2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bebek sarilik oldu,isigin altinda yatiyor su an. Birazdan test sonuclqri gelecek ve iyilesme vsr mi onu ogrenecegiz. Karnima agrilar giriyor heyecandan;(

merhaba kızlar
biz geldikkkkk:9:
cumartei günü sabah 8.31 de oğlumuz dünyaya gözleini açtı. my_little_sun_shine ve stzmn haberleşmiştik yazmışlardır buraya:8:
çok korkuyodum ama hepsi boşuna okadar rahat bi doğum olduki böyle 10 tane bile doğururum hehehehe
maşallah emme sıkıntımız yok sütte geldi ama çabuk uyuyo kucağımda doyurmuyo kendini sonrada çabuk acıkıyo zırt pırt kalkıyo anlıcanız uyku pek yok hehe olsun razıyım valla
doğum yapan aradaşlar varsa hepsini kutluyorum doğum yapıcak olanlarada hayırlı doğumlar diliyorum
oğlumu emziriyim geççmişe bi bakıcam:)))
Masallah oglusuna akilli cikti galiba ;)))
Allah anali babali buyutsun :))
efsung cnm nasılsın ? elis nasıl ? gunler ne cabul gecıyo dımı cocuk olunca valla bı bakıyom sabah bı bakıyom aksam olmuss

sütten konusmussunuz canım bol bol sıvı su cay vss.. bide benim sütümü rezene acayıp artırdı bıde bulgur pilavı denedım takıp ettım gercekten mükemmel ıyı geldı dene derım

cnm ıns sende yasıcaksın bu duyguları öpüp kolıcaksın yavrunu bıraz sabır adet sancısı gıbı olan sancılar doguma ısaret ın en kıs surede sende dogum yaparsın sağlıkla

QUOTE=Bikesha;20525968]merhaba, ben bikenin eşiyim.

bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.

masallah allah analı babalı buyutsun

sana şiddetle katılıyorum insanın hayatında yaşayabileceği tarif edilmez mükemmel bi duygu
küçücük bi varlık tarafından tanınıyor olmak senı emerken yüzüne bakması hatta göğsünde uyurken basını kaldırıp sana bakması tarif edilmez ve herkesın tatması gereken duygular
dün benım dogum gunumdu onceden esım acaba ne alıcak dıye merakla ve heyacnla beklerdım ınanın dün önğme hazıneler serseler oğlum kadar mutlu edemezdi beni
cok güzel anlatmıssın cnm anne olmak insanı şair yapıyo demek[/QUOTE]
Canim bende hamisken daha cok su tuketirdim simdi azaldi cunku vakit bulamiyorumnresmen annem yanimda ama sadece yemek ev isi utu kizima ben tek bakiyorum bi tek gunluk siliyor annem kizimi sute cok takildm yaaa cocugum ac kaliyo gibi geliyo adada mamada veriyorum napiim bulgur sqnci yapar diye simdilik yemiyorum :( allahim sutum cogalsinda kizim doysun ;((

herkeze selamlar 9 ağustosta bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun bügün tam bir haftalık oldu göbeğimizde bugün düştü herşey yolunda 3800 boyuda 53 cm di biraz sarılığımız vardı onuda atlattık sayılır o kadar yoğunuzki anca girebildim topiğe evimizde her odadan biri çıkıyo :) kalabalık herkez o kadar özlemişki bebek :)) çok güzel tekrardan aynı duyguları yaşamak şükürler olsun doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum bol bol sütlet:) yapacak olanlarada allah yardım etsin sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inş herkeze iyi günler...

Ayni gunuz canim bizim gobus daha dusmedi darisi bize olsun ;))

suç bende ama naz yapmayı beceremiyorum ya beni hamile olarak bile görmüyo.millet canım şunu istiyo bunu istiyo der ben 9 ay boyunca onunp isteklerini yaptım mübarek o hamile sanki.öff oğlak burcundan nefret ediyorum şu özelliklerimden :(
Yazmadan duramayacagim;) malesef erkeklere iyi davrandikca karsiligi biyle oluyor,dozunda iyi davranmak lazim

bebişimi gün aşırı yıkıyorum fakat yıkadığım günün gecesi kesinlikle gazdan uyku uyuyamıyor
fazla mı yıkıyorum napsam şaşırdım
siz hangi sıklıkla banyo yaptırıyosunuz kızlar?

hemen hemen hergün yıkıyorum cnm ama su gaz olayını bende anlamadım nerden alıyolar bu gazı
işin tuhafı bende de fecı derece gaz oluyo hatta catlıcak gıbı oluyorum bazen tek ıyı gelen rezene cayı bana cocugada zingo verıyorum o ıyı gelıyor sabah aksam bazende oglen
cocugu yıkayacagın suyu gayet sıcak yap üşümesin cnm bıde hıc bı camı acma onu yıkarken ve cabucak gıydır baskada bılmıyorum ben dıkkat ettıgım halde bazen gaz sancısından cıldırtııyo benı :(((((((

Yazmadan duramayacagim;) malesef erkeklere iyi davrandikca karsiligi biyle oluyor,dozunda iyi davranmak lazim

aynen dün fırçayı yedi bugün yemek döşeyecek eminim bana kazma ya bu erkekler ikide bir özgür vily oldun deyip duruyo zaten kilomla dalga geçiyo :) diyo 10 kilomu doğacak bu bebek sen 15 kilo aldın sanki sırf bebek ağırlığı var on kere anlattım anneside 110 kilo ha ben 56 la başaldım doğuma kendileri mankenler sanki öff neyse çok sinirliyim

Kızlar selam,
bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım kilo almamış gibi bişey...Tansiyonum yüksek çıktı, sanırım bununla ilgili...

Pazartesi gününe kadar doğum olmazsa, pazartesi sabah hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancıyla doğumu başlatacaklar...

Suni sancı ile doğum yapan varmıydı?

Çok heyecanlıyım...

hayırlısı olsun canım..eğer senınki erken gelmezse aynı gün doğm yapacağz..ama ben sezeryan olacağm..çok heyecanlıym kızlar ya haftaya bugün kollarımda olacak miniğim ;)

Ebemiz aradi, alttan kontrol yapim azicik cevirim dogumu oyle baslatalim istersen dedi:53: yooo hayir dedim. Ozaman hastaneyi ariyim cuma gunu suni sanci ile dogumu baslatalim dedi, yarin sabah eve gelip bilgi vericek suni dogumla ilgili bide tam gun ve saati yarin gelince soylerim dedi:94: Wallahi ne hissedecigimi sasirdim sevinc, endise, heyecan, korku:18:....vs. Yarin bi gelsin ebemiz bizi ziyaretede herseyi soralim. Sansa kocisimde yani isyerimizde cuma ve c.tesi en yogun oldugu gunler:1: eeeee baba olmak kolay degil, ayarliyacak artik calisanlarini fazladan.

ayy masallah masallah patır patır doguracaksınız hepınız
heopınıze hayırlı dogumlar dılıyorum kızlar korkmayın ınanın ınsanın yasayacagı mucızevı ve rahmanı en guzel anlar tadını doya doya cıkarın
sancınında mutlulugunda hatta karnınızdakı bebekerın son anlarını da :nazar:

medela mibi elektrıklı pompa kullanan arkadaslar

sizde sagım yaptıktan sonra gogus uclarınız kocaman olup cok acıyomu
yarımsaat sonra ınıyo sısmesı ama emzırırken cok acıyo uzun bı sure
neden acaba ???

medela mibi elektrıklı pompa kullanan arkadaslar

sizde sagım yaptıktan sonra gogus uclarınız kocaman olup cok acıyomu
yarımsaat sonra ınıyo sısmesı ama emzırırken cok acıyo uzun bı sure
neden acaba ???

Ben hastanede epeyce kaldigimdanher cesit pompayi kullandim,mqlesef hepinde ayni oluyor. Pompalamaktan hic hoslanmadim,yinede en iyisi medela symphony bence,bebegin emis gucuyle daha yakin(mini elektrikli de oylemibilmiyorum). Zaten gogus uclarimbuyuk bebek zor aliyordu,pompadan sonra iyice zorlasti. Sutun geliyor mu bilmiyorum ama acisa da mutlaka emzir,ben aciyor yara olmqsin diye pompaliyordum annem acisa da emzir diye israr edince dedigini yaptim,simdi cok sukur acimiyor ve sutum var.

merhaba kızlar uzun süredir giremedim inanın halen daha canım çok yanıyo ne zormuş bu doğum olayı neyse ben önce hikayemi anlatayım 7 ağustos akşamı gayet iyiydim ne sancı vardı ne ağrı görümcem yanımdaydı oturduk benim düğün cdlerimi izledik yorumlar yaptık çekirdek çitledik gayet iyiydi yani eşimde görevdeydi tam yatacağımız sırada bana ağrılar girmeye başladı ama ne ağrı nefes aldırmıyodu lavaboya gittim kahverengi bi sıvı geldi nişan olduğunu anladım zaten hemen görümceme söyledim o eşimi aradı bende yan komşumuzun zilini bastım eni hastaneye götürmesi için hastane hemen ön caddede zaten gittik hastaneye hemen nst ye bağladılar bu sırdada eşim geldi hastaneye yavaştanda suni sancı veriyolardı ama hemşire ısrarla biz suni sancı vermiyoruz diyodu neden ısrar ettiğini halen daha anlamış değilim sabaha kadar sancı çektim tabi bu arada habire açılma varmı diye kontrol ediliyodu sabah başka doktor geldi kontrol etti açılma olmaz boşuna bekletmişler sabaha kadar alın sezara dedi ve doğruuuu ameliyathaneye sonrada kızım olmuş beni odaya getirdiklerinde gözümü zor açıyodum ama kızımı görmek kadar güzel bi duygu yoktu gaz çıkarmak için işin açığı çok uğraştım şu andada aşırı derecede yara olan göğüs uçlarımla uğraşıyorum halim berbat kızım uyancakta meme isticek diye aklım çıkıyo ağlıyorum zaten emzirirken ne kullandımsa olmadı bi sonuç vermiyo bu arada hepinizden dualarınız için allah razı olsun bide kızlar ben acayip idrar yaparken ağrı çekiyorum o neden anlayamadım üşütmedimde kendimi sizdede varmı aynısı

Bana epidural oldugum icin dogumun sonunda ikinma sancilsrini arttirmak icin suni sanci verfiler ama dusuk doz. Bence normal dogumla aynidir,hepsinde bir noktadan sonra canin biraz aciyor. Ama esine soyle dogumda sana surekli yapabilirsin falan desin

Hayirli olsun annenler geliyormus;) ne guzel;) dogum icin uzuuun uzuuun yurumeni oneriyorum,insallah sorundus gecer. Epidural konusunu ne yaptin karar verdin mi

evet cok az kaldi 1 saat sonra onlari almaya gidicez havaalanina :) son 2 haftadir cok yürüyorum nerdeyse bütün gün ayaktayim evde de is yapiyorum artik belim kopuyo tasiyamiyorum ama hala bisey yok bakalim :) epidural icin bi form verdiler doldurayim diye bende doldurdum doguma gittigimde vericem istersem yapicaklar büyük ihtimalle de yaptiririm. agrilarin durumuna bagli.

Kids_go canim su son gunlerde kimsenin canini sikmasina izin verme, bosver selamlari kendilerinin olsun, herkes kendi degerini kendisi belirler yaptiklariyla. Sen annenle ve kardesinle Guzel zaman gecirmeye bak.

üzülmemeye calisiyorum ama elimde degil anlayamiyorum ne alip veremedikleri var annemlerle. babam da kaldi orda simdi aklim onda böyle seyleri cok kafasina takar. beni bu ramazan gününde hamile halimle aglatanlari allah nasil biliyosa öyle yapsin artik... bebegimde bi agresif ki... nasil vuruyo nasil ittiriyo dayanamiyorum acisina.

bugün kontrole gittim bebeğin kafası hala yukarıdaymış yani kanala yerleşmemiş doğmaya niyeti yok sanırsam niye yerleşmiyorkii doktorum 36.haftadan sonra yerleşmesi gerkirdi senib bebğin doğmaya niyeti yok galiba dedi

ve en önemlisi bebeğin bi yanağı eliyle kapalıydı diğer yanağıda top yutmuş gibiydi doktor ya kilodan yada ödemdir dedi bi türlü bebek kafayı sabitleyemediki incelesin sürekli oynuyordu kafası...ödem kötü bişeymidir yaaa

normalmi istion sezeryanmı dedi bende normal dedim o zamn ptesiye kadar bekle olmazsa tekrar gel kontrole dedi40+1 oluyor o zamn ama bebek kanala yerleşmedğinden yüzde 70 sezeryanlıksın dedi bakalım artık hayırlısı 41.haftayı geçirme bebeği riske atarsın kakasını yapar kordon dolanır felan dedi,kiolsunu 4 tarttı ama başka dokt 3700 tarttı.tabii 4 tartanın ultrasonu ayrıntılıydı.ama hangisi doğru bilmiyor...mesajlarımı okuyup bana yardımcı olursanız çok sevinirim normalmi sezeryanlıkmıyım

doğum yapan anneler bebeklerinize kısa kollu body ve kıyafet mi giydiriyorsunuz uzun kollu mu.bikaç giysi daha almayı düşünüyorum nasıl alsam acaba ,az kaldı benim de doğuma

nasılsınız canlar??
ben rahat bi gece geçirdim...kuzum 3 saatte bi uyandı..emzirdim uyudu rahat rahattttt:nazar:
ama bugün bebişi görmeye çat kapı gelenler oldu...sersem gibiyim...enerjim bitti bakalım nasıl bi gece geçireceğimmmmmmm...şu an size yazarken bile misafirler oturup çay içmekle meşguller...annemle bırakıp onları kaçtım içeri:) biraz anlayış gösterseler nolurdu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:( eşim gelecek birsürü iş kaldı offffffffffff gidin artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47:

merhaba, ben bikenin eşiyim.

bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.
ayy çok sevindim...tebrikler...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin :nazar:
arada atladığım yeni doğum yapan arkideşleri de tebrik ederimmmmmmmmmmmm:nazar:

Bizim bebek sarilik oldu,isigin altinda yatiyor su an. Birazdan test sonuclqri gelecek ve iyilesme vsr mi onu ogrenecegiz. Karnima agrilar giriyor heyecandan;(
geçmiş olsun canım...güzel haberlerini bekliyoruz...bizim bebiş de oldu 2 güne atlattı çok şükürrrrrrrrrrrr:nazar:

kaçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...see ya:9:

Ebemiz aradi, alttan kontrol yapim azicik cevirim dogumu oyle baslatalim istersen dedi:53: yooo hayir dedim. Ozaman hastaneyi ariyim cuma gunu suni sanci ile dogumu baslatalim dedi, yarin sabah eve gelip bilgi vericek suni dogumla ilgili bide tam gun ve saati yarin gelince soylerim dedi:94: Wallahi ne hissedecigimi sasirdim sevinc, endise, heyecan, korku:18:....vs. Yarin bi gelsin ebemiz bizi ziyaretede herseyi soralim. Sansa kocisimde yani isyerimizde cuma ve c.tesi en yogun oldugu gunler:1: eeeee baba olmak kolay degil, ayarliyacak artik calisanlarini fazladan.

sanırsam bu doğum başlatma olayını dün doktor bana yaptı.çatı muaynesi yapıcam dedi ama evirdi çevirdi bişeyler yaptı.ardındanda lekelenmem oldu.sabahta değişik baya yoğun bi akıntı geldi nişan galiba.yarın içinde açılmam arttıysa yatış vereceğini söyledi.çok korkuyorumya niye bana bişey söylemeden doğum filan başlatmaya çalıştıki anlamadım.bebeğin suyu azalmış dedi acaba ondanmı bilemedim.:50:

sdkhn,my_little_sun_shine,efsung cevaplarınız teşekkürler kızlar.
efsung canım ben ne duyduysam denedim valla 1 haftadır.en iyisi dediğin gibi bol sıvı ve sık sık emzirmek. humana içiyorum bol bol. boza ve malt içecekler de faydalı dediler. ben alkolsüz bira içtim :60: dediğim gibi baya bi şey denedim. dün sadece bir göğsümden 40 cc çıktı:66: (önceden 20cc anca çıkıyordu) yavaş yavaş artıyor:)

selam kızlar

bikesha da doğum yapmış çok sevindim :)
bebiklerimiz hemencik büyüseler de biz de eskisi gibi yazışabilsek :)

süt artrmak için vitmalt içtim tövbe bidaha ağzıma sürmem :)
en iyisi bol bol su içmekmiş

Back