2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ADI...........SON ADET TARİHİ............DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO

hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001..........23/03/2009............................04/01/2010.......................75
tekecen............. ............................ .................
ndk..................30/03/2009..........................04/01/2010..........................60
Draje................08/03/2009..........................11/01/2010...........................52
ayca24............................................ .................................................. .......
jjuliett...............20/03/2009...........................01/01/2010...........................55
ilknuray.............05/04/2009...........................10/01/2009...............................

bugun doktora gittim bebişimin kesesini gördüm 15,6 mm olmuş teyzeleri.ne kadar güzel bişeymiş inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarınıda görürüz

selam kızlar bende bugün kan tesi yaptırdım ve çok şükür hamileyim.2010 ocak annesi olacağım bende inşallah.

kayaes..............08/04/2009...........................13/01/2010...........................64

ADI...........SON ADET TARıHı............DOĞUM TARıHı...............HAMıLE KALDIĞI KıLO

hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001..........23/03/2009............................04/01/2010.......................75
tekecen............. ............................ .................
ndk..................30/03/2009..........................04/01/2010..........................60
Draje................08/03/2009..........................11/01/2010...........................52
ayca24............................................ .................................................. .......
jjuliett...............20/03/2009...........................01/01/2010...........................55
ilknuray.............05/04/2009...........................10/01/2009...............................
kayaes..............08/04/2009...........................13/01/2010...........................64

ayyy bu hamile haberleri ne kadar mutlu ediyor beni listeye zevkle ekliyorum valla

şimdiiii arkadaşlarrr ben bugün tüp bebek transferimi yatırdım ve nasip olursa 12 gün sonra inşallahhhh aranıza katılacağım.yeni hamişler sizin dualarınız kabul olurmuş.ne olur banada dua edin bende 2010 ocak annesi olayım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hanimlar hepinizi tebrik ediyorum ben ocak 2009 annesiyim heycaninizi cok iyi anliyorum

Icinizi ferah tutun dunyadaki en guzel duyguyu yasiyacaginiza emin olun
9 ay nasil geciyor anlamiyacaksiniz mide bulantilari bel agrilari hepsini ozliyceksiniz hic off demeyin bilin kii bu eziyetlerin sonunda minik size muhtac bir melek gelicek

O minicik dudaklarini gogsunuze yapistirinca dunya yansa umrunuzda olmiycak

13 ocak demislerdi 3 ocakta geldi kizim normal dogum yaptim cok rahatti muhakkak normal dogurun derim

kızlar ilk kez ne zama doktora gittiniz?ben dün öğredim bu cuma doktora gitmeyi planlıyorum.

kızlar belki bende ocak annesi olcağım veya olmayacağım bilmiyorum çünkü adetim 5 gün geçti. dün test yaptım negatif ama belirtilerim var. mide bulantısı çok uyku, yemek yiyeme baş dönmesi, gögüslerde hassaiyet ne oldu anlamadım. acaba test mi bozuktu?

kayes canım hemen gitme çünkü doktor bişi göremez. öğrendikten sonra 15 gün sonra filan git. istersen doktorunu ara bi sor ne zaman geliyim diye. doktorun son adet tarihini sorcaktır. ona çgöre çağırıyor canım.

bugun doktora gittim bebişimin kesesini gördüm 15,6 mm olmuş teyzeleri.ne kadar güzel bişeymiş inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarınıda görürüz
canımmm tebrik ederimmm rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsinnn, keseyi alttan bakıncamı gördünüs?? bende perşembe gitcem inşallah görürümmm...
selam kızlar bende bugün kan tesi yaptırdım ve çok şükür hamileyim.2010 ocak annesi olacağım bende inşallah.

ayy canım tebrik ederimmmmmm rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin inşallahhhhhhhh.. ben öğrendikten 1 hafta sonra gittim kese görünmedi, 13. gün tekrar çağırdı doktorum inşallah görünür.. biliyorum beklemek çok zor ama 2 haftacık dayanabilirsen ne mutlu :)) folikplus içmeye başla hemen...

ay sizin sayfanızı her okuyuşumda gözlerim doluo,Allah tamamını erdirsin işallah:))
geçen sene sizler gibi değerim,kesem derken ,şimdi yazarken bi yandan emziriorum:)))

ndk canım karnımdan bakarak gördük keseyi.alttan bakmadı.inşallah sende görürsün.:CüvCüv:

lansor 17 hiç stres ypam tatlım bende tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde ve tek embriyo ile cuma görmeye gitçez
kızlar yeni hamileleri tbrik ederim hoş gelmişler sayımız arttıkça mutlu oluyom ben
sorun vardı iki gündür giremedim gıcık oldum
geldi kaçtı diye düşünmeyin benim tüp olduğu için annem bakıyo hala bana o olunca pek giremiyom nete yanlız bırakmak istemiyom iyce alıştım ona gelmeyince ruhum daralıyo sanki

ay sizin sayfanızı her okuyuşumda gözlerim doluo,Allah tamamını erdirsin işallah:))
geçen sene sizler gibi değerim,kesem derken ,şimdi yazarken bi yandan emziriorum:)))
ayyy rabbim bizede göstersin o günleri inşallahh dua et nolurrr, halimizi en iyi sen anlarsınnnnnnn :1hug: rabbim bebeğinle uzun ömürler nasib etsin sağlıkla huzurla...
ndk canım karnımdan bakarak gördük keseyi.alttan bakmadı.inşallah sende görürsün.:CüvCüv:

oyy maaşallahhh bende inşallah görürümm sabırsızlanıyorummmmmmmdelikafadulden

tebrik ederim tüm anne adaylarını..inşallah sorunsuz bir şekilde alırsınız kucağınıza yavrularınızı..

2009 ocak annesiyim..satım 28 nisandı, 16 ocakta gelmeye karar verdi kuzum...
zaman su gibi akıp geçecek bir de bakmışınız doğmuş büyümüş gülücükler saçıyor bile...o zaman hiç bir şey görmeyecek gözünüz..minik meleğinizden başka..
hamileliğin keyfini çıkarın her şeyi doya doya yaşayın...bebişlerinize iyi bakın..)))

kızlar
belirtileriniz nelerdi paylaşabilirmisiniz acaba :uhm:
benim son adet tarihim 31 mart
daha regli olmadım
bugün dr a gitmeyi düşünüyorum
her zamanki gibi hüsrana uğramam çok mümkün ama

dün yani 31. gün yaptırdığım kan testimde;
beta hcg sonucum; 63.81 (03/05/09) den 89.5 (05/05/09)a çıktı.
Artış az mı olmuş yoksa iyi mi?
herşey yolunda mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…