Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah oglusuna akilli cikti galibamerhaba kızlar
biz geldikkkkk
cumartei günü sabah 8.31 de oğlumuz dünyaya gözleini açtı. my_little_sun_shine ve stzmn haberleşmiştik yazmışlardır buraya
çok korkuyodum ama hepsi boşuna okadar rahat bi doğum olduki böyle 10 tane bile doğururum hehehehe
maşallah emme sıkıntımız yok sütte geldi ama çabuk uyuyo kucağımda doyurmuyo kendini sonrada çabuk acıkıyo zırt pırt kalkıyo anlıcanız uyku pek yok hehe olsun razıyım valla
doğum yapan aradaşlar varsa hepsini kutluyorum doğum yapıcak olanlarada hayırlı doğumlar diliyorum
oğlumu emziriyim geççmişe bi bakıcam:)))
efsung cnm nasılsın ? elis nasıl ? gunler ne cabul gecıyo dımı cocuk olunca valla bı bakıyom sabah bı bakıyom aksam olmuss
sütten konusmussunuz canım bol bol sıvı su cay vss.. bide benim sütümü rezene acayıp artırdı bıde bulgur pilavı denedım takıp ettım gercekten mükemmel ıyı geldı dene derım
cnm ıns sende yasıcaksın bu duyguları öpüp kolıcaksın yavrunu bıraz sabır adet sancısı gıbı olan sancılar doguma ısaret ın en kıs surede sende dogum yaparsın sağlıkla
QUOTE=Bikesha;20525968]merhaba, ben bikenin eşiyim.
bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.
herkeze selamlar 9 ağustosta bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun bügün tam bir haftalık oldu göbeğimizde bugün düştü herşey yolunda 3800 boyuda 53 cm di biraz sarılığımız vardı onuda atlattık sayılır o kadar yoğunuzki anca girebildim topiğe evimizde her odadan biri çıkıyo :) kalabalık herkez o kadar özlemişki bebek :)) çok güzel tekrardan aynı duyguları yaşamak şükürler olsun doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum bol bol sütlet:) yapacak olanlarada allah yardım etsin sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inş herkeze iyi günler...
Yazmadan duramayacagimsuç bende ama naz yapmayı beceremiyorum ya beni hamile olarak bile görmüyo.millet canım şunu istiyo bunu istiyo der ben 9 ay boyunca onunp isteklerini yaptım mübarek o hamile sanki.öff oğlak burcundan nefret ediyorum şu özelliklerimden![]()
bebişimi gün aşırı yıkıyorum fakat yıkadığım günün gecesi kesinlikle gazdan uyku uyuyamıyor
fazla mı yıkıyorum napsam şaşırdım
siz hangi sıklıkla banyo yaptırıyosunuz kızlar?
Yazmadan duramayacagimmalesef erkeklere iyi davrandikca karsiligi biyle oluyor,dozunda iyi davranmak lazim
Kızlar selam,
bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım kilo almamış gibi bişey...Tansiyonum yüksek çıktı, sanırım bununla ilgili...
Pazartesi gününe kadar doğum olmazsa, pazartesi sabah hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancıyla doğumu başlatacaklar...
Suni sancı ile doğum yapan varmıydı?
Çok heyecanlıyım...
hayırlısı olsun canım..eğer senınki erken gelmezse aynı gün doğm yapacağz..ama ben sezeryan olacağm..çok heyecanlıym kızlar ya haftaya bugün kollarımda olacak miniğim![]()
Ebemiz aradi, alttan kontrol yapim azicik cevirim dogumu oyle baslatalim istersen dediyooo hayir dedim. Ozaman hastaneyi ariyim cuma gunu suni sanci ile dogumu baslatalim dedi, yarin sabah eve gelip bilgi vericek suni dogumla ilgili bide tam gun ve saati yarin gelince soylerim dedi:94: Wallahi ne hissedecigimi sasirdim sevinc, endise, heyecan, korku:18:....vs. Yarin bi gelsin ebemiz bizi ziyaretede herseyi soralim. Sansa kocisimde yani isyerimizde cuma ve c.tesi en yogun oldugu gunler
eeeee baba olmak kolay degil, ayarliyacak artik calisanlarini fazladan.
Bizim bebek sarilik oldu,isigin altinda yatiyor su an. Birazdan test sonuclqri gelecek ve iyilesme vsr mi onu ogrenecegiz. Karnima agrilar giriyor heyecandan;(
medela mibi elektrıklı pompa kullanan arkadaslar
sizde sagım yaptıktan sonra gogus uclarınız kocaman olup cok acıyomu
yarımsaat sonra ınıyo sısmesı ama emzırırken cok acıyo uzun bı sure
neden acaba ???
Bana epidural oldugum icin dogumun sonunda ikinma sancilsrini arttirmak icin suni sanci verfiler ama dusuk doz. Bence normal dogumla aynidir,hepsinde bir noktadan sonra canin biraz aciyor. Ama esine soyle dogumda sana surekli yapabilirsin falan desin
Hayirli olsun annenler geliyormusne guzel
dogum icin uzuuun uzuuun yurumeni oneriyorum,insallah sorundus gecer. Epidural konusunu ne yaptin karar verdin mi
Kids_go canim su son gunlerde kimsenin canini sikmasina izin verme, bosver selamlari kendilerinin olsun, herkes kendi degerini kendisi belirler yaptiklariyla. Sen annenle ve kardesinle Guzel zaman gecirmeye bak.
ayy çok sevindim...tebrikler...Allah analı babalı büyümesini nasip etsinmerhaba, ben bikenin eşiyim.
bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.
geçmiş olsun canım...güzel haberlerini bekliyoruz...bizim bebiş de oldu 2 güne atlattı çok şükürrrrrrrrrrrrBizim bebek sarilik oldu,isigin altinda yatiyor su an. Birazdan test sonuclqri gelecek ve iyilesme vsr mi onu ogrenecegiz. Karnima agrilar giriyor heyecandan;(
Ebemiz aradi, alttan kontrol yapim azicik cevirim dogumu oyle baslatalim istersen dediyooo hayir dedim. Ozaman hastaneyi ariyim cuma gunu suni sanci ile dogumu baslatalim dedi, yarin sabah eve gelip bilgi vericek suni dogumla ilgili bide tam gun ve saati yarin gelince soylerim dedi:94: Wallahi ne hissedecigimi sasirdim sevinc, endise, heyecan, korku:18:....vs. Yarin bi gelsin ebemiz bizi ziyaretede herseyi soralim. Sansa kocisimde yani isyerimizde cuma ve c.tesi en yogun oldugu gunler
eeeee baba olmak kolay degil, ayarliyacak artik calisanlarini fazladan.