2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kibelesr
Bende merak ediyorum korse isini.Oglumda sabah uyanipta dusa gittigimde göbegimi gördügümde cok kötü olmustum ama 2 günü bulmadi eski haline dönmesi .Benim anladigim korseden daha faydali olan emzirmek emzirdikce rahim toparliyormus kendisini.Korsede sonucta gecici bir cözüm.Biraz görüntüyü kurtarmak gibi.Hic kullanmadim bu seferde sanirim kullanmayacagim.Zaten dar beni bayiltir dayanamamda.Biride kum torbasi koydularmi hastanede karnina diye sormustu bana öyle biside yapmadilar.Kendi kendine topladi.

pump a cok sevınıdm hıc kolay degıl benım tombıs kızı tasımak kı o ıkı tane tasıdı !!!
:)))
saglıcakla buyusunler ınsallah

julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..

pamuk sen de hoşgeldinn

evet canım
daha doğrusu arastırıyorum
sema hanım aklımda bakalım sıra kolay alınmıyormus ama :uhhm:
sende oraya mı gidiyon

Askitom
Acil sifalar ikinizede.Bebek gelince isiniz cok toparlayin kendinizi biran evvel

Womarch
Masallah canim bebise güzel kilo almis.

womarch
Canim ihmal etme b12yi. Isme karar veremedik alman tanidiklar Tayfun güzel diye israr ediyorlar ben karismiyorum babasi kimlik icin gidince ne isterse yazdirsin.Herhalde Tayfun da kalacagiz gibi görünüyor.

tesekkur ederım meltem abla
o kum ısını benımde annecım soylemıstı
karnına kum koyacaz dıye
sıslık ınsın dıye
kadın haklıymıs baksana

meltem abla sen bılırsın ama
daha guzel ısımler var

hele erkek ısmı kız ısmınden daha kolay bulunuyor

Askitom
Eger normal halinde de hep soguk degilse ya kansizlik vardir yada vücut atesini bi ölc derim. Bebek oluncada aklinda bulunsun.Atesi yükselince bebegin ayaklari sogumaya baslar.Üsüyor diyip bol bol giydirmeden önce atesini ölcmek gerekiyor.Bebek üsüyormu diye anlamak icin el ayaklara degil enseye bakiliyor

aman ya maşallah diyelim sağlıkla gelsinlerde tam piyango olsun görmedim videoyu bakimm açıpta koca oğlana

hoşbulduk canım

Askitom
Güzel isimler var ama icindeki harflerden burda sorun yasasin istemiyorum cocuk .Oglumun asi Mehmet onu bile diyemiyolar mihmet diyorlar simdi kisaltmislar memi diye cagriyor arkadaslari allahtan kafayi öyle seylere takana cocuk diil oglum. Ama ben sevmiyorum banada miltem dediklerinde bide soyadimizdan harf sorun oluyor zaten kacis yok Ilk defa bi yere gidince bi bes dakika isim derdimiz var yeni bi doktorsa filan cok kötü oluyor kayit olana kadar

sagol meltem abla
kanım bırara dusuk cıkmıstı
atesım yok
bebek ıcın verdıgın bılgı cok onemlıydı sagol
tabı tecrubelısın
cok sagol ayagı soguksa atesı olabılır demek
usudugunu de enseden anlayacagız

evet canım
daha doğrusu arastırıyorum
sema hanım aklımda bakalım sıra kolay alınmıyormus ama :uhhm:
sende oraya mı gidiyon
evet canım,ben başından beri leyla hn a gidiyorum..ayrıntılıyı da hakan bey yapmıştı,geçen sene 1 kere daha ona gitmiştim rutin kontrol gibi..
randevu sıkıntısı var canım medipolde ne yazıkki ( hakan, leyla ve sema üçlüsünden 1 aydan önce randevu alınamıyor,hastanede çalışan tanıdık falan varsa olabilir belki ama..ne oldu neden değiştirmek istiyorsun?

Askitom
Acil sifalar ikinizede.Bebek gelince isiniz cok toparlayin kendinizi biran evvel

Womarch
Masallah canim bebise güzel kilo almis.
sağol meltemcim,annesi 5.5kg doğunca oğluşu da çekiyor galiba yavaş yavaş..şaka bir yana anne babanın doğum kilosu da etkili oluyormuş diye okumuştum..kendi drum ameliyat olmuştu,hastanede başka drun makinesinde ölçüm yapıldı,bana makinelerden de farketti gibi geldi..ayağı da 7 cm miş,ne kocaman ayaklı diye dikkatini çekti de dr un ölçtü :roflol:

ay meltem abla o daha zor ya

bu arada gecen faceden senın ve oglunun foto lara baktım
masallah ne kadar tatlı oglun varrr
cok severım cocuklarııı

maşallah oğlusuna canım

doktorum her sey normalken sezaryan yapmak istiyor o yüzden değiştiricem

medipolde doğum ne kadar
epidural yapıyorlar mı birde

Bocuk
Sagol canim.Oglanla bide mutfakla ugrastim 2 gündür acamadim neti gecede güzel filmler vardi bayagidir film seyretmiyorum.

Askitom
Atesini ölcüp atesi yüksek cikarsa bebek ayaklarida soguk olma ihtimali yüksek o zaman üsümüs bu diyip corap üstüne corap cok giydirmiyorsun yani. Eger ates yoksa ben hala ogluma öyle bakarim aliskanlik oluyor elimi bi ensesine atiyorum yanimdan gecerken :) Ense soguk ise üsümüs diyorum ense terli ise sicaklamis.

womarch
Canim ihmal etme b12yi. Isme karar veremedik alman tanidiklar Tayfun güzel diye israr ediyorlar ben karismiyorum babasi kimlik icin gidince ne isterse yazdirsin.Herhalde Tayfun da kalacagiz gibi görünüyor.

Tayfun da güzel isimm,ben izin verdim.. kaydirigubbakcemile5
hamilelik başında b12 baya iyiymiş baktım da eski testlere,şimdi nereden çıktı anlamadım çok düşmüş..ihmal etmem sağol,baktım netten emzirirken özellikle sütten geçmesi gerekiyormuş bebeğe..tamamlamak lazım..

Womarch
Masallah masallah ikinizede öyle canim boyda genetik.Anneye babaya cekse gene iyi 7 ceddinden kime cekecegi belli olmuyor.Bide huylarida cekiyor isin kötüsü.Benim oglanda bi huylar cikti zamanla kime cekti diye araniyorum.

Sagol Askitom darisi basina.Bakalim bu oglan nasil bisi cikacak.

meltem abla
facemde bır vıdeo paylastım

ınan agzım acık kaldı
bı baksana gercekten cok yazık
beyınlerı yıkanmıs gercektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…