2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar tahlilleri devlet yada kadın dogum hastanelerinde bedava yaptırabilirsiniz.bi arkadaşımında çok tutumuştu eşimin kardeşi kadın dogum hast.görevli. orda hemen bedava yapıldı.

kanka ince ayrıntı anlat bebiş nasıl
ve istenilen testler ne
ayrıca ssk bi miktarını karşılamıyomuda bu kadar tuttu:1shok:

hoşbuldum canımmmmmmmma.s.

ay canım benimm maaşallahhh ne güsel ilk kalbi duyan sen oldun heee maaşallahhh, nasıldı anlatsana neler hissettinn. tahliller aşırı fazla tutmuş be gülüm ilk senden duydum bukadar para verildiğini ssk lı yaptırmadınmı?? bir sonraki randevun ne zaman???

julii gözün aydın darısı bizlere inş canmm aa neden o kadar para istediler senin sağlık güvencen yokmuydu canmm

ne güzel yaa bak ilk aşamayı atlattın artık kan testine gerek kalmadı
inşallah kalp atışlarınıda duyacağız hep beraber:Saruboceq:
[/QUOTE]

Rabbim isteyen herkese de nasip eylesin inş...
çok güzel ya, minnacık bir nokta.

tüm tahlilleri istediler
aklımda olanlar

aclık kan şekeri
kan gurubu
tam idrar
tsh ların hepsi
toxoplazma
hıv testleri (aids testleri oluyo galiba)
tam kan tahlili
toplam 13 tane idi
gittiim hastanede %20 sini ssk ödüyo :mymeka: %80 hasta
baska hastane 300 e yakın tuttu

ultrasanda gösterio kalbini pıt pıt pıt hızlı hızlı atıyo

cuma günü tahlilkeri göstercem tekrar gidicem
sonra ki randevu
eğer kanaman ağrın olmazsa 1 ay sonra gel dedi 2 li tarama testini yaparız dedi

ist avrupa yakasında olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz.ben medicalpark fatih başlıcam ayşegul hanım varmış çok iyi diyorlar..

Maşaallah..........

canıımm ne mutlu sana inş tahlillerinde normal çıkarr inş
senin sat ne zamandı bebiş ne kadralık olmuş cicim

hadi gözün aydın canım benimm darısı başımıza inşallahh

ist avrupa yakasında olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz.ben medicalpark fatih başlıcam ayşegul hanım varmış çok iyi diyorlar..

canım ben şuan şişlide özel bir doktora gidiyorum ama kalp atışını duyduktan sonra küçükköy bilge hastanesinde devam edeceğim, hem evime yakın hemde çoğu arkadaşım orda doğum yaptı ve yapacaklar

bende tam 7 haftalıkken gitcem duyulur inş kalp atışları canımm

bilge hastanesimi ya ben orayı duydum bi kadın normal dogum yaptırmışlar kadının sonra rahmi alınmış dr hatasından kadın çok çekmiş.ama yerini bilmiyorum.

ndk sen ne zamna gitcen cnm kalp atışları için

ben doktora 5+2 de gittim keseyi gördük 8+2 de çağırdı kalp atışına geç çağırdı birazz ben nasıl dayancam bilmiorumm teeee 27 mayısa kadarrrrrrrr:çok üzgünüm:

deli olcam ya asya yakasında olsam bisürü hast.var..birde ben takıntılıyım dogum yeri küçükköy gaziosmanpaşa vs..öyle yerler yazsın istemiyom:))
birtek fatişh olabilir bu yakada...napcam bilmem.gidip ümraniyede yada kadıköyde dogurcam valla. buçcogu:))

ecrin arkadaşım gidiyor çok memnun ama çok yoğun biri bende şimdi doktorumu değiştirdim esra hanım var daha öncede gitmiştim birkaç kere 28ine oradan randevu aldım ama hala ayşegül hanıma değiştirsemmi diye düşünüyorum

jüliett gözünaydın canım inşallah güzel güzel hep atsın o pıt pıtlar

maşallah kanka maşallah
darısı bizlerin başına
inşallah
nasıl heyecanlıyım bi bilsen

ecrin memorial de arkadaşımın bi doktoru var çok iyi diyor eğer oraya giderim dersen öğrenebilirim adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…