2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya cım arkadaşım hayırlısı böyleymiş diyecek söz yok cnm...Allah bizeri böyle durumlarla cezalandırmasın her bebeğe güzel sağlıklar nasip etsin inş...

arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum Rabbim sizin bebeklerinizi sağlığıyla kucağınıza almaya nasip etsin yılmak yok yola devam yapıcak bişey yok takdiri ilahi bir kaç ay sonra sice müjdeli haberimi veririm inş

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz rabbim sabır versin

deryacığım geçmiş olsun canım.en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sonucunda da kucağına almayı nasip etsin yarabbim.:26:

Ben dar pantolonlarımı giymeye devam ediyorum bir rahatsızlık vermiyor ama bir sakıncasımı varmış?

merhaba canlar ben bugün doktora gittim.fasulyemin kalp atışını gördüm.çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin. çok duygulandım yaaa nerdeyse ağlayacaktım

Canım çok geçmiş olsun, söyleyecek söz yok, üzülme demek boş, İnşallah sağlıklı bir bebekle tekrar bu heyecanı en kısa zamanda yaşarsın.

çokk çokk geçmiş olsun canım...inşallahh en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah. birde sana sormak istedim bi belirtisi falan oldumu?

ben erkek diyorum ama inş.yanılırım
olmazsa da canı saolsun yavrularımın sağlıklı olsunlarda
kız olcak kıızzz sürpriz yumurta gibi çıkacak :)))

:2: ya biz şimdi ne zaman bol giyinmek zorunda kalıcaz yaaaww
daha erken bence kilo almadıysan sorun olmaz
bu arada kizlar,

cinsiyetle ilgili tahminleriniz var mi,

icinize biseyler doguyor mu, ruya filan gordunuz muu :97:
bnm içime kız doğuyo ilk bebeğimde erkek demiştim tuttu
inşallah bu da tutar öncelikle sağlıklı olsunda sonra da bi kız olsun
bide onu tadalım diyoruz kısmet
bisey sorucam kizlar,

doktora her ittiginizde muayne ucreti oduyor musunuz?

yoksa ayda 1 odeyip, aralarda gittiginiz kontrol mu sayiliyor ??
ben ödüyorum cnm
özel sigortam var %20 sini ödüyoruz
kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz elevit mi folik asit mi
ben folik asit kullanıyodum elevit daha iyi dedi dr.um folik asiti günde 3 kere alırsın bunu 1 kere al yeterli dedi ilk hamileliğimdede elevit i tavsiye etmişti zaten doğumdan sonrada kullanıyosun
bende ilk hamileliğimde grip olmuştum dr.uma sorduğumda viks kullanabilirsin demişti geçrktende çok iyi gelmişti bide bol bol c vitamini al inşallah hemen geçer
maşallah
bence hissetiğin şeyler gaz cnm :)
şuanda o kdr küçükki hissedebileceğimi hiç sanmıyorum
en az 10 gaftası var hissetmek için
sözün bittiği an
Allah bir daha yaşatmasın cnm ama ilk 3 ayda düşen bebek sağlıksız bebektir derler
inş. 3.sü sağlıkla gelir
arkadaşlar dün dr. bana dar pantalon giyme artık dedi....haberinz olsun..
çok erken değilmi ya ben 4 ay olana kdr giymiştim
evet canım ya ben giyemiyorum zaten düğmem hep açık üzerine uzun şeyler giyiyorum ne giyeceğiz peki pantolon bol olsada belleri hep dar oluyo
hamile pantolonları var onlardan alabilirsin

Kızlar ne hamile pantolonu..Ben iki kio verdim.. Bütün kıyafetlerim bol geliyo..Ne yesem çıkarıyorum...Siz de böyle bişey yok sanırım...

bende 2 kilo verdim hamile pantalonu değil daha önce giyemediğim elbiselerimi giyiyorum

DERYACIM cok gecmıs olsun canım en azından hamıle kalabıldıgne sevın yıllarca hamıle kalamayanlar var ama ıyce arastır nedenını sonra hamıle kal bence üzülme..

89 du sanırım.aslında lcw waikiki de baktım hep büyük bedendi ama daha uygundu 40-50 civarı.beden olmayınca bende başka mağzdan aldım

canım bugün lc waikikiden baktım.% 70 indireme girmiş 13 milyona aldım. ama hamile pantolonu olduğundanmı düşük bel olduğundanmı ne hiç rahat edemedim yarın değiştircem...

iyi akşamlar herkese hafta sonu girememiştim siteye derya arkadaşımıza çoook geçmiş olsun Allah sabır versin...Bizlere de güç versin çok halsizim hep uyumak istiyorum hafta sonu Samsuna eğitime gittim Sivastan 6 saat sürüyor pişman oldum gittiğime .şuan iyiyim ama acaba sonradan bir sakıncası olur mu?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…