay mantar olabiliyormuş, ilk defa böyle birşey yaşadım.. günlük ped kullananlar pamuklu olmasına dikkat etsin.
birde kremde de fitilde de ilk 3 ay kullanılmaması öneriliyor, ikiside c grubu ilaçlar, ama doktor önerisi diye ve dayanamadığım için kullandım.
Çok endişeleniyorum prospektüste yazanlar pek hoş değildi.
Aramızda gebelikte mantar enfeksiyonu yaşayıpta ilaç kullanan var mı?
canım dikkat et kendine,arkadşlarn da dediği gibi biran önce doktora git.benim 2 gündür mide bulantılarım geçti.şuan 7+3teyim. bu kadar erken geçer mi bilmiyorum,bir terslk yoktur umarımkızlar açım hiç bişey yiyemiyorum yaa 1 kilo daha verdim toplamda 3 kilo gitti 59 oldum
öyle canım evde de oğlum var zaten onunla ilgilenememk beni çok üzüyo
inşallah bende biran önce düzelirim sanki hiç düzelemicekmişim gibi geliyo
evet canım haklısın idrar testini yaptırdım sonuçları dün aldım doktoruma daha göstermedim
bende dün eşimle onu konuşuyodum acaba serum taktırsak düzelirmiyim diye
sağol canım bilgi verdiğin için doktorumla hemen görüşeyim
kızlar açım hiç bişey yiyemiyorum yaa 1 kilo daha verdim toplamda 3 kilo gitti 59 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?