2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım iyi olmana sevindim, umarım babanında ciddi birşeyi yoktur. Bildiğim kadarıyla Park yatakların kendi dönenceleri yada dönenceye benzer bişeyleri oluyor. Dün bende dönence aldım ama karyolası için, aldığım yerdeki satıcı park yataklar için dönencenin olmadığını söyledi. Aklında bulunsun.
Bende çalışmaya devam edenlerdenim (( ama bu perşembe son.

günaydın kızlar, doğuma giden arkadaşlar inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızzzz artık beklemek işkenceye dönüşmeye başladııı bebeğimi istiyorum bendee

Gunaaaaydiiiiiiin kizlaaaar nasilsiniz buguun Hippyciiim badesini emzirmeye calisiyodur sanirim gece onuda uyku tutmamisti heyecandan sanirim haber alirsak pqylasalim burdan :))Eyeszaaaay canim keske hastanede nein olsaydi ama napalm ;( sende kitap dergi vs gotur ki oyalanabilesin bEnce senin hastane surecinde ki en buyuk sikinti senin oyalanman olacak onun disinda hersey yolunda gidecektir :))) Aaaahhh canimnnedir bu annelerden yana derdimiz ( sorma kabullensek sorun kalmayackta Sen sakin annene baktirma bence az ye az giy bakici tut aman aman uzakndur İnsallah bu haftayida iyi atlatirsin az kaldi zaten kaldi 4 gun :))) vallq gene iyi becerdik herseyi tek basimiza calistik aldik tmizledik bizlerden coook iyi anneler olacak ben diiim )) Gece bde bekledim online din sonra baktim yazmiyosun sonrada cikmissin bende sikildim valla yalniz yalniz ;(( son gEcemizdi ya hani ( neyseee daha uzun gceler yzisiriz annelerden sonra esleride cekistirmwk ister bunye :)))Canim hayilisiyla yarina iii haberlerini aliriz insallah :))Su bizİm okudugumz kitap vardiya onda senin olayi anlatmis sorun yok ndise etme yani rahat bir olay o pelvisi inceltmek icin ilqc verilecek zqten. Hersey cok guzel olacak annen gelmesin zaten gerer seni Bende dogumda yanimda kalmasininistemiyorum esim klasin sadce beni dusunmeyenin bana ne faydasi olacakki ;( Ahhh caniiimnkiyamam ben sana az daha sik disini gelir bugun yarin cok haklisinda yapacak bisey yOk iste ;((

eyeszay canım ALLAH yardımcın olsun stressız sıkıntısız bebeğine kavuşursun ınsallah.annesını yormadan üzmeden gelir guzel yavrun kucağına.

hippy canım sanada hayırlı guzel doğumlar mis kokulu bebeklerinizi alın kucağınıza.boool boool sutunuz gelır ınsallah.darısı bızım basımıza.
sımdı sız nekadar heyecanlısınızdr bnmde gunum gelecek gecesınden hıc uyuyamam heralde dıyorum..

Slm kızlar...
Hippy ve eyeszay, inşallah kolay rahat doğum geçirirsiniz ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
ya kızlar sata göre ben eyeszay ve hippy den 2 gün öndeyim ama benim oğluşumun gelmeye pek niyeti yok. doktor da rahatını bozmayalım diyo

beni görenler ya seninki ikiz mi diye soruyo ya da sen daha doğurmadın mı diyolar yaa
neyse az kaldı artık. herkes için iyi bir hafta olsun inşallah.
efsung canım haklısın valla. benim annemin yaptıklarını anlatmakla bitiremem o yüzden yanına gitmedim kayınvalidemin yanındayım. seni çok iyi anlıyorum canım. ama bebişin için kafana takmamaya çalış.

Merhaba kızlar....

Canım tebrikler. Maşallah kuzuna
Allah analı babalı büyütsün...

kızlar dün gece hastanede yattım doğum erken diye durdurdular 2 cm açılma varmış sürekli yatmam gerekmiş şimdilik böyle dua edin bana 38 e varayım

Canım bende seni merak ediyordum...Dualarımız seninle. Ama merak etme, 1 hafta kalmış zaten 38'e. Yat dinlen, dayanırsın...

Canım ben normal süt pompası aldım. Baktım olmuyor, onu kullanırım artık. Hele bir sağlıkla doğum yapalımda. Acayip heyecanlıyım. Sürekli doğum haberlerini de alında, daha da heyecan basıyor..

gunaydin kizlar.

malum bugun hastaneye yatacagim aksam. artik kizim ne zaman dogar allah kerim. nolur dualarinizi eksik etmeyin. cok uzun bir sure olacak cunku( midem bulaniyor stressden.

Canım Allah yardımcın olsun. Stres yapma, artık zamanı geldi,minişini kucağına alıcan. O anı düşün yeter.
Bize de haber ver mutlaka...

Kızlar Hippy34' den hala haber yok sanırım. Çok heyecanla bekliyorum. Umarım herşey yolunda gitmiştir.

ayyy insallah öyledir annemin telefonu bende panik yapti valla.

Tatlım geçen ben de aynı şekilde ayırd edemeyip doktoru larma geçirdim ama sonuç ter ve akıntı çıktı :))) Doktorum öyle bir durumu mutlaka hissedeceğimi söyledi.

Canım babanın da senin de iyi olmanıza sevindim. Evet hala çalışıyorum ama fazla hasta bakmıyorum. Şuan sadece kontrolleri yapıyorum. Daha rahatım gerçi diğer arkadaş bugün geldi; senin son haftan değil mi? Ben bu 4 güne izin alacağım dedi ama alsın ne yapayım artık offf... Şuan tek sorunum hemoroid. Açıkçası acıması, kanaması falan geçtim, normal doğumu engellerse diye korkuyorum. Bunun dışında gayet iyiyim.

günaydın kızlar, doğuma giden arkadaşlar inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızzzz artık beklemek işkenceye dönüşmeye başladııı bebeğimi istiyorum bendee

Aman canım az kaldı sabret sağlıkla gelsin inşallah bebişin :)))

Evet canım bence de bizlerden süper anneler olacak. Benim şöyle bir sıkıntım var. Anneme baktırmayayım desem de annem tam karşımdaki blokta oturuyor. Ben işteyken mutlaka gelecektir. Hatta ben şimdiden söyledim bakıcı tutacağımı ama o inatla bakıcı temizlik yapar ben bakarım bebeğe diyor. Ben de böyle birşey olmayacağını söylüyorum ya bakalım. Ne olacak sonumuz?? :)))

Kızlar bişey sorucam...

Bu haftalarda bebek hareketleri azalıyormu. Sabahtan beri birkaç kez tekmeledi kızım. Kahvaltıda yaptım, sevdiği şeyleri de yiyip içtim. Endişelendim şimdi...

Tansiyonumu da ölçtüm, geyet normal...

canım büyüdükçe yeri daralıyo o yüzden fazla hareket edemiyo şüphelendiğin zamanlarda sırt üstü yat ve dinlen ozaman hareket eder

merhaba canım nasılsın
tontişin nasıl,sağlıkla büyütürsün inşallah

iyiyim canım saol bebişte iyi meleğim devamlı uyuyo zaten maşallah
arada giriyorum ama pek duramıyorum okuyup çkıyorum sadece
anladığım kadarıyla baya doğumlar olmuş ve olmakta:))
bebeği olanların allah analı babalı büyütsün inşallah
daha olmayanlarıda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

canım büyüdükçe yeri daralıyo o yüzden fazla hareket edemiyo şüphelendiğin zamanlarda sırt üstü yat ve dinlen ozaman hareket eder

Yattım ama yinede hareket etmedi...Normalde üzüm yiyince kımıl kımıl oluyordu. Ama olmadı.

Doktoru arasammı ki? Hareketler çok önemli diyordu...

büyüdüm ama alışamadım maalesef icim acıyor umamuyorum sonrada yıkılıyorum ama artık devir değişti annem bir kenarda kalacak adı anne olcak zaten öyleydide insan arada sıkı sıkıya tututugu duyguları gevsetiyor acaba değiştimi diye ama neerrrrdeeee
boş ver cicim yaaa hakkaten takmamak gerekiyor becerebilirsen :)

offf canım offff bende hayallerdeyim 1 ay dişimi sıkarsam yani bayram sonuna kadar ne anne ne kayınvalide kalmaz ortada giderler tüm umudum o yani
sen bu bakıcı olayında biraz daha dik dur yoksa sonradan patlıycaksınız annenle
bakıcıya mudahele eder sen onu bi kursa falan yönlendirde bazı gunler rahat et bari ben artık gün sayıyorum su gün giderler diye dogumdan sonra babm gidip gelecek ama annem kalacam diyyo bakalım ne zaman gidecek
bende bana faydası olur diyodum aman bebeğime ben bakarım oda evin düzenini sağlar falan nerdeeee şimdi herseyi yapabilecegim inancı geldi bana kimse olmasada yaparım ben diye
yemekte temzşilikte bebşimede iyi bakarım nasılsa izindeyim sonradabakıcı bulurum zaten rahatlarım
zavallı eşimde ben uzuluıyorum görüyo ama yapacagı bişey yok annem sonuçta kendi annesi olsa belki mudahale ederde benimkine ne yapsın :)))
endişe etme canım yer daraldıgından daha az hareket var artık dah ziyede ittirme gibi germe gibi öyle dönmeler faln ayak savurmlar olmuyor yani:))

Yattım ama yinede hareket etmedi...Normalde üzüm yiyince kımıl kımıl oluyordu. Ama olmadı.

Doktoru arasammı ki? Hareketler çok önemli diyordu...

bana doktorum dediki yemek yedikten sonra hiçbirşeyi toplama sol tarafına yat ve elini karnına koy 1 saat içinde 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş 9-8 de olabilir ama 5-6 ise mutlaka ara dedi bence sende bunu bi yap..

arkadaşlar merhaba hepinize kolay gelsin;
yaa çok halsizim sıcak ....
sabah kontrole gittik hafif hafif sancı var dedi doktor hurma ye ve bol bol yürü dedi artık dayanamıyorum bacaklarım kütük gibi....

slm kızlar....
hippyden hbr yokmu yaa merak ettim bak şimdi,bebişi inş sorunsuz bi şekilde kucağındadır
eyeszay cnm sanada hayırlı doğumlar diliyorum inş kolay bi doğum geçirirsin...
only smile oynaşmadımı daha dr unla irtibata geç istersen hastane yakınsa bi nst ye bağlan...

endişe etme canım yer daraldıgından daha az hareket var artık dah ziyede ittirme gibi germe gibi öyle dönmeler faln ayak savurmlar olmuyor yani:))

Gerilme oluyor.Sanki toplanıyor bir tarafa.Sonra diğer tarafa. Aslında hareket ediyor ama az. Ama dün akşam süperdi hareketleri.

telaş yapma canım ne zamandır hareket etmiyo çok mu oldu

Gece hareketliydi. Sabahtan beri azaldı gibi. Aslında çok da dikkat etmezdim hareketlerine ama sabah vişne suyu içtim karnımı açtım, biraz izleyeyim dedi. Baktım çok az hareket ediyor. Sonra dikkat etmeye başladım.Sabah 10:30 da kalktım ve toplasan 10 kere hareket etmiştir. O da tekmeleme şeklinde değil..

bana doktorum dediki yemek yedikten sonra hiçbirşeyi toplama sol tarafına yat ve elini karnına koy 1 saat içinde 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş 9-8 de olabilir ama 5-6 ise mutlaka ara dedi bence sende bunu bi yap..

Evet bende aynı şeyi biliyorum işte o yüzden kafama takıldı. Gereksiz yere de panik yapmak istemiyorum ama garip geldi.
Normalde kahvaltıdan sonra başlardı hemen. Hiç oynamıyor değil ama çok yavaş ve seyrek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…