- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
aralık anası olaraktan ben ocakta doğurcam kanımca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın biz geldik...
ben varım esmer karı 40. haftayı bekleyecek...artık tam olarak yuvarlanıyorum nasılsa...
nasılsınız annecikler, delf de doğum yapmış, Egecik de gelmiş maşallah...
çok şükür sağlıklı bebeciklerimiz...
şu doğum hikayelerini ayrıntılı d,nleseydik...çok merak ediyorum nasıl bişey yaaa...
sırnaşık şey sırnaşık şeypişşşt harekete geçsene sen...hadi hastane tespitine bakalım, çocuk şalvarının içine düşüverecek bu gidişle
tamam varmısın iddayaaaaaaaaaaa :jeyyar:sen ocağa kadar melissa'yı içinde tutmayı becerirsen bende ayaz'ı içime geri sokacam; hadi bakalım :roflol:
günaydın biz geldik...
ben varım esmer karı 40. haftayı bekleyecek...artık tam olarak yuvarlanıyorum nasılsa...
nasılsınız annecikler, delf de doğum yapmış, Egecik de gelmiş maşallah...
çok şükür sağlıklı bebeciklerimiz...
şu doğum hikayelerini ayrıntılı d,nleseydik...çok merak ediyorum nasıl bişey yaaa...
ooo kimleri görüyorum
nerelerdesin bakim sen
gözde kızın nasıl
izin aldım jülicim, yatayım evde bir hafta diye, ama ne mümkün...annem geldi, evim yerinden kalktı, tekrar indi...bu arada da bana sakın doğurma evi bitirmedim daha diyo...ayyy...akannehirakannehir
anneden başkası yalan ama çok yoruldu...o bedenen ben ruhen...
arkadaşlar ...dilimin üzerinde aft oluştu yaa...2 gündür rahatsız ediyor beni...:sinifsinif:
rapunzel
bende semaya gitmek istiyorum
doğumla ilgili bişi dedimi normal yanlısımı sezaryan mı
birde yer bulunuyormu
yarın için rand alabilirmiyim acaba
Julliet cim aklıma gelmişken ben nst ye girdiğimde 40. haftasını geçen bir hamile de yanımdaki yatakta nst de idi kendisi aynı hastanede Seval Pata ya gidiyormuş nasıl memnunmusun dedim Çok memnunum dedi beni her konuda çok aydınlatıyor hiç soru işareti bırakmıyor kafamda dedi ve ilginç olanda kızın günü geçmiş halen normal doğumu bekliyordu doktoru...belki ondan randevu almak daha kolaydır birde onu sorabilirsin araştır istersen....
en son kontrole gittiğimde bi bayan geldi 41 haftayı doldurmuş doktor sancın falan varmı dedi yok siz bugün çağırdınız ondan geldim dedi gayette iyi görünüyodu doktor yatışını yapın dedi heralde doğurtacaklardı artık çok şaşırdım biz erken gelmesinler diye dua ederken bazılarıda zorla doğurtuluyo ya
saol canım
iyice aklım karıstı vallaa
peki muayene ücreti nedir
35-TL idi....nst den 17-TL alıyorlar
aklın karışmasın hani sema hanımdan alamazsan erken tarihe Seval patayı dene derim netden forumlara bir bak istersen ama konuştuğıum kız pek bir övdü Seval Pata yı da
saol canım
offf iyice sinir olmaya basladım son anda düştüğüm duruma bak
aslında pendiktede iyi bi dr buldum ama
en az yarım saat
hele bide iş cıkısı yada hafta sonu trafige denk gelirse
onu düşünüyorz
çok iyi ise pendikte olur ne olacak ki hem yarım saat o kadar da uzak bir yol değil hemen şak diye de doğurulmuyormuş baksana rahim açılması falan epey sürüyormuş
bahsettiğim kız tuzladan medipole gelip gidiyormuş.... ben maltepeden medipole gidicem trafik olduğunda yolu tahmin edersin ki kısmet artıkk
umarım iyice kafanı karıştırmamışımdır :bbo:
korkma korkma hatırlamıyomusun öğretmenim ve scedu giderken buraya yazıp öyle çıktılar doğuma gidiyoruz suyum geldi vs dediler... en kötü alır kayınvalideyi sen önden gidersin taksiyle arkadan kociş gelirhaklısın canım
benim korkum eşim işteyken gelirse :uhm: