ya kimisi var, 6 aylık hiç belli olmuyo,daha normal kıyafetlerini giyiyo..
benim 3 aylıkken çıkar kesin karnım..3. ayda başlamıştım bol giymeye.5.ayda görümcem gördüğünde 7 aylık gibi duruyosun demişti :) toplamda 16 kilo almıştım ama karnım büyüktü yani...
valla ben zaten öğrenene kadar diyetteydim, günlük et-süt-sebze-yumurta yiyordum..tatlı ve hamur işi yasaktı,öğrendikten sonra onlardan da yemeye başladım..:))
bulantın varsa beslenme kısmı çok zor. ama günlük 1 yumurta,2 bardak süt ve yoğurt,peynir..haftada 2 kez tavuk,2 kez et,1 kez de balık yememiz gerekiyor..sebze ve meyve de bol bol tüketmemiz gerekiyor..
ben de bulantı yok şimdilik..ilkinde mesela sütten tiksinince meyveli süt almıştım, ondan tiksinince nesquikli yapıp içmiştim..tavuk pişirirken kötü kokuyordu ama yiyebiliyordum..
beslenmemize mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor kızlar..armut ileriki dönemde amniyos sıvısının kalitesini çok artııyormuş,balık,ceviz biliyorsunuz zaten bebeğin zekasında etkili..bildiklerim bu kadar şimdilik..aklıma geldikçe yazarım yine..
en azindan meyve yemeye calis cnm,sğl cnm verdiğin bilgiler için çok gayret ediyorum yemeye ama yiyemiyorum yada çok az bişi,,,
bu arada kızlaar göğüslerinizde varmı bi gelişme ??benimkiler balon oldu yaa çok şiştiler bunlar inecekmi ilerleyen aylarda?
bu arada kızlaar göğüslerinizde varmı bi gelişme ??benimkiler balon oldu yaa çok şiştiler bunlar inecekmi ilerleyen aylarda?
ben erkek diyorum ama inş.yanılırım
olmazsa da canı saolsun yavrularımın sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?