2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yola çıkmadan dr.a sormadınmı canım?:44:

canım bugün lc waikikiden baktım.% 70 indireme girmiş 13 milyona aldım. ama hamile pantolonu olduğundanmı düşük bel olduğundanmı ne hiç rahat edemedim yarın değiştircem...

yanı bel kısmı hiç rahat değil heran düşecekmiş gibi,alışmışız belimizi sıkmasını.evet indirim vardı ama beden yoktu 42 bedendi en küçüğü

Günaydın güzel hamişler....
deryayı okudum üzüldüm bir kaybımız olmuş inş.bir sonrakinde sağlıkla kucağına alır,
ben de hamiş pantolonu giyiyorum ilkinde 3-4 ay giymemiştim beli sıkmazsa sorun olmaz
ay mügeeee ağzından bal damlıyor sana ve bana şöyle demirler gibi güzel kız bebişler versin inş
benim mide bulantıları azalacağına artıyor çok da kötü hissediyorum ctesi pazar
akşamları hep çıkardım çok kötü bulantılar:-((

günaydın güzel anne adayları..

cumartesi keseyi gördüm ben de..2 hafta sonra da kalp atışını duymak için gideceğim..

ben yine erkek hissediyorum kızlar ve erkek istiyorum nedense. oğluma hem kardeş,hem arkadaş olsun diye düşünüyorum..

eraskos bende de var canım hamilelik kisti..ilkinde de vardı, doğumda almışlardı, vücut yeniden üretti sanırım. doktor önemli olmadığını söyledi..

deryacım,geçmiş olsun,Rabbim sağlıklı bi bebek nasip etsin sana..

ben daha 7.hafta başında olduğum için, kendimi hiç hamile gidi hissetmiyorum :) şirkettekilere söylemedim daha, bulantım falan da yok, karnım da hemen çıkmaz inş,hala daha normal kıyafetlerimi giyiyorum..

günayydınn güzzell annelerrr.benim hiç bir pantolonum olmuyor hepsinin beli sıkıyor .sürekli eşofmanla geziyorum napacamm ben yaa benimde hamile pantalonu almam lazım ama çok erken deilmi ya ??

Kızlar günaydın,
benim mide bulantıları çoştu... Her an midem bulanıyor ve artık her an kusma ihtimalim var. Dün akşam sinemaya gittik ve zor attım kendimi dışarı. Rezil oluyodum az daha :18: Ne zaman geçicek bu bulantılar bilmem ama ben hiçbirşey yiyemiyorum. Tiksindim herşeyden.. Özellikle çay, süt, peynir görmek istemiyorum. Tam bir çay koliktim ama şimdi görmek istemiyorum...

Siz nasıl dindiriyorsunuz mide bulantılarınızı? :26:

yok canım ya doktora sormaya fırsatım bile olmadı perişan oldum yollarda bugün kontrole gideceğim bakalım ne diyecek gece uyumadım korktum nedense......

valla benim hiçbirşeyle dinmiyor ne yesem farketmiyor,
yesemde yemesemde sürekli bulantı hali
göğüslerimde birşey olmadı benim ilkinde çok ağrırdı elleyemezdim bile
erkek dediler oldu şimdide birşey yok kızdır diyorlar görücez bakalım

günaydın herkese bakıyorumda çoğu hamile pantolanu giymeye başlamış.kızlar erkekn değpilmi yani son ayda beden numarası artmazmı şimdi alsak son aylardadada aynı pantolonu giyebilirmiyiz sadece karınmı büyüyor yoksa tecrübelilier ne diosunuz şimdimi sonramı alsak?

bide arkadaşlar hamilelikten sonra akıntım arttı normalmidir yoksa idrar yollarımı iltihaplandı bi dahaki gidişimde sorayım bunu doktora korkutuo beni

cnm hamiş pantolonlarının kenarı düğmeli karın büyüdükçe açıyorsun oradan
zaten diğer yerlerin çok almıyor giyebilirsin 9 ay cnm....
akıntının artması normal eğer kokusu çok kötü değilse ama druna sor aklında kalmasın gene

kızlar günaydın herkese.1 haftalık rapordan sonra işe geldim yine.herkesler iyidir umarım.

tlyonl2009 geçmiş olsun canım,kanaman mı olmuştu da rapor aldın? şimdi nasılsın? keşek çok paramız olsa da hiç çalışmasak :82:

tlyonl2009 geçmiş olsun canım,kanaman mı olmuştu da rapor aldın? şimdi nasılsın? keşek çok paramız olsa da hiç çalışmasak :82:

canım yok kanam değil ama yoğun kahverengi lekeler geldi.evet canımya valla allah sağlık evrsinde çalışalım gerisi boş.benim ençok ağır kaldırmamadan olmuş cnaım lekelenme bebiş çok iyi kalbi atıyor yeri falan çok iyi.sadece uzun bir müddet kızımı kucaklamam yasak ama oda bir türlü kucağımdan inmiyor kucaklamayıncada için için ağlıyor oda beni üzüyor ama 20-25 günü atlatırsak dahada rahat ederiz dedi dr.bir şekilde geçip gider inşallah.

Günaydın canım, biz iyiyiz sende iyisindir umarım. Bu dönemlerde kızına eşin daha fazla özen göstersin en azından seni biraz rahatlatmış olur.

saol canım.şükür biraz daha iyiyim ama baş dönmem var mide bulantım.eşim saolsun ilgileniyor ama bir yerden sonra bendende ilgi istiyor.bakalım inşallah iyi olurumda herşey düzene girer.

günaydınnn herkese
midem demekden bıktım ama midem :S fecii
az kaldı sabır sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…