arkadaşlar dün dr. bana dar pantalon giyme artık dedi....haberinz olsun..
arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum Rabbim sizin bebeklerinizi sağlığıyla kucağınıza almaya nasip etsin yılmak yok yola devamyapıcak bişey yok takdiri ilahi bir kaç ay sonra sice müjdeli haberimi veririm inş
evet canım ya ben giyemiyorum zaten düğmem hep açık üzerine uzun şeyler giyiyorum ne giyeceğiz peki pantolon bol olsada belleri hep dar oluyo
Ben dar pantolonlarımı giymeye devam ediyorum bir rahatsızlık vermiyor ama bir sakıncasımı varmış?
bende düşündüm belleri dar oyüzden heralde şimdiden hamile pantolonu alcaz...
ben aldım bir kaç gün önce çok rahat oluyor.sanırım bu rahatlıkla iyice kiloda alırız
nekadara aldın canım? ben hatta şalvar giymeyi düşünüyorum...gelsin kilolar
slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...
slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...
kız olcak kıızzz sürpriz yumurta gibi çıkacak :)))ben erkek diyorum ama inş.yanılırım
olmazsa da canı saolsun yavrularımın sağlıklı olsunlarda
daha erken bence kilo almadıysan sorun olmaz:2: ya biz şimdi ne zaman bol giyinmek zorunda kalıcaz yaaaww
bnm içime kız doğuyo ilk bebeğimde erkek demiştim tuttubu arada kizlar,
cinsiyetle ilgili tahminleriniz var mi,
icinize biseyler doguyor mu, ruya filan gordunuz muu :97:
ben ödüyorum cnmbisey sorucam kizlar,
doktora her ittiginizde muayne ucreti oduyor musunuz?
yoksa ayda 1 odeyip, aralarda gittiginiz kontrol mu sayiliyor ??
ben folik asit kullanıyodum elevit daha iyi dedi dr.um folik asiti günde 3 kere alırsın bunu 1 kere al yeterli dedi ilk hamileliğimdede elevit i tavsiye etmişti zaten doğumdan sonrada kullanıyosunkızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz elevit mi folik asit mi
bende ilk hamileliğimde grip olmuştum dr.uma sorduğumda viks kullanabilirsin demişti geçrktende çok iyi gelmişti bide bol bol c vitamini al inşallah hemen geçercanım senle günlerimiz tam tamına aynı..
benim göğüslerim büyüdü ve acıyor özellikle sabahları ilk kalktığımda..
midem bulanıyor ve hiçbişey yiyemiyorum..
1 kilo verdim bile bi kaç günde..
bi de sanırım bu beslenememe yüzünden zaten hava da soğuk grip oldum(
maşallahkızlar slm bende ağustos annesiyim önceden iki çocuk vardı buda üçüncü kazayla yanihamile oldugumu duydugumda şok olmuştum kızlar ben size birşey soracam bebeyim şuan 2buçuk aylık ben geçen gün uzandıgımda bebegin oynadıgını hissetim kızlar sizdede böyle oluyormu yani bebeginin oynadıgını hisseden varmı
sözün bittiği anslm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...
çok erken değilmi ya ben 4 ay olana kdr giymiştimarkadaşlar dün dr. bana dar pantalon giyme artık dedi....haberinz olsun..
hamile pantolonları var onlardan alabilirsinevet canım ya ben giyemiyorum zaten düğmem hep açık üzerine uzun şeyler giyiyorum ne giyeceğiz peki pantolon bol olsada belleri hep dar oluyo
89 du sanırım.aslında lcw waikiki de baktım hep büyük bedendi ama daha uygundu 40-50 civarı.beden olmayınca bende başka mağzdan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?