2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben doktora 5+2 de gittim keseyi gördük 8+2 de çağırdı kalp atışına geç çağırdı birazz ben nasıl dayancam bilmiorumm teeee 27 mayısa kadarrrrrrrr:çok üzgünüm:

yaa böyle yapam ama
olsun dr un muhakakak bi bildiği vardır
benimde randevum 26 mayıs taalkisalkisalkis

bilge hastanesimi ya ben orayı duydum bi kadın normal dogum yaptırmışlar kadının sonra rahmi alınmış dr hatasından kadın çok çekmiş.ama yerini bilmiyorum.

aaa, ben hiç duymadım canım..
2 tane bayan doktor geldi daha bu sene, hep erkekti doktorları, bayanlar çok iyiymiş herkes onlara gidiyor çok memnunlar.. odalar tek kişilik, yoğun bakım ünitesi var, personeli güleryüzlü, doktoru da iyiymiş evime de yakın başka hastane düşünmedim bile..

aklıma ne geldi benim halamda takıntılıydı orda olmaz burda olur diye sancısı tutunca babam hastaneye yetiştircek tabi annem falan yanında halamda takıntılı okadar uzak bir yerdeymişki hast.sancıları artınca babam arabayı kenara çekmiş annem falan yardımla halam dogurmuş oglu olmuş babam ona hala ford diye seslenir arabanın markası fordmuş:))

ben doktora 5+2 de gittim keseyi gördük 8+2 de çağırdı kalp atışına geç çağırdı birazz ben nasıl dayancam bilmiorumm teeee 27 mayısa kadarrrrrrrr:çok üzgünüm:

bende pazartesi ördüm keseyi 28 ine aldım randevu doktor 10 gün sonra gel dedi ama gidip atmıyo bikaç gn bekleyelim demesinden korkuyorum birde 28 i eşimin doğum günü inşallah bi sorun olmaz da ona en güzel hediye olur

ndk bu küçükköy gaziosmanpaşa küçükköy dimi?duygu hast vardı orda arkadaşım gidiyor oraya.

ecrin bende çok takıntılıyım sevemiyorum kolay kolay birni bulmuştum ama onunda randevulu çalışmıyo eşim çok zorlanıyo beklerken o yüzden çok üzülerek değiştiriyorum yine arada giderim ve doğumumu Alah nasip ederse onda yapmak istiyorum. tabi doktorun yakın olmasıda çok önemli ani sancıyla en yakın acile gitmekte var

hepiniz saolun kızlar :1hug: darısı size insallah
annem 15 gündür bendeydi
şimdi gecirdim
gitti annem senağlama
arkasında dayanamadım ağladım
hemen kusmaya basladım
bebiş ağlama anne diyo
ama dayanamıyom
napcam şimdi annemsiz senağlama :çok üzgünüm:

inş. canım aşılaman tutar ve ocak annesi olursun.
inş. yavruların sımsıkı tutunacaklar sana inş....

ayyyy allah söyletti galiba sana.delikafaduldenyavruların dedin:teytey:inşallah rabbim benide anneliğe layık görür:CüvCüv:

ne guzel bi umut:)ben 32 ye gelmeden market falan var onun sokagındayım okul var yakınımızda...üni yakınmı sana.

bari dogurursamda mercedesde dogurayım karizmam olur:)))
ecrin sağlıcakla olmuş ya boşver :)
hayırlı doğumlar nasip etsin Allah :Saruboceq:

inşallah canım benim inşallah duyacağız
benimde 26 mayısta randevum

kanka annen gene gelir üzülme sen
eşin bakar sana
sonra kayınvaliden var
bak üzme miniğinide

kızlar ya sizi 8 haftalıkken çağırmış ya ben 7 haftalıkken gitcem ya duyulurmu ozaman pıt pıtlar acabaa

canım benim inşallah görürsün yaa, ne kadar geç olursa okadar garanti oluyo tabii ama doktor gel dediyse vardır bi bildiği..
ndk bu küçükköy gaziosmanpaşa küçükköy dimi?duygu hast vardı orda arkadaşım gidiyor oraya.

evet canım küçükköydeki, duygu da yakın bize ama ben bilgeyi tercih ediyorum duygunun çalışanları falan çok acemi.. sevmiyorum duyguyu nedense elektrik alamadım kaydirigubbakcemile3

bi umut haziran 20 gibi geliyorum kalıyorum 20 25 gun arada yine geliyorum.bazen hafta sonların falan..
bizim evden üni görünüyor yakın sayılır üniye.

merhaba kızlar..beni de listenize eklemişsiniz, görünce çok mutlu oldum teşekkür ederim ama maalesef benim yerim yokmuş o listede..az önce test yaptım, negatif yine..hayırlısı diyorum..vardır Mevlamın bildiği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…