hesapladık ama ultrason da belli olana kadar heyecan aynen devam
benim çinde kız bioritmde kız başka bir hesaplamaya göre erkek
ve ay yaş hesaplamasına göre erkek pek birşey farketmedi başa döndük gene
arkadaşlar benimde kaşıntım var.ama oram kaşınıyordr. tahlil aldı.pek bişey göremedi...tahriş oldu şimdşi canımda yanıyo
arkadaşlar benimde kaşıntım var.ama oram kaşınıyordr. tahlil aldı.pek bişey göremedi...tahriş oldu şimdşi canımda yanıyo
merhabalar güzel anne adayları,
bişi sorcam bnde yaklaşık 10 gündür karnımda bi ağırlık hissi vardı,sanki içimde bebişimi hissediorum gibi geliodu bana.ama dünden beri o ağırlık hissi gitti,korkmaya başladm bnde bişi mi olmuştur die
dr a gitsem mi acaba?
Allah korusun bişi olsa kanamam falan olur herhalde değil mi? Biraz evhamlı biriyim ben,elimde olsa hergün dr a gidip bebeğime bakacağm ama ...
canım o hisettiğin şişkinlik falandı belki geçti şimdi bebeğin hisetmen için çok erken o dah minicik ehvam yapma rabbim hayırlıyla kucağımıza almayı nasip etsin
al benden de o kadar benim ki de ortadaydı...:26:Sağlıklı olsun da ne olursa olsun kız erkek farketmezama hissediyormuş anneler..ben erkek hissediyorum ama belkide gönlümden öyle geçiyordr diye çokta ümitlenmiyorum.ya aslında kararsızm bzn kız bazen erkek istiyorum.ama herşyden önce sağlıklı olsun hepimiznki inşallah..ha bide ultrasyon fotoğrafına göre sağda ve solda cinsiyet belirliyolar ya.beimki ortadaydı ne yanibu ne demek oluyor?:90:
selam kızlar..midem çok beter.dün kavruldum resmen.hem gaz hem yanma.napcam ben ya(
ya benim de tenim çok kuruyor.yüzümde de hem sivilce çıkıyor hem de soyuluyor suratım oysa çok su içiyorum
kizlar folik asite ne zaman basladiniz.ben 7. haftadayim.bulantilarimdan dolayi ara vermistim..
yine baslicamm
geçmiş olsun canım. oram derken anüs mü? eğer anüsse kurtlanmadan olur derler..eğer ön tarafınsa acaaba enfeksiyon mu kaptn
bende canım ya,normalde cildim kuru zaten.dahada bir kurudu bide günde 3-4 litre su içen insanmya benim de tenim çok kuruyor.yüzümde de hem sivilce çıkıyor hem de soyuluyor suratım oysa çok su içiyorum
arkadaşlar şubatın ilk haftası büyük ihtimal 7 şubatta istanbulda avrupa yakaısnda buluşmamız var...müsait olan ve gelebilcek bütün 2011 ağustos hamişlerini bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?