2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
altaan kontrolü konuşmuşsunuz neden bu kdr korkuyosunuz bence tehlike arzedecek hiçbişey yok
zaten öyle bişey olsa neden bakılsınki
ben ilk bebeiğimde alltan kontrol oldum hiçbişeyde olmadı

sevgicim bilgilerimizi paylaşalım lütfen :))
tecrübeli olunca insan paylaşası geliyo

bide ilişkiye girmektende çekiniyomuşsunuz
bi sorun olmadığı takdirde hiçbişey olmaz
kollarınızı uzatmaya ya da ne biliyim bunun gibi şeyler yapmaktan çekinmeyin sadece ağır kaldırmayın yeter

ben 5+3 ken gittim dr.a üstten baktı ama sadece keseyi görebildi
10 gün sonra gel kalp atışlarınıda dinleriz dedi

herkese bol bol sağlıklı günler

bnmde değişiyo mide bulantılarım bigün iyi bigün kötü oluyorum
inş. devam etmez iğrenç bişey

bide bodrum tarafında oturan varmı acaba :)

slm güzel annelerr bugün nasılsınız bakalım...kızlar ya benim mide bulantılarım yüzünden sabahları kahvaltım çok geçe kalıyo böyle oluncada günde 2 öğün yiyebiliyorum canımda pek bişi istemiyo yemesem yemem yani ama miniğim için zorlada olsa yiyorum..
sizin beslenmeleriniz nasıl nelere dikkat ediyosunuz...

valla ben zaten öğrenene kadar diyetteydim, günlük et-süt-sebze-yumurta yiyordum..tatlı ve hamur işi yasaktı,öğrendikten sonra onlardan da yemeye başladım..:))

bulantın varsa beslenme kısmı çok zor. ama günlük 1 yumurta,2 bardak süt ve yoğurt,peynir..haftada 2 kez tavuk,2 kez et,1 kez de balık yememiz gerekiyor..sebze ve meyve de bol bol tüketmemiz gerekiyor..

ben de bulantı yok şimdilik..ilkinde mesela sütten tiksinince meyveli süt almıştım, ondan tiksinince nesquikli yapıp içmiştim..tavuk pişirirken kötü kokuyordu ama yiyebiliyordum..

beslenmemize mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor kızlar..armut ileriki dönemde amniyos sıvısının kalitesini çok artııyormuş,balık,ceviz biliyorsunuz zaten bebeğin zekasında etkili..bildiklerim bu kadar şimdilik..aklıma geldikçe yazarım yine..

ya kimisi var, 6 aylık hiç belli olmuyo,daha normal kıyafetlerini giyiyo..

benim 3 aylıkken çıkar kesin karnım..3. ayda başlamıştım bol giymeye.5.ayda görümcem gördüğünde 7 aylık gibi duruyosun demişti :) toplamda 16 kilo almıştım ama karnım büyüktü yani...

benim yemek işi çoook kötü suçluluk duyuyorum ama
3.ayı bekliyorum sonra zorlayacam yemek için
hiç sağlıklı beslenmiyorum az peynir az yoğurt
günlük et yada tavuk az olsa da yiyorum ama başkada pek birşey yemedim
kurtköy tarafında oturan var mı )

ben 55,8 ile basladim
simdi 55 e falan dustum
zayifladim ama karnim pirtladi sanki, kitapta okudum; zayif olanlarda karin buyuyen rahmi saklayamazmis hemen cikarmis,
benim de oyle oldu,
minicik bi karnim var simdiden

sğl cnm verdiğin bilgiler için çok gayret ediyorum yemeye ama yiyemiyorum yada çok az bişi,,,

bu arada kızlaar göğüslerinizde varmı bi gelişme ??benimkiler balon oldu yaa çok şiştiler bunlar inecekmi ilerleyen aylarda?

sğl cnm verdiğin bilgiler için çok gayret ediyorum yemeye ama yiyemiyorum yada çok az bişi,,,
en azindan meyve yemeye calis cnm,
ben de herseyden tiksiniyorum senin gibi amaaksamlari 1 muz 1 kivi yiyorum mutlaka
kuru kayisi alsim, aralarda ondan yiyorum,
yogurt ve sutten tiksindim, yerine ayran iciyorum bol bol
bazen havuc alip yiyorum elime kitir kitir

en faydali seyleri balik, tavuk, et gibi; yiyemiyorum simdilik ama bugunlerde gececek diy mi cnm

bu arada kizlar,

cinsiyetle ilgili tahminleriniz var mi,

icinize biseyler doguyor mu, ruya filan gordunuz muu :97:

ben erkek diyorum ama inş.yanılırım
olmazsa da canı saolsun yavrularımın sağlıklı olsunlarda

ben erkek diyorum ama inş.yanılırım
olmazsa da canı saolsun yavrularımın sağlıklı olsunlarda

benim icime pek birsey dogmuyor yaa
cok da merak ediyorum,
gonlumden kiz geciyor ama once sagligi yerinde, sapasaglam dogsun da yeter ki, cinsiyet 2. planda onemli

senin 1 oglun var sanirim

2 erkek, ya da 2 kiz da iyi oluyor biliyor musun, ilerde arkadaslik ediyorlar
1 kiz 1 erkek anlasamayabiliyor buyuduklerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…