2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hulyaeyüpppppppppp keseyi gördünmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü????????

kimse doktora gitmemiş daha ne guızel:)ndk sen hangi doktora gideceksin?

pardon hülya cevaplamışsın görmedimm cumartesi kesin görürsün canımmm, lekeye üzülmee oluyor geneldee progestan falan verdimi doktor sana?

pardon hülya cevaplamışsın görmedimm cumartesi kesin görürsün canımmm, lekeye üzülmee oluyor geneldee progestan falan verdimi doktor sana?

hayır vermedi bvende istemiyorum zaten hem çok kilo yapıyor birde okudum pek faydası yokmuş.:CüvCüv:

oldumu olmadı heralde... :))))))

ecrin biz beceriksiziz anacımm :))))))))

ADI...........SON ADET TARıHı............DOĞUM TARıHı...............HAMıLE KALDIĞI KıLO

hulyaeyup.........26/03/2009..............................01/01/2010.....................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001......... 23/03/2009..............................04/01/2010.....................75
tekecen............. ............................ .................
ndk..................30/03/2009.......................... 04/01/2010......................60

bol hamileli bir ay olur inşallah boşverin o şekilleri neler yapıyorsunuz çevrenizden ne gibi tepkiler görüyorsunuz anlatın yahu.

ecrin biz beceriksiziz anacımm :))))))))

hani o kırmızı olan link varya onun üzerine sol tuş basarak baştan sona çizin.o zaman mavi oluyor yazı.öyle olunca tekrar sağ tıklayın kopyala varya ona basın.bende tam anlatamadım sanırım-tatlicadiarzu-

balımm çok güsel anlattın öyle deniyorum ama çıkmıyorrr, benim bayağıdır çıkmıyor sorun var sanırım boşverr uğraşma kısss elbet birgün yaparıss :)))

yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar ...2009 ocak anneleri olarak cok güzel dostluklar kurduk birlikte gülüp birlikte agladık saglıkla sıhhatle bebeklerimizi kucagımıza aldık darısı sizlere ...cok heyecanlı bir yol sizleri bekliyo hamilelik cok keyifli bir süreç bu zamanın tadını cıkarın bol bol bebeginizle konusun günlük tutun hayal kurun bir sorunuz olursa yanıtlamaya hazırım....:1hug:a.s.

canım allah razı olsunnnnnnnnnn rabbim uzun ömürler versin meleğineeeee....
neler yapmamızı önerirsinizz ilk 3 ay çok önemli diyolar ama şunu yap bunu yap demiyorlar akıl ver bbiseeeeeee :1hug:

selam ocak anaları nasılsınız
benim tahmini doğum 27 aralık-2 ocak arası
ama içimden bi ses ocakta doğacak diyor kaydirigubbakcemile2
kesesini gördük cok güzel bir duyguydu

ben 28 nisan gece idrar teti yaptım silik ikinci çizgi çıktı..29 nisanda yani dün de kan test yaptırdım 6.36 çıktı doktor artar bu korkma dedi....
ben adetime 3 4 gün varken yaptırdım....
yarın yine yaptıracam dua edin bende 2010 ocak annesi olayım......

bakıorum yavaş yavaş çoğalıosunuz,hayırlı olsun hepinize
yapmamanız gereken hareketlere gelince,kendinizi fazla yormayın,yükseğe uzanmayın,ani hareketlerden kaçının,mutlu ve huzurlu olun:))))

canıma.s.

myocean seninle tarihlerimiz aynıymış,benim kız zorla çıktı ama 25 aralıkta:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…