2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Womarch
:)))) Ben bebek demeye alistim isim verince tuhaf geliyor.
b12 emilimi icin kalsiyum lazim diye biliyorum ben.Süt peynir yesen günlük normal oranda olmasi gerekir aslinda.Bebek kemikli dogarsa dersin kalsiyumumu o cekmis.

ayyy cnmm bakın tabıkı
bana kayıtlıysanız gorebılırsınız
ondan dedım cnmm
yoksa herkese acıkkk

meltem abla facedekı baslıgı ben atmadım ama
hayatımda ole bır kelıme kullanmadımm

maşallah oğlusuna canım

doktorum her sey normalken sezaryan yapmak istiyor o yüzden değiştiricem

medipolde doğum ne kadar
epidural yapıyorlar mı birde
sağol julii..
allah allahh..durup dururken sezeryan mı..abartmış o da,sudan bahaneler bulurlardı genelde.. -tatlicadiarzu- ben de sezeryan da kararlıyım gerçi de , istemeyene zorla da yapılmaz yani,zorlayan dr a da güven olmaz sankim neyse sen bunları düşünmüşsündür çoktan..
biz hiç doğum şeklini konuşmadık ben 20.haftada dayanamayıp epidural a karşı mısınız diye sormuştum-kk da forumlarda karşı diye yazmış da biri-,leyla hn da ,anestezi uzmanı da uygun görürse elbette uyguluyoruz demişti..oradan biliyorum yapılıyor medipol de..
sgk lı normal 950,normalin epidurali 550 tl..sezeryan 1500,sezeryanın epidurali 350 tlmiş..
sgk sız sezeryan 2500 ..

Askitom
Hic sorma Dün Avrupa kanallarinda alman kanallarinda hep hakkarideki cocuklar ve sivil emniyet müdürüne linc girisimi gösterildi sinirlerim cok bozuldu.Türkiye diyince adamlar magrada yasiyoruz saniyorlar ((((
Bu günde bi polis biz sizin icin burdayiz evine git diyor ama ortalik rezalet polisede acidim Burda bi cocuk polise tas atacak imkanimi var acaba? Önce alirlar tüm aileyi psikolojisi iyimi diye bakarlar iyi ise sinir disi ederler.Neyse gene yaziyorum hamile forumu siyaset forumuna dönüsüyor ((

meltem abla bısey soracam sana
hanı dogum nısanı gelıyor ya kan

daha sonra suy beklemek mı lazım
yoksa gece ıse uyumak mı lazım
ama uyursak suyun geldıgını nasıl anlayacagız,ve dra nezaman gıtmek lazım yanı hastaneye

Womarch
:)))) Ben bebek demeye alistim isim verince tuhaf geliyor.
b12 emilimi icin kalsiyum lazim diye biliyorum ben.Süt peynir yesen günlük normal oranda olmasi gerekir aslinda.Bebek kemikli dogarsa dersin kalsiyumumu o cekmis.
evet kalsiyum lazımmış emilim için,süt peynir iyi tüketiyorum..bakliyatta ette vs varmış ,onlarda da üzerime yok.. CADIARZU
işin aslı daha çok genetikmiş,beslenmeden ziyade..6 ayda bir kontrol ediliyormuş,mide yüzünden ya da bağırsak yüzünden de emilim olmayabiliyormuş,takviyeye rağmen yine azalıyormuş sıklıkla, beslenerek tamamen düzelmiyormuş,ömür boyu dikkat etmek lazımmış vsvs.. ben yine de hamileliktendir diye umut edeyim de..

Askitom
Isaret denince ya nisani görüyorsun yada suyun geliyor ikisinden biri.Bende cok hafif pembe bi leke vardi ben kostura kostura gittim hastaneye ama kac saat sonra ebe suyun patlamamiski senin dedi o patlatti hemen oglanda dogdu. Diger aptal dicem artik ebe hic yanima bile gelmedi bakmadi bile bosu bosuna bana sanci cektirtti ( Ama oglumda hic akinti veya kan görmedigim icin pembede olsa tamam nisan bu demistim.Simdi alisigim ya hepsine suyu bekliyim bari diyorum.Ama sizin ilk dogum azda olsa kan görünce hemen gidin hastaneye.Ben gittigimdede ilk bakan ebe 3 parmak acilmis diyip dogum odasina almisti beni yani azda olsa pembede olsa kan olunca acilma basliyor su gelincede bebek geliyor.

Womarch
Türkiye deki her insada demir ve b12 dolayisiyla kansizlik ve kemik erime problemi var. Süt peynir tüketiliyorda kimyager olmak lazim ya tükettigimiz seyler ne kadar kaliteli diye anlamak icin.Alisveristen eve gelince dolaba yerlestirmek bi dert bide alip üzerinde yazan dogrumudur diye test yapmak lazim ((((( Mesela bana hamile kaldigimda doktor süt icmelisin her gün ama pastorize degil günlük süt ic demisti.Bende sütü sevmiyorum cok gaz yapiyor arada iciyorum daha cok yogurt yiyorum.

yanı nısan gelınce hemen gıtmek lazım dımı meltem abla
hastane allahtan bana arabayla 2 dk

neyse hepınızı optum bebıslerınızı de
herkese ıyı geceler
sabah erken kalkacagız
hoscakalınnn

womarch
Bide burda yogurt diyince daha degisik bizim yogurtlardan bende o tadi sevemiyorum cacik ta yapamiyorum zaten o yogurttan o yüzden türk marketinden türk yogurdu aliyordum .Hemen tükeniyordu bi gün unutmusum 2 hafta kalmis buzdolabinda ama bozulmamis.Aman dedim normal yogurt eksimesi lazim kimbilir ne katki var bunun icinde.Simdi gene aliyorum ama ben fazla tüketmiyorum onunyerinde burdaki marketlerde aradim taradim kefir buldum.Kefir tüketiyorum eger bagirsaktan süpheleniyorsan tavsiye ederim.

Askitom
Normalden farkli ne olursa hemen git hastaneye.Iyigeceler canim bende yatacagim artik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…