2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bütün gün sayfaya giremedim acilmadi bi türlü sinir oldummmm . zaten 2 gündür sinirlerim harap olmus durumda kayinvalidem ve kayinpederimin annemlere olan davranislarindan dolayi. neyse annemle kardesim yarin geliyolar hayirlisiyla babam da 30unda gelicek insallahhh o zamana kadar dogururum.

arada sancilarim oluyo ama ne nisan geldi ne su geldi sadece asiri bi akinti durumu var bende kac gündür adet olucakmisim gibi agrilar cekiyorum belimde karnimda kasiklarimda hissediyorum ama bizim kiz cok nazli cikti bi türlü gelmek bilmiyooo. bakalim belki annaneyle teyzeyi bekliyodur :) olmadi carsamba doktora gidicem bakalim ne dicek bu sefer.

hulyakara arkadasim sezeryanla ilgili yazini okudum bende senin gibi 3 yildir almanyadayim bu benim ilk dogumum olucak bugün tam 1 haftam kaldi ama hala bisey yok bekliyoruz. dedigin gibi türkiyede sezeryan orani cok fazla. yurtdisinda gerek görmedikce yapmiyolar sana sormuyolar bile ne istiyosun diye. hepimiz hakkinda hayirlisi neyse o olsun diyorum bende sürekli.

ben artik kizimi kucaklamak koklamak saatlerce onu izlemek gerekirse uykusuz kalmak istiyorummmm :69:

merhaba, ben bikenin eşiyim.

bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.

bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.

ben de bütün akşam foruma girmeyi denedim ama bakım var diyodu o yüzden müjdeli haberi bikeden aldım ama buraya yazamadım.
hayırlı ömürlü olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:nazar:

♥ ♥ ♥Yokmuş bundan daha güzel bir duygu hayatımda hiç yaşamadığım tarifsiz Aşkmış bu...Adı Keremmiş bu aşkın ... İnsan 5 dakika görmeyince özleyebiliyormuş Annelikmiş bunun adı yaşayınca öğreniliyomuş ancak yaşadım tam 1 haftadır bulutların üzerindeyim . İçimdeki duyguların tarifi yok , yaşayanlar anlar beni ... 8 ve 9 ağustosun hayatıma o kadr çok anlam kattı ki...İyiki doğdun bebeğim artık içimde değil yüreğimdesin ♥ ♥ ♥

ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin.bike nın bol bol sütü gelsinde mis kokulu kızınız annesını emsin..

Günaydın kızlar. nasılsınız? biz oğlumla birbirimize alışıyoruz yavaş yavaş:52: bugün 1 haftalık olduk:69:
geçmişi çok okuyamadım. doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı ömürlü olsun inşallah.
geçen hafta pazartesi günü sabah 9 da suni sancı verildi. epidural de takıldı. sonra yavaş yavaş suyum da geldi. tam açıklık da oluştu. her şey çok iyiydi. zaten doktor doğum akşamı bulur heyecan yapma demişti. akşam 7.30 gibi doğumhaneye aldı doktor. çok uğraştı ama oğlum bir türlü aşağıya inmedi. doktor da bebeği sıkıntıya sokmayalım dedi ve 9 da sezeryana alındım. spinal sezeryan yapıldı. 9. 15 te oğlum doğdu. suni sancı epidural spinal sezeryan hepsini yaşamış oldum:) ama çok güzel bi doğum oldu. ertesi gün ayağa kalktım. ağrılar tabiki oluyor ama dayanılmayacak ağrılar değil. bi de oğlum doğar doğmaz doktorun ve ebenin üstüne çişini yaptı:60:
kızlar yaa benim tek derdim süt problemi. oğlum çok güzel emiyor maşallah ama bana sütüm az gibi geliyor. bi de ebe iri bebek olduğu için tam doymuyor dedi mama takviyesi yapıyoruz. mesela bir göğsümü sağdığım zaman 20 cc ya da 30 cc süt geliyor. bu az mı? sizlerin sütü nasıl?süt artırıcı ne varsa yiyip içiyorum ama bu kadar oluyor işte:( ilk günler çok ağladım mama vermek istemedim ama bebeğim doymayınca mecbur veriyorum tabi...
Canim bende sutumu artirmak istyom
En iyisi bol sivi ve sik sik emzirme dediler baska bisi duyarsan haber ver ;)

efsun hocm selamlar.nasılsınız.Elis kızımız nasılll.foto bekliyoruz,meraktayız.Allah sağlık versin inşallah.özelden msj atamıyormuşum henüz.buraya yazdım umarım görürsünz.görüşmek üzere...
Canim iyiyiz tefonunu ve mesajin gordum ama geri donemedim
İnsallah sende yasiycaksin bu gunleri;) sutum artsin diye artik isimiz emdi micti uyudu acayip bir yogunluk icindeyim ayrica tarif edilemez bir duygu kucagina alinca anlarsin herseye deger ;)))

selamlar kızlar doğum yapanlar var hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar inşallahh

bende dün ablamla konuştum 17 ağutos çarşamba günü saban 8:00 de bebişim geliyor inşallahh
çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

bir süre Ahsen de ayrı kalacağıma üzülüyorum sadece babannesi ilgilenecek ben hastanedeyken akşam ben tamamen ayılınca getirecekler ya normal mi bu kadar heyecan kızımda kontrole diye gitmiştim acil sezeryanaalınmıştım bişe anlamadım bu çok gerdi beni

günaydın kızlar.geçmişi tamamen okuyamadım.doğum yapan annişleri tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.

dün bizimde doktor kontrolümüz vardı.doktor çatı muaynesi yaptı.normal doğuma müsait olduğumu, 1 cm açılma olduğunu bol bol yürümemi söyledi.
bide çarşamba günü yine gel dedi.muayneden sonra kahverengimsi bir iki damla akıntım oldu.

şimdide uyandım lavaboya gittim.sanırsam nişan geldi.baya koyu kıvamlı bir akıntı.hafif kahverengimsilikte vardı.galiba doğum yaklaştı.çok korkuyorum kızlar.
banada dua edin olurmu?bide ben şimdi ne yapayım bana bir akıl verin?evde bekliyeyim mi?yoksa yarınımı beklesem?

canım çok sıkkın akşam sinirden ağla ağla öldüm.eşim 3 hafta izin aldı ama eve gidiyorum benden 1dk önce girmiş eve ve yemek yok.dün öğlende bişey yemedim.bana niye hayrı yok kimsenin diyo ben sana yemek yapmak içinmi izin aldım.sanki kendi yemicek yemeği nekadar bencil oluyo bu erkekler başkasının işini koşarak yapıyo i,ş bana gelince resmen burnumdan getiriyo.geçen dedim vitamin ilaçlarım bitmiş aile hekimiyle konuştum git benim adıma yazacak ayy nasıl sinirle gitti nasıl zoraki yaptı anlatamam başkası arasa fizana gel dese koşarak gider.deli oluyorum ya deliii

merhaba kızlar
biz geldikkkkk:9:
cumartei günü sabah 8.31 de oğlumuz dünyaya gözleini açtı. my_little_sun_shine ve stzmn haberleşmiştik yazmışlardır buraya:8:
çok korkuyodum ama hepsi boşuna okadar rahat bi doğum olduki böyle 10 tane bile doğururum hehehehe
maşallah emme sıkıntımız yok sütte geldi ama çabuk uyuyo kucağımda doyurmuyo kendini sonrada çabuk acıkıyo zırt pırt kalkıyo anlıcanız uyku pek yok hehe olsun razıyım valla
doğum yapan aradaşlar varsa hepsini kutluyorum doğum yapıcak olanlarada hayırlı doğumlar diliyorum
oğlumu emziriyim geççmişe bi bakıcam:)))

günaydın kızlar.geçmişi tamamen okuyamadım.doğum yapan annişleri tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.

dün bizimde doktor kontrolümüz vardı.doktor çatı muaynesi yaptı.normal doğuma müsait olduğumu, 1 cm açılma olduğunu bol bol yürümemi söyledi.
bide çarşamba günü yine gel dedi.muayneden sonra kahverengimsi bir iki damla akıntım oldu.

şimdide uyandım lavaboya gittim.sanırsam nişan geldi.baya koyu kıvamlı bir akıntı.hafif kahverengimsilikte vardı.galiba doğum yaklaştı.çok korkuyorum kızlar.
banada dua edin olurmu?bide ben şimdi ne yapayım bana bir akıl verin?evde bekliyeyim mi?yoksa yarınımı beklesem?

canıım;hadi hayırlısı doğum başlıyo galiba,biraz daha bekle sancın varmı,aralıkları nekadar?birde ılık duş al.açılmayı sağlıyomuş.evde yanlız değilsin dimi? darısı başıma seninle günlerimiz aynı bende bol bol yürüyorum bakalım...

benim de 18 ağustos perşembe sabah 8.30da sezeryanla alacağım bebeğimi

negüzel çok yaklaşmış,zeynebine kavuşacaksın canım,benim zeynepten hala tık yok,doktorumda daha 1 hafta bekleyelim dedi.akşam bir ara sırtım çok ağrıdı,adet sancısı gibi karnım kasıldı,ama şimdi çok iyiyim,sabah parkta 3 tur attım ev işi yaptım,bi enerji akşamki ağrıdan eser yok,hayırlısı bakalım...

canıım;hadi hayırlısı doğum başlıyo galiba,biraz daha bekle sancın varmı,aralıkları nekadar?birde ılık duş al.açılmayı sağlıyomuş.evde yanlız değilsin dimi? darısı başıma seninle günlerimiz aynı bende bol bol yürüyorum bakalım...

sancı filan yok canım.acaba nişan geldikten sonra hemen doğum başlıyormu?

Sanırım doğumun yaklaşmış canım, bir avazda kurtulursun inşallah. Dayan bildiğin kadar evde kalmanı tavsiye ederim, benim teyzem ebe, daha dün konuşuyorduk bende normal doğum düşünüyorum şimdilik bunun içinde bir engel yok, baba dedi nişan geldikten 1 yada 2 gün içinde doğum başlıyor, dayana bildiğin kadar dayan evde çünkü açılma öyle birden olmuyor yavaş yavaş oluyor,zaten doğum başlayacak olsa ağrın çok olur belliolur, hastaneye gidersen seni yatırırlar vebelki saatlerce orda yatmak zorunda kalırsın, buda sıkıcı bişey hemde hastanede olmak ister istemez insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor, o yüzden evde kal yat duş al, uzan kalk, gez, yemek ye, dayanamıyacak gibi olduğundada hastaneye git dedi.
ben fikrimi bildireyim dedim, yinede kara senin sen bilirsin, umarım rahat bir doğum geçirir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

kıızlar doğum listemizi düzenledim atladığım olmuşsa msj atsın bana eklerim :8:

Canım mesaj kutun doluymyş özelden gönderemedim tekrar tebrik ediyorum.Allah analı, babalı büyütsün..huzurlu, mutlu bir hayatı olsun yavrunun.

Kendini fazla yorma daha yeni doğumdan çıktın.

Müsait olduğunda listeye kızımın adını da eklersen sevinirim Zeynep Alya

Bir de 1 Ağustos değil de 2 Ağustos olacak doğumu gece 1.00 de doğdu

teşekkür ederim

Sanırım doğumun yaklaşmış canım, bir avazda kurtulursun inşallah. Dayan bildiğin kadar evde kalmanı tavsiye ederim, benim teyzem ebe, daha dün konuşuyorduk bende normal doğum düşünüyorum şimdilik bunun içinde bir engel yok, baba dedi nişan geldikten 1 yada 2 gün içinde doğum başlıyor, dayana bildiğin kadar dayan evde çünkü açılma öyle birden olmuyor yavaş yavaş oluyor,zaten doğum başlayacak olsa ağrın çok olur belliolur, hastaneye gidersen seni yatırırlar vebelki saatlerce orda yatmak zorunda kalırsın, buda sıkıcı bişey hemde hastanede olmak ister istemez insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor, o yüzden evde kal yat duş al, uzan kalk, gez, yemek ye, dayanamıyacak gibi olduğundada hastaneye git dedi.
ben fikrimi bildireyim dedim, yinede kara senin sen bilirsin, umarım rahat bir doğum geçirir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

canım çok teşekkür ederim.allah hepimizi bir avazda kurtarsın.sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
haklısın canım hastane ortamı insanı çok geriyor.sancılar sıklaşana kadar gitmemek en iyisi cvabın için sağol.

benimki 1 hafta önce 3100 du doğumdan bir gün önce 300 du doğumdada 3200 çıktı
son zamanlarda ultrason çok sağlıklı ölçemiyor anladığım kadarı ile:)

yaaa bende artırmak istiyorum okudum ettim bol sıvı su ve sağmanın faydalı olduğu nu okudum 4 saatte bir falan gögüsler boşaltılsın yazıyodu :(

nice mutlu yıllara oğlunla eşinle :)))

sor canım bize de yazz :) drm banada mamayı bırak emzirmeye devam dedi allahtan sağ gögüsümüde verebiliyorum sabah denedim tuttu kızım :))

ahhh canııım yaaa amaaan kaynana der gecersin de annede diyemiyosun :( en iyisi konsantrasyonunu annenden başka bir yere dağıtmak :(
valla benimki geneldi çok memnunum :))

efsung cnm nasılsın ? elis nasıl ? gunler ne cabul gecıyo dımı cocuk olunca valla bı bakıyom sabah bı bakıyom aksam olmuss

sütten konusmussunuz canım bol bol sıvı su cay vss.. bide benim sütümü rezene acayıp artırdı bıde bulgur pilavı denedım takıp ettım gercekten mükemmel ıyı geldı dene derım

bütün gün sayfaya giremedim acilmadi bi türlü sinir oldummmm . zaten 2 gündür sinirlerim harap olmus durumda kayinvalidem ve kayinpederimin annemlere olan davranislarindan dolayi. neyse annemle kardesim yarin geliyolar hayirlisiyla babam da 30unda gelicek insallahhh o zamana kadar dogururum.

arada sancilarim oluyo ama ne nisan geldi ne su geldi sadece asiri bi akinti durumu var bende kac gündür adet olucakmisim gibi agrilar cekiyorum belimde karnimda kasiklarimda hissediyorum ama bizim kiz cok nazli cikti bi türlü gelmek bilmiyooo. bakalim belki annaneyle teyzeyi bekliyodur :) olmadi carsamba doktora gidicem bakalim ne dicek bu sefer.

hulyakara arkadasim sezeryanla ilgili yazini okudum bende senin gibi 3 yildir almanyadayim bu benim ilk dogumum olucak bugün tam 1 haftam kaldi ama hala bisey yok bekliyoruz. dedigin gibi türkiyede sezeryan orani cok fazla. yurtdisinda gerek görmedikce yapmiyolar sana sormuyolar bile ne istiyosun diye. hepimiz hakkinda hayirlisi neyse o olsun diyorum bende sürekli.

ben artik kizimi kucaklamak koklamak saatlerce onu izlemek gerekirse uykusuz kalmak istiyorummmm :69:

cnm ıns sende yasıcaksın bu duyguları öpüp kolıcaksın yavrunu bıraz sabır adet sancısı gıbı olan sancılar doguma ısaret ın en kıs surede sende dogum yaparsın sağlıkla

QUOTE=Bikesha;20525968]merhaba, ben bikenin eşiyim.

bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.[/QUOTE]

masallah allah analı babalı buyutsun

♥ ♥ ♥Yokmuş bundan daha güzel bir duygu hayatımda hiç yaşamadığım tarifsiz Aşkmış bu...Adı Keremmiş bu aşkın ... İnsan 5 dakika görmeyince özleyebiliyormuş Annelikmiş bunun adı yaşayınca öğreniliyomuş ancak yaşadım tam 1 haftadır bulutların üzerindeyim . İçimdeki duyguların tarifi yok , yaşayanlar anlar beni ... 8 ve 9 ağustosun hayatıma o kadr çok anlam kattı ki...İyiki doğdun bebeğim artık içimde değil yüreğimdesin ♥ ♥ ♥

sana şiddetle katılıyorum insanın hayatında yaşayabileceği tarif edilmez mükemmel bi duygu
küçücük bi varlık tarafından tanınıyor olmak senı emerken yüzüne bakması hatta göğsünde uyurken basını kaldırıp sana bakması tarif edilmez ve herkesın tatması gereken duygular
dün benım dogum gunumdu onceden esım acaba ne alıcak dıye merakla ve heyacnla beklerdım ınanın dün önğme hazıneler serseler oğlum kadar mutlu edemezdi beni
cok güzel anlatmıssın cnm anne olmak insanı şair yapıyo demek

Back