Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hülya eyüp cnm sen benden ileridesin ben 5 hafta 1 gündeyim daha ne güzel kalp atışını görmene az kalmış çok heyecanlı yaaaa
cuma gidecem işte allah izin verirse meleğimin pıt pıt atan kalbinin sesini duyacaz eşimle bugünün hayalini kuruyorduk ama ona görev çıktı çarşambadan düzceye gidecek cuma akşam gelecek bir sonrakine gelir inşallah
ya peki kalp atışaları duyulduktan sonra herşey normal oluyo degilmi?
hayırlısıyla git gel arkadaşım darısı bizim başımıza şimdi cuma da olmak bilmez heyecandan dimi:1hug:
kızlar lütfen bırakın temizlik yemek falan
3-4 hafta hiç bişi yapmayın
benimde annem geldi o yardım ediyo
ne zaman kalp sesini duyucam ondan sonra baslıcam yerimseniben
tabiki zamn durdu sanki geçmiyor pöfff neyse ilk bebeğim düştükten sonra 7-8 ay bekledim bunu 4 gün neki degilmi
juli senin bebenin kalp atışları çoktan başlamıştır ben bulantım başladıktan 2 gün sonra kalp atışı gitmiştim dr bakmaya bile gerek bulantın varsa kesin canlanmıştır bebişin demişti tabi bakmıştıkta:) mide bulantısı olmayan arkadaşlar bu yazdığımı dert etmesin her hamilelikte bulantı olcak diye bişey yok kuzenim hamile şuan 3.5 aylık bi kere bile bulantısı olmadı herşey çok güzel gidiyor. her hamilelik kendine özeldir. :CüvCüv:
bende cnm tam 9 ay snra hamile kaldım ama bu süre kabus gibiydi her ay hayal kırıklığı yaşamak oooofffff rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda
peki beslenmenizde degişiklik yaptınızmı birbirimizi bilgilendirelim
babam vefat edince annem benim yanımda kalmaya başladı her adet olmamda annem 2 gün kendine gelemiyordu bir bebeğin olsa babanın acısı dinecek diyordu birde eşimde varikosel çıktı ameliyat dedi doktor yandık dedim en az ameliyattan 1 yıl sonra hamile kalabilirsin dedi doktor kabus ki ne kabustu artık ben umudu kestiştim benim çocugum olmicak dediğim ay hamile kaldım tabiki en çok sevinen annem oldu.sen dğur alıp götürecem benim olacak diyor ya