2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

meltem sen mayala yordunu

bocuk
Burda köyler var bir cok insan gidip ordan alip yogurdunu mayaliyor.Aslinda yapabilirim ama bi türlü ayak alistiramadik oraya gitmeye.Oglanda 6 aylik oldugunda normal günlük sütten mayaliyordum ona her gün .

womarc yani 950+550 mi olii
1,500 yani :uhm:
evet,1500..ocak ayı sgk değişimi etkilemez seni zaten,ne olacağı belli değilmiş o konuda..melisa dayanmaz ocağa kadar :))

bende kansızlık zaten var ama demirim çok yüksek -tatlicadiarzu- ..akdeniz insanında genelde kansızlık var evet..

Bocuk
Holstein tipi inek derler duydunmu bilmiyorum.Söyle kocaman bol kaliteli süt veren ineklere.O ineklerin yetistigi yer bize cok yakin 3 bilemedim 5 km.Ve cok temiz köylüler.Mantikli olan gidip yogurdun mayasinida ordan almam ama ne bilim alismadik iste.Oglana bile pastorize sütten yapmistim yogurdu.

Iyigeceler bocuk
Bende gitsem iyi olacak 2 gün temizlikle gececek benim ne cabuk gecti bi hafta ev kirlendi ya ((((((

13 yaşında kızım, 7 yaşında oğlum var, seninkilerin ne, 35 ten sonra zor gerçekten, şimdikinin cinsiyeti ne ve adı ne olacak, karar verdiniz mi, Allah yardımcımız olsun...

Womarch
Belkide o yüzden akdeniz tipi insan daha panik hareketli ve sesi yüksek konusan insanlar oluyor.Buraninda insani sessiz sakin .Iclerinde hemen belli olunuyor.

kadus bengisumut
Allah bagislasin 40 i gecince iyice kötü kizlar allah bagislasin 3 tane olmus sizlerin.Darisi olmayanlarin basina.Ben ancak 2 de kalabilecegim.

Bu arada bu sefer kesin ciktim iyigeceler herkese bebislerinizi görün bol bol ben hic göremiyorum .

Womarch
Belkide o yüzden akdeniz tipi insan daha panik hareketli ve sesi yüksek konusan insanlar oluyor.Buraninda insani sessiz sakin .Iclerinde hemen belli olunuyor.
sizinkiler demiri ,kanı bile hesaplı tüketiyorlar demek,sakin sakin
ben de yatayım artık,geç olmuş..iyi geceler herkese..

kk da ne kadar doğum hikayesi varsa okudum..............kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

selamlar kızlar
sinemadan geldim şimdi ben de...izleyebildiğim kadar izleyeyim diyorum sonra yoksunluk çıkmasın ortaya:))

bende herşey yolunda jasmincim, geçen gün ben de seni düşünmüştüm, rusyadayken daha sık girerdi, ne güzel sohbet ederdik diye, ama burada çok yoğunsun haklı olarak...ama kendini çok yorma e mi, herşey yavaş yavaş olur aceleye gerek yok, nasıl olsa kalacak bir yerin var, 3-5 gün fazladan sürsün hazırlıklar, bebişin ve senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşım..

ben de organik yoğurt aldıktan sonra anladım ne kadar sentetik beslendiğimizi.üç gün sonra ekşimişti yoğurt...bu nasıl olacak bilmiyorum, erkan topuzun bugün hem programı hem de gazetede röportajı vardı, insan obsesif olur valla...herşey zararlı, yediğimiz ve yaptığımız herşey...hamile kadınlar çok dikkat etsinler diyor, amniyon sıvısında 200 çeşit kimyasal tespit edilmiş, anne adayları en az 6 hafta organik beslensinler hem hamilelik hem de emzirme döneminde demiş...kayınpederde kanser olunca insan daha da tetikte oluyor, her hafta organik pazara gidiyoruz şişliye valla, son gitiğimizde organik popo mendili aldım oğluşuma...allahtan kartala açılıyormuş haftaya, en azından biraz yırtsın oğluşum kimyasallardan.

kk da ne kadar doğum hikayesi varsa okudum..............kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

okuma!!!! ne okuyorsun herkesin doğum hikayesi farklıdır, şartlanma ile gireceksin doğuma, çok kolay olacak culicim senin doğumun.

ay keske oyle olsa canımcım yaaa neyse dogumdan sonra sımdı kestıremıyorum bedenı fılan dener alırız artık..

julıııı cıkacak kızın stresten amaaaaa.. okuma artıkkk...
kafamçokkarıştı

yaww bu günler iyice doğum moduna girdim zaten
daha koskoca 10 gün var halbukiiiiiii akannehir

Merhaba ben geldim,

Bugün doktora gidicez oglum bana televizyondan el sallayacak

cok merak ediyorum doktor ne dicek en son 1 ay önce gitmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…