- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
Gozunuzaydin, Allah anali babali buyutsun. Benim de sutumun gelmesi icin hastanede elektirikli pompa ile sagdilar, feci agrimisti ama sonunda sut geldi. Kuru emzirmeye devam etmeyi yada pompa ile denemeyi oneririm. Bizde de bebek erken dogdugu icin sarilik olur demislerdi ve oldu! Ama cabuk geriledi, sizinkide oyle olur sanirim ama o topuktan kan almalarinda bebekle birlikte ben de cok agladim, cok zor bir sey! Allah kolaylik versin, minik Gokce'nin bahti acik olsun.
My Little Sunshine, cok gecmis olsun canim. Hamilelikte olusan hemoroid hamilelik sonlaninca gerileyip bitiyormus, biraz daha dayan canim az kaldi, Allah sabir versin. Oglusa kavusunca hepsini unutacaksin.
Gelisimci, masallah sizinki hemen kakasini yapmis, darisi bize diyecegim ama yarin doktora gidecegiz cunku yarin 6.gun olacak hala kakasini yapmadi. Bebeklerin haftalari da sanirim bizim gebelik haftalarindaki degisiklikler gibi....Ilk hafta her sey iyiydi sonradan degismeye basladi....
Gebeliginin son zamanlarini yasayan arkadaslara bol sabirlar dilerim.
Taze annelere, bebislerle birlikte gazsiz, sancisiz, bol sutlu gunler-geceler dilerim.
Dogum yapacaklara da bol sans ve saglik dilerim, mucksssssssss.
canım ilkgünden itibaren kaka yapıyordu....sonra 2 gün yapamadı..gaz sorunuda oldu..dr. ilaç verdi..çok şükür şuan rahat....inşallah en kısa zamanda yapar...duruma göre dr. yarın ilaç verir....