2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
onlar istisna
öyle diretenler genelde özelden çıkıyor
tabii gece sıcacık yatağı bırakmak zoruna gidiyor bi de para alıyor ekstra
devlette bu güne kadar isteğe bağlı sezeryan duymadım ben
hastane şartları özelde iyi olduğu için genelde özel tercih ediliyor
hem özel hem normal yanlısı türkiyede altın yumurtlayan tavuk gibi

selam hanimlar gecen sene bende sizin gibi heyecani yasiyordum sanirsam sizide uyku tutmuyor artik allah sag saglim kucaginza almayida nasip etsin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Maalesef gurbetteyiz, Avusturya, Viyana

benim de öyle hic sorma, hastanemi sectim sadece dedigin gibi herseyi baska dokktor yapiyor, Ama benim hosuma gidiyor bu.

Bir arkadas üniversite hastanesinde calisan bir dokktora gitti, dogumunu da ayni hastanede yapacagi icin türkiyedeki sistem gibi herseyine bir doktor bakti, sonra arkadasa senin bebek Down olma riski yüksek gel alalim demisler. Kiz da amniyosentez dee yaptirmadi düsük riski olur diye doguma kadar cekmedigi sikinti kalmadi. bebegi sapasaglam simdi.

Baska doktor baktiginda önceki doktor hata yapptiysa digeri görebiliyor. Bahsettiigm arkadasa denek gözüyle bakmislar megerse universite hastanesi ya ögrencilere uygulamali amniyosentez göstermek icin. o yüzden tenha bir hastane sectim.

Ayy o demir hapi bana da yapiyoo. Nefret ede ede iciyorum Bi kac kere demir hapini-vitamin hapini bi kac gun aksattim. Ama o hic aksatmiyo mutlaka 2. gun bacagima kramp giriyo.

yuh bee bu kadarı da olmaz artık

Ayy o demir hapi bana da yapiyoo. Nefret ede ede iciyorum Bi kac kere demir hapini-vitamin hapini bi kac gun aksattim. Ama o hic aksatmiyo mutlaka 2. gun bacagima kramp giriyo.

ben de diyorum neden kramplar giriyo bacağıma diye
içecem yaa olmaz böyle
bu arada abdnin neresindesiniz cinderella

Bi arkadas da bebegin basi asagida mi ne durumda felan diye sormus illa ultrasonla baksinlar diye. Onu da almislar ama 1 dakka bile tutmamis doktor ultrasonu bakmis "Hee basi asagida demis" cekmis ultrasonu:roflol:

Seninki guzel yontemkaydirigubbakcemile5 ama burada oyle bi sikayetini felan soylemeye korkuyorum. En ince ayrintisina kadar inceleyip duruyolar ellerinden zor kurtulursun en sonunda arkana bakmadan kacarsin

selam hanimlar gecen sene bende sizin gibi heyecani yasiyordum sanirsam sizide uyku tutmuyor artik allah sag saglim kucaginza almayida nasip etsin

ahh canim simdi gecmise bakinca nasil hissediyorsun? Ozluyo musun yoksa aman atlattik bu donemleri mi diyosun?

ben uyumayı deneyeyim kızlar görüşürüz

iyi geceler.

Zaten ben de simdi sey dicektim sana

Maasallah 18 günün kalmis doguma, nasil bu kadar uzun kalabiliyorsun bilg. basinda?

Benim daha 31 günüm var hemen belim agriyor, bebek sikisiyor rahat vermiyor bir türlü. bir süre sonra duramiyorum bilg. basinda benneyaptımki

ben uyumayı deneyeyim kızlar görüşürüz

Iyi uykular Hoyaaa. Burda saat daha aksam 9. Esimin finalleri var icerde ders calisiyoo ben de biraz bunaldim. Havalar da cok soguk cook. Ankara'nin sogugu ayazi burada hafif kaliyo. Evin karsisinda nehir var, nehir bilem dondu yaa. Bi de feci kar yagiyomus buraya.

Sen de benim giib saat fari magdurlalrindansin o zaman.

Burasiyla türkiye arasinda fazla digil sadece 1 saat fark var ama gece kocami uyutup nete geldigimde türkiyede saat 1 saat daha gec oldugu icin millet uyumaya gidiyor.

O yüzden ben hep millet gidince gelebiliyorum benneyaptımki

Posei senin yazdigini okumadan ben cevap vermisim her 2 soruna da:) Kalbin cok temizmis caniiimopuyorumnanaktan

ins. temizdir, Allah kirletmesin yerimseniben

ama normal simdi gurbette ve kuzeydeysen 2 sikintin olur : Soguk ve Saat farki

Sizin ora kadar olmasa da Viyana da soguk bir yer, napalim biz de sogugun tadini cikaricaz elimizden geldigince.

ins. temizdir, Allah kirletmesin yerimseniben

ama normal simdi gurbette ve kuzeydeysen 2 sikintin olur : Soguk ve Saat farki

Sizin ora kadar olmasa da Viyana da soguk bir yer, napalim biz de sogugun tadini cikaricaz elimizden geldigince.

Sogugun tadi nasi cikar ki? Hic sevmem ben sogugu:sinifsinif: Allahtan evler felan cok sicak oluyo. Evde yazliklarla geziyorum. Disari cikarken de kat kat sariniyorum.

Bebek de olduktan sonra disari hic cikamazsam cok bunalirim sikilirim diye korkuyorum yaa..

Disari cikarken bebegi iyicene siki siki giydirirsin sarip sarmalarsin onu bi tek Dombul dombul yanaklari kalir disarda.

Ayy bebek olsa da sevsem simdi sırnaşık şey

Belim agridi burda oturmaktan, bebek de sikisti iyicene uzanip ona yer aciyim bol bol gerilsin kerata

Iyi geceler Cindirella ve diger misafirler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…