2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ins.

Doktora neler sormam gerektigini listelemeliyim simdiden yoksa hersey normal diyor gönderiyor.

kilosunu sorucam
amnios sivisi bebek icin yeterli mi dicem,

Daha ne sorabilirim CADIARZU

Iyi geceler tontis annisler

Herkesi bi heyecan sarmaya baslamis:) Daha 34. haftada olmama ragmen beni bile:) Sabirsizlaniyorum. Bazen korkuyorum. Ama evde bebegimin olacagi dusuncesi/hayali gelince icim bi tuhaf oluyo

:hulya:
ins.

Doktora neler sormam gerektigini listelemeliyim simdiden yoksa hersey normal diyor gönderiyor.

kilosunu sorucam
amnios sivisi bebek icin yeterli mi dicem,

Daha ne sorabilirim CADIARZU

Iyi haberlerle donersin isallah canim. Ben de bebegin kilosunu felan merak ediyorum. Ama maalesef pek ultrasona almadiklari icin ogrenemiyorum:çok üzgünüm:

Heyecan sarmaz mi, biraz daha ilerledi mi o heyecan yerini korkuya birakiyor :çok üzgünüm:

:hulya:

Iyi haberlerle donersin isallah canim. Ben de bebegin kilosunu felan merak ediyorum. Ama maalesef pek ultrasona almadiklari icin ogrenemiyorum:çok üzgünüm:

Bakalim beni de ultrosona alicak mi ondan emin digilim daha, Ama aradan 1 ay gecti amniyos sivisini kontrol etmesi gerek diye düsünüyorum belki azaldi, bakmai sart gibi düsünüyorum. olmadi özel parasini veririm öyle baktirirm.

Burda kizlar yaziyorlar bebegin suyu azalmis biraz daha gec kalsak bebek zarar görecekmis diye o yüzden ben de korkmaya basladim bakmasinda fayda var

hayırlı haberlerle gel deniz inşallah
kilonu sorabilirsin beslenmeyi
epidurali merak ediyordun onu sorabilirsin

hayırlı haberlerle gel deniz inşallah
kilonu sorabilirsin beslenmeyi
epidurali merak ediyordun onu sorabilirsin

Gittigim doktor yaptirmicak dogumu,

benim doktorum ve hastanem ayri, burda kadin doktorlari sadece kontrolleri yapiyor dogum yaptirmiyorlar hastanede dogum yapiyoruz. o yüzden pek ilgilenecegini sanmiyorum sen nasil istersen öyle yap der.

Epudrali, Hastanedeki randevumda 23. aralikta sorucam

türkiyede her şeyi bi doktor yaptığı için orada da öyle sanmıştım
:ecrin_bebek:

Ayy boyle soyluyosunuz ama ben abd'deyim canim. Burada ultrasona/nst'ye felan almiyolar pek. Ben 30. haftalarimda geldim oncesinde Turkiye'de her kontrolde ultrasona giriyodum ben de. Burada bi arkadasim var 38. haftasinda. Bi kere ultrasona almislar 4 aylikken felan, bi daha da yok. Kiz dogurdu doguracak ama ne ultrasonla bebege-suyuna felan bakiyolar ne nst'ye aldilar!!! Burada da boyleymis iste. Niye farkli anlamiyorum hiiic?:uhm:

türkiyede her şeyi bi doktor yaptığı için orada da öyle sanmıştım
:ecrin_bebek:

Hmm Tek doktor olsa güvenemezdim ama. birinin gözden kacirdigini öteki görür belki diye. o yüzden iyi oluyor böyle.

Ama ben kadin doktorumu internetten buldum, ilk 3 ay icinde herhangi bir doktora gitmis olmam grekiyordu hamileligin ilk aylari da yaz ayina denk gelince kimse yoktu burda olanlarda iyi doktorlar da randevu defterlerini coktan doldurmuslardi sadece bu doktorda yer bulabildim. o yüzden doktorumun da iyi oldugunu sanmiyorum.

:1no2:

Beslenme demisken aklima geldi kan ilacim bitmisti onu da söyliyim yenisini yazsin.

Bir de zorla da olsa süt iciyim :bbo:
ben de kan ilacını aksatıyorum bilerek
ne yapayım kabız yapıyo zaten göbüşte yer yok

yurtdışı çok farklı yaa
o zaman türkiye sağlık yönünden gelişmiş mi yoksa geri mi anlamadım ki

Avusturyada da sigortayla fazla bakmiyorlar ama özel parasini ödeyince bakiyorlar.

Mesela yarin gittigimde bakmiyorum derse. mecburen 40 € ödeyip özel olarak baktiricam.

Birde ben bir yöntem daha buldum. Acile gidip bebegim hareket etmedi, bir sorun var ya da baska bisey uydurursan hemen bebege bakiyorlar ulltrosonla :roflol:

aneyyy poseiiii sen de gurbetteymissin be kusumopuyorumnanaktan Neredesin?

Burada da kontrole randevuyla hep ayni doktora gidiyorum. Ama dogumu o yaptirmayacak... Kim denk gelirse o yaptiracak... Kadin dogum doktorum her kontrolde sadece nasilsin iyi misin diye hal hatir soruyo:roflol: Baska da bisi yapmiyo...
Ultrasonu baska doktor yapiyo, nst.yi baska biri... Sonuclari bi raporla doktoruma bildiriyolar o da bakiyo bi tek:)

çok zekice ama bu yöntemi denemesen iyi edersin
sonra gerçekten bişey olur inanmazlar falan Allah korusun

kaydirigubbakcemile3 Benim kan ilacim bagirsakta eriyor, o yüzden yan etkileri daha düsükmüs sanirim, Benim de Kabizlik sinirindayim diyebilirm. biraz dikkat etmesem sikinti oluyor benneyaptımki

Türkiyedeki doktorlar özellikle dis ve kadin dogum bölümü daha gelsimis tabi. ben cinsiyet ögrenmeye türkiyeye geldim 15. haftasinda söylediler türkiyede. ama burda 6. ayda ancak ögreniyorsun. Buna ragmen herseye Sezeryan diyor ya türkiyedeki doktorlar gicik oluyorum. Tek kendi keyiflerini düsünoyrlar :1no2:

selam hanimlar gecen sene bende sizin gibi heyecani yasiyordum sanirsam sizide uyku tutmuyor artik allah sag saglim kucaginza almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…