offf cnm ya beklemek cok zor gercekten agri oluyo acaba mi diyosun sonra geciyo falan. benimde gecen hafta dogum kanalinda haftaya kadar gelir dedi ama ne gelen var ne giden :))) acilma yoktu bende sadece rahim agzi uzunlugunda silinme baslamis demisti beklicez bakalim kaldi 6 gün :)
sende acilma varken hala bisey yoksa benimki kesin gecicek beklenen dogum tarihini. benimde annem geliyo bugün zaten topu topu 1 ay kadar kalicak keske bi an önce dogsa da bizimle ilgilenebilse annecimmm :)
offff cnm ya bence de baslatsinlar artik senin dogumunu bu ne yani gününü geceli 10 gün olmus artik bebegi tehlikeye atiyolar. ben yarin gidicem doktora söylicem valla günü böyle cok gecerse ne yapicak diye umarim benimki bu kadar gecmez de yine de bi stres basti beni günler bittikce :)
annemle kardesim geliyo bugün. insallah 3 saat sonra burdalar ama onlarin gelmesine sevinemiyorum bile domuz kaynanamla kayinpederim yüzünden ne yazliktan döndüklerinde bi hosgeldin dediler ne de buraya gelirken hadi güle güle slm söyleyin. ne zorlari var bilemiyorum ama bugün 1 saat agladim onlarin yüzünden acayip sinirlerim bozuk