womarch
Bide burda yogurt diyince daha degisik bizim yogurtlardan bende o tadi sevemiyorum cacik ta yapamiyorum zaten o yogurttan o yüzden türk marketinden türk yogurdu aliyordum .Hemen tükeniyordu bi gün unutmusum 2 hafta kalmis buzdolabinda ama bozulmamis.Aman dedim normal yogurt eksimesi lazim kimbilir ne katki var bunun icinde.Simdi gene aliyorum ama ben fazla tüketmiyorum onunyerinde burdaki marketlerde aradim taradim kefir buldum.Kefir tüketiyorum eger bagirsaktan süpheleniyorsan tavsiye ederim.
evet,1500..ocak ayı sgk değişimi etkilemez seni zaten,ne olacağı belli değilmiş o konuda..melisa dayanmaz ocağa kadar :))womarc yani 950+550 mi olii
1,500 yani :uhm:
bende kansızlık zaten var ama demirim çok yüksek -tatlicadiarzu- ..akdeniz insanında genelde kansızlık var evet..Womarch
Türkiye deki her insada demir ve b12 dolayisiyla kansizlik ve kemik erime problemi var. Süt peynir tüketiliyorda kimyager olmak lazim ya tükettigimiz seyler ne kadar kaliteli diye anlamak icin.Alisveristen eve gelince dolaba yerlestirmek bi dert bide alip üzerinde yazan dogrumudur diye test yapmak lazim((((( Mesela bana hamile kaldigimda doktor süt icmelisin her gün ama pastorize degil günlük süt ic demisti.Bende sütü sevmiyorum cok gaz yapiyor arada iciyorum daha cok yogurt yiyorum.
13 yaşında kızım, 7 yaşında oğlum var, seninkilerin ne, 35 ten sonra zor gerçekten, şimdikinin cinsiyeti ne ve adı ne olacak, karar verdiniz mi, Allah yardımcımız olsun...az kaldı canım sık dişini.belli bi yaştan sonra zor tabi hamilelik .benim de 3. çocuğum ve bu hamileliğim zor geçiyor.ilki çok kolay geçti 2. çocuğumda5.aydan sonra zorlandım ama bunda hjamileliğimin başından beri çok zorlanıyorum.aslında 35 yaşından önce doğurmak gerekiyor.35 ten sonra gerçekten zormuş hamilelik onu anladım.2 çocuk en ideali aslında.
senin ilk 2 bebeğinin cinsiyeti ney?
benim tetanozda çok ağrımıştı, bunda hiç olmadı, sadece halsizlik oldu...h1n1 aşısı olanlar
sizin de aşı yeriniz acıyor mu
tetenoz aşısında da böyle olmuştu gerçi
sizinkiler demiri ,kanı bile hesaplı tüketiyorlar demek,sakin sakinWomarch
Belkide o yüzden akdeniz tipi insan daha panik hareketli ve sesi yüksek konusan insanlar oluyor.Buraninda insani sessiz sakin .Iclerinde hemen belli olunuyor.
iyigeceler kızlar nasılsınız bebisler nasıl annem geldi benim de bugun artık doguma kadar burda once evimi yerlestirecegiz insallah sonra da oglusu bekleyecegiz tabi kendileri insallah erken gelmeye karar vermezse
ne guzel yazmıssın canım ben de hayatımın son 3.5 senesinde en sevdigimi babacıgım ı kaybettikten sonra polyanna oldum artık ufak tefek hicbisey uzulmuyorum hayatta ne dertler var niye kucuk seyler icin hem kendimi hem sevdiklerimi uzeyim diyorum allah saglık versin yeterki tum sevdiklerimize ve bize diger tum problemler cozulur canım
bu arada sen nasılsın konusmadık uzun zamandır senle ben girdigimde gitmis oluyosun genelde bend e giremiyorum cok kosturmacadan ancak aksamdan aksama bakıyorum o da arada
medipolun bebk yogun bakımı falan cok iyimis bebk hemsireleri de supermis kardesim cok memnun kalmıstı sema hanım da normal dogumda cok ısrarcıymıs diye soyluyolar bence telle bir konus kendisiyle canım
hakan bey cok yogunmus canım sen leyla ya da sema hanımla konus bir anlayıs gosterirler sanırım
kızlar bence bu konuda en saglıklı bilgiyi doktorlarınız veriri onlara danısın derim ben cuma gunu gidince ben konusacagım mesela ikisinin de artılarını eksilerini soracagım en iyi kararı doktorum veriri kararı da ona bırakacagım
ozelden mesaj attım canım numarasını ben 2 kez mesaj gonderdim 2 mesaj da iletilemedi aramaya da cekindim acıkcası insallah hayırlı haber verirsin bize
aa neguzel haber bu bebislerimiz buyuyor saglıkla birer birer darısı b asımıza insallah zamanında tabi :)
womarch
Bide burda yogurt diyince daha degisik bizim yogurtlardan bende o tadi sevemiyorum cacik ta yapamiyorum zaten o yogurttan o yüzden türk marketinden türk yogurdu aliyordum .Hemen tükeniyordu bi gün unutmusum 2 hafta kalmis buzdolabinda ama bozulmamis.Aman dedim normal yogurt eksimesi lazim kimbilir ne katki var bunun icinde.Simdi gene aliyorum ama ben fazla tüketmiyorum onunyerinde burdaki marketlerde aradim taradim kefir buldum.Kefir tüketiyorum eger bagirsaktan süpheleniyorsan tavsiye ederim.
kk da ne kadar doğum hikayesi varsa okudum..............kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
okuma!!!! ne okuyorsun herkesin doğum hikayesi farklıdır, şartlanma ile gireceksin doğuma, çok kolay olacak culicim senin doğumun.
kibelesr
Bende merak ediyorum korse isini.Oglumda sabah uyanipta dusa gittigimde göbegimi gördügümde cok kötü olmustum ama 2 günü bulmadi eski haline dönmesi .Benim anladigim korseden daha faydali olan emzirmek emzirdikce rahim toparliyormus kendisini.Korsede sonucta gecici bir cözüm.Biraz görüntüyü kurtarmak gibi.Hic kullanmadim bu seferde sanirim kullanmayacagim.Zaten dar beni bayiltir dayanamamda.Biride kum torbasi koydularmi hastanede karnina diye sormustu bana öyle biside yapmadilar.Kendi kendine topladi.
kk da ne kadar doğum hikayesi varsa okudum..............kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yaww bu günler iyice doğum moduna girdim zaten
daha koskoca 10 gün var halbukiiiiiii akannehir