ben hastaneye gitmeden once gene yazarim. simdi eksik bisileri almaya gidiyoruz. hepiniz opuldunuz.
gunaydin kizlarrrrr,
hippy bugun doguma gidiyor; Allah kolay dogum nasip etsin. bade bebek saglikla gelsin..
eyeszay cnm sen de aksama yatiyorsun; insallah hersey yolunda gider, kolay bi dogum olur cnmm..
my_little; redmask; sementa hala calisan bi sizler kaldiniz sanirim kizlar; uzuluyorum valla size; Allah yardimciniz olsun..
taze anneler nerelerdesiniz; neler yapiyorsunuz?
sev_rey nhe zamandir goremedim cnm seni, umarim iyisindir
kizlar beni soırarsaniz iyiyim. babam da iyi sukur, yalniz dun sirt agrisi olmus; bugun esim doktora goturdu onu yeniden, ins. iyidir durumu.
kizlar dun aksam jokere ugradik, jok jok marka emzirme atletlerinden aldim 2 tane; 19 tl tanesi, eve geldim bi denedim; super rahat bisey; sutyen giyme derdi yok; uzerine de bisey giymem ben dogum yapinca altina bi sort o atletlerle gezerim valla; bidahaki gidisimde 2 tane daha alicam; size de siddetle tavsiye edebilirim.
emzirirken cok rahat olacaga benziyor
bu arada kizima park yatak icin donence bulamadim bi turlu; donenceler hep karyola icin uyumlu :-((
park yataga donence alan var mi aranizda; nerden aldiniz?
ben e-bebek'e, joker'e , chicco'ya ve toyzz shop' a baktim; yok :-((
neden sezer olacak büyük diyemi
Aaaahhh canimnnedir bu annelerden yana derdimizGünaydın kızlar, Bugün son çalışma haftama başlamanın sevinci içerisindeyim. :))) Dün gece de nasıl olduysa rahat uyudum. Sadece 1 defa lavaboya kalktım onun dışında misler gibi uyudum. Buarada hippy34 hastaneye gitmiştir ama doğum gerçekleşti mi acaba????? Eyeszay da hastaneye yatacaktı bugün. Heyecanlı bir gün daha...Başka doğum yapacak varmıydı kızlar. İnşallah hepsi bir avazda rahat bir doğum yaparlar, bebişlerine sağlıkla kavuşurlar.Tatlım yerden göğe kadar haklısın. Sanki inadına inadına yapıp insanın sabrını deniyorlar. Ben de ödemlerim çok olduğu için anneme tuz ekleme işte yağ koyma yemeklere falan diyorum ama bana yağsız dediği yemeği üzerindeki yağlı salçalı katmandan göremiyoruz. Ben de ilk bşlarda çok üzülüyordum. Sanki annem hamileyim diye beni protesto edercesine davranıyordu. Şimdi onu yazlığa yolladım. Daha doğrusu babam bir facia çıkacağını farkedip uzaklaştırma talebinde bulundu ben de büyük bir mutlulukla kabul ettim. Senin uzaklaştırma şansın yok sanırım. Gerçi bir kaç hafta sonra gidecekler diyorsun. Benim kabusujm yeni başlayacak. Ben anneme bebeği emanet edeceğim. Sırf bebek için Bursa' ya taşındılar. Şimdi kafamı duvarlara vuruyorum. Keşke çağırmasaydım diye... Üstelik aynı siteden ev aldılar. Birde bilmiyorum senin annende de varmı o huy ama istemediğim birşeyi yaptığında ben sinirlenince marifet yapmış gibi kıs kıs gülüyor daha da deliriyorum. Eşim de bakıcı tutalım diyor. Sanırım öyle yapacağız. Valla ALlah hepimize sabır versin arkadaşlar. Evet canım doktor da ılık su bnyosu dedi ama benim bildiğim kadarıyla o da doğumu tetikleyebiliyor. Saol teyzesi odamızı beğenmene çok sevindik :)))
Gece bde bekledim online din sonra baktim yazmiyosun sonrada cikmissin bende sikildim valla yalniz yalniz ;(( son gEcemizdi ya hanihorrible bosses canim. aman iste stress atmak icin. filmede cok odaklandigim solenemez. ama iyi oldu. annem geldikten sonra ilk defa yanliz kaldik. bide yarin dogum icin yaticam hormonlarim bi acayip oldu. gece bekledim seni yazarsin diye dedim heralde bilgisayar acik uyudu bende kapadim yatmayi denedim. boluk porcuk biraz uyudum iste. off off saka gibi bugun yatiorum hastaneye. canim bende hastaneye gitmeden once o ilik su olayini yapicam. ilik suya oturup beklicem biraz. belki kendiliginden gelirde dogumu yapay baslatmaya gerek kalmaz.
Ahhh caniiimnkiyamam ben sana az daha sik disini gelir bugun yarin cok haklisinda yapacak bisey yOk iste ;((Sen ve hippy34 le satlarımız aynıydı ikinizde bugün yarın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız İnşallah.. Ben perşembeyi bekleyeceğim , ama tersbir durum var eşim hala gelemedi ve belki yarında gelemeyecek. Ağlamaktan gözlerim şişti. Tüm dostlarım ailem destek ama ben kocamı istiyorummm... Güzel bir hamilelik geçirdim keşke son günleri böyle olmasaydı...Bebişleri kucağımıza alınca herşeyi unuturuz umarım... Sizlere hayırlı doğumlar güzel haberlerinizi alırız İnşallah...
günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum...
evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))
kızlar dün gece hastanede yattım doğum erken diye durdurdular 2 cm açılma varmış sürekli yatmam gerekmiş şimdilik böyle dua edin bana 38 e varayım
2550g doğdu kızım. Göğüs ucu çıkarici krem değil canım küçücük bir pompa duşun göğüs ucunu çıkarmaya yarıyor belirginlestiriyor yani. Bir de silikon göğüs ucu var avent in onu kullanıyorum ben onla anca emebiliyor benim göğüste uç diye birsey yok nerdeyse de.
Sizlerin de göğüs ucunuz azsa bence bunlardan edinin rahat olur hastanede daha az uğraşırsınız, yara fln olmasını da engelliyor biraz. Ne kadar ugrasilirsa o kadar tahris oluyor çünkü.
gunaydin kizlar.
malum bugun hastaneye yatacagim aksam. artik kizim ne zaman dogar allah kerim. nolur dualarinizi eksik etmeyin. cok uzun bir sure olacak cunku( midem bulaniyor stressden.
ayyy insallah öyledir annemin telefonu bende panik yapti valla.
gunaydin kizlarrrrr,
hippy bugun doguma gidiyor; Allah kolay dogum nasip etsin. bade bebek saglikla gelsin..
eyeszay cnm sen de aksama yatiyorsun; insallah hersey yolunda gider, kolay bi dogum olur cnmm..
my_little; redmask; sementa hala calisan bi sizler kaldiniz sanirim kizlar; uzuluyorum valla size; Allah yardimciniz olsun..
taze anneler nerelerdesiniz; neler yapiyorsunuz?
sev_rey nhe zamandir goremedim cnm seni, umarim iyisindir
kizlar beni soırarsaniz iyiyim. babam da iyi sukur, yalniz dun sirt agrisi olmus; bugun esim doktora goturdu onu yeniden, ins. iyidir durumu.
kizlar dun aksam jokere ugradik, jok jok marka emzirme atletlerinden aldim 2 tane; 19 tl tanesi, eve geldim bi denedim; super rahat bisey; sutyen giyme derdi yok; uzerine de bisey giymem ben dogum yapinca altina bi sort o atletlerle gezerim valla; bidahaki gidisimde 2 tane daha alicam; size de siddetle tavsiye edebilirim.
emzirirken cok rahat olacaga benziyor
bu arada kizima park yatak icin donence bulamadim bi turlu; donenceler hep karyola icin uyumlu :-((
park yataga donence alan var mi aranizda; nerden aldiniz?
ben e-bebek'e, joker'e , chicco'ya ve toyzz shop' a baktim; yok :-((
günaydın kızlar, doğuma giden arkadaşlar inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızzzzartık beklemek işkenceye dönüşmeye başladııı bebeğimi istiyorum bendee
Aaaahhh canimnnedir bu annelerden yana derdimiz( sorma kabullensek sorun kalmayackta Sen sakin annene baktirma bence az ye az giy bakici tut aman aman uzakndur İnsallah bu haftayida iyi atlatirsin az kaldi zaten kaldi 4 gun :))) vallq gene iyi becerdik herseyi tek basimiza calistik aldik tmizledik bizlerden coook iyi anneler olacak ben diiim ))
Kızlar bişey sorucam...
Bu haftalarda bebek hareketleri azalıyormu. Sabahtan beri birkaç kez tekmeledi kızım. Kahvaltıda yaptım, sevdiği şeyleri de yiyip içtim. Endişelendim şimdi...
Tansiyonumu da ölçtüm, geyet normal...
canım büyüdükçe yeri daralıyo o yüzden fazla hareket edemiyo şüphelendiğin zamanlarda sırt üstü yat ve dinlen ozaman hareket eder
merhaba canım nasılsın
tontişin nasıl,sağlıkla büyütürsün inşallah
canım büyüdükçe yeri daralıyo o yüzden fazla hareket edemiyo şüphelendiğin zamanlarda sırt üstü yat ve dinlen ozaman hareket eder
büyüdüm ama alışamadım maalesef icim acıyor umamuyorum sonrada yıkılıyorum ama artık devir değiştiSlm kızlar...
Hippy ve eyeszay, inşallah kolay rahat doğum geçirirsiniz ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
ya kızlar sata göre ben eyeszay ve hippy den 2 gün öndeyim ama benim oğluşumun gelmeye pek niyeti yok. doktor da rahatını bozmayalım diyo
beni görenler ya seninki ikiz mi diye soruyo ya da sen daha doğurmadın mı diyolar yaa
neyse az kaldı artık. herkes için iyi bir hafta olsun inşallah.
efsung canım haklısın valla. benim annemin yaptıklarını anlatmakla bitiremem o yüzden yanına gitmedim kayınvalidemin yanındayım. seni çok iyi anlıyorum canım. ama bebişin için kafana takmamaya çalış.
Kızlar Hippy34' den hala haber yok sanırım. Çok heyecanla bekliyorum. Umarım herşey yolunda gitmiştir.
Tatlım geçen ben de aynı şekilde ayırd edemeyip doktoru larma geçirdim ama sonuç ter ve akıntı çıktı :))) Doktorum öyle bir durumu mutlaka hissedeceğimi söyledi.
Canım babanın da senin de iyi olmanıza sevindim. Evet hala çalışıyorum ama fazla hasta bakmıyorum. Şuan sadece kontrolleri yapıyorum. Daha rahatım gerçi diğer arkadaş bugün geldi; senin son haftan değil mi? Ben bu 4 güne izin alacağım dedi ama alsın ne yapayım artık offf... Şuan tek sorunum hemoroid. Açıkçası acıması, kanaması falan geçtim, normal doğumu engellerse diye korkuyorum. Bunun dışında gayet iyiyim.
Aman canım az kaldı sabret sağlıkla gelsin inşallah bebişin :)))
Evet canım bence de bizlerden süper anneler olacak. Benim şöyle bir sıkıntım var. Anneme baktırmayayım desem de annem tam karşımdaki blokta oturuyor. Ben işteyken mutlaka gelecektir. Hatta ben şimdiden söyledim bakıcı tutacağımı ama o inatla bakıcı temizlik yapar ben bakarım bebeğe diyor. Ben de böyle birşey olmayacağını söylüyorum ya bakalım. Ne olacak sonumuz?? :)))
endişe etme canım yer daraldıgından daha az hareket var artık dah ziyede ittirme gibi germe gibi öyle dönmeler faln ayak savurmlar olmuyor yani:))Kızlar bişey sorucam...
Bu haftalarda bebek hareketleri azalıyormu. Sabahtan beri birkaç kez tekmeledi kızım. Kahvaltıda yaptım, sevdiği şeyleri de yiyip içtim. Endişelendim şimdi...
Tansiyonumu da ölçtüm, geyet normal...
Yattım ama yinede hareket etmedi...Normalde üzüm yiyince kımıl kımıl oluyordu. Ama olmadı.
Doktoru arasammı ki? Hareketler çok önemli diyordu...
Yattım ama yinede hareket etmedi...Normalde üzüm yiyince kımıl kımıl oluyordu. Ama olmadı.
Doktoru arasammı ki? Hareketler çok önemli diyordu...
endişe etme canım yer daraldıgından daha az hareket var artık dah ziyede ittirme gibi germe gibi öyle dönmeler faln ayak savurmlar olmuyor yani:))
telaş yapma canım ne zamandır hareket etmiyo çok mu oldu
bana doktorum dediki yemek yedikten sonra hiçbirşeyi toplama sol tarafına yat ve elini karnına koy 1 saat içinde 10 kere hareket etmesi gerekiyormuş 9-8 de olabilir ama 5-6 ise mutlaka ara dedi bence sende bunu bi yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?