onlar istisnakaydirigubbakcemile3 Benim kan ilacim bagirsakta eriyor, o yüzden yan etkileri daha düsükmüs sanirim, Benim de Kabizlik sinirindayim diyebilirm. biraz dikkat etmesem sikinti oluyor benneyaptımki
Türkiyedeki doktorlar özellikle dis ve kadin dogum bölümü daha gelsimis tabi. ben cinsiyet ögrenmeye türkiyeye geldim 15. haftasinda söylediler türkiyede. ama burda 6. ayda ancak ögreniyorsun. Buna ragmen herseye Sezeryan diyor ya türkiyedeki doktorlar gicik oluyorum. Tek kendi keyiflerini düsünoyrlar :1no2:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:selam hanimlar gecen sene bende sizin gibi heyecani yasiyordum sanirsam sizide uyku tutmuyor artik allah sag saglim kucaginza almayida nasip etsin
aneyyy poseiiii sen de gurbetteymissin be kusumopuyorumnanaktan Neredesin?
Burada da kontrole randevuyla hep ayni doktora gidiyorum. Ama dogumu o yaptirmayacak... Kim denk gelirse o yaptiracak... Kadin dogum doktorum her kontrolde sadece nasilsin iyi misin diye hal hatir soruyo:roflol: Baska da bisi yapmiyo...
Ultrasonu baska doktor yapiyo, nst.yi baska biri... Sonuclari bi raporla doktoruma bildiriyolar o da bakiyo bi tek:)
ben de kan ilacını aksatıyorum bilerek
ne yapayım kabız yapıyo zaten göbüşte yer yok
yurtdışı çok farklı yaa
o zaman türkiye sağlık yönünden gelişmiş mi yoksa geri mi anlamadım ki
Maalesef gurbetteyiz, Avusturya, Viyana
benim de öyle hic sorma, hastanemi sectim sadece dedigin gibi herseyi baska dokktor yapiyor, Ama benim hosuma gidiyor bu.
Bir arkadas üniversite hastanesinde calisan bir dokktora gitti, dogumunu da ayni hastanede yapacagi icin türkiyedeki sistem gibi herseyine bir doktor bakti, sonra arkadasa senin bebek Down olma riski yüksek gel alalim demisler. Kiz da amniyosentez dee yaptirmadi düsük riski olur diye doguma kadar cekmedigi sikinti kalmadi. bebegi sapasaglam simdi.
Baska doktor baktiginda önceki doktor hata yapptiysa digeri görebiliyor. Bahsettiigm arkadasa denek gözüyle bakmislar megerse universite hastanesi ya ögrencilere uygulamali amniyosentez göstermek icin. o yüzden tenha bir hastane sectim.
çok zekice ama bu yöntemi denemesen iyi edersin
sonra gerçekten bişey olur inanmazlar falan Allah korusun
Ayy o demir hapi bana da yapiyoo. Nefret ede ede iciyorumBi kac kere demir hapini-vitamin hapini bi kac gun aksattim. Ama o hic aksatmiyo mutlaka 2. gun bacagima kramp giriyo.
Avusturyada da sigortayla fazla bakmiyorlar ama özel parasini ödeyince bakiyorlar.
Mesela yarin gittigimde bakmiyorum derse. mecburen 40 € ödeyip özel olarak baktiricam.
Birde ben bir yöntem daha buldum. Acile gidip bebegim hareket etmedi, bir sorun var ya da baska bisey uydurursan hemen bebege bakiyorlar ulltrosonla :roflol:
selam hanimlar gecen sene bende sizin gibi heyecani yasiyordum sanirsam sizide uyku tutmuyor artik allah sag saglim kucaginza almayida nasip etsin
ben de diyorum neden kramplar giriyo bacağıma diye
içecem yaa olmaz böyle
bu arada abdnin neresindesiniz cinderella
ben uyumayı deneyeyim kızlar görüşürüz
Boston'dayiz canim.
ben uyumayı deneyeyim kızlar görüşürüz
hmm soguk bir yer,
Saat kac orda simdi?
Iyi uykular Hoyaaa. Burda saat daha aksam 9. Esimin finalleri var icerde ders calisiyoo ben de biraz bunaldim. Havalar da cok soguk cook. Ankara'nin sogugu ayazi burada hafif kaliyo. Evin karsisinda nehir var, nehir bilem dondu yaa. Bi de feci kar yagiyomus buraya.
Posei senin yazdigini okumadan ben cevap vermisim her 2 soruna da:) Kalbin cok temizmis caniiimopuyorumnanaktan
ins. temizdir, Allah kirletmesin yerimseniben
ama normal simdi gurbette ve kuzeydeysen 2 sikintin olur : Soguk ve Saat farki
Sizin ora kadar olmasa da Viyana da soguk bir yer, napalim biz de sogugun tadini cikaricaz elimizden geldigince.
Sogugun tadi nasi cikar ki? Hic sevmem ben sogugu:sinifsinif: Allahtan evler felan cok sicak oluyo. Evde yazliklarla geziyorum. Disari cikarken de kat kat sariniyorum.
Bebek de olduktan sonra disari hic cikamazsam cok bunalirim sikilirim diye korkuyorum yaa..
Disari cikarken bebegi iyicene siki siki giydirirsin sarip sarmalarsin onu bi tek Dombul dombul yanaklari kalir disarda.
Ayy bebek olsa da sevsem simdi sırnaşık şey