- 13 Şubat 2008
- 8.984
- 43
selam kuzucuklarr ben geldimm nasılsınızzzzzzz, ohh bol bol sohbet etmişsinisssss geçmişi bi okuyayımmmmmmmm mjkk
merhaba canım sendemi uykucusun
nerelerdeydin yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kuzucuklarr ben geldimm nasılsınızzzzzzz, ohh bol bol sohbet etmişsinisssss geçmişi bi okuyayımmmmmmmm mjkk
merhaba canım sendemi uykucusun
nerelerdeydin yerimseniben
yok güselim yaa çalışıyorum maaleseff :çok üzgünüm:
pazartesi sendromu, işlerrr, karın ağrısı, depresyondayım bugünnnnnnn...
çalışmak istemiyorumm evde yatmak istiyorum ben yaaaaaa offffsenağlama
canımcım seninle aynı gidiyo herşeyimiz benimde sat 30.mart bulantı falan yok arada bi karnım ağrıyoo kalp atışını 3 hafta sonra gel demişti doktorum 27 mayısa denk geliyor çok uzun değilmi yaaaaaaaa, sen ne zaman gitcenn???
evet bende farkettim
benim randevum 26 mayıs ta
geç olsun güç olmasın canım
içimizde bişey kalmadan herşeyi öğrenelim Allahın izniyle
heyecanlıyım delikafadulden
çalışıyosun demek kolay gelsin dikkat et kendine
gerçi benimde evde işler bekler ama
selam kızlar
slm kızlar..
benim bugün saat4de randevum var.
SATım 8 nisandı. Biraz erken ama diğer günler müsait değilim diye bugün gidicem. Bakalım keseyi görebilecek miyiz? Gelince yazarım size..
Arasıra ağrı bende de oluyor.. Onu da sorucam. Dr dan aldığım bilgileri paylaşırım sizinle..
Dua edin de hayırlısıyla görelim şu minik keseciği..
kimse yooookkkk muuu
olmaz mı lülülülülülükimse yooookkkk muuu
slm nasılsınz..
ben varım canımcım nasılsın bayadır görünmüyordun nasıl gidiyor hayat hamişlik.
benim 6 mayıstaki kan değerim 214 tü. ona göre düşününce görmemiz gerekiyo ama hayırlısı..fatmur cnm benim 6 nisandı ben gittim 4 gün önce vajinal baktı çok küçük olduğu için bişey görünmüyo beni ayın 20 sinde çağırdı keseyi görmeye ay sonuda kalp atışını görcez ama inşallah sen görürsün
ilk gebeliğim düşük olduğu için yatıyorum ben hep sıkıldım yaaaaaaa yat yat vakit geçmiyo uykum geliyo hep senin nasıl gidiyo
coook iyiyim cuma test yaptırmıstım 195 cıkmıstı p tesi gel bakalım tekrar deddi bugun gittim 456 cıktı bebegim geliyo ck mutluyum kesede kücükde olsa göründü