ben doktora 5+2 de gittim keseyi gördük 8+2 de çağırdı kalp atışına geç çağırdı birazz ben nasıl dayancam bilmiorumm teeee 27 mayısa kadarrrrrrrr:çok üzgünüm:
bilge hastanesimi ya ben orayı duydum bi kadın normal dogum yaptırmışlar kadının sonra rahmi alınmış dr hatasından kadın çok çekmiş.ama yerini bilmiyorum.
ben doktora 5+2 de gittim keseyi gördük 8+2 de çağırdı kalp atışına geç çağırdı birazz ben nasıl dayancam bilmiorumm teeee 27 mayısa kadarrrrrrrr:çok üzgünüm:
inş. canım aşılaman tutar ve ocak annesi olursun.
inş. yavruların sımsıkı tutunacaklar sana inş....
ben karasu da 32 evlere yakınım yazlıgım var orda...
aklıma ne geldi benim halamda takıntılıydı orda olmaz burda olur diye sancısı tutunca babam hastaneye yetiştircek tabi annem falan yanında halamda takıntılı okadar uzak bir yerdeymişki hast.sancıları artınca babam arabayı kenara çekmiş annem falan yardımla halam dogurmuş oglu olmuş babam ona hala ford diye seslenir arabanın markası fordmuş:))
ecrin sağlıcakla olmuş ya boşver :)bari dogurursamda mercedesde dogurayım karizmam olur:)))
bende pazartesi ördüm keseyi 28 ine aldım randevu doktor 10 gün sonra gel dedi ama gidip atmıyo bikaç gn bekleyelim demesinden korkuyorum birde 28 i eşimin doğum günü inşallah bi sorun olmaz da ona en güzel hediye olur
hepiniz saolun kızlar :1hug: darısı size insallah
annem 15 gündür bendeydi
şimdi gecirdim
gitti annem senağlama
arkasında dayanamadım ağladım
hemen kusmaya basladım
bebiş ağlama anne diyo
ama dayanamıyom
napcam şimdi annemsiz senağlama :çok üzgünüm:
ayyyy allah söyletti galiba sana.delikafaduldenyavruların dedin:teytey:inşallah rabbim benide anneliğe layık görür:CüvCüv:
ne guzel bi umut:)ben 32 ye gelmeden market falan var onun sokagındayım okul var yakınımızda...üni yakınmı sana.
canım benim inşallah görürsün yaa, ne kadar geç olursa okadar garanti oluyo tabii ama doktor gel dediyse vardır bi bildiği..bende pazartesi ördüm keseyi 28 ine aldım randevu doktor 10 gün sonra gel dedi ama gidip atmıyo bikaç gn bekleyelim demesinden korkuyorum birde 28 i eşimin doğum günü inşallah bi sorun olmaz da ona en güzel hediye olur
ndk bu küçükköy gaziosmanpaşa küçükköy dimi?duygu hast vardı orda arkadaşım gidiyor oraya.