- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
canım benim bir gögüste düğümlenme oldu şimdi biraz acıldı pompayl falan sagdım hep simdi ondan 40 cc geliyor ama 5-6 saatte bir pompaladığımda ancaksdkhn,my_little_sun_shine,efsung cevaplarınız teşekkürler kızlar.
efsung canım ben ne duyduysam denedim valla 1 haftadır.en iyisi dediğin gibi bol sıvı ve sık sık emzirmek. humana içiyorum bol bol. boza ve malt içecekler de faydalı dediler. ben alkolsüz bira içtimdediğim gibi baya bi şey denedim. dün sadece bir göğsümden 40 cc çıktı
(önceden 20cc anca çıkıyordu) yavaş yavaş artıyor:)
diğerinde de emziriyorum bugun sağayım dedimde ancak 20 cc çıktı sanırım onuda pompayla biraz çoğaltmam gerek öğlen sağdım gögüslerimin ikisini 60 cc çıktı sonra biberonla verelim dedik( zira meme başlarım işkence hesabı ) sağolsun eşim sen tüm sütü getir bende hiç bakmadım ohhh yavyum missss gibi götürdü 60 cc yi ondan sonra da kütük gübü uyudu 4 saat dedim artık sınır yani 4 saat uyandırdım 20 cc süt 20 cc mama verdim tekrar uyudu bakalım napıcaz bu sekilde çok istiyorum ki emsin sütüm yetsin ona mama falan sağma işi olmasın ama artık neyse talihimiz o olacak yani :)