Canım dualarım seninle, inşallah 38 e kadar idare edersin. İlaç falan mı verdiler?
Saol canım. Doktor doğumdan sonra geçerf dedi. Benim korkum doğumda sorun yaratması. Offf yarındı değil mi doğum?!! Canım hayırlı doğumlar olsun.İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruna. Bizden birilerinşin numarası var mı sende? Haber alabiliriz...
O ızdırabı çekmektense doktora gitmeyi tercih ederim. Belki bir çare olur diye ama malesef doğum sonrasına kadar çekecekmişim. Birde ben de normal istiyorum doktorumda öncelikle normal deneyeceğiz dedi. umarım daha kötü olmaz doğumda... Yaaa ya ben fazla birşey almamışım yada yaptırdığım dolap büyük geldi bir sürü yer kaldı dolapta. ( sanırım ben bebeğe fazla giysi almamışım.. :S )
Saol canım... ya bugün eşim de söyledi zeytinyağı koyalım diye ama çok sallamamıştım. Şimdi denemiş birinden duyunca iyi oldu. denerim. Ya buarada senin ki de kanıyor mu? Gerçi kanadığı zaman ağrısı daha az oluyor ...
Hippy ciiim ytmanmi sen daha canim insallah saglikli rahat bir operasyonla kucaklarsin badeni)
Canim sglikla eve donecwksiniz ikinizde icin rahat Olsun :)) dualarimnseninle meraklanma...ayyyyyyy yatmam lazım ama size bi bakmadan ,dualarınızı almadan gidemedim...offf bi de bugün strestenmidir nedir hiç yaşamadığım ağrılar yaşadım...aşaalara doğru kuzum vurdu da vurdu....bi de çıkacağını hissetti de annemi bugün ne kadar dövsem kardır diye herhalde,hiç uyumadan tepti durdu beni...herbişi hazır...annem geldi çantalar hazırlandı...evi şöle bir daha toparladık...yarın sabah ne hallerde nasıl kalkıp gideceğiz orası meçhulllllllllllllll...sizleri çok seviyorummmmmm...umarım güzel haberleri paylaşırım sizle yarınnnnnnnnnnn...eyeszay ve esteda ile facebook üzerinden iletişim kurabiliriz....eyeszayde telim de var...ben giremessem de eşim mutlaka benim yerime sizleri bilgilendirmeye çalışır...umarım herşey yolunda gider ve bebişimi sağlıkla kucağıma alırımmmmmmmmmmm...iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...dualarınızı esirgemeyim nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
efsung msjlarına baksana:)Canim sglikla eve donecwksiniz ikinizde icin rahat Olsun :)) dualarimnseninle meraklanma...
Baktim canim :)))efsung msjlarına baksana:)çıkacemmmmmmmmmmmmm hadi hadi :)
Baktim canim :)))
Aslında doğum iznine erken ayrılmıyorum tatlım. 37. haftaya kadar devlet çalışma izni veriyor. Gerçi bu hafta da güç bela dayanacağım artık bundan sonrasına sabredemezdim sanırım. İşte doğum sonrasına nekadar iznim kalsa kardır diye kastım kendimi.
Buarada oğluşun odasının resimleri.. Fotolar biraz flu çıktı...
Odanın resimleri
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-90.html#post20305633
Buarada umarım sinemaya gidebilirsiniz.Sonrasında biraz zor olacak diyorlar.
ya, benimde daha 2 defa buna benzer sancılar oldu, ama düzensizdiler. bir ara annem baya panikledi ama bir kaç saat içinde dindi. fakat benim daha 3 haftam var, bebekde henüz aşağa inmedi. bu günlerde de doğuracağımıda düşünmüyorum. bakalım doğru mu hissediyorum:)
seneye inş. oğlunla birlikte girerseniz. bebeğin ayaklarıyla böyle çup çupda yaparsanız. bende zaten deniz manyağı olduğum için bu kadar sık sık gidiyorum. hele eskiden yüzmeye bilmediğim için denize giremiyordum ama şu son 4 yıldır acısını çıkartıyorum. aslında eşim buğün gitmemizi telikeli buluyordu ama ben çok israr edince gittik. fakat bu sefer çok dalamadım, göbek biraz ağır gelmeye başladı
canım, tebrikler. ikinizede sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. ne güzel sen şimdi kızınıda gördün, biz hala kızımız ultrasyondan görüyoruz. o da sagolsun pekde kendini göstermiyor. ama zaten az bir şey kaldı...
sülesiii, canım, senin bebeğinde umarım sabırsız çıkıp 38den önce doğurmaya kalkışmaz. gerçe, bizim şu anki haftalar artık tehlikesiz ama insan herşey tam dertsiz olsun istiyor..
Selam annecikler)Bugün hep evdey dik bir ara market bide bir arkadasa kahveye gittik Bisey anlaticam ben kendimi haklı görüyorum hemde sonuna kadar ama sizde objektif fikrinizi yazın lütfen Şimdi bende gebelik şekeri var 12.haftamdan beri diyet hap sonrada insuliin kullanmaya başladım babamda seker hastası meyve yerken bile düşüne düşüne yiyorum beyaz ekmek ve beyaz un mamulleri tatlı türleri karpuz kavun üzüm gibi daha tatlimgidalar dondurma vs yasak tabii kineyse ben 4 aylık gebeyken annem geldi yanima o donem yazmıştım buraya tavırları bana tutumu vs yi onları bimdaha yazmicam ama bana demişti ki senin gerginliğin hic tatlı yemiyorsun ondan Dalga gecer gibi Neyse geldi 2-3 haftadrir burda yanımda babamla birlikte Ufff gene gerdi beni direk olayı anlatiim bugün haftalardir konuşulan kısır yapacak 4 kez yapiimi diye sordu en sonunda B'nde yap sorma dedim neyse kiz kardesimin boynu tutulmuş her hareketi kisitli bugün bende gebe zaten annem kisira başladı yapma bizde sakıncanız bı ara mutfağa geçtim yrdm ediim diye ne goriim annem yemek kasığını bal kavanozuna daldirmi yokluk attı kısır in icine katti balıyorum sen dedimhiiic diyo dedim bilmiyorum heralde ama sekerim var moldan bisey olmaz kasiginn ucuyla koydum dedi ama nasıl kızdırdı beni sonra gittim yanından bindaha geldim dedim niye koyuyorsun ilk defa sende görüyorum eve bende seker var aaa çıkarılın o zaman dedi çıkar dedim ve çıkarmadı tabii Bende acayip sinirlendim diyorumki ben rahat rahat karpuz yiyemiiyorum sen bal koyuyorrsun beyaz ekmek yerken 50 kere düşünüyorum dedim yemem sen ye sonra gittim corba ictim o esnada yemek hazir oldu kısır yani Temiyceem dedimm âma esim uzatma olur boyle düşünmemiş falan dedi Bank'da idare et unutmuş senin şekerin olduğunu diyor ama annem ne dese biseey olmaz onun icindeki sarimsak eksi falan onu dengeler kasığın ucuyla koydum ... Artık dedim kızım sus muhatap olma ama fittirdimm resmen nasıl bir cehalettir yaa kabullenemiyorum hala kastı var sanki kayınvalidem yapsa kaynana der geçersin ama annen yaa ( icime işledi artık bu kadının bu tavırları cok üzüyor beni güya yardım amacıyla geldi ama sınır stres yapıyor bana mikrodalgayi 3-4 kez öğrettik calistiramadi dün çalıştırmış nasıl becerdiyse yemeklerin ustune koyduğum kapağı eritmiş ama yemenide isitamamais bide diyokimkapak hafif eridi bende şaşırdım mikrodalgaya özel üretilmiş kapak nasıl eriri ?? Offfff bu ay sonuna kadarda burda dahaaa allahimmsen bana sabır guc kuvvet dayanma Sabri verrr ((
tamam canım yolladım davetiye sana...eklersin beni..kaçtım ben..iyi geceler:)
Selam annecikler)Bugün hep evdey dik bir ara market bide bir arkadasa kahveye gittik Bisey anlaticam ben kendimi haklı görüyorum hemde sonuna kadar ama sizde objektif fikrinizi yazın lütfen Şimdi bende gebelik şekeri var 12.haftamdan beri diyet hap sonrada insuliin kullanmaya başladım babamda seker hastası meyve yerken bile düşüne düşüne yiyorum beyaz ekmek ve beyaz un mamulleri tatlı türleri karpuz kavun üzüm gibi daha tatlimgidalar dondurma vs yasak tabii kineyse ben 4 aylık gebeyken annem geldi yanima o donem yazmıştım buraya tavırları bana tutumu vs yi onları bimdaha yazmicam ama bana demişti ki senin gerginliğin hic tatlı yemiyorsun ondan Dalga gecer gibi Neyse geldi 2-3 haftadrir burda yanımda babamla birlikte Ufff gene gerdi beni direk olayı anlatiim bugün haftalardir konuşulan kısır yapacak 4 kez yapiimi diye sordu en sonunda B'nde yap sorma dedim neyse kiz kardesimin boynu tutulmuş her hareketi kisitli bugün bende gebe zaten annem kisira başladı yapma bizde sakıncanız bı ara mutfağa geçtim yrdm ediim diye ne goriim annem yemek kasığını bal kavanozuna daldirmi yokluk attı kısır in icine katti balıyorum sen dedimhiiic diyo dedim bilmiyorum heralde ama sekerim var moldan bisey olmaz kasiginn ucuyla koydum dedi ama nasıl kızdırdı beni sonra gittim yanından bindaha geldim dedim niye koyuyorsun ilk defa sende görüyorum eve bende seker var aaa çıkarılın o zaman dedi çıkar dedim ve çıkarmadı tabii Bende acayip sinirlendim diyorumki ben rahat rahat karpuz yiyemiiyorum sen bal koyuyorrsun beyaz ekmek yerken 50 kere düşünüyorum dedim yemem sen ye sonra gittim corba ictim o esnada yemek hazir oldu kısır yani Temiyceem dedimm âma esim uzatma olur boyle düşünmemiş falan dedi Bank'da idare et unutmuş senin şekerin olduğunu diyor ama annem ne dese biseey olmaz onun icindeki sarimsak eksi falan onu dengeler kasığın ucuyla koydum ... Artık dedim kızım sus muhatap olma ama fittirdimm resmen nasıl bir cehalettir yaa kabullenemiyorum hala kastı var sanki kayınvalidem yapsa kaynana der geçersin ama annen yaa ( icime işledi artık bu kadının bu tavırları cok üzüyor beni güya yardım amacıyla geldi ama sınır stres yapıyor bana mikrodalgayi 3-4 kez öğrettik calistiramadi dün çalıştırmış nasıl becerdiyse yemeklerin ustune koyduğum kapağı eritmiş ama yemenide isitamamais bide diyokimkapak hafif eridi bende şaşırdım mikrodalgaya özel üretilmiş kapak nasıl eriri ?? Offfff bu ay sonuna kadarda burda dahaaa allahimmsen bana sabır guc kuvvet dayanma Sabri verrr ((
Cqnim cok gecmis olsun ama maalesef dayanmaktan baska cerende yok gibi dis basursa ilik suya oturma falan iii gelir Fotolarida merak ediyorum :)) odanizda cok guzel olmus :)) hayui olsun) İnsallah canim azmedersen degil 38 40 i bile gorursun yani :))
Yok canim yaaa kizimda mubarek alt yapiyla ugrasiyor oymaci olacak heralde bu anne mevzuu cok geriyor beni kabullenemiyorum degismesini bekliyorum olmuyor tabii ;(
Siz hangi filme gittiniz ?
Günaydın kızlar,
Bugün son çalışma haftama başlamanın sevinci içerisindeyim. :))) Dün gece de nasıl olduysa rahat uyudum. Sadece 1 defa lavaboya kalktım onun dışında misler gibi uyudum. Buarada hippy34 hastaneye gitmiştir ama doğum gerçekleşti mi acaba????? Eyeszay da hastaneye yatacaktı bugün. Heyecanlı bir gün daha...Başka doğum yapacak varmıydı kızlar.
İnşallah hepsi bir avazda rahat bir doğum yaparlar, bebişlerine sağlıkla kavuşurlar.
Tatlım yerden göğe kadar haklısın. Sanki inadına inadına yapıp insanın sabrını deniyorlar. Ben de ödemlerim çok olduğu için anneme tuz ekleme işte yağ koyma yemeklere falan diyorum ama bana yağsız dediği yemeği üzerindeki yağlı salçalı katmandan göremiyoruz. Ben de ilk bşlarda çok üzülüyordum. Sanki annem hamileyim diye beni protesto edercesine davranıyordu. Şimdi onu yazlığa yolladım. Daha doğrusu babam bir facia çıkacağını farkedip uzaklaştırma talebinde bulundu ben de büyük bir mutlulukla kabul ettim. Senin uzaklaştırma şansın yok sanırım. Gerçi bir kaç hafta sonra gidecekler diyorsun. Benim kabusujm yeni başlayacak. Ben anneme bebeği emanet edeceğim. Sırf bebek için Bursa' ya taşındılar. Şimdi kafamı duvarlara vuruyorum. Keşke çağırmasaydım diye... Üstelik aynı siteden ev aldılar. Birde bilmiyorum senin annende de varmı o huy ama istemediğim birşeyi yaptığında ben sinirlenince marifet yapmış gibi kıs kıs gülüyor daha da deliriyorum. Eşim de bakıcı tutalım diyor. Sanırım öyle yapacağız. Valla ALlah hepimize sabır versin arkadaşlar.
Evet canım doktor da ılık su bnyosu dedi ama benim bildiğim kadarıyla o da doğumu tetikleyebiliyor.
Saol teyzesi odamızı beğenmene çok sevindik :)))
gunaydin kizlar.
malum bugun hastaneye yatacagim aksam. artik kizim ne zaman dogar allah kerim. nolur dualarinizi eksik etmeyin. cok uzun bir sure olacak cunku( midem bulaniyor stressden.
canim bende hastaneye gitmeden once o ilik su olayini yapicam. ilik suya oturup beklicem biraz. belki kendiliginden gelirde dogumu yapay baslatmaya gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?