2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
selam ocak anaları nasılsınız
benim tahmini doğum 27 aralık-2 ocak arası
ama içimden bi ses ocakta doğacak diyor kaydirigubbakcemile2
kesesini gördük cok güzel bir duyguydu
ayyy gördünüzmüüüüüüüüü ya bende cumartesi gitcem görürmüyüm acabaaaaa sat 30martttı?????? görürmüyümkii senin kaçtıı???

canımm no paniccc benimde düşük çıktı 2 gün sonra gittim yükselmiştiii yükselecekkkkkkkkkk:sm_cool:

bakıorum yavaş yavaş çoğalıosunuz,hayırlı olsun hepinize
yapmamanız gereken hareketlere gelince,kendinizi fazla yormayın,yükseğe uzanmayın,ani hareketlerden kaçının,mutlu ve huzurlu olun:))))

teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz a.s.a.s.a.s.

günaydın ecrinnn nasılsın tatlı anne adayıııııııı :))

kızlarrr keseyi sata göre kaç haftada gördünüzzzzz yarın gitcem görünürmüki benimm

Günaydınlar kızlar, sizlerede bir bakayım dedim.Maşallah epeyce artmış 2010 anne adayları.Çok sevindim,inşallah önümüzdeki ocak ayında bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Kiminiz ocak ortası görünse bile belkide aralık annesi olacak, kiminizde ocağın birinci gününe denk gelipte ben aralık annesi olurum herhalde derken ocağın ortasında doğum yapacaksınız.Bebişler ne zaman gelmek isterse o zman gelecekler çünkü.
Bu 3 ay içinde yapacaklarınızı esra yazmış, stres yapmayın hiçbirşeyi, sadece bebeğinizi düşünün, onu içinizde hissedin.Zaten onu hissettiğiniz sürece ona zarar verebilecek her şeyden kaçarsınız:)))))Ağır birşeyler kaldırmayın, ağır işler yapmayın, stressiz ortamda olun benim ekleyeceklerim bunlar.Birde sigara içmeyin, hiç olmazsa hamilelik döneminde sigaraya ara verin ki bebeğiniz her aldığı nefesi rahat alsın.Ben sigara içerken dr.uma sordum, hiç olmazsa bir kaç sigara günde içebilir miyim diye_?Bebeğin senin aldığın her sigara nefesinde boğulur, onu boğmak istiyorsan istediğin kadar iç dedi.
Her şey gönlünüzce olsun.

bende merak ediyorum vallahi.hatta bugun gitmeyi düşünüyordum.ama kararsız kaldım..

canımmm çok teşekkürlerrrrrrra.s.a.s.

ADI...........SON ADET TARİHİ............DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO

hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001..........23/03/2009............................04/01/2010.......................75
tekecen............. ............................ .................
ndk..................30/03/2009..........................04/01/2010..........................60

günaydın şekerleri işim vardı anca gelebildim nasılsınız bugun ben her zamanki gibi yine iyiyim

iyiz canımm bomba gibiyissss:lepi: biraz karın ağrım oluyo hafif hafif geçer inşallah...

mrb ocak anneleri öncelikle hepinizi tebrik edrim benim adet günüm 6 mayıs ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım vee hamileyiiiimmmm değerim 51.31 daha 6 gün var hastalanmama iyi demi kısslarr

kızlar benide eklermisiniz son adet 6 nisan doğum 11 ocak kilom 52

mrb ocak anneleri öncelikle hepinizi tebrik edrim benim adet günüm 6 mayıs ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım vee hamileyiiiimmmm değerim 51.31 daha 6 gün var hastalanmama iyi demi kısslarr

ooo çok güzelllllll, hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm allah sağlıkla kucağına almanı nasib etsinn...

ooo çok güzelllllll, hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmm allah sağlıkla kucağına almanı nasib etsinn...

allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım benim ben bir kere düşük yaptım allah kimseye yaşatmasın çok zor ama şu an rüyada gibiyim burada 9 ayı sizinle iyisiyle kötüsüyle hep bi arada yaşayıp birbirimize destek olacağız allah diğer isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah onlara dua etmeyide unutmayalaım kızlar:dance::dance:

canım benimm rabbim meleklerimize sağlık sıhhat versin inşallahhh...
inşallah herşeyi paylaşacağızzz topici ilk açtım kimse yoktu şimdi çoğaldık maaşallahhh:sm_cool:
evet bol bol dua edelimm birbirimie edelimmm yabancıya edilen dua daha hızlı kabul olur allahın izniyleee:1hug:

günaydın kızlar
ndk cım ben kesesi 5+6 da gördüm benim sat 20 mart
kısmet oluursa mayıs 14 te kalp atısını duyucaz
bugün cok mide bulantım var

günaydın kızlar
ndk cım ben kesesi 5+6 da gördüm benim sat 20 mart
kısmet oluursa mayıs 14 te kalp atısını duyucaz
bugün cok mide bulantım var

oyy canım benimmm benim sat 30 mart ben göremem ozaman yarınn tühh bananeee görmek istiommmmmmmmmlaelaelaelaelae

bulantın mı varr kıyamammm ama süperrrrrrr bulanmak bile güsellllllllll:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…