benim icime pek birsey dogmuyor yaa
cok da merak ediyorum,
gonlumden kiz geciyor ama once sagligi yerinde, sapasaglam dogsun da yeter ki, cinsiyet 2. planda onemli
senin 1 oglun var sanirim
2 erkek, ya da 2 kiz da iyi oluyor biliyor musun, ilerde arkadaslik ediyorlar
1 kiz 1 erkek anlasamayabiliyor buyuduklerinde![]()
slm cnm evet yakınmış günlerimiz seninle ben 7+1im bugün...ayy doğrumu diyon hamilelikte hiç inmeyecekmi göğüsler :18::18: yandım desene

tatlım ben 29aralıkta kalp atışlarını gördük ve 3 ocaktada pıt pıt ları duydukk..2 gün önce gittiğimde fasulye kadar dedi dr um.

ben öncelikle Allahımdan sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat istiyorum ama sadece ben ve eşimin gönlünden geçen kız biz hep kız hissediyoruz ama etrafımdaki herkes bütün aile erkek diye tahmin yürütüyor bakalım hayırlısı,bide bugün topiklerde gezerken gördüm bi topik var bebeğin kesedeki yerine göre cinsiyet tahmini diye oradada ilginç bi bulgu var ve doğruymuş şaşırdım hayırlısı diyelim...benim ilk bebişim olacağı için ne olursa olsun yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun dileğimden başka dileğim yok ki 2.bile olsa tersi olsun die dua etmem Allahın vereceğine karışamam...o topiğe bi göz atın bence yaa ilginç...google yazın kesenin sağ tarafındaki bebeğin cinsiyeti diye çıkıyo tam nerede hatırlayamadım şimdi hangi topikte...