2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
selam kuzucuklarr ben geldimm nasılsınızzzzzzz, ohh bol bol sohbet etmişsinisssss geçmişi bi okuyayımmmmmmmm mjkk

merhaba canım sendemi uykucusun
nerelerdeydin yerimseniben

merhaba canım sendemi uykucusun
nerelerdeydin yerimseniben

yok güselim yaa çalışıyorum maaleseff :çok üzgünüm:
pazartesi sendromu, işlerrr, karın ağrısı, depresyondayım bugünnnnnnn...
çalışmak istemiyorumm evde yatmak istiyorum ben yaaaaaa offffsenağlama

canımcım seninle aynı gidiyo herşeyimiz benimde sat 30.mart bulantı falan yok arada bi karnım ağrıyoo kalp atışını 3 hafta sonra gel demişti doktorum 27 mayısa denk geliyor çok uzun değilmi yaaaaaaaa, sen ne zaman gitcenn???

evet bende farkettim
benim randevum 26 mayıs ta
geç olsun güç olmasın canım
içimizde bişey kalmadan herşeyi öğrenelim Allahın izniyle
heyecanlıyım delikafadulden
çalışıyosun demek kolay gelsin dikkat et kendine
gerçi benimde evde işler bekler ama

inşallah göreceğiz sağlıkla canımcımmm, bulantın falan yokmuş herhalde seninde bendede yok kaydirigubbakcemile3

slm kızlar..
benim bugün saat4de randevum var.
SATım 8 nisandı. Biraz erken ama diğer günler müsait değilim diye bugün gidicem. Bakalım keseyi görebilecek miyiz? Gelince yazarım size..
Arasıra ağrı bende de oluyor.. Onu da sorucam. Dr dan aldığım bilgileri paylaşırım sizinle..
Dua edin de hayırlısıyla görelim şu minik keseciği..

hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini :CüvCüv:

fatmur cnm benim 6 nisandı ben gittim 4 gün önce vajinal baktı çok küçük olduğu için bişey görünmüyo beni ayın 20 sinde çağırdı keseyi görmeye ay sonuda kalp atışını görcez ama inşallah sen görürsün

coook iyiyim cuma test yaptırmıstım 195 cıkmıstı p tesi gel bakalım tekrar deddi bugun gittim 456 cıktı bebegim geliyo ck mutluyum kesede kücükde olsa göründü

benim 6 mayıstaki kan değerim 214 tü. ona göre düşününce görmemiz gerekiyo ama hayırlısı..
çok heyecanlıyım yaa..

bugün ağzımın tadı cok kötü
midemi bulandırıyor
hep bişiler yeme isteği duyuyorum fisfisfis
sizde de oluyor mu
şimdi hamileleğin ağızla ne alakası var CADIARZU

ilk gebeliğim düşük olduğu için yatıyorum ben hep sıkıldım yaaaaaaa yat yat vakit geçmiyo uykum geliyo hep senin nasıl gidiyo

canım uyku cok normal
ben 5 ve 6, hafta hep uyudum öğlen arası ile işyerinde uyurdum delikafadulden
sende yat uyu annesi bebişinde güzelce tutunsun :CüvCüv:

coook iyiyim cuma test yaptırmıstım 195 cıkmıstı p tesi gel bakalım tekrar deddi bugun gittim 456 cıktı bebegim geliyo ck mutluyum kesede kücükde olsa göründü

senin göründüyse benimkide görünür büyük ihtimal bugün.. öyle degil mi?
bi de normal ultrasonla mı gördü vajinalle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…