2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benim 6 mayıstaki kan değerim 214 tü. ona göre düşününce görmemiz gerekiyo ama hayırlısı..
çok heyecanlıyım yaa..

cnm benim daha yüksekti anca alttan göründü oda çok küçük ama dedim yaaa inşallah senin görünür ama ben gittiğimde adetim 1 gün geçmişti senin 4 gün geçmiş belkide erken döllenmiştir hadi inşallah görürsün hayırlısıyla

bugün ağzımın tadı cok kötü
midemi bulandırıyor
hep bişiler yeme isteği duyuyorum fisfisfis
sizde de oluyor mu
şimdi hamileleğin ağızla ne alakası var CADIARZU

cnm gebelik ağızda metalik bi tat yaparmış normal yani ne güzel yavaş yavaş belirtiler başlıyo bende akşam yemek yiyemedim tiksindim midem bulandı çok ama şuan bişi yok

bugün ağzımın tadı cok kötü
midemi bulandırıyor
hep bişiler yeme isteği duyuyorum fisfisfis
sizde de oluyor mu
şimdi hamileleğin ağızla ne alakası var CADIARZU

canım bi süre yemek yemeyeyim ağzımda öyle acı bir tat oluyorki beni çok rahatsız ediyo.. bişiler yiyince geçiyo ama cokacimcoook
bende de var yani
bakalım ne zaman geçecek..

ya bugün ne kadar durgun farkındamısınız uyuyo mu güzel hamişler

canım benim 4+5 bugün ama tam 4 hafta da değerim 214 tü ona göre kıyasladım ben :)

bnm de deger olarak ole ama doktor ona bakmıyoruz adet tarhin önemli bazı kadınların 5 haftada 1000 olur bazısının 300 degişiyo 5+5 hamlesindedi

ilk gebeliğim düşük olduğu için yatıyorum ben hep sıkıldım yaaaaaaa yat yat vakit geçmiyo uykum geliyo hep senin nasıl gidiyo

benimde ilk gebeliğim düşük oldu napalım hayırlısı bende dikkat etmeye çalişiyorum ama edemiyorum çalışıyorum canım burası çokda yogun herzamnki tempoyla devam ediyorum sadece evde kendimi yormamaya çalışıyorum.birde uykum geliyor sorma işleri karıştıracam diye korkuyorum.bütçe dairesi burası düşünsene yanlış bişe yaptığımı bu uyku ve yorgunluk haliyle senağlama

arkadaşlar ben çıkıyorum. dönünce gelişmeleri yazarım size..
herkese iyi günler..

bnm de deger olarak ole ama doktor ona bakmıyoruz adet tarhin önemli bazı kadınların 5 haftada 1000 olur bazısının 300 degişiyo 5+5 hamlesindedi

benim adetimi 5 gün geçtiğinde 2707 çıkmıştı 4 haftalık bebek 6 haftalık görünüyordu

teşekkür ederim iyiyim.kasık agrılarım dışında:)) senin ne kadarlık hulyaeyup? bide düşük yapan arkadaşlar geçmiş olsun inşllh bu sefer annelerine sıkı sıkı tutunurlarda sag salim kucagınıza alırsınız.peki ne kadarlıkken düşürdünüz? ben sabahtan belli temizlik yapıyorum korktum şimdi(

ilk bebeğime hamile oldugumu öğrendim 5 gün sonra canımıniçini babamı kaybettim dayanamadım sinir krizleri geçirdim tutunamadı tabiki bebişim.oda gitti babamla beraber 8 haftalıktı gittiğinde. :'( allh kimseye yasatmasın babam 48 yasındaydı onun için çok üzüldüm çok gençti:1no2:

selinay bırak temizliği napıyon sen temizlik falan allah korusun ben 7 haftalıktı düşük yaptım allahım kimselere yaşatmasın bence temizlik falan yapma

ALLAH rahmet eylesin.cok üzüldüm. kendine dikkat et canım .ALLAH kimseye yaşatmasın.

bak korktum şimdi bide ben keseyi bile görmedim daha ve arabaylada cok geziyorum kasisler filan bayaa cok buralarda((( peki düşük tehlikesi ne zamana kadar sürerki

ALLAH rahmet eylesin.cok üzüldüm. kendine dikkat et canım .ALLAH kimseye yaşatmasın.

amiin saol. sende bırak temizliği felan bende çok titizimdir ama boşverdim sadece gerekli işleri yapıyorum su 3 ayımıız dolduralımda ondan sonra biraz daha rahat ederiz

hülya eyüp cnm sen benden ileridesin ben 5 hafta 1 gündeyim daha ne güzel kalp atışını görmene az kalmış çok heyecanlı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…