Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tarif ettigin gibi canim ;(
Cicim mamami kullaniyosun ben sagiyorsun sanmistim bende takviye olarak verdim 1-2gun su anda da darda kalinca veriyorum ne kullaniyorsyn mama? Ben aptamil Conformil kullaniyorum
Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun![]()
guzel anneler doğum lıstemıze nereden bakıyoruz:44:
Canim dr nu dinle bence bizimki bunun tadi iyi degil alismaz diye verdi bu arada sut arttirici seyler tuket ve sagmaya devam et herkes artar diyorcanım biz doğduktan sonra 2.günden beri anne sütü + mama olarak gidiyoruz...ama beni emmediğinden mi yoksa normalde öylemi olcaktı bilmiyorum..sütüm çok değil günde 50-100 cc arası geliyor..dr. yetmez dedi..zaten 1 yada 2 öğünde anne sütü veriyorum daha fazla çıkmıyor..hatta dün nerdeyse hiç sütüm çıkmadı bugünde 20 cc çıktı..düne göre biraz fazlaydı..ama yavaş yavaş tamemen sütüm kesilcek sanırım..dr. bana aptamil 1 anne sütünü önermişti ..bugüğne kadar yani 27 gün onu kullandık..bugün bitti..kızımla beraber başbaşa sizin üst taraftaki migrosa geldik...orda benim kullandığım mama yokmuş..senin kullandığın conformil varmış..ordaki milupa görevlisi mamaları diziyordu..bende senin aldığınımı alsam diye adama sordum ( tabi diğer mama olmayınca) oda reçeteyle satılıyor filan dedi..her bebeğe olmaz dedi..gazlı bebekler için dedi.. bende ne farkeder benim bebekte zaten gazlı dedimadam nerdeyse bana satmıycam diye direndi...bizim mama bitince aldım artık..eve geldim ücretsiz danışma hattını aradım bayana sordum kullanabilirsiniz dedi...hatta o mama hem gazlıhemde kaka sorunu olan bebekler içinmiş...yani tam benim kız için 1 haftadır düzenli kaka yapamıyoruz kabız olduk..her seferinde zorlanıyor...bakalım inşallah bu mama işe yarar... kısa bir soruya uzun cevap oldu
![]()
slm kızlar yoğunluktan giremiyorum.benim bebiş ememk isityor ama sütüm az olduğu için doymuyor zavallım.saatlerce emiyor ama boş boş yazık.en son artık mama yapıp veriyoruz lıkır lıkır içiyor yavrum.halbuki 1 saatt emmişti.demekki çok az gitmiş mideye.keşke emzirken sütün akışını görebilsek.memlerimiz şeffaf olsa diye düşünüyorum kaç gündür:)) az öncede verdik mamayı öyle uyudu.açken bebkler ağlarmış ya benim oğluşumda kafasını iki yana sallıor uyuyamıyor.ağlayacak hali bile kalmıyor açlıktan( çok üzülüyorum.bid e emzirdikçe sütün çoğalır diyorlardı..bakalım birazdan sağacım ne çıkacak? kızlar emzirmek ne güzel bir duygu değil mi?ben bebeğimi emzirmekten inanılma zbir mutluluk duyuyorum..keşke bol bolda sütüm olsada taşsa bebeğimin ağzından......
bana alttan muayene edelimmi diyince, bende sadece acilma varmi diyemi bakacaksiniz, yoksa dogumu baslatmak icin birseylermi yapacaksiniz diye sordum(daha once arkadaslarimdan duymustum dogumu gecikenlere yapiyorlar diye) oda dogumu baslatmak icin diyince, kalsin istemem dedim. istemem sorun olurmu dedim yok hayir dedi ama unutmaki dogum sirasinda bircok kez yapilacak alttan kontroller hazirlikli ol. bende ozamana hazirlarim kendimi dedim :), cok acimidimi canim senin ki? insallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini 2gun icinde. benimde suyum azalmis.
kızlar hayırlı sabahlar hepinize dün ultrason görüntüsüne göre doğum tarihiydi ama bütün gece beklememe rağmen hiçbişey olmadı öffffff yaa yarın doktorum hastaneye çağırdı gideceğim bakalım ne diyecek suni sancı verseler de artık doğursam kızlar bel ağrım da var zaten ağustos başı gelir senin kız diyordu yarın 40 hafta bitti tık yok telefonlarım susmuyo açınca hala doğurmadım diyorum o hale soktular beni herkes bekledikçe bizim nazlı kız gelmek bilmiyo son günler ne gıcıkmış ya hiç geçmiyooooooo
kızlar ben de dün doktora gittim çatı muayenesi yaptı aslında hiç korkacak bişi değilmiş.bebek 4 kilo olmuş normal günü de 26sı ama kız olduğu için bu günlerde olması gerekiyordu doktor gününü bekleyeceğiz olmazsa sezeryan dedi 4 kilo olunca suni sancı veremiyorlarmış riskli oluyormuş.günü dolana kadar sancın gelirse normal yaparız dedi.bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama dua edin de sancım gelsin![]()
canım;benim doktorum çatı muayenesi felan yapmadı nedense,vaginal yollamı yapıyor?tuşe şeklindemi?normal doğurursun dedi sadece,rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin...
Elis mesaisinden sonra sagim islemi sirasinda yine sizleyim
Canim dr nu dinle bence bizimki bunun tadi iyi degil alismaz diye verdi bu arada sut arttirici seyler tuket ve sagmaya devam et herkes artar diyor
Bize sutum yokken sarilikta vardi diye verdi bugun sadece 20 cc mama verdim insallah devam ederiz boyle
Sende pes etme canim sagmaya devam et)
Valla canim mamaya karsi hepimiz antipatiyle yaklasiyoruz ama yanlis aslinsa ac kalmalarimi yoksa mamami ????
selam arkadaşlar
sezeryan olan arkadaşlar hangı turu tercıh ettınız genel anestezı mı epiduralmı?
benımde çarsambaya kadar olmazsa sezeryan olucamda merak edıyorum