2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıızlar doğum listemizi düzenledim atladığım olmuşsa msj atsın bana eklerim :8:

eline sağlık esteda...

Şimdi listeye baktım da kızlar erken doğar derler ya listemiz bunu kesinlikle doğruluyor önce cici kızlar gelmiş.:nazar: Benim kelebeğim de çok bekletmese de gelse:)
Bi de sezeryan oranımız çok yüksek:( önemli olan sağlık tabi ama normal olanı normal doğum tabi ekstra durumlarda sezeryan yapıldığına göre daha az olması gerekirdi gibi geliyor... belki de normal doğum isteyenlerin çoğu hala beklemededir.:)

bekleyen herkese Allah sağlıkla kolayca bebeklerine kavuştursun:)

Son düzenleme:
bütün gün sayfaya giremedim acilmadi bi türlü sinir oldummmm . zaten 2 gündür sinirlerim harap olmus durumda kayinvalidem ve kayinpederimin annemlere olan davranislarindan dolayi. neyse annemle kardesim yarin geliyolar hayirlisiyla babam da 30unda gelicek insallahhh o zamana kadar dogururum.

arada sancilarim oluyo ama ne nisan geldi ne su geldi sadece asiri bi akinti durumu var bende kac gündür adet olucakmisim gibi agrilar cekiyorum belimde karnimda kasiklarimda hissediyorum ama bizim kiz cok nazli cikti bi türlü gelmek bilmiyooo. bakalim belki annaneyle teyzeyi bekliyodur :) olmadi carsamba doktora gidicem bakalim ne dicek bu sefer.

hulyakara arkadasim sezeryanla ilgili yazini okudum bende senin gibi 3 yildir almanyadayim bu benim ilk dogumum olucak bugün tam 1 haftam kaldi ama hala bisey yok bekliyoruz. dedigin gibi türkiyede sezeryan orani cok fazla. yurtdisinda gerek görmedikce yapmiyolar sana sormuyolar bile ne istiyosun diye. hepimiz hakkinda hayirlisi neyse o olsun diyorum bende sürekli.

ben artik kizimi kucaklamak koklamak saatlerce onu izlemek gerekirse uykusuz kalmak istiyorummmm :69:

canım yaa herşey aynı seninle.. aynı ağrılar aynı akıntı bi de geçen hafta açılma yumuşama başlamış dedi doktor ama nafile nazlı çıktı bizim kızlar bebişim uğraşa uğraşa cumartesi aşağı da indi ama sancı nişan mişan yok:) Özledim ben kızımı ama...

herkeze selamlar 9 ağustosta bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun bügün tam bir haftalık oldu göbeğimizde bugün düştü herşey yolunda 3800 boyuda 53 cm di biraz sarılığımız vardı onuda atlattık sayılır o kadar yoğunuzki anca girebildim topiğe evimizde her odadan biri çıkıyo :) kalabalık herkez o kadar özlemişki bebek :)) çok güzel tekrardan aynı duyguları yaşamak şükürler olsun doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum bol bol sütlet:) yapacak olanlarada allah yardım etsin sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inş herkeze iyi günler...

selamlar kızlar sabah kalktık Ahsen kahvaltısını yaptı banyomuzu yaptık ama benim cadı çıkmak istemedi bi de yüzünü yıkatmıyor makyajımı bozuyorsun diyo:))))
o banyodayken bende kahvaltı hazırlıycam

bu arada yarın akşam üstü olucaktı sezeryanım ablam aradı dün akşama kadar aç aç dolaşma sabah halledelim bitsin dedi sabah 8:00 de sezeryan olucam inşallah ...Allahım yardım etsin çok heyecanlıyım ...epidural olucak ablam anestezi uzmanıyla konuşacaktı bi serum varmış sürekli ağrı kesici verilecek böylece acı çekmemiş olucam ...ay bişe diyin poffff

merhaba kızlar
biz geldikkkkk:9:
cumartei günü sabah 8.31 de oğlumuz dünyaya gözleini açtı. my_little_sun_shine ve stzmn haberleşmiştik yazmışlardır buraya:8:
çok korkuyodum ama hepsi boşuna okadar rahat bi doğum olduki böyle 10 tane bile doğururum hehehehe
maşallah emme sıkıntımız yok sütte geldi ama çabuk uyuyo kucağımda doyurmuyo kendini sonrada çabuk acıkıyo zırt pırt kalkıyo anlıcanız uyku pek yok hehe olsun razıyım valla
doğum yapan aradaşlar varsa hepsini kutluyorum doğum yapıcak olanlarada hayırlı doğumlar diliyorum
oğlumu emziriyim geççmişe bi bakıcam:)))

o kadar rahattı demek doğumun maşallah canım.nasıl gecıyor gunler doğuma gıtmeden bırkac gun oncesınde konustuk sonra cumartesı geldı bak sımdı bebegın 4 gunluk oldu.darısı bızım basımıza ınsallah boyle bır doğum banada nasıp olur.bebıısımde bertug gıbı emer.varsın uyuklasın da emsın

canım yaa herşey aynı seninle.. aynı ağrılar aynı akıntı bi de geçen hafta açılma yumuşama başlamış dedi doktor ama nafile nazlı çıktı bizim kızlar bebişim uğraşa uğraşa cumartesi aşağı da indi ama sancı nişan mişan yok:) Özledim ben kızımı ama...

off pfff bana da 2 hafta önce 1 cm açıklık var bol bol yürü hurma ye dedi 1 aydır aşağı indi diyor bebek ama tık yok akşam çok ağrım oldu ama geçti bugün yine gelmeyecek galiba heryerim ağırıyor Allah hayırlısını nasip etsin hepimize ama çok sıkıldım annem de 20 gündür burda o da sıkıldı bayramda giderim ben diyor ne yapıcam yaaaa...

bebişimi gün aşırı yıkıyorum fakat yıkadığım günün gecesi kesinlikle gazdan uyku uyuyamıyor
fazla mı yıkıyorum napsam şaşırdım
siz hangi sıklıkla banyo yaptırıyosunuz kızlar?

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi saglik ocaginda, yine rutun kontrolleri yapti hersey iyiydi, sira bebisin kalp atislarini dinlemeye geldi Cok zayifti, bizi hemen hastaneye yolladi sizin su nst dediginiz makinaya bagladilar 1bucuk saat boyunca, ama cok sukur iyi dediler, sancimda cikti, sonra ultrasyona koydular suyum iyice azalmis, bebis 3418 gram ve 51cm gorunuyodu Cok sasirdim cunku 3hafta once 2740gr ve 46cmdi, annem beni iyi besledi galiba :) gerci olcumler yaniltabiliyomus son haftalar. Neyse ebemiz dedi hastaneden gelince beni arayin artik dogumu baslatmak icin gun ayarliyalim, aradim acmadi yogun galiba, sabirsizlikla aramasini bekliyorum. Artik bebisimi dogurtsunlar ya gittikce tehlikeli oluyo :43:

canım çok sıkkın akşam sinirden ağla ağla öldüm.eşim 3 hafta izin aldı ama eve gidiyorum benden 1dk önce girmiş eve ve yemek yok.dün öğlende bişey yemedim.bana niye hayrı yok kimsenin diyo ben sana yemek yapmak içinmi izin aldım.sanki kendi yemicek yemeği nekadar bencil oluyo bu erkekler başkasının işini koşarak yapıyo i,ş bana gelince resmen burnumdan getiriyo.geçen dedim vitamin ilaçlarım bitmiş aile hekimiyle konuştum git benim adıma yazacak ayy nasıl sinirle gitti nasıl zoraki yaptı anlatamam başkası arasa fizana gel dese koşarak gider.deli oluyorum ya deliii

ah cnm ya hepımızz brbrmzden gergın.kendı skntmz yetmyr gıbı bıde kaynanalar kocalar ınsanı fıtıl edıyor.ALLAH kolaylk versın.hem ıkıl ıkıl kendı karnını doyurmy calıs hem adamın ne sınır bozucu .cok haklısın..

Kızlar selam,
bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım kilo almamış gibi bişey...Tansiyonum yüksek çıktı, sanırım bununla ilgili...

Pazartesi gününe kadar doğum olmazsa, pazartesi sabah hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancıyla doğumu başlatacaklar...

Suni sancı ile doğum yapan varmıydı?

Çok heyecanlıyım...

offf cnm ya beklemek cok zor gercekten agri oluyo acaba mi diyosun sonra geciyo falan. benimde gecen hafta dogum kanalinda haftaya kadar gelir dedi ama ne gelen var ne giden :))) acilma yoktu bende sadece rahim agzi uzunlugunda silinme baslamis demisti beklicez bakalim kaldi 6 gün :)

off pfff bana da 2 hafta önce 1 cm açıklık var bol bol yürü hurma ye dedi 1 aydır aşağı indi diyor bebek ama tık yok akşam çok ağrım oldu ama geçti bugün yine gelmeyecek galiba heryerim ağırıyor Allah hayırlısını nasip etsin hepimize ama çok sıkıldım annem de 20 gündür burda o da sıkıldı bayramda giderim ben diyor ne yapıcam yaaaa...

sende acilma varken hala bisey yoksa benimki kesin gecicek beklenen dogum tarihini. benimde annem geliyo bugün zaten topu topu 1 ay kadar kalicak keske bi an önce dogsa da bizimle ilgilenebilse annecimmm :)

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi saglik ocaginda, yine rutun kontrolleri yapti hersey iyiydi, sira bebisin kalp atislarini
dinlemeye geldi Cok zayifti, bizi hemen hastaneye yolladi sizin su nst dediginiz makinaya bagladilar 1bucuk saat boyunca, ama cok sukur iyi dediler, sancimda cikti, sonra ultrasyona koydular suyum iyice azalmis, bebis 3418 gram ve 51cm gorunuyodu Cok sasirdim cunku 3hafta once 2740gr ve 46cmdi, annem beni iyi besledi galiba :) gerci olcumler yaniltabiliyomus son haftalar. Neyse ebemiz dedi hastaneden gelince beni arayin artik dogumu baslatmak icin gun ayarliyalim, aradim acmadi yogun galiba, sabirsizlikla aramasini bekliyorum. Artik bebisimi dogurtsunlar ya gittikce tehlikeli oluyo :43:

offff cnm ya bence de baslatsinlar artik senin dogumunu bu ne yani gününü geceli 10 gün olmus artik bebegi tehlikeye atiyolar. ben yarin gidicem doktora söylicem valla günü böyle cok gecerse ne yapicak diye umarim benimki bu kadar gecmez de yine de bi stres basti beni günler bittikce :)

annemle kardesim geliyo bugün. insallah 3 saat sonra burdalar ama onlarin gelmesine sevinemiyorum bile domuz kaynanamla kayinpederim yüzünden ne yazliktan döndüklerinde bi hosgeldin dediler ne de buraya gelirken hadi güle güle slm söyleyin. ne zorlari var bilemiyorum ama bugün 1 saat agladim onlarin yüzünden acayip sinirlerim bozuk :43:

Kızlar selam,
bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım kilo almamış gibi bişey...Tansiyonum yüksek çıktı, sanırım bununla ilgili...

Pazartesi gününe kadar doğum olmazsa, pazartesi sabah hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancıyla doğumu başlatacaklar...

Çok heyecanlıyım...

hayırlısı olsun canım..eğer senınki erken gelmezse aynı gün doğm yapacağz..ama ben sezeryan olacağm..çok heyecanlıym kızlar ya haftaya bugün kollarımda olacak miniğim ;)

Ebemiz aradi, alttan kontrol yapim azicik cevirim dogumu oyle baslatalim istersen dedi:53: yooo hayir dedim. Ozaman hastaneyi ariyim cuma gunu suni sanci ile dogumu baslatalim dedi, yarin sabah eve gelip bilgi vericek suni dogumla ilgili bide tam gun ve saati yarin gelince soylerim dedi:94: Wallahi ne hissedecigimi sasirdim sevinc, endise, heyecan, korku:18:....vs. Yarin bi gelsin ebemiz bizi ziyaretede herseyi soralim. Sansa kocisimde yani isyerimizde cuma ve c.tesi en yogun oldugu gunler:1: eeeee baba olmak kolay degil, ayarliyacak artik calisanlarini fazladan.

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Çok heyecanlıyım...

Benimde buyuk ihtimal cuma gunu suni sanciyla olacak canim, bende Cok heyecanliyim. Eyezsay suni sanciyla dogum yapti diye biliyorum, memnundu o. Hakkimizda hayirlisi olsun canim.

Kızlar selam,

Çok heyecanlıyım...
Bana epidural oldugum icin dogumun sonunda ikinma sancilsrini arttirmak icin suni sanci verfiler ama dusuk doz. Bence normal dogumla aynidir,hepsinde bir noktadan sonra canin biraz aciyor. Ama esine soyle dogumda sana surekli yapabilirsin falan desin

offf cnm ya beklemek cok zor gercekten agri oluyo acaba mi diyosun sonra geciyo falan. benimde gecen hafta dogum kanalinda haftaya kadar gelir dedi ama ne gelen var ne giden :))) acilma yoktu bende sadece rahim agzi uzunlugunda silinme baslamis demisti beklicez bakalim kaldi 6 gün :)

sende acilma varken hala bisey yoksa benimki kesin gecicek beklenen dogum tarihini. benimde annem geliyo bugün zaten topu topu 1 ay kadar kalicak keske bi an önce dogsa da bizimle ilgilenebilse annecimmm :)

offff cnm ya bence de baslatsinlar artik senin dogumunu bu ne yani gününü geceli 10 gün olmus artik bebegi tehlikeye atiyolar. ben yarin gidicem doktora söylicem valla günü böyle cok gecerse ne yapicak diye umarim benimki bu kadar gecmez de yine de bi stres basti beni günler bittikce :)

annemle kardesim geliyo bugün. insallah 3 saat sonra burdalar ama onlarin gelmesine sevinemiyorum bile domuz kaynanamla kayinpederim yüzünden ne yazliktan döndüklerinde bi hosgeldin dediler ne de buraya gelirken hadi güle güle slm söyleyin. ne zorlari var bilemiyorum ama bugün 1 saat agladim onlarin yüzünden acayip sinirlerim bozuk :43:

Hayirli olsun annenler geliyormus;) ne guzel;) dogum icin uzuuun uzuuun yurumeni oneriyorum,insallah sorundus gecer. Epidural konusunu ne yaptin karar verdin mi

ah cnm ya hepımızz brbrmzden gergın.kendı skntmz yetmyr gıbı bıde kaynanalar kocalar ınsanı fıtıl edıyor.ALLAH kolaylk versın.hem ıkıl ıkıl kendı karnını doyurmy calıs hem adamın ne sınır bozucu .cok haklısın..

suç bende ama naz yapmayı beceremiyorum ya beni hamile olarak bile görmüyo.millet canım şunu istiyo bunu istiyo der ben 9 ay boyunca onun isteklerini yaptım mübarek o hamile sanki.öff oğlak burcundan nefret ediyorum şu özelliklerimden :(

Kids_go canim su son gunlerde kimsenin canini sikmasina izin verme, bosver selamlari kendilerinin olsun, herkes kendi degerini kendisi belirler yaptiklariyla. Sen annenle ve kardesinle Guzel zaman gecirmeye bak.

Back