2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
tüm arkadaşları 2009 ocak annesi olarak tebrik ediyorum.inşallah kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz.

teşekkürler balım dileklerin için...benimde ogluşum olursa adı eymen bera olacak kızım olursa ayris mersa...

tüm arkadaşları 2009 ocak annesi olarak tebrik ediyorum.inşallah kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz.

inşallah canım benimm dualarınızlaaaaaaaaa inşallahhhh nasıl bebeğinnn oyyy nasıl vakit geçiriyorsunuzz dünyanın en güzel şeyi dimi...

ecrin kullanıcı panelindeki profil düzenleye gir en sonda kilo takip çizelgesi var linki oraya yapıştır canım:)) sanırım onun için deneme yapıyorsun

bende yapıyorum ama olmuyo...

sat tarihinizi söyleyin yapayım beğenirseniz benim verdiğim linki yapıştırın

ndk canım benim görmemişim işte gelen eklesin kendini ben çalişiyorum işyerinden ancak bu kadar takip edebiliyorum.topik benim degil ama çok mutluyum ilgileniyom işte.

canım keseyi gördünmü o değerlerle???

hayır göremedim doktor onun için petesi gel dedi alttan baksa görürdü ama bakmadı.bende az kanamada oldu ya kahverengi akıntı işte onuın için erken gidecem.ptesiyi beklemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…