• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim icime pek birsey dogmuyor yaa
cok da merak ediyorum,
gonlumden kiz geciyor ama once sagligi yerinde, sapasaglam dogsun da yeter ki, cinsiyet 2. planda onemli

senin 1 oglun var sanirim

2 erkek, ya da 2 kiz da iyi oluyor biliyor musun, ilerde arkadaslik ediyorlar
1 kiz 1 erkek anlasamayabiliyor buyuduklerinde:34:

slm cnm evet yakınmış günlerimiz seninle ben 7+1im bugün...ayy doğrumu diyon hamilelikte hiç inmeyecekmi göğüsler :18::18: yandım desene :17:...
tatlım ben 29aralıkta kalp atışlarını gördük ve 3 ocaktada pıt pıt ları duydukk..2 gün önce gittiğimde fasulye kadar dedi dr um.:62:...
ben öncelikle Allahımdan sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat istiyorum ama sadece ben ve eşimin gönlünden geçen kız biz hep kız hissediyoruz ama etrafımdaki herkes bütün aile erkek diye tahmin yürütüyor bakalım hayırlısı,bide bugün topiklerde gezerken gördüm bi topik var bebeğin kesedeki yerine göre cinsiyet tahmini diye oradada ilginç bi bulgu var ve doğruymuş şaşırdım hayırlısı diyelim...benim ilk bebişim olacağı için ne olursa olsun yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun dileğimden başka dileğim yok ki 2.bile olsa tersi olsun die dua etmem Allahın vereceğine karışamam...o topiğe bi göz atın bence yaa ilginç...google yazın kesenin sağ tarafındaki bebeğin cinsiyeti diye çıkıyo tam nerede hatırlayamadım şimdi hangi topikte...
:49:

slm cnm evet yakınmış günlerimiz seninle ben 7+1im bugün...ayy doğrumu diyon hamilelikte hiç inmeyecekmi göğüsler :18::18: yandım desene :17:...
tatlım ben 29aralıkta kalp atışlarını gördük ve 3 ocaktada pıt pıt ları duydukk..2 gün önce gittiğimde fasulye kadar dedi dr um.:62:...
ben öncelikle Allahımdan sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat istiyorum ama sadece ben ve eşimin gönlünden geçen kız biz hep kız hissediyoruz ama etrafımdaki herkes bütün aile erkek diye tahmin yürütüyor bakalım hayırlısı,bide bugün topiklerde gezerken gördüm bi topik var bebeğin kesedeki yerine göre cinsiyet tahmini diye oradada ilginç bi bulgu var ve doğruymuş şaşırdım hayırlısı diyelim...benim ilk bebişim olacağı için ne olursa olsun yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun dileğimden başka dileğim yok ki 2.bile olsa tersi olsun die dua etmem Allahın vereceğine karışamam...o topiğe bi göz atın bence yaa ilginç...google yazın kesenin sağ tarafındaki bebeğin cinsiyeti diye çıkıyo tam nerede hatırlayamadım şimdi hangi topikte...

ay cnm masallah, darisi basima,
insallah yarin biz de goruruz kalp atislarini

aynen ben de ilk bebgim oldugu icin senin gibi saglikli ve hayirlisini diliyorum, ve dedigin gibi 2. de olsa boyle dusunmek lazim sanirim

dedigin topige bi bakayim cnm dur

bisey sorucam kizlar,

doktora her ittiginizde muayne ucreti oduyor musunuz?

yoksa ayda 1 odeyip, aralarda gittiginiz kontrol mu sayiliyor ??

Selam kızlar,
Çok müthiş bişey kalp atışlarını gördük ve duyduk, mucizevi bir olay gözlerim dolu dolu oldu. Bu güzel anı bekleyen diğer anne adaylarının da duymasını dilerim.

Bu alttan muayene konusunda uzun uzun doktorumla konuştuk. Sakıncalı birşey olsa hiç yaparmıyız dedi, tüp bebek annelerinde bile yapılıyormuş, ben de alttan muayene oldum. Bana da mantıklı geldi, zararlı bir yönteme hiç bir doktor başvurmaz. Tabii çok çok hassas durumu olanlarda farklı davranabilirler. Çok fazla evham yapmamaya karar verdim bende. Sonuçta hamilelik bir rahatsızlık değil, çok özel ve güzel bir dönem. Bunun tadını çıkarmaya çalışmak lazım.

canım gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin:nazar::emir_bebek:

tekrar merhaba kızlar öğleden önce keseyi göremeyince çok korktuğumu yazmıştım desteğiniz için teşekkürler.öğleden sonra keseyi gördük yalnız hamilelik kisti varmış.Hamilelik kisti hakkında neler biliyorsunuz.Bana bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

tekrar merhaba kızlar öğleden önce keseyi göremeyince çok korktuğumu yazmıştım desteğiniz için teşekkürler.öğleden sonra keseyi gördük yalnız hamilelik kisti varmış.Hamilelik kisti hakkında neler biliyorsunuz.Bana bilgi verirseniz sevinirim iyi günler
canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim.hamilelik kistinede çok takılma bendede var.hemde kocamanmış sadece eşinle beraber olurken dikkat et dedi benim dr.onun haricinde dış etkenlerden zarar görmezmiş,normal hayatına devam dedi.yanlız önemli olan nokta şu patlamamsı lazım.10. haftadan sonra çok da önem arz etmezmiş.

canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim.hamilelik kistinede çok takılma bendede var.hemde kocamanmış sadece eşinle beraber olurken dikkat et dedi benim dr.onun haricinde dış etkenlerden zarar görmezmiş,normal hayatına devam dedi.yanlız önemli olan nokta şu patlamamsı lazım.10. haftadan sonra çok da önem arz etmezmiş.

Çok saol caım içimi rahalattın..:34:

ay cnm masallah, darisi basima,
insallah yarin biz de goruruz kalp atislarini

aynen ben de ilk bebgim oldugu icin senin gibi saglikli ve hayirlisini diliyorum, ve dedigin gibi 2. de olsa boyle dusunmek lazim sanirim

dedigin topige bi bakayim cnm dur

cnm inş sende yarın duyarsın pıt pıt ları çok güzel bişii...herşeyin hayırlısı olsun cnm...

salm cnm bizde senle hamile adaşı sayılırız bende 7+1im :1: hayırlısı olsun cnm..sende ne gibi değişiklikler var...

canım senle günlerimiz tam tamına aynı..
benim göğüslerim büyüdü ve acıyor özellikle sabahları ilk kalktığımda..
midem bulanıyor ve hiçbişey yiyemiyorum..
1 kilo verdim bile bi kaç günde..
bi de sanırım bu beslenememe yüzünden zaten hava da soğuk grip oldum :((

arkadaşlar bende bugün dr.a gittim.çok şükür herşey yolunda.bebeğim popo baş ölçüsü 2,5 cm.kalp atışı 167....bebeğim resmen dans ediyordu.çok tatlıydı..kalp atşında bile bukadr heycanlanmamşıtım.şu oynayan oyuncak bebekler gibi sağa sola kıvırıyordu ve başınıda sağa sola yatırıyordu:nazar:Allah herkese nasip etsin.sağlıklı şekilde kucağımıza alalaım.:nazar:

oh oh cnm ne güzel bak görmişsün keseyi sonunda rahatlamışsındır sevindim senin adına cnm....
canım senle günlerimiz tam tamına aynı..
benim göğüslerim büyüdü ve acıyor özellikle sabahları ilk kalktığımda..
midem bulanıyor ve hiçbişey yiyemiyorum..
1 kilo verdim bile bi kaç günde..
bi de sanırım bu beslenememe yüzünden zaten hava da soğuk grip oldum :((

evet cnm aynı:1:
yaa bak benim çizelgede 7+2 gösteriyo seninkide 7+2 oysaki 7+1im
ayy cnm sorma benim göğüslerim o kadar şiştiki sorma inmiyceklerini öğendim bide olsun bebişim için katlanırım...benimde sabahları çok midem bulanıyo kahvaltım bulantı yüzünden öğlen 1e kalıyo
sen nerede oturuyosun ve kaç kilo ile başladın hamileliğe...

Back
X