2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de 16 hafgtalık kaybettim umarım bu bebeklerimizi kucağımıza alırız benim suyum bitti senin neden??

kızlar sızın ağzınızdada zehur gıbı bır tat varmı allah askına. ne yapsam gecıremıyorum bu tadı. dıslerımı fırcalıyorum az ferahlarım dıye ama fırcalarken çıkartmamı bırak ıkı dakkıka sonra yıne aynı oluyor tad.

canım ben de 16 hafgtalık kaybettim umarım bu bebeklerimizi kucağımıza alırız benim suyum bitti senin neden??

canım benim bebeğime dandy walker sendromu teşhisi konuldu, yaşasaydı çok acı çekecekti, yürüyemeyecek, konuşamayacak, ayağa bile kalkamayacaktı bunun gibi bir sürü şey işte..geçen sene mayıs ayında oldu, çok canımız yandı çok üzüldük ama bu sefer kucağımıza alırız inşallah bu sene güzel başladı hepimiz için öyle düşünüyorum.

canim bend oyleyim...hamilileik cok zormus..yedigim hicbiseyin tadi yok..zaten bulantilarimda var..
ama sonunda cok guzel bi mucize var sabretmeliyiz

canım benim çok güzel,çok sevindim..hem görmüş hemde duymuşsun ne güzel..

çok sevindim bu güzel habere ben de...herşey güzel olucak hepimiz için inşallah....dualarım hepimiz için:)

başak gözünaydın çok sevindim valla
sana bekle demiştim bak gördünüz duydunuz hatta
benimde 21 ocakta 2li testim var canım

başak gözünaydın çok sevindim valla
sana bekle demiştim bak gördünüz duydunuz hatta
benimde 21 ocakta 2li testim var canım

evet canım sonunda duyduk minikimin kalbinin pıt pıtlarını.. seninde çok az kalmış 2li teste
sonuçlarımız çok güzel çıkcak inşallah siz 11 haftalık olmuşsunuz ,kocaman olmuşsunuz:))

benimde ağzımda metal tadı oluyor canım. özelliklede geceleri ıyyyk iğrenç hissediyorum kendimden tiksiniyorum resmen ya. demir ilacı kullananlarda olurmus ama ben kullanmıyorumda

canım benim yüzümü de bastı sivilciler hormonlarımızdaki değişikliklerden oluyor dedi doktor geçecekmiş:)

kızlar ben yeterince balık yiyemediğim için doktora balık yağını sordum içebilirmiyim diye. oda carlson kapsül balık yağını önerdi günde 1 kapsül alabilirsin dedi. içen varmı aranızda?

bi aksilik çıkmazsa son 2 yada 3 ayda kullanırım..zaten bebekten sonra belli bir uzun süre çalışmayı düşünmüyorum....

Zaten doğum yaza geliyor..muhtemelen iznimi doğum sonrasına atacağım ben...
bi de ücretsiz izin almayı düşünüyorum...bebişimin 1 yaşına kadar sürekli yanında olmak istiyorum...
Allahım o günler biran önce gelse..çok soğudum işimden yaa...

canım bende öyle,artık işe gidesimde yok.hep evde vakit geçirmek uyumak istiyorum.zaten üstümde bir ağırlık var tembelleştim hiçbirşey yapasım yok.sadece kitap okuyorum..zaten temizliğide kadın çağırtıp yaptırıyorum hamile kaldğmdan beri..spora başlayanınız var mı ben 3.aydan sonra yürüyüş yapacağım.bide bu okuduğumz kitaplar çocuğu etkiliyor mudur sizce?

günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu 10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…