arkadaşlar bende bugün dr.a gittim.çok şükür herşey yolunda.bebeğim popo baş ölçüsü 2,5 cm.kalp atışı 167....bebeğim resmen dans ediyordu.çok tatlıydı..kalp atşında bile bukadr heycanlanmamşıtım.şu oynayan oyuncak bebekler gibi sağa sola kıvırıyordu ve başınıda sağa sola yatırıyorduAllah herkese nasip etsin.sağlıklı şekilde kucağımıza alalaım.
arkadaşlar bende bugün dr.a gittim.çok şükür herşey yolunda.bebeğim popo baş ölçüsü 2,5 cm.kalp atışı 167....bebeğim resmen dans ediyordu.çok tatlıydı..kalp atşında bile bukadr heycanlanmamşıtım.şu oynayan oyuncak bebekler gibi sağa sola kıvırıyordu ve başınıda sağa sola yatırıyorduAllah herkese nasip etsin.sağlıklı şekilde kucağımıza alalaım.
kalp atşı 160 ın üstü olunca kız diyolar biliyomusun :))))
dr rapor vermiş evde yatıyormuş canım çok şükür bebekte o da iyilermiş.....kızlar ben tlyonl2009 u merak ettim inşallah kötü bişey yoktur haber alan varmı?
hoşgeldin canımkızlar bende 7+1 im.aranıza yeni katıldımm herksese slmmm
ilk üç ay folik sonrasında elevit kullanacağımmmkızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz elevit mi folik asit mi
ben bi de emzirmeyi yeni bıraktım düşünün artık:))))bu arada kızlaar göğüslerinizde varmı bi gelişme ??benimkiler balon oldu yaa çok şiştiler bunlar inecekmi ilerleyen aylarda?
kalp atşı 160 ın üstü olunca kız diyolar biliyomusun :))))
ayyy canım gözün aydın ne güzel güldencim bişey soracağım sende 2 tane düşük yapmıştın ya nedenleri neydi bu gebeliğinde herhangi bir ilaç iğne vs bişey kullanıyor musun
canım benim ilki dış gebelikti.bebek tüpe yerleşti..tüpümde bebekte alındı...2.ciside 7 haftalıkken kalbi durdu...sebebi belli değil.ama benim 2 tahminim var. geç döllenme var demişerdi ama bebekte geliim gerliğide olabilir..yada bebek öldüğü hafta ateşli hastalık geçirmiştim ondan olabilir..ben şimdi coraspin..folik asit...ve progestan kullanıyorum...
anladım canım ya bende bebe aspirini kullanıyordum perşembe günü diğer doktorum kullanmana gerek yok aspirin tek başına bir yarar sağlamaz dedi bıraktım ne yapacağımı şaşırdım sen coraspirini kaç ay kullanacaksın birde folik asit olarak ne kullanıyorsun günde kaç tane
slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...
slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?