2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdi ne desek boş, rabbim esirgesin tedavisi gecikmesin eğer bişey varsa. şimdi normal diyenler olur ama aklında kalmasın bi baktır ıstersen.
benımkının gobek deliğindede yeşil akıntı gelmıs biraz. yarın banyo yaptırıcam tekrar gelırse dırek dr gıdıcem, önemlı konular bunlar.

merhaba arkadaşım ben epidural sezeryanla doğum yaptım ve bugün 1 hafta oldu..doğuma 68 kiloyla girdim 63 le çıktım ve şuan 59 oldum ve dahada veriyorum.vermek istemiyorum ama psikolojik durummudur nedir veriyorum işte..anlıycağın senin için en hayırlısı bence epidural sezeryan..arkadaşlar 3-5 günden bahsetmişler ben 2.günün akşamı neredeyse normale döndüm..herşey çok iyiydi aslında sadece baş ağrımdan kurtulamadım ve kilo vermem beni üzüyo..ee kadın dediğin biraz etli butlu olur canım..hakkında hayırlısı hiç ağlama bence git sezeryanını ol...kolay gelsin..

canım bizdede idrar yolu enfeksiyonu çıkktı şurup ve iğne verdi dr bugün iğnesi var ben götüremem dayanamam dedim babası götürcek ama çok sıkıntılıyım iğne olacak diye daha kolundaki morluklar geçmedi senin bebiş nasıl geçtimi enfeksiyonu

canım bi anne sütü almadan bide aldıktan sonra alıyolar topuk kanını karılaştırıp çok ciddi olan hastalıkları arıyolar ve bu kanlar ankaraya gidiyo orda bakılıyo yani aldırmak zorundasın

sulesliiiicanım nasılsın bebeğin nasıl oldu? hastaneden çıkardılarmı?

hastaneden çıktık canım ama şimdide idrarında sorun çıktı iğne ve şurup verdi dr bide çocuk nefrolojiye götür dedi bayramdan sonrada ona götürücem artık diğer türlü çok iyi maşallah senin kızın fotolarını gördüm maşallah ne tatlı öyle tam ısırmalık

kendi arabanla gideceksen ne olabilir ki camı açıp üşütmezsen 40ınız çıkmadığı için sordun heralde ama dert etme bence için rahat git bişey olmaz allahın izniyle

selam kizlar.

bugun babam nihayet bizi ziyarete geldi. daha gelir gelmez anneni alicam evayida istanbula getirin ben buraya gelemem demeye basladi ama sonra mac konusu olunca biraz yakinlasti sanirim damadi ile. bakalim nolucak sonu. ben yarin olmadi bikac gun sora giderim annenide alirim diyor. off off.

emzik demissiniz bize doktor bir aylik olunca verebilirsin demisti ama bizim kiz hic durmadan yediginden. artik bende hal hatir kalmayip saatleri coktan doldurdugumuzdan emzirme sorasi aglayinca veriyorum susuyor. bide bizim graco cok ise yaramisti haberiniz olsun aglamasi konusunda.

bu arada hala uykusuzum rekora kosuyorum. kizimin yuzundeki kirmiziliklar gececegine cogaldi pztesi doktoruna gostericez bakalim.

canım bence herşey normal..tabiki göğsü inip kalkıcak....

geçmiş olsun..çok şükürki hastaneden çıkmış...teşekküre ederiz ayrıca..

canım graco ne ?

canım ben de kendimi normale hazırlamıştım ama olmadı.Ben de çok ani sezeryene dönmüştüm.Hiç takılma kiloya ben 11 kılo ile girdim doğuma.Çıktığımda sadce 4k vermiştim.Zaten bebiş 3300 gibi bişeydi.Dedim bu karın kalıcı galiba.Sonra bir hafta olmadan 4.5 kg daha gitti.Şimdi sadece 2.5 kılom kaldı.Bir de azıcık ayva göbek.Artık düşünüyorum da normal yapamadığıma uzulmuyorum bu hayırlıymış.Sadece sutum eç geldı ve az ama o benle alakalı bişi sütü bol biri değilim malesef.

bizde isilik olduk.sadece yüzümüzde.dr a gösterdik krem varmış ama vermiycem dedi.geçer dedi.bize banyo suyuna 1 tatlı kaşığı tuz atmamızı söyledi.gözenekleri açılacakmış bebeğin.sularda tuz yokmuş öyle dedi.uyguluyoruz bakalım..biz hastaneden ilk çıktığımızda isilik sandoğımız şeyler vardı ama onlar isilik değilmiş.dr onların yenidoğanlarda görüldüğünü normal olduğunu söylemişti.onlar hemen geçmişti ama bu isilik 5 gündür geçmek bilmedi..

canım ya biberonla hacvvca yutar ve daha çok gaz olur.başka çözüm bulsan keşke..

dr git canım.nolur nomaz.bizdede hırıltı vardı.gittik ama dr normal geöer dedi geçti arada yine oluyor ama..

kızlar bu arda siz nasıl vakit bulunuyosunuz.valla benim canım çıkıyo.annemde pazaretsi gitti kaç gündür eşimle bakıyoruz çok zor oluyor.3 gündürde uylku diye bişey kalmadı.bu gce hiç uyumadık.gmözler faltaşı gibi açık ve gaz sancılarıyla kıvranıyoruz. (

Her şeyin hayırlısı benim bdt 29 ağustostu 6 sında geldi normal oldu bende küçük olacak diye üzülüyordum ama 3240 doğdu belki gününü bekleseydi normal olamayacaktı minyonum çünkü, bence o kadar takmamalısın hayırlısı neyse o..

selam kızlar doktorum bayran öncesi kontrole çağırmıştı bugün gittim 2750 gram olmuş.fl dgeri hala 1 hafta geri.bu haftadan sonra haftalık 300 gram da alabilir hiç almaya da bilir dedi bekleyip görecegiz dedi herkes bana yürü hareket et rahat doğurursun diodu doktor tam tersi yatıp dinleneceksin yürümek yok dedi o kaloriler bebege lazım dedi.bir de suyum azalmaya başlamış günde 5 lt su içiyorum üstelik.moralim bozuldu.haftaya cmtsi tekrar cağırdı.daha bebeğim de küçük ve 36+1 deyim.normal istiyordum su biterse hemen sezeryan gerekir dedi ki doktorum normal doğum taraftarıdır.bana ve bebeğime lütfen dua edin her şey yolunda gitsin zaten ailelerimiz uzakta daha da gelmelerine çok var eşimle ikimiz ne yapacağız bir şey olsa.üstüne annemi aradım durumu anlattım erken gelmio ben gelene kadar doğurmak yok diyor sanki ben erken doğsun mu istiyorum(zaten geleceği tarih sat a göreki beklenen tarihten de sonra) çok s1kıldım

Suyunun bitmesi sebebi gerçekten. Benim doktorum suyunun azalmaması için dinlenmen gerek, kendini yormaman lazımdemişti. Bebeğinin kilosu da gayet iyi canım. 39-40. haftalarda olanlara bol bol yürüyün diyolar canım, senin için daha erken yürüyüp yorma sakın kendini...

slm cnm bende 12 ağustosta doğum yaptım suyum azalmıştı.36+5 tim bebeğimde 2160 kilo doğdu.ama 5 günde 100 gram aldı.önemli olan sağlıklı doğsun...

Son düzenleme:

Aynı benim kide öyle...Ama normalmiş....

canım bi anne sütü almadan bide aldıktan sonra alıyolar topuk kanını karılaştırıp çok ciddi olan hastalıkları arıyolar ve bu kanlar ankaraya gidiyo orda bakılıyo yani aldırmak zorundasın

bugun hemsıre bı arkdsmla konustum oda dedgnı soyledı bı dğdugunda bırde 10gunlkken alınıyormus.cvp ıcın tesekkrler..

iyi akşamlar benim bebek gelmeye hiç niyeti yoktu yukardaydı çatı kemiğinde gerginlikte vardı hiç açılmam yoktu buna rağmen suni sancıyla dün akşam bebeğimi kucağıma aldım normal doğum diye diretttim zaten sancıyla bebek aşağıda indi Allah doğuracak olanların yardımcısı olsun..

kızlar bnm cok agrım vr dıkısten öte sırt kaslarım fena olms doğrulamıyorum bıde oğlum sureklı emmek ıstyr emzırırkende eğiliyorum,dıkıslerden de tam dık yuruyemyrm sonunda sırtım ıflas ettı sırtustu yatıp nefes alıırken kaburgalarımn arkası batıyor kalkmk zorunda kalyrm nezamana kadar boyle surer? sızde de oldumu? yataktan mumkun deıl tek basıma kalkamıyorm annem eşim falan tuttuklarında bıle 2-3 denemeyle kalkabılıyorum
yatakta yatamadgmdan gunduz uykumda olmuyor gecede oğlum sureklı uynyr emzırırken gözlerım kayıyor resmen keyfını cıkarmadım annelıgın yaaa.ne zmaana kadar boyle? bu sırt kaslarımn tutuklg ıcın ne yapılablr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…