slm kızlar size birşey danışmak istiyorum bebeğim 17 günlük oldu şükür herşey yolunda bebğim sık sık nefes alıyo bu noral diye biliyorum ama böyle göğsü inip çıkıyo nefes alırken ben mi evham yapıyorum bilmiyorum sizdede öylemi lütfen bi cevap yazın arkadaşlar dr götürsemmi? yoksa normalmi
Kızlar çok moralim bozuk. Sabah dr. kontrolümüz vardı. bebek 3998 g olmuş ve doktorum bayramda yok. Bebeğin kafası hala yukarıda yani doğuma rahat 1 hafta daha var diyor ve yarın sezeryan ile almak istediğini söyledi akşama kararımızı bildireceğiz. Ama ben şoktayım kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım. Sabahtan beri ağlamaktan öldüm. AMa diğer dr. arkadaşlarım ise 1 hafta daha beklersem 4 kg üzerine çıkabilir diyorlar. Sezeryan olmamı öneriyorlar. Bir türlü karar veremiyporum. İşin doğrusu biraz da sezeryan sonrası kilolarımın gitmemesinden de korkuyorum(( ama normali beklersem ve bebek iri olursa bu seferde bebek için riskler oluşabilir. OFFFF noluurr sizde fikir verin. Özellikle sezeryan doğum yapmış olan arkadaşlar sezeryan sonrası durumlarınızı bildirebilir misin,iz?
3.400 gr doğdu kızım... şimdi de 4.100 gr. boyu da 55 cm olmuş....ilk ay bebeklerin çoğu 1 kg civarında alıyorlarmış... sütümün geç gelmesi, ağır bir sarılık dönemi... idrar yolu enfeksiyonu derken ... anca bu kadar olmuşuz:))) şimdi sağlıklı ya çok şükür...
kızlar bakalım sizin bebişlerin 1. ay kontrolünde durum ne olacak.. inşallah herkesin bebeği güzel güzel kilolarını alır, boyları da selvi gibi uzar....:)))
kızlarrr merak ettgm birsey var bn ozel de doğum yaptm topuk kanını aldılar.bugun eve geldım sağlık ocagndan aradılar yok bızde alcaz bakanlk bzden ayrı ıstyr falan dedıler. sızın bılgınız varmı bu durumdan?? bn tekrar aldırmak ıstemıyorum
sulesliiiicanım nasılsın bebeğin nasıl oldu? hastaneden çıkardılarmı?
arkadaşlar bana akıl verin lütfen..bebeğim bugün 1 haftalık oldu ve benim gideceğim yerler var şöyle anlatıyım..bursadayım burdan adapazarına gidip orda 3 gün kalıp ordanda istanbula gitmem lazım ordada 2 gün kalıp tekrar evime dönmem lazım.kardeşimin düğünü var..çocuğa bişey olurmu acaba ..doktora sorsan olur diyoda etraftan bazı kadınlarda bişey olmaz diyo..siz ne dersiniz.aranızda varmı bebeğini böyle erken gezmelere götüren..
slm kızlar size birşey danışmak istiyorum bebeğim 17 günlük oldu şükür herşey yolunda bebğim sık sık nefes alıyo bu noral diye biliyorum ama böyle göğsü inip çıkıyo nefes alırken ben mi evham yapıyorum bilmiyorum sizdede öylemi lütfen bi cevap yazın arkadaşlar dr götürsemmi? yoksa normalmi
geçmiş olsun..çok şükürki hastaneden çıkmış...teşekküre ederiz ayrıca..hastaneden çıktık canım ama şimdide idrarında sorun çıktı iğne ve şurup verdi dr bide çocuk nefrolojiye götür dedi bayramdan sonrada ona götürücem artık diğer türlü çok iyi maşallahsenin kızın fotolarını gördüm maşallah ne tatlı öyle tam ısırmalık
selam kizlar.
bugun babam nihayet bizi ziyarete geldi. daha gelir gelmez anneni alicam evayida istanbula getirin ben buraya gelemem demeye basladi ama sonra mac konusu olunca biraz yakinlasti sanirim damadi ile. bakalim nolucak sonu. ben yarin olmadi bikac gun sora giderim annenide alirim diyor. off off.
emzik demissiniz bize doktor bir aylik olunca verebilirsin demisti ama bizim kiz hic durmadan yediginden. artik bende hal hatir kalmayip saatleri coktan doldurdugumuzdan emzirme sorasi aglayinca veriyorum susuyor. bide bizim graco cok ise yaramisti haberiniz olsun aglamasi konusunda.
bu arada hala uykusuzum rekora kosuyorum. kizimin yuzundeki kirmiziliklar gececegine cogaldi pztesi doktoruna gostericez bakalim.
Kızlar çok moralim bozuk. Sabah dr. kontrolümüz vardı. bebek 3998 g olmuş ve doktorum bayramda yok. Bebeğin kafası hala yukarıda yani doğuma rahat 1 hafta daha var diyor ve yarın sezeryan ile almak istediğini söyledi akşama kararımızı bildireceğiz. Ama ben şoktayım kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım. Sabahtan beri ağlamaktan öldüm. AMa diğer dr. arkadaşlarım ise 1 hafta daha beklersem 4 kg üzerine çıkabilir diyorlar. Sezeryan olmamı öneriyorlar. Bir türlü karar veremiyporum. İşin doğrusu biraz da sezeryan sonrası kilolarımın gitmemesinden de korkuyorum(( ama normali beklersem ve bebek iri olursa bu seferde bebek için riskler oluşabilir. OFFFF noluurr sizde fikir verin. Özellikle sezeryan doğum yapmış olan arkadaşlar sezeryan sonrası durumlarınızı bildirebilir misin,iz?
selam kizlar
gene 2 gundur gezmelerdeydik gelemedik. bizim kiz benim gibi evde durmayi pek sevmicek galiba. disaridayken hic sesi cikmiyor eve gelince aglamaya basliyor. bu doktorun dedigi gibi gaz sorunu psikolojik olarak geciyor sanirim:))
ama yuzumuz cok fena oldu. isilikmidir nedir bilmiyorum ama heryerimiz kipkirmizi. acaba burasi cok sicak ondanmi. ama ilk gunden beri surekli banyo yaptiriyoruz. zaten agladimmi direk banyoyu hazirliyoruz aglarken susuyor banyoya girince. ama bu kirmizi seyler gecmedi cok fena. olmadi doktora gidicez. bu arada bebisleriniz kac kilo olmus. dun bizde jumbodan tarti aldik. bide video monitor izleyelim bebegi diye. surekli uyudugu yere gitmek zorunda kalmiyoruz cok isimize yaradi. baska herkesler nasil. dogumlari takip edemiyorum umarim herkesin dogumu kolay geciyordur.
Gelişimci ben o anne göğsüne benzer emziklerden de aldım kızım onuda almadı dediğin gib 3 çeşit emzik var hiç birini almıyor.ağlayınca sakinleşsin diye veriyorum inatla itiyor ama biberon ver emiyorçok uğraştım bende ama almıyor malesef
selam kızlar doktorum bayran öncesi kontrole çağırmıştı bugün gittim 2750 gram olmuş.fl dgeri hala 1 hafta geri.bu haftadan sonra haftalık 300 gram da alabilir hiç almaya da bilir dedi bekleyip görecegiz dedi herkes bana yürü hareket et rahat doğurursun diodu doktor tam tersi yatıp dinleneceksin yürümek yok dedi o kaloriler bebege lazım dedi.bir de suyum azalmaya başlamış günde 5 lt su içiyorum üstelik.moralim bozuldu.haftaya cmtsi tekrar cağırdı.daha bebeğim de küçük ve 36+1 deyim.normal istiyordum su biterse hemen sezeryan gerekir dedi ki doktorum normal doğum taraftarıdır.bana ve bebeğime lütfen dua edin her şey yolunda gitsin zaten ailelerimiz uzakta daha da gelmelerine çok var eşimle ikimiz ne yapacağız bir şey olsa.üstüne annemi aradım durumu anlattım erken gelmio ben gelene kadar doğurmak yok diyor sanki ben erken doğsun mu istiyorum(zaten geleceği tarih sat a göreki beklenen tarihten de sonra) çok s1kıldım
selam kızlar doktorum bayran öncesi kontrole çağırmıştı bugün gittim 2750 gram olmuş.fl dgeri hala 1 hafta geri.bu haftadan sonra haftalık 300 gram da alabilir hiç almaya da bilir dedi bekleyip görecegiz dedi herkes bana yürü hareket et rahat doğurursun diodu doktor tam tersi yatıp dinleneceksin yürümek yok dedi o kaloriler bebege lazım dedi.bir de suyum azalmaya başlamış günde 5 lt su içiyorum üstelik.moralim bozuldu.haftaya cmtsi tekrar cağırdı.daha bebeğim de küçük ve 36+1 deyim.normal istiyordum su biterse hemen sezeryan gerekir dedi ki doktorum normal doğum taraftarıdır.bana ve bebeğime lütfen dua edin her şey yolunda gitsin zaten ailelerimiz uzakta daha da gelmelerine çok var eşimle ikimiz ne yapacağız bir şey olsa.üstüne annemi aradım durumu anlattım erken gelmio ben gelene kadar doğurmak yok diyor sanki ben erken doğsun mu istiyorum(zaten geleceği tarih sat a göreki beklenen tarihten de sonra) çok s1kıldım
canım bi hastanede birde 10gün sonra sağlık ocağında kan alıyorlar...
ah keşke benimkide alsa....artık ssussun yoksa ben çıldırcam....ben hem damaklı hemde anne göğsüne benzer emzik adlım ikisinide almadı..bugün eşim anne göğsüne benzerin daha büyüğünü alıp gelicek..birde onu deniycez..yoksa uyanık olduğu sürece ağlıyor...biberonuda emzik niyetine kullanıyor..mama içmesede ağzında tutuyor..
gözdemmm bu arada doğrumu acaba demişsin..artık doğrusu yanlışı kalmadı..bütün teorik bilgiler gitti..çocuğa ne iyi geliyo onu yapmaya çalışıyorum
Valla çok haklısın ..Neyi yapmam diyosam hepsini yaptımmm...
bende emzik kullansın istiyorum..yoksa beni hiç rahat bırakmıyor.biberonuda emzik niyetine kullanıyor eşim bugün bi emzik daha alcak farklı ..deniycez bakalım..şu uyku olayı inşallah bizimde senin gibi olur....zombi gibi geziniyom valla...
tecrübeler içinde teşekkürler canım
canım ben sezaryandanda dr.umdan da çok memnun kaldım ya yapısal bi durum yada dr.un kalitesinden....benim fazla ağrım olmadı..biliyosun ben birde hep diyetime dikkat ettim..hamilelikte hemen hemen 5 kilo aldım eve geldim 2 gün sonra 10 kilo vermişim...göbek kısmımda zaten vardı öncedende ama 40ım çıkınca dr. egzersiz vericek onları yapıcam...hamile kaldığım kilodan çok daha fazla zayıfım...canım kilo için korkma sen diyetisyensin..verirsin..egzersizde yaparsın...ben çarşamba doğum yaptım cuma eve geldim cumartesi temziliye başladım..evi toparladımbenim gibi olursa inşallah tavsiye ederim.normal doğumda bile belki bukadar toparlanamazdım..dikişimde yok yapıştırmıuş dr. eve geldim bandajımı açtım ağrı sızı yok...
Aynı benim kide öyle...Ama normalmiş....
canım bi anne sütü almadan bide aldıktan sonra alıyolar topuk kanını karılaştırıp çok ciddi olan hastalıkları arıyolar ve bu kanlar ankaraya gidiyo orda bakılıyo yani aldırmak zorundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?