Kendini rahatlatmaya çalış tatlım. Göreceksin çok rahat geçecek doğumun. Hiç korktuğun gibi olmayacak. Senin için dua edeceğim.
Tatlım varsa evde biraz lavanta esansı damlat ılık suyun içine hamilelerde vücudun rahatlamasına yardımcı oluyor.
gunaydinnnn
bugun hippycim le eyeszay doguma gidecekler cok heyecanli:)))))) guzel haberlerinizi bekliyoruz hepinizin:))))
gunaydin kizlar.
malum bugun hastaneye yatacagim aksam. artik kizim ne zaman dogar allah kerim. nolur dualarinizi eksik etmeyin. cok uzun bir sure olacak cunku( midem bulaniyor stressden.
bu arada slm kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş iyiymiş 3500 gr olmuş 3 hafta ileriden gidiyor.. baş aşağı dönmüş ama sezeryan olacakcanım oğlum benim oda diğer bebişler gibi normal doğacak zannedip dönmüş kıyamaaaamm. birde karnımdaki ufak ufak nefes alır gibi hareketlenmeyi sordum nefes almasada nefes almak için egzersiz yapıyor ciğerlerini hazırlıyor geliştiriyor o sırada bu kıpırdanmaları görmen normal dedi..
cok saol canim. isallah dedigin gibi olur. lavanta esansi nasil birsey bu arada. gidip burdaki aktardan soriyim. yagmi toz seklindemi??
cok saol canimcim. dualarinizi eksik etmeyin.
Günaydın kızlar,
Bu hafta son çalışma haftamperşembeden itibaren evdeyim, artık dinlenme vakti.
Hippy34 ve bugün doğum yapacak olan tüm hamişlere allah kolaylık versin, sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına alsınlar.
Günaydın kızlar,
Bu hafta son çalışma haftamperşembeden itibaren evdeyim, artık dinlenme vakti.
Hippy34 ve bugün doğum yapacak olan tüm hamişlere allah kolaylık versin, sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına alsınlar.
canım allah kolaylıklar versin dualarımızdasın.
Lavanta yağı demek istedim canım. aktardan rahatlıkla bulursun. Küveti doldur çok değil 3 -4 damla ekle yeter
Benim de son çalışma haftam gerçi sen benden 1 gün önce ayrılıyorsun :))
gunaydin kizlar.
malum bugun hastaneye yatacagim aksam. artik kizim ne zaman dogar allah kerim. nolur dualarinizi eksik etmeyin. cok uzun bir sure olacak cunku( midem bulaniyor stressden.
günaydin kizlar...
hippy34 doguma giricekti bugün belki de Bade si kucagindadir simdi. ayyyy ne güzel ya. eyeszay da aksama hastaneye yaticak. cok streslisin anlayabiliyorum seni canim ama biraz rahatlamaya calis ki bebegin de cabuk gelsin. yanina lavanta yagi al varsa esin beline masaj yapsin cok rahatlatiyomus sancilarda falan.
ben gece yine bu saguk havada terler icinde uyandim defalarca esim de sagolsun sabah ise giderken bi gürültülü gidiyo ki arkasindan tam daliyodum bu seferde annem aradi yok caldirmis esim onlarin teli dogum mu basladi diye. o telefondan sonra camasirimda bi islaklik vardi. akinti mi su mu anlayamiyorum ben ya doktora gitmem de bi mesele burda esim de yok ancak aksama gelir. anneme malum mu oldu acaba diyorummmm
Günaydın canım, o ıslaklık terdir merak etme, doktorların söylediğine göre suyun geldiğini mutlaka farkedersin, ılık bir ıslaklık olacak.
kızlar çok yorucu bi gündü benim için
yemeğe misafirim vardı,eşimin ailesi.............
bu sıcakta zor oldu
kayınvalidem sofrayı toplamaya yardım etti sadece
hazır yemeğe geldiler
bide klimalı yerde yemek yensin diye taa mutfaktan yemekleri koy getir götür
bugün doğurmazsam iyidir yani
öyle ağırlaştım ki artık
kendimi babaanneler gibi hissediyorum
günaydin kizlar...
hippy34 doguma giricekti bugün belki de Bade si kucagindadir simdi. ayyyy ne güzel ya. eyeszay da aksama hastaneye yaticak. cok streslisin anlayabiliyorum seni canim ama biraz rahatlamaya calis ki bebegin de cabuk gelsin. yanina lavanta yagi al varsa esin beline masaj yapsin cok rahatlatiyomus sancilarda falan.
ben gece yine bu saguk havada terler icinde uyandim defalarca esim de sagolsun sabah ise giderken bi gürültülü gidiyo ki arkasindan tam daliyodum bu seferde annem aradi yok caldirmis esim onlarin teli dogum mu basladi diye. o telefondan sonra camasirimda bi islaklik vardi. akinti mi su mu anlayamiyorum ben ya doktora gitmem de bi mesele burda esim de yok ancak aksama gelir. anneme malum mu oldu acaba diyorummmm
Sen ve hippy34 le satlarımız aynıydı ikinizde bugün yarın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız İnşallah.. Ben perşembeyi bekleyeceğim , ama tersbir durum var eşim hala gelemedi ve belki yarında gelemeyecek. Ağlamaktan gözlerim şişti. Tüm dostlarım ailem destek ama ben kocamı istiyorummm... Güzel bir hamilelik geçirdim keşke son günleri böyle olmasaydı...
Bebişleri kucağımıza alınca herşeyi unuturuz umarım... Sizlere hayırlı doğumlar güzel haberlerinizi alırız İnşallah...
cok saol canim. evet alacagim onu isallah bulursam burda aktarda. aynen bende gece hic uyumadim. canim o islaklik terdir. bendede oluyor. malum hava cok sicak bir uyaniyorum bende sumu geldi diyorum ama ter yani. sen gene dikkat et kendine.
amin canim isallah. seninde az kalmis kavusmana. dedigin gibi hersey unutulur bebekler bi gelsinde. esininde mutlaka isi vardir ama bence icgudu yetisir onlar doguma merak etme sen.
gunaydin kizlarrrrr,
hippy bugun doguma gidiyor; Allah kolay dogum nasip etsin. bade bebek saglikla gelsin..
eyeszay cnm sen de aksama yatiyorsun; insallah hersey yolunda gider, kolay bi dogum olur cnmm..
my_little; redmask; sementa hala calisan bi sizler kaldiniz sanirim kizlar; uzuluyorum valla size; Allah yardimciniz olsun..
taze anneler nerelerdesiniz; neler yapiyorsunuz?
sev_rey nhe zamandir goremedim cnm seni, umarim iyisindir
kizlar beni soırarsaniz iyiyim. babam da iyi sukur, yalniz dun sirt agrisi olmus; bugun esim doktora goturdu onu yeniden, ins. iyidir durumu.
kizlar dun aksam jokere ugradik, jok jok marka emzirme atletlerinden aldim 2 tane; 19 tl tanesi, eve geldim bi denedim; super rahat bisey; sutyen giyme derdi yok; uzerine de bisey giymem ben dogum yapinca altina bi sort o atletlerle gezerim valla; bidahaki gidisimde 2 tane daha alicam; size de siddetle tavsiye edebilirim.
emzirirken cok rahat olacaga benziyor
bu arada kizima park yatak icin donence bulamadim bi turlu; donenceler hep karyola icin uyumlu :-((
park yataga donence alan var mi aranizda; nerden aldiniz?
ben e-bebek'e, joker'e , chicco'ya ve toyzz shop' a baktim; yok :-((
inşallah çok beklemeden bebişini kucağına alırsın canım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?