evet bende okumustum
o yüzden bi gece lambası sart karanlıkta bu işleri yapamayacağımıza göre
Bizim daha beşiğimiz bile yok,kaldı ki gece lambası mafoldumben Sinir oluyorum eşime ne kadar rahat adam,hallederiz diyor her seferinde. Bebek doğacak neredeyse ama adam gayet relaks...klava: Yarın zorla maskoya götüreceğim onu bakalımmm...
Anladım meltem abla. Ya ben acayip tırsıyorum tüm bunların altından kalkabilecek miyim,becerebilecek miyim. Çok fena bir stres başladı bende mafoldumben
Özgecim
Kalkarsin kalkarsin hamilelik günlerini düsün ne emek verdigini
Birde cok bisi yok ya yenidogmusun.Altini al emzir yatir uyusun büyüdükce bela oluyorlar .Benimki bu sabah okula gitmemek icin benle kavga ediyor diyorki keske dünyaya gelmeseydim.Benim canim cikmis ettigi lafa bak.Gel ama yerin dolu su an alamam seni geri dedim güldü oda :)))
özgecim abajurrda elektirikli oluyor ama :uhhm:
Bizim daha beşiğimiz bile yok,kaldı ki gece lambası mafoldumben Sinir oluyorum eşime ne kadar rahat adam,hallederiz diyor her seferinde. Bebek doğacak neredeyse ama adam gayet relaks...klava: Yarın zorla maskoya götüreceğim onu bakalımmm...
sağol özgeciğim.ŞenizSevcan geçmiş olsun canım. Ben de hamile kaldığımdan beri 2 kere grip oldum,özellikle birinde 40 dereceye çıkmıştı ateşim. Bebişleri bi şekilde koruyor Allah. En kısa zamanda baş ağrın ve burun tıkanıklığın da geçer inş...
sıcaktanmı eriyen bişey acaba ana maddesi farklı bişey sanırsam
Özgecim
Kalkarsin kalkarsin hamilelik günlerini düsün ne emek verdigini
Birde cok bisi yok ya yenidogmusun.Altini al emzir yatir uyusun büyüdükce bela oluyorlar .Benimki bu sabah okula gitmemek icin benle kavga ediyor diyorki keske dünyaya gelmeseydim.Benim canim cikmis ettigi lafa bak.Gel ama yerin dolu su an alamam seni geri dedim güldü oda :)))
özgeciğim benim ilk etap korkum sağlıcakla doğması
ikinicisi ise bu sanırım ilk bebeğe sahip olacak herkeste oluşuyodur bu
eşimi bile telaş sardı nasıl bakacağız diye
annen yardım eder falan diyo
bence kalkarIz Allahın izniyle
ay ne çok yazmışsınız yarısı ukudum..
bizim beşigimiz hafta ssonu geliyo. uyku seti alcam bakalım nasıl bişey olacak....