gezente karı nolcek:umursamaz:yasasın bi alıncak daha cıktı sositososito
yarın hastane cıkısı kocemi kandıremde koctasa gdelim :lepi:
kırmızı mı olması gerekmiş yaaa
sarı renk abajurum
içine kırmızı lambamı alayım kaydirigubbakcemile3
zaten bebek uyanınca uykusu kaçmasın diye gece lambasını yakarızHoya
Bende kirmizi kullanirim ama senden duydum simdi ilk kez.Birde kizlar bebek uyuyunca isigi kapatin öyle alissin cünki büyüme hormonu karanlikta salgilaniyormus .Ben ogluma hep kapattim isigi karanliktan korkma gibi bir derdimizde olmadi.Bebekken ne gördüyse cocuk dogla olan o saniyor.
kızlar bana çankırıdan bir arkadaştan tuzlamba diye bir abajur hediye geldi
lamba kaya tuzundan yapılmış bişey
ama benimkisi altından su akıtıyor git gide eriyo gibi geliyor bana
bilgisi olan varmı acep?
bu nemlenme neden kaynaklanıyor olabilir:uhm:
Sevcan geçmiş olsun canım. Ben de hamile kaldığımdan beri 2 kere grip oldum,özellikle birinde 40 dereceye çıkmıştı ateşim. Bebişleri bi şekilde koruyor Allah. En kısa zamanda baş ağrın ve burun tıkanıklığın da geçer inş...
bende kapatcam bide ya müzik yada tv açıcam uyurken alışsın yormasın beni sonra.Hoya
Bende kirmizi kullanirim ama senden duydum simdi ilk kez.Birde kizlar bebek uyuyunca isigi kapatin öyle alissin cünki büyüme hormonu karanlikta salgilaniyormus .Ben ogluma hep kapattim isigi karanliktan korkma gibi bir derdimizde olmadi.Bebekken ne gördüyse cocuk dogla olan o saniyor.
demetcim
Boludan hep asci cikar ya ondan dedim :) Ben 35 den sonra deneye yanila anca ögrendim ya siz daha kolay ögrenirsiniz. Limon bir iki damla olacak kivam veriyor.Baska baharat atmiyorum cünki esim kuru sogan ve arnavut biberi ile yiyor sofrada baharat olursa tadini alamiyor.Tuzunuda en son tadarak ekleyin sonrada birakin az demlensin.
fatmazehra
Ben netteyken dene istersen bisi olursa sorarsin :))))
harbiden 3 misafir var diyo altta
kızlar siz gizli olunca misafir olarakmı görünüyosunuz acep yoksa hiçmi
bi ara bende gizli yapmıştım ama unuttum bak şimdi
kimin kocaları bunlar çabuk söyleyin
Benim okuduğum kitapta da gece emzirmeye kalktığınızda ışığı açmayın,onunla konuşmayın ve ona oyun yapmayın. Emzirin,altı değişecekse değiştirin ve yatırın diyor. Bu şekilde çocuk gece ile gündüzün ayrımını kavrıyormuş...
hoyacım seni aşağda göremiyorum ama burdasın sanırım doğum evine giderkende randevümü alıyosun yoksa orda sırayamı gidiyosun şu benim bağlatma meselesi varya onu bide başka bi doktorla daha konuşmak istiyorum arkadaşımın biri dediki bağlamanında iki çeşidi oluyomuş eğer kesmeden sadece düğüm atılırsa geri dönüşü kolay oluyomuş ilerde bi pişmanlık falan duyarsam diye benim tolganın sekreterleri saolsun başımızda gardian gibi bekliyolar doğru düzgün aklımdakileri rahat rahat soramıyorum doğumevinede oğlanı acile götürmüştüm bir kere okadar başka bilmiyorum eğer orayıda iyi diyosan dediğin doktora bi gidiyim pazartesi günü diyorum bende eksik kalmıyımkaydirigubbakcemile3
Özge
Önce altini degisin sonra emzirin daha rahat emer 3 aydan sonrada kaka yapmadiysa gece alt degismeye gerek kalmiyor.Genelliklede gece kaka yapmiyor.Alt degisecegi icin hafif los bi isik gerekiyor.Zaten tüm dert ilk 3 ay sonrasi Allah büyük.
hoyacım gece lambası konusunda yine de sen bilirsin ama yangınların çoğu prize takılan küçük gece lambalarından ve oda kokularından çıkıyormuş.
hoyacım gece lambası konusunda yine de sen bilirsin ama yangınların çoğu prize takılan küçük gece lambalarından ve oda kokularından çıkıyormuş.