merhaba arkadaşlar,
biz bugün kızımla sağlık ocağına gittik grip aşımızı olduk,
ordanda hastaneye kontrole gittik,
nst ye girdik,normal çıktı,
kızım 2843 gr olmuş,
boyu da fl ye göre hesaplayınca 50 cm
bu sefer kızım yüzünü gösterdi,renkli fotoğrafını da aldıkzemuszemus
artık her hafta nst ye girecez...
demetcim
Düdüklü tenceren var mi? O zaman en kolay yemek kurufasulye pilav 25 dakikada hazir :)))
ben de kaç gündür alacam alamadımkızlar şimcik bebişler odamızda olcak ya
gece ağlıcaklar
uzmanlar lamba acmayın gece diyor
o zaman julinin bide abajur alması lazım dimi :uhm:
kızlar şimcik bebişler odamızda olcak ya
gece ağlıcaklar
uzmanlar lamba acmayın gece diyor
o zaman julinin bide abajur alması lazım dimi :uhm:
Evet Jjuliet cim bi gece lambasi alincan los ama aydinlatandan aman dikkatli ol benim gibi panik yapip kirma ilk aldiginda lambayi.
abajur olmasıda küçük gece lambalarıda işini görür canımyerimseniben
ben de kaç gündür alacam alamadım
ışığın rengi de kırmızı olmalıymış
anne karnında gibi hissetmesi için
demet
Yasadigi yer Bolu yazan birine yemek tarifi yapmak zor ya.
Bak 25 dakikada nasil hazirlaniyor sende denersin.
Kurufasulye 2 su bardagi koy düdüklüye 2 gün yersiniz.Suyu doldur isaret cizgisi var oraya kadar.Altini ac 5 dakikada kayniyor.Düdük ötünce saat tut 10 dakikada yumsuyor fasulye.O arada baska bi tencerede kusbasi eti kavur kati az yagda.Sogani dogra icine domates salcasini koy .Bir iki damla limon sIk.Bu arada hep kavur eti yapismasin altida cok acik olmasin.10 dakika dolunca cesmeyi ac altina tut düdük kismi havasini verir o zaman acarsin.Süzgece bosalt biraz soguk su tut.Hazirladigin sosu düdüklüye doldur fasulyeyide koy biraz ateste kavur.Sonra isaretli yere kadar kaynamis su doldur.Bi kac dakikada kaynar gene düdügü öter 5-10 dakika tut .Gene cesme altina tut sogusun ac kapagini tadina bi bak.Ilkinde denk gelmeyebilir cünki ocak atesi fasulye tencere farkli .Tuzunu koy 10 dakika demlensin birak o sirada pilavi koyarsin.Tas catlasa yarim saatte hazir.
ay kızlar gülme krizim tuttu kocama dedimki bak milletin kocası tatlı yapıyomuş kalk sende bana yap dedim dediği cevap çok komikti yapardım karıcım ama kilo alırsın yorma beni oldu illede istiyosan gidim hazır alıyım dedi hoya cornosa canım sen doğum evindedemi gidiyosun doktora aslında benimde bi gidesim var orayada onuniçin sordum canım
anaaam koca göbükünle de kıskanıyo mu seniakannehirkızlar yaa evdeki bilgisayarda faceye girince benim facem şifre sormadan açılıyordu,
bugün eşim girmiş,şifremi değiştirmiş,sana faceyi yasakladım diyor,
üniversiteden arkadaşlar vardı facemde onları görmüş,
ben onlar sadece kayıtlı hiç mesajlaşmıyoruz falan dediysem de dinletemedim,
zaten pek girmiyordum ama artık hiç giremicemmafoldumben
sırnaşık şey sırnaşık şeyEvet Jjuliet cim bi gece lambasi alincan los ama aydinlatandan aman dikkatli ol benim gibi panik yapip kirma ilk aldiginda lambayi.
abajur olmasıda küçük gece lambalarıda işini görür canımyerimseniben
Cadaloz
Hosgeldin yiyebiliyosan yolla alsin benim yerimede ye :)))))
Fatmazehra
Benim esimde delisidir ben buraya gelmeden önce lokantalarda dolasirdi yazik.Bende hic anlamam ama deneye deneye bu yazdigim yöntemi buldum her gün vereyim yer simdi.Bende acil durumlarda bu hakkimi kullaniyorum :)) Düdüklüde aksamdan haslamaya gerek kalmiyor canim.Bu yazdigim yöntemi dene bi kez ama mutfak farkli olunca üc asagi bes yukari fark edebilir ikincide kendine göre biraz degistirirsin süreleri.