2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Oyy en taze kuzular gelmiş sağ salim alırsınız inşallah kızlar kucağınıza hayırlı olsun hepinizin hamişliği

oyy canım benimmm benim sat 30 mart ben göremem ozaman yarınn tühh bananeee görmek istiommmmmmmmmlaelaelaelaelae

canım öncelikle rabbim hepimizin meleğini kucağımıza almayı nasip etsin..hayırlı olsun kızlar hepinize..
ndk canım bende pko hastasıyım..iki tane kimyasal gebelik geçirdim..sanki hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyordu fakat doktorum bana şeker hastalarının kullandığı glucophage isimli bir ilaç kullandırdı ve ikinci ayımda hamile kaldım..inan çok korktum buda gidicek diye..çünkü diğerleri adet kanaması gibi gidiyordu..ama kızım şimdi 19 haftalık teyzesi..yani kısacası size söylemek istediğim hiç stres yapma bebeğin tutunmuş allhın izniyle..baksana annesi değeri gittikçe yükseliyor..ayy bu telaşlar ilk gittiğinde aceba keseyi görecekmiyim sonrakinde aceba kalp atışını duyacakmıyım..kızlar allahın izniyle hepsi oluyor..tek yapıcağınız kendinize dikkat edin..veeee mide bulantılarına hazır olun...:jeyyar:

ADI...........SON ADET TARİHİ............DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO

hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001..........23/03/2009............................04/01/2010.......................75
tekecen............. ............................ .................
ndk..................30/03/2009..........................04/01/2010..........................60
Draje................08/03/2009..........................11/01/2010...........................52
ayca24.....................................................................................................
jjuliett...............20/03/2009..........................................................................

güzel anne adayları şekerlerim bazılarınızın bilgileri eksik sizde boşlukları dokdurun :)

bende bugun 5+4 deyim salı gitmeyi düşünüyordum gitmeyeyim ozaman kalp atışları için haftaya gidersem duyarım sanırım..

LEBLEBİ ÇOK İYİ GELİYOR CANIM BEYAZ LEBLEBİ AKLINIZDA BULUNSUN KREKERDEN SIKILIRSAN ONU DENE :CüvCüv:

saol canım bugün alıp denicem kaydirigubbakcemile5

selam sen kaç haftalıksın benim bulantılarım çok az hatta hemen hemen hiç yok bende bulanmak istiyorum :p

sakın isteme canım güzel bişi değil
benim 6+3
bulantı 6 haftadan sonra baslıyo aman sakın baslamasın :CüvCüv:

ADI...........SON ADET TARİHİ............DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO

hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001..........23/03/2009............................04/01/2010.......................75
ndk..................30/03/2009..........................04/01/2010..........................60
Draje................08/03/2009..........................11/01/2010...........................52
ayca24.....................................................................................................
jjuliett...............20/03/2009...........................01/01/2010...........................55

ndk;

sayfanıza sürekli girmediğim için görmedim bana yazdığın cevabı. Kaç gün sonra tekrarladığımı sormuşsun, ben tekrarlamadım, 1 hafta - 10 gün sonra doktora lekelenme şikayeti ile gidip kesemi görmüştüm :)

Bir sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz. Bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım. Sağlıcakla kalın

bende bugun doktora gittim 5 haftalıkmışız geç döllenme olmuş 2 hafta sonra kalp atışı için çagırdı.minicik bir kese gördüm.çok heyecanladım..

canım öncelikle rabbim hepimizin meleğini kucağımıza almayı nasip etsin..hayırlı olsun kızlar hepinize..
ndk canım bende pko hastasıyım..iki tane kimyasal gebelik geçirdim..sanki hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyordu fakat doktorum bana şeker hastalarının kullandığı glucophage isimli bir ilaç kullandırdı ve ikinci ayımda hamile kaldım..inan çok korktum buda gidicek diye..çünkü diğerleri adet kanaması gibi gidiyordu..ama kızım şimdi 19 haftalık teyzesi..yani kısacası size söylemek istediğim hiç stres yapma bebeğin tutunmuş allhın izniyle..baksana annesi değeri gittikçe yükseliyor..ayy bu telaşlar ilk gittiğinde aceba keseyi görecekmiyim sonrakinde aceba kalp atışını duyacakmıyım..kızlar allahın izniyle hepsi oluyor..tek yapıcağınız kendinize dikkat edin..veeee mide bulantılarına hazır olun...:jeyyar:

canım benimmmmmm bende senle aynı kaderi paylaşıyorumm pkoyumm 5-6 ay iğneyle tedavi oldum gebelik elde edemedik 2 aydır başka doktora gittim o da bana senin gibi glucophage verdi progestan verdi ve 2. ayımda tuttu inşallahhhh, cumartesi gittik doktora keseyi göremedikk alttan görünür ama bakmak istemiyorum dedi perşembe tekrar çağırdı değerlerimi çok beğendi bi aksilik yok gibi inşallahhh, dua et bizlere ne olurrr....

Canlarım,
Benim SAT 5 Nisan.
Adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım ve değerim 63.81 çıktı.
Değer iyi mi ne dersiniz?
Doktorum bebek 4 haftalık var dedi,keseyi görmek için 13 Mayıs da gideceğim.
İnş. keseyi görüp,kalp atışlarını duyarız.
Beni de Listeye eklermisiniz?

Canlarım,
Benim SAT 5 Nisan.
Adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım ve değerim 63.81 çıktı.
Değer iyi mi ne dersiniz?
Doktorum bebek 4 haftalık var dedi,keseyi görmek için 13 Mayıs da gideceğim.
İnş. keseyi görüp,kalp atışlarını duyarız.
Beni de Listeye eklermisiniz?

canım benim iyi tabi değerin hergün katlanarak artacaktır, rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsinnn... bende öğrendikten 1 hafta sonra gittim keseyi göremedim, perşembe tekrar gideceğim :))

ndk;

sayfanıza sürekli girmediğim için görmedim bana yazdığın cevabı. Kaç gün sonra tekrarladığımı sormuşsun, ben tekrarlamadım, 1 hafta - 10 gün sonra doktora lekelenme şikayeti ile gidip kesemi görmüştüm :)

Bir sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz. Bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım. Sağlıcakla kalın

sağoll canımm benimmmmmmmmmm

bu arada ismini görünce canım taze fasulye çektiiidelikafadulden:icecream:

ADI...........SON ADET TARıHı............DOĞUM TARıHı...............HAMıLE KALDIĞI KıLO

ayca24............................................ .................................................. .......
jjuliett...............20/03/2009...........................01/01/2010...........................55
ilknuray.............05/04/2009...........................10/01/2009...............................

X