kızlarr iyi dilekleriniz içinnn çoooookkk teşekkür ederimmm, şükürler olsun duyduk bebeğimin kalp sesini, hem gördük hemde dinledik, çok hızlı atıyodu.. 2 haftada bir gitcem bundan sonra daha önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim çünkü daha tedbirli olmamız lazım artık dedi. çok mutluyum kızlar darısı isteyen herkesin başına
canım ben de 16 hafgtalık kaybettim umarım bu bebeklerimizi kucağımıza alırız benim suyum bitti senin neden??
kızlar sızın ağzınızdada zehur gıbı bır tat varmı allah askına. ne yapsam gecıremıyorum bu tadı. dıslerımı fırcalıyorum az ferahlarım dıye ama fırcalarken çıkartmamı bırak ıkı dakkıka sonra yıne aynı oluyor tad.
kızlarr iyi dilekleriniz içinnn çoooookkk teşekkür ederimmm, şükürler olsun duyduk bebeğimin kalp sesini, hem gördük hemde dinledik, çok hızlı atıyodu.. 2 haftada bir gitcem bundan sonra daha önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim çünkü daha tedbirli olmamız lazım artık dedi. çok mutluyum kızlar darısı isteyen herkesin başına
canım benim çok güzel,çok sevindim..hem görmüş hemde duymuşsun ne güzel..[/QUO
evet canım doktor sölemeden ben hemen gördüm yanıp sönüyodu aaa kalbi atıyo diye atladım hemen doktor da hemen sesini dinlettiii çok şükür yaa, sonuna kadar güzel gider inşallah
canım benim bebeğime dandy walker sendromu teşhisi konuldu, yaşasaydı çok acı çekecekti, yürüyemeyecek, konuşamayacak, ayağa bile kalkamayacaktı bunun gibi bir sürü şey işte..geçen sene mayıs ayında oldu, çok canımız yandı çok üzüldük ama bu sefer kucağımıza alırız inşallah bu sene güzel başladı hepimiz için öyle düşünüyorum.
başak gözünaydın çok sevindim valla
sana bekle demiştim bak gördünüz duydunuz hatta
benimde 21 ocakta 2li testim var canım
kızlar sızın ağzınızdada zehur gıbı bır tat varmı allah askına. ne yapsam gecıremıyorum bu tadı. dıslerımı fırcalıyorum az ferahlarım dıye ama fırcalarken çıkartmamı bırak ıkı dakkıka sonra yıne aynı oluyor tad.
aynı sorun ben de var..feci şekilde sıvı tüketiyorum banamısın demiyo..sivilcelerden boğuldum..
hamile kalmadan önce cilt bakım yaptırıyordum..hamile kalınca onu da bıraktım o kadar gittiğim geldiğim de boşa gitti2 seans vardı ki bebiş ben geliyorum dedi
bu arada kızlar müthiş bir haberim var size..
istanbul ümraniyede özel bir hastane bebeğim olacak semineri düzenliyor.
ücretsiz...konular çok güzel ben katılacağım inşallah bir aksilik olmazsa..
paki öğretmen arkadaslar izninizi nasıl kullanacaksınız kısmet olursa
Zaten doğum yaza geliyor..muhtemelen iznimi doğum sonrasına atacağım ben...
bi de ücretsiz izin almayı düşünüyorum...bebişimin 1 yaşına kadar sürekli yanında olmak istiyorum...
Allahım o günler biran önce gelse..çok soğudum işimden yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?