2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
düşğk tehdidi 12 hafta var ama kalp atışını duyduğumuzda önemli oranda azalıyo cnm

kızlar lütfen bırakın temizlik yemek falan
3-4 hafta hiç bişi yapmayın
benimde annem geldi o yardım ediyo
ne zaman kalp sesini duyucam ondan sonra baslıcam yerimseniben

aynen bende öyle valla annemler gönderiyo yemeği bile temizliğede geliyolar kalp atışını duymadan bişey yapmam bi kere yaşadım o acıyı çok zor topladım kendimi

hülya eyüp cnm sen benden ileridesin ben 5 hafta 1 gündeyim daha ne güzel kalp atışını görmene az kalmış çok heyecanlı yaaaa

cuma gidecem işte allah izin verirse meleğimin pıt pıt atan kalbinin sesini duyacaz eşimle bugünün hayalini kuruyorduk ama ona görev çıktı çarşambadan düzceye gidecek cuma akşam gelecek bir sonrakine gelir inşallah:KK43:

ay inşllh bende keseyi de kalp atışınıda görsembenneyaptımki bidaha iş filan yapmıyayım ya korktum.ilk bide ne oldugunuda anlamıyo insan cevremdede yokki birileri bilemiyo iştye insan

cuma gidecem işte allah izin verirse meleğimin pıt pıt atan kalbinin sesini duyacaz eşimle bugünün hayalini kuruyorduk ama ona görev çıktı çarşambadan düzceye gidecek cuma akşam gelecek bir sonrakine gelir inşallah:KK43:

hayırlısıyla git gel arkadaşım darısı bizim başımıza şimdi cuma da olmak bilmez heyecandan dimi:1hug:

bende keseyi görmeye cumaya gidicem ama nasıl dayanıcam bilmiyorum.doktor daha sonraya gün vereckti ben catlarım dedim cumaya verdiÇok üzgünüm çoook

kızlar lütfen bırakın temizlik yemek falan
3-4 hafta hiç bişi yapmayın
benimde annem geldi o yardım ediyo
ne zaman kalp sesini duyucam ondan sonra baslıcam yerimseniben

juli senin bebenin kalp atışları çoktan başlamıştır ben bulantım başladıktan 2 gün sonra kalp atışı gitmiştim dr bakmaya bile gerek bulantın varsa kesin canlanmıştır bebişin demişti tabi bakmıştıkta:) mide bulantısı olmayan arkadaşlar bu yazdığımı dert etmesin her hamilelikte bulantı olcak diye bişey yok kuzenim hamile şuan 3.5 aylık bi kere bile bulantısı olmadı herşey çok güzel gidiyor. her hamilelik kendine özeldir. :CüvCüv:

tabiki zamn durdu sanki geçmiyor :nazar: pöfff neyse ilk bebeğim düştükten sonra 7-8 ay bekledim bunu 4 gün neki degilmi

bende cnm tam 9 ay snra hamile kaldım ama bu süre kabus gibiydi her ay hayal kırıklığı yaşamak oooofffff rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda

juli senin bebenin kalp atışları çoktan başlamıştır ben bulantım başladıktan 2 gün sonra kalp atışı gitmiştim dr bakmaya bile gerek bulantın varsa kesin canlanmıştır bebişin demişti tabi bakmıştıkta:) mide bulantısı olmayan arkadaşlar bu yazdığımı dert etmesin her hamilelikte bulantı olcak diye bişey yok kuzenim hamile şuan 3.5 aylık bi kere bile bulantısı olmadı herşey çok güzel gidiyor. her hamilelik kendine özeldir. :CüvCüv:

insallah heracım
aksilik olacak diye cok korkuyorum
doktora gittiğimizde 8 haftada olacak gamyoncuiremsu

bende cnm tam 9 ay snra hamile kaldım ama bu süre kabus gibiydi her ay hayal kırıklığı yaşamak oooofffff rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda

babam vefat edince annem benim yanımda kalmaya başladı her adet olmamda annem 2 gün kendine gelemiyordu bir bebeğin olsa babanın acısı dinecek diyordu birde eşimde varikosel çıktı ameliyat dedi doktor yandık dedim en az ameliyattan 1 yıl sonra hamile kalabilirsin dedi doktor kabus ki ne kabustu artık ben umudu kestiştim benim çocugum olmicak dediğim ay hamile kaldım tabiki en çok sevinen annem oldu.sen dğur alıp götürecem benim olacak diyor ya

ben hergün sabah akşam süt içiyorum öğle ve akşam yoğurt yiyorum her sabah 1 yumurta yiyorum ve meyve hiç yemezdim meyve yemeyede başladım

peki beslenmenizde degişiklik yaptınızmı birbirimizi bilgilendirelim

doktorum kendini yemek için zorlama senin hücrelerinden beslenecek dedi
cok bulantım oluyordu cunki
ama ben sabahları mutlaka süt içiyorum sürekli meyve yiyoorum
akşam yemeğimi düzene sokamadım bulantılardan yemek görmeye tahammülüm yok
süt erik ve leblebi ile yasıyorum nerdeyse :CüvCüv:

bende sabah mısır gevregiyle sütümü yiyorum ve yumurta .bol bol su içiyorum musluk suyu içmiyorum.zaten iştahım eskisi gibi kalmadı canım bişey istemiyo.ekmek yemiyorum.bol yeşillik sebze meyve yiyorum ceviz yemek gerekliymiş beyin gelişimi icin onu duydunuzmu

babam vefat edince annem benim yanımda kalmaya başladı her adet olmamda annem 2 gün kendine gelemiyordu bir bebeğin olsa babanın acısı dinecek diyordu birde eşimde varikosel çıktı ameliyat dedi doktor yandık dedim en az ameliyattan 1 yıl sonra hamile kalabilirsin dedi doktor kabus ki ne kabustu artık ben umudu kestiştim benim çocugum olmicak dediğim ay hamile kaldım tabiki en çok sevinen annem oldu.sen dğur alıp götürecem benim olacak diyor ya

cnm benim napsın kadın hayat arkadaşını kaybetmiş hemen arkasındanda bebeğini düşürmüşsün şimdi bu torunuyla teselli bulmaya çalışıyodur kadın ne güzel ama annenin yanında olması yardımcı olur baya sana

evet ben beyin gelişimi için cevizi duymuytum arkadaşlar bide balık çok faydalıymış ama ben hiç sevmem balık zorla yemeye çalışıyorum en az haftada 2 diyolar

X